tıknazcım ohhhh ne güzel valla olduda bitti darısı başımıza.. ama bu ameliyatta dikişler olmuyor diye biliyordum aliyesma sendende dikiş alındımı?
kızlar hiçbiriniz benim kadar sarkık olamazsınız üçüz gebelikten sonra felaketim
tıknaz ameliyatı aylin hanım nerde yapıyor hangi hastanede kendi özel yerimi var?
ayy hemen ameliyat olasım geldi bende imkanlarımı zorlayarak aylin hanıma gidicem galiba ama zamanı belli değil 3 tane bebekle istanbula gitmek zor olucak...
kızlar birde bu aylin hanımın sitesi falan varmı mail atabilecegim adresi falan varmı?
Ayyy canım biz tek bebekle bu hale geldik, senin 3 bebekle nasıl kocaman olmuştur karnın.
Ben 27 ekim 2008 de doğum yaptım herhalde aynı zamanlarda olmuş seninle, çizelgenden gördüğüm kadarıyla, bebekler daha, kucağa alıyoruz falan, ameliyat olunca napıcam diye düşünüyorum ayrıca 3 bebekle bunu göze aldığın için seni tebrik ederim canım hiç kolay değil gerçekten. Ama biz normale dönersek sonrasında onlara daha faydalı olacağımız kesin, bu psikolojiyle ben hiç kafamı veremiyorum çocuklarıma.