Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam zeynomm, simdiden gecmis olsun insaallah hersey dilediginiz gibi olur...
Tam olarak neler yapIlacak ben kacIrdIm orasInI. Bende ilerki zamanlarda düsünüyorum.

A.S. İnşallah canım çok teşekkür ederim. Karın germe ameliyatı yapılacak. Mide ve karın yağlarından kurtulacağım inşallah

cok tesekkur ederım , sanada arkadasım
ne zaman aml. gunun?

Selam glorys, son görüsme nasIl gecti merak ettim bide hangisine gidecektin. Bacak gerdirmeyi düsünüyormusun simdi?
Biraz kafan karIsIktI herhalde. AynI durumu ben burnumda 1 ay önce yasadIm seni iyi anlIyorum.
Uygun fiyata ve cok mesafeli bir doktora oldum amel. resimlerimi yeni koydum bakabilirsin. Malesef bazI seyler ancak sonradan anlanIlabiliyor.
Burnum iyilessin diger islemleri hemen yaptIracagIm.....

Ameliyatı Yenikent devlet hastanesinde olacağım. Doktor zaten 1 tane var orada isim vermek yasak sanırım.

özelden yazarmısın canım bana ozaman gerçi böyle dr tavsiyeleri isimleri bizim sitede yasak değil diye biliyorum ama sen yinede özelden gönder ozaman bana ben bir araştırayım canım...

özelden yazarmısın canım bana ozaman gerçi böyle dr tavsiyeleri isimleri bizim sitede yasak değil diye biliyorum ama sen yinede özelden gönder ozaman bana ben bir araştırayım canım...

özelden yazmak istedim ama henüz 13 yorumum olduğu için sistem izin vermedi . ben yazayım yasaksa düzeltilir herhalde Doktorun ismi Baykurt Özbey

Canım, çocuklarla ilgili kaygılarını anlıyorum ve çok saygı duyuyorum.

Ama ilgilenemeyceğin bir hafta, hadi en fazla iki olsun. Evlat tabii, bir şeye benzemez ama 1-2 hafta idare edebilirler ve bu sende vicdani anlamda bir rahatsızlık hissetirmemeli.Bu kadarına hakkı olur insanın:)

Çok teşekkür ederim desteğin için . Çocuklar biraz rahatsız onları 2 gün için bile olsa yalnız bırakmak beni üzüyor ama 4 çocuk beni fiziksel anlamda çok yıprattı bir nevi tamirat gibi düşünüyorum ( Buna ihtiyacım var ve bunu da atlatacağız inşallah

selam lılasu , anlamadım pısmanmısın bu dr. ye aml. oldugun ıcın, bu arada resımlerı nasıl goruyoruz yahu? ben goremedım senın resımlerını

dualarım sımdıden basladı haberın olsun, yarında tum kalbımle herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyor olacagım
cıkar cıkmaz mesajını beklıyorum
sevgıler

dualarım sımdıden basladı haberın olsun, yarında tum kalbımle herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyor olacagım
cıkar cıkmaz mesajını beklıyorum
sevgıler

Çok teşekkür ederim güzel duaların için. Sabah 8.30 da hastahanede olacağım öğleden önce yapılacak ameliyat . İnşallah hakkımda hayırlısı olur .

selam lılasu , anlamadım pısmanmısın bu dr. ye aml. oldugun ıcın, bu arada resımlerı nasıl goruyoruz yahu? ben goremedım senın resımlerını

selam glorys, doktorumdan hic pisman degilim. Büyük ihtimal gene aynI doktora gidecegim. Benim doktorumda cok mesafeli bir kisiligi var. isini iyi yaptIgInI düsünüyorum.
Sen karar vermekte zorlandIgIn icin yazmIsImdIr. Su son gittigin doktorda herhalde öyle kisilige sahipti.
Fakat ben genede bir alternativ doktor arIyorum. Istanbula geldigim zaman cok arastIrmaya malesef zamanIm olmayacak.

Çok teşekkür ederim güzel duaların için. Sabah 8.30 da hastahanede olacağım öğleden önce yapılacak ameliyat . İnşallah hakkımda hayırlısı olur .

Zeynomm benimde dualarIm seninle. Hersey güzel olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz.... sevgilerle

şimdiden geçmiş olsun güzel habelerini bekliyoruz dr ismi içinde tşk ederim en yakın fırsatta bende bi gidip görüşeyim...

slm hanımlar uzun zaman yoktum ve yazılarını okudum yeni aml.olan arkadaşlara geçmiş olsun .glorys sakıl ol bitanem yaaa günler yaklaştıkca sen panik olmuşsun önce derin nefes all ve şöyle düşün sen ne padar para hak ediyorsun hayatın için bence öncelikle dr una güven duy tabiki parada çok önemli ama daha önce senin rahatın ve sağlığın gelir . kendine değer ver ve boş ver on ,beş, üç lira hesabını otur ve hangi dr seni rahatlatıyor bunu düşün gözlerini kapattığında hangisinin ellerinde kendini güvende hissedeceksin buna bak . sen sağlığına kavuş tekrar bu paraları kazanacaksın .bence sana 10 binlira da değer 15 bin lirada yeterki sen bu aml. sonraası memnun ol mutlu ol
buradayım yardımcı olurum yazarsan sevgiler

l
selam cnm tekrar, aynen panık ve aml. kıme olacagım? bastan berı baska hıcbır dr.ye gıtmıcem dıyordum ama senın dr. ye gıdınce oda cok deneyımlı , aynı hast. sartları,hatta senın dr,prof diğeri doc. aradakı fıyat farkı ters orantılı benım kafam ona takık, vallahı sorucam onuda bu kadar fark normal mı dıye gıttıgımde prof. olana, usturuplu sekılde,boyle canım,tabıkı para 2.planda yanı hıssetsem kı parası en pahalı en ıyıyı yapacak ama oyle bısı yok, gereksız yere para vermeme derdındeyım,cok sevgıler

Arkadaslar bende bu fiyat konusunda yada hangi doktor konusunda biraz takmIs durumdayIm.Bende cok emin degilim. BazI doktorlar kisisine göremi hareket ediyo? Yada iki ünlü geldi diye baya havalaramI giriyo? BazIlarI da derecesine göremi alIyo? Tabiki bazI hastane vs. masraflarI gözönünde bulunduruyorum. BazIlarInIn cok lüx muayaneleri var sonucta hepsi kazanmasI lazIm.
Hangisinin el becerIsi daha iyiye gelince benim icin en önemlisi bana en cok deneyimi olan ve en cok amel. eden doktor diye düsünüyorum.
Bu bence paraya bakmIyor. Yada belkide uygun fiyat veren doktor daha cok amel. yapIyormudur?
Her doktorun politikasI farklI. Bu sebepten dolayIda tahmin ediyorum cok meskul olan doktorlar uzun uzun sohbet veya konusmalara gelemiyorlar.
Arkadaslardas yanlIsIm varsa beni düzeltin. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…