Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba aynı ameliyatı benim halam oldu karın gerdirdi halam Prof. Dr. Onur Erol'a gitmişti belki yardımcı olur size.xxxxxsitesindeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.6 gün önce ameliyatlarımı oldum.öncelikle bu ameliyatı ilk araştırmaya başadığım zaman bu forumu buldum ve ilk sayfasından itibaren takip ettim.zaman zaman yazanlara destek olmak için ufak tefek bişeyler yazarak kendimi hissettirmeye çalıştım.yazıcı1975 limon77 haziranda birkaç arkadaş daha vardı ama şuan hatırlayamıyorum hepinize gönülden tüm içtenliğimle sevgilerimi sunarım.cesaretimin sebebisiniz.artık sıra bende gerçi arkadaşlarımız anlatılabilecek herşeyi anlattılar.ama yinede endişeliler varsa itinayla giderilir.cidden yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem forumu başından okumaları.hey gidi hey neler yaşandı geçmiş sayfalarda okursanız eğer birçok sorunuz cevap bulacak zaten sorma ihtiyacı duymayacaksınız.hele limon77 sağolsun soru sormaya bile gerek bıraktırmadı bana gelelim ameliyatlara karın germe ve meme dikleştirme oldum.doktorum kendi insiyatifiyle yanlarıma biraz liposuction yaptı.olmayı düşünenlere diyeceğim tek şey bu iş,acısı,zahmeti,iyileşmesi hep bünye meselesi ben bu çıkarımı yaptım.evet süreci önceden bilmek çok önemli onun için bu foruma müteşekkirim.süreç herkeste aynı ama diğerleri farklı.yaptırmayı düşünen arkadaşlara ha gayret diyorum umarım en kısa zamanda olursunuzda gelip geçer.çünkü en zoru olmaya karar verme süreci.olan ve iyileşen arkadaşlarada geçmiş olsun.sarkık göbekleri kınıyoruz ve kendilerini diskalifiye ediyoruz

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin iyileşme sürecinde kolaylıklar dilerim
darısı isteyen tüm arkadaşların başına

geçmişler olsun, hoşgeldin:)

glorys, iyiyim canım ben.yolunda her şey...

çok geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoş geldin .anlattıklarım işe yaradıysa ne mutlu bana bende bu forumdan cesaret aldım hissetklerin benim hislerim ile aynı yaşadıkların kaygılarında öyle bende bunu bildiğim için öğrendiğimi herşeyi açık ve samimiyetle anlattım . ve yine söylüyorum evet aml. öncesi bir bunalım bir krizdi neyle karşılaşacağımı bilmediğim için .şimdi bütün yaşadıklarımdan sonra sevgiliarkadaşlarımı söylüyorum yemin ederim yaşadıklarınız sarkan göbeğinizin size verdiği üzüntü sıkıntı kadar değil üç beş günsonra özgüven mumluluk geliyor korkmayın hadiii cesarettt güzel olmak hissetmek bizlerin hakkı sevgiler

Merhaba Bridge
cokk cook gecmıs olsun, bende 2 haftalık bır surec sonrasında aml. olacak bır tıp olarak pek gergınım,
sorularım o kadar cok kı, umarım yormam senı, bugun 6. gununmus, nasılsın, kendı kendıne kalkabılıyormusun,dısarı cıkmak ne kadar yakın?
kıme oldun? nerde oldun? kac saat surdu? kac gun kalsın hastanede? dr. nı tavsıye edermısın? ne kadar odedın? ozelden de yazabılırsın burdan yazamayacaklarını ? cook tesekkurler

sanırım aml. gırerken lımon, hazıranda,rabıtcan dıye sayıklayarak gırıcem zaten:))))))
oyle tuhaf kı bı cengaver olup aml. olacagım gune odaklanıyorum, bı hadı len, nası yanı aml. mı olucam ruhıyetınde gecıyor gunler
hayırlısı

zeynom nasıl acaba? nasıl gectı operasyonu?
haber yok dımı?

bu arada soru? aml. olmayacagım dr. ye sıze aml. olmuyorum dıye aramak lazım dımı?

ay ilahi çok alemsin çok güldüm
duyguların çok normal inan ben şimdi bazen aklıma geliyor gerçekten aml. olduğuma hala inanamıyorum aynada görünen izler olmasa unuttum gitti o kadar yani
hayatım boyunca İYİKİ diyebiliceğim bir kaç şeyden biri bu aml.larım benim hayırlısıyla kurtulda katıl aramıza sende

gerçekten güldürdün canım . aml olmaya karar verdikten sonra öncesinde çokkk panık yapmıştım yazılarımıda biliyorsunuz incik cincik etmiştim en ince detaya kadar ama aml. olacağım gün sabah kalktım biraz çocuklarla vedalşırken kötü oldum belli etmedim ama yüreğim sanki göğüs kafesimden dışarı çıkacaktı herşeyin sonu gibi geliyordu ama herşeye ramende biran önce olsun bitsin istiyordum .hastanede herşey normalleşmişti halla laptop yanımda nisan 25 ve ben sabah sevgili dr umu bekletiyordum kdvleri yetiştirmek için aml. önlüğümle işlerimi bitirdim stopaji muhtasar beyanlarımı gönderdim ve aml. girdim veee hazirandaya çok çok katılıyorum iyiki yapmışım diyebildiğim iki tane çocuğum var ve birde bu aml .sevgiler

bende bu kış olmayı planlıyordum doktor 15 kilo vermemi istedi.yani seneye kaldı.arkadaşlar bir şey söyleyeceğim.benim sezeryan aml. emboli oluştu.damar tıkanması yani.doktor bunun kendileri için risk oluşturduğunu söyledi.böyle bir şey başına gelen var mı?

Merhaba hosgeldın sıbel

vallahı benımde kılo fazlam var,ama hıcbırı kılo konusunda olumsuz bısı demedı, hatta ben sordum, sorun degıl dedıler
valla su saatten sonra kılo verecek takatım yok,
dıger konu cok daha onemlı sanırım, emboli olusması,Allah korusun,sen de farkındasındır zatende embolı konusunda cok rahatlamadan saglıgını tehlıkeye atacak aml. olma bence
evladın var, dunyanın en guzel seyı

cok sevgıler

nacizane fikrim tabiki aramalısın

bende oyle dusunuyorum
ılk dr aramadı ama hıc naapyosun,ne edıyosun dıye
1 kasımda aml. gunumu verdı 2 ay once,sen sag ben selamet..boyledır herhalde..guncel aml. lardan bana sıra gelmedı dıye dusunuyorum ama adam arasa bıle ne dıyecegımı bılmedıgım ıcın..c.tesı fuat beycıme gıdım de artık netlestırcem ınsallah.

çok teşekkürler hoşbuldum.aslında bu görüştüğüm 3.doktor.daha önce diğerleri söylememişti kilo vermeden olmaz diye.aslında farklı doktorlarla konuştukça kafam daha çok karışıyor.emboliyide söyledim daha önce doktora.önceki doktor o zaman hamileliğin verdiği bir takım hormonlar emboli riskini artıyor o ayrı bir şey demişti.iyice kafam karıştı.karnım sarkık kolumda sarkık.karnımdaki izi hadi önemsemiyorum kolda iz olurmuş

geçmişler olsun, hoşgeldin:)

glorys, iyiyim canım ben.yolunda her şey...

merhaba glorys senide çok okudum burda ama henüz ameliyat olmadın.çok endişelisin yazılarından çok belli oluyor :) normal.ama limonun dediği gibi inan endişelenicek bişey yok hatta bence biz çok şanslıyız bizden önce olan insanların tecrübeleri var okuduk paylaştık dimi ama...birde limonla hazirandayı düşün onlar olurken kimse yoktu önlerinde.sorularına geleyim ama önce şunu belirteyim ben bu ameliyattan sonra bunun kişiye göre değişeceğini gördüm çünkü hepimiz farklıyız bunu belirteyim.ve bu soruyu birisinin sormasını bekliyordum çünkü anlatmak isterim.

ben sanırım biraz farklı bi iş yaparak özel bir dr da olmadım bu ameliyatı.burda adı geçen geçmeyen bütün dr larla ya bizzat görüştüm yada telefonla veya maille.tam bir özel dr. karar veriyordum ki bişey farkettim.bu ameliyatın şuanki tıp teknolojisinde tek bir tekniği vardı bütün dr ların yapacağı şey aynıydı.eeee peki büyük hastanede eli iyi dikişi temiz bi dr yokmuydu?sonuçta özel dediğimiz dr hepsi bu hastanelerden gelip geçti.bu sefer araştırmamı büyük devlet hastanelerine yönlendirdim ve şuan vakıf hastanesi olan bezmialem vakıf gurebada yaptırdım istanbulda.doç.dr.mehmet veli karaaltın doktorum.bi çok doktorla görüştüm kimi iyi doktordu ama insan değildi kimi insandı ama tecrübesine güvenemedim.ama mehmet bey hem insan olabilmiş hemde dr.biliyorsun ki bizim ameliyatımızda doktorumuzun bizimle empati kurması çok önemli monolog halindeki doktoru hiç çekemem.

1.çok iyiyim perşembe günü ameliyat oldum.6 saat sürdü meme dikleştirmede var bende.bende diğer arkadaşlarda ki gibi kusma öksürme olmadı anestezi alerjisi yani.tek zorlandığım anestezinin ayağa kalktığımda verdiği baş dönmesi ama o da deve de kulak kadar.cumartesi çıktım hastaneden.kalkmadan sadece ilk gece yattım.ondan sonra hep kalktım.3 üncü günden beri kendim kalkabiliyorum.bu geçirdiğim ilk haftamda 2 günde bir pansumanım olduğu için dışarıda çıktım.

2.iki ameliyata 4.000 tl ödedim 150 tlde korseyle sütyene.ameliyata girerken hep allahım sen pişmanlık verme diyordum ayılır ayılmaz elimle karnımı yokladım ve sevinçle eşime göbeğim yok dedim evet yoktu.şuan bakıyorumda kendime aynadan limonun dediği gibi değer ki ne değer :))

bu arada dikişlerim normal anormal bişey yok şuanda eee izlerinide bekleyip görücez artık:) ama bu izlermi eski göbekmi dersen ben izleri alayım lütfen :)) birde bişey söyleyeyim sana okumasıyla yaşaması bir olmuyor galiba burda neler neler okudum dikişleri açılan arkadaşlar oldu çok korktum ama okuyup en kötüsüne hazır olmaktanmıdır nedir yaşaması daha kolay.bu kadar panik yapma tansiyonun oynayacak :)) sakin ol canım ol da gel ameliyatını sende yaz burdan:)

3.başka sorun olursa sorabilirsin

merhaba ben geldim salı sabahı saat 10 gibi ameliyata girdim 15. 00 gibi de ameliyattan çıktım. ilk 2 günü anlatmayayım herkeste farklı ameliyat olacak arkadaşların morali bozulmasın. salı günü dizlerim kırık ayak tabanlarım yatağa basacak şekilde yattım hiç kalkmadım. çarşamba günü sırt üstü ve bacaklarımı hiç kırmadan dümdüz yattım. perşembe günü rahat edeceğim pozisyonda istediğim gibi serbest yatabildim ve akşamüzeri yavaş yavaş yürümeye başladım. ameliyat sonrası çok fazla ağrım olmadı aslında sadece öksürünce dayanılmaz acıdı (kahretsin ki sigara içiyorum ) ve drenlerden çok rahatsız oldum drenlerde 4. gün olan bugün taburcu olmadan çıkarıldı. her gün bir öncekinden çok çok daha iyi hissediyorum. şimdilik dik yürüyemiyorum , karın kaslarımdaki dikişler biraz batıyor ve arada dikişler sızlıyor hepsi o. ama sanırım değdi tek sıkıntım sigara içememek

geçmiş olsun zeyno.aynı sıkıntı bende de var :) çok özledim damla sakızlı bi türk kahvesinin yanında bi sigara içmeyi.ama anestezidenmidir nedir sokakta bile kokusunu duymak miğde bulantısı yapıyor bende varmı sende de böyle bi tepki

çok geçmiş olsun bende bulunduğum şehrin araştırma hastanesinde 2500 liraya ameliyat (tummy tuck)oldum bakım falan herşey mükemmeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…