Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

annejim sanada çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tebiki her gün biraz daha güzel olacak
hepimiz için öyle olmasını diliyorum selamlar herkeze

inş cnm inş... iki gün önce annanem öldü onu deli gibi severdim arkadaşımdı.. sapasağlamdı hıc bı hastalığı yoktu şimdi allahım affetsın kabullenmek cok zor.. ama yınede amelıyat olmayı cok cok ıstıyorum.. hele sızlerın yazdıklarınıza delı gıbı sevınıyorum kendım kurtulmuş gibi mutlu oluyorum..perşembe gunu muyene randevum var aylın hanıma belkı onu bı kaç gun soraya atarım acımız daha cok tazee..hersey guzel olsun ınş.

Başın sağolsun canım .Allah geride kalanlara sabır vesağlıklı uzun ömürler versin....

Sevgili Derin_de mesaj sayım 50 ye ulaşmadığından buradan cevap veriyorum.Seni çok iyi anladığımı söylememe gerek yok sanırım.Yalnız bulunduğun yerde ameliyat olman tabii ki daha mantıklı.Çünkü hastaneden çıkar çıkmaz sarsıntılı bir yolculuk kısa bile olsa zor olur.Eminim oradaki doktorlar fiyat konusunda yardımcı olurlar.Benim henüz 4 gün olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Herşey gönlünce olsun ve gelişmelerden bizleri haberdar et lütfen.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum...

Benim bugün 5. günüm ve pansumana gittim. Şükür Allahıma herşey yolunda....Zaten ben de hiç ağrı sızı olmadı. Sanırım çok istediğim için hihoyyythihoyyyt Tabi ki doktorumun da hakkını ödeyemem.a.s.a.s.

Benim bugün 5. günüm ve pansumana gittim. Şükür Allahıma herşey yolunda....Zaten ben de hiç ağrı sızı olmadı. Sanırım çok istediğim için hihoyyythihoyyyt Tabi ki doktorumun da hakkını ödeyemem.a.s.a.s.

Darısı başıma inş..Bende çok istiyorum ama arkadaşlarım eşim hepsi olma diye ikna etmeye çalışıyorlar....

Evet annejim bu kadar işte anlata anlata dilimizde tüy bitti. İşte herkes yaşadıklarını anlattıkça hurafeler, yanlış bilgilerde ortadan kalkıyor. Daha çok insan cesaretleniyor. Öptüm annejim seni cesur ve fıstık kadınlar kervanına katıldın sende. Sıradaki gelsinbayanssulusmile

Sizlerin sayesinde Meldacım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ameliyatları olupta buraya gelişmeleri yazan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum a.s.a.s.a.s. Darısı tüm isteyenlerin başına............

Darısı başıma inş..Bende çok istiyorum ama arkadaşlarım eşim hepsi olma diye ikna etmeye çalışıyorlar....

Sevgili Esra bunun gerekliliğine ancak sen karar verebilirsin. Ben 39 yaşındayım ve geçen yıllarıma yazık olmuş diye düşünüyorum. Herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

annejim geçmiş olsun canımm darısı başımaa
moons başınsağolsın canım

kızlar bir soru surmuştum dikişler alınırken acı hissediliyormuuuu?

Teşekkür ederim Annejim.... Sanada geçmiş olsun canım..

Bana kalsa hemen yarın olurum cesaretim var bide burdaki yazılanlarla sizlerin sayesinde daha da cesaretlendim 2 yıl önce ameliyat günümü bile almıştım 9 şubatta olacaktım eşimin ve çevremdekilerin olma diye ısrarları yüzünden vazgeçmiştim artık vazgeçmek istemiyorum...

Teşekkür ederim Annejim.... Sanada geçmiş olsun canım..

Bana kalsa hemen yarın olurum cesaretim var bide burdaki yazılanlarla sizlerin sayesinde daha da cesaretlendim 2 yıl önce ameliyat günümü bile almıştım 9 şubatta olacaktım eşimin ve çevremdekilerin olma diye ısrarları yüzünden vazgeçmiştim artık vazgeçmek istemiyorum...

Oooohooooo cesaretin varsa zaten hiç bekleme hayatım . Benim sıkıntım tam da bu noktadaydı..... Dilerim seninkiler benden bile güzel olur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ınş.. bende buraya yazarım ameliyat olduğumu nasıl geçtiğini falan....Cuma günü kulak ameliyatım var biraz kepçeler onları düzelttiricem inş. iyi geçer istediğim gibi olurlar..Ameliyat olurkende karın germe ve göğüs dikleştirmeyi konuşucam doktorumla...

annejim geçmiş olsun canımm darısı başımaa
moons başınsağolsın canım

kızlar bir soru surmuştum dikişler alınırken acı hissediliyormuuuu?

Aynurcum bu arada aklıma gelmişken benim doktor sadece göbek deliği etrafındaki dikişlerin alınacağını söylemişti. O da ameliyattan 15 gün sonraymış.....Ayrıca o bölgeler çok uzunca bir zaman hissiz olacağı için acı hissedeceğimizi sanmıyorum.hihoyyythihoyyyt

X