Ameliyatı Yenikent devlet hastanesinde olacağım. Doktor zaten 1 tane var orada isim vermek yasak sanırım.canım bende adapazarında oturuyorum gerçekten merak ettim hangi hastanede ve hagi dr da olucaksın bu estetik ameliyatı biraz bilgi veririsen sevinirim 2500 çok iyi bir fiyat...
Selam zeynomm, simdiden gecmis olsun insaallah hersey dilediginiz gibi olur...
Tam olarak neler yapIlacak ben kacIrdIm orasInI. Bende ilerki zamanlarda düsünüyorum.
cok tesekkur ederım , sanada arkadasım
ne zaman aml. gunun?
Ameliyatı Yenikent devlet hastanesinde olacağım. Doktor zaten 1 tane var orada isim vermek yasak sanırım.
özelden yazarmısın canım bana ozaman gerçi böyle dr tavsiyeleri isimleri bizim sitede yasak değil diye biliyorum ama sen yinede özelden gönder ozaman bana ben bir araştırayım canım...
Adapazarı'nda oturuyorum ,burada özel estetik yapan herhangi bir klinik yok. Sanırım ameliyat devlet hastahanesinde olacağı için bu kadar uygun. Bana da çok sürpriz oldu , hiç umudum yoktu bu sene için ,çünkü çocukların hepsi bu sene okula başladı , bayramı da okul giderlerini de yeni atlattık daha yüksek bir fiyat olsaydı bu sene imkansız ödeyemezdim. O kadar dert ediyordum ki Allah yardımcı oldu, gerçekten çok mutluyum . Dediğim gibi tek sıkıntım çocukların bakımı konusunda sorun yaşamaktan, onlarla ilgilenemeyecek olmaktan korkuyorum. Acı çekecek olmak fazla korkutmuyor beni , 3 normal 1 sezaryen doğum atlattım kim korkar acıdanVe yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten moral oluyor ,son 3 günüm çok heyecanlıyım.
Çok teşekkür ederim desteğin için . Çocuklar biraz rahatsız onları 2 gün için bile olsa yalnız bırakmak beni üzüyor ama 4 çocuk beni fiziksel anlamda çok yıprattı bir nevi tamirat gibi düşünüyorum (Canım, çocuklarla ilgili kaygılarını anlıyorum ve çok saygı duyuyorum.
Ama ilgilenemeyceğin bir hafta, hadi en fazla iki olsun. Evlat tabii, bir şeye benzemez ama 1-2 hafta idare edebilirler ve bu sende vicdani anlamda bir rahatsızlık hissetirmemeli.Bu kadarına hakkı olur insanın:)
Selam glorys, son görüsme nasIl gecti merak ettim bide hangisine gidecektin. Bacak gerdirmeyi düsünüyormusun simdi?
Biraz kafan karIsIktI herhalde. AynI durumu ben burnumda 1 ay önce yasadIm seni iyi anlIyorum.
Uygun fiyata ve cok mesafeli bir doktora oldum amel. resimlerimi yeni koydum bakabilirsin. Malesef bazI seyler ancak sonradan anlanIlabiliyor.
Burnum iyilessin diger islemleri hemen yaptIracagIm.....
Çok teşekkür ederim desteğin için . Çocuklar biraz rahatsız onları 2 gün için bile olsa yalnız bırakmak beni üzüyor ama 4 çocuk beni fiziksel anlamda çok yıprattı bir nevi tamirat gibi düşünüyorum (Buna ihtiyacım var ve bunu da atlatacağız inşallah
kime oluyorsun glorys? belki geliribim 3 kasım'da ziyarete[/QUOT
fuat yuksel gıbı hala gıbıı dıyorum ama 2.gorusmeye gıdemedım hala, bu hafta ıcı gıdıecem belkı bu aksam,nerdesın, burda olursa gel tabıkı
kime oluyorsun glorys? belki geliribim 3 kasım'da ziyarete[/QUOT
fuat yuksel gıbı hala gıbıı dıyorum ama 2.gorusmeye gıdemedım hala, bu hafta ıcı gıdıecem belkı bu aksam,nerdesın, burda olursa gel tabıkı
dualarım sımdıden basladı haberın olsun, yarında tum kalbımle herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyor olacagım
cıkar cıkmaz mesajını beklıyorum
sevgıler
selam lılasu , anlamadım pısmanmısın bu dr. ye aml. oldugun ıcın, bu arada resımlerı nasıl goruyoruz yahu? ben goremedım senın resımlerını
Çok teşekkür ederim güzel duaların için. Sabah 8.30 da hastahanede olacağım öğleden önce yapılacak ameliyat . İnşallah hakkımda hayırlısı olur .
Çok teşekkür ederim güzel duaların için. Sabah 8.30 da hastahanede olacağım öğleden önce yapılacak ameliyat . İnşallah hakkımda hayırlısı olur .
slm hanımlar uzun zaman yoktum ve yazılarını okudum yeni aml.olan arkadaşlara geçmiş olsun .glorys sakıl ol bitanem yaaa günler yaklaştıkca sen panik olmuşsun önce derin nefes all ve şöyle düşün sen ne padar para hak ediyorsun hayatın için bence öncelikle dr una güven duy tabiki parada çok önemli ama daha önce senin rahatın ve sağlığın gelir . kendine değer ver ve boş ver on ,beş, üç lira hesabını otur ve hangi dr seni rahatlatıyor bunu düşün gözlerini kapattığında hangisinin ellerinde kendini güvende hissedeceksin buna bak . sen sağlığına kavuş tekrar bu paraları kazanacaksın .bence sana 10 binlira da değer 15 bin lirada yeterki sen bu aml. sonraası memnun ol mutlu ol
buradayım yardımcı olurum yazarsan sevgiler
hadi glorys, seni bekliyoruz artık heyecanla:):)