Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sağol canım benim. tiksinme yok ama sigara kokusu sanki sarımsakla tütün kokusu bir arada gibi tuhaf gelmeye başladı. dayanamadım yaktım az önce bir tane. bugün toplam 3 oldu doktor çok gözümü korkuttu göbek deliğin çürür falan dedi. yoksa mümkün değil bu kadar azaltamazdım.

aaaaaaa inanmıyorum içtinmi hemde 3 taneee açıkcası bende çok sıkı içiciyim.günde 1 paket içiyordum ama ameliyattan beri içmiyorum ve bi 3 ay kadar da düşünmüyorum.çünkü burda yani forumda sigara içen yani ameliyattan sonrada dikişlerinde açılma oldu ve tekrar dikişleri yenilendi birdaha acı bir daha kaygı uğraşamam diye içmiyorum ben. onun sanırım arkadaş yazıcıydı1975 di limonlar daha iyi hatırlar yaraları çok zor iyileşti perişan oldu.korktum bende oyüzden.haddime değil ama sende içmesen üzülürüm sorun yaşarsan

evet içiyorum ve belki inanmayacaksınız ama 4 hamileliğim boyunca ve 9 ay hiç bırakamadım sigarayı ağır derecede bağımlıyım sanırım . dün gece poşetin içinde drenlerle 4 kat aşağıya inip bir tane içtim üstelik. ben iflah olmam.

Hoşgeldin canımm.İyi olmana sevindim, şimdi sabır kısmındasın, inşallah çabucak atlatırsın en zor kısmı geride kaldı..Sigara konusu ise hiç iyi değil içmemen lazım ne yap ne et bir tane bile içmemeye bak.Bende sıkı içiciydim ama ameliyattan 3 ay önce bırakmıştım bir tane bile içmemiştim.Gel görki ameliyattan bir ay sonra tekrar başladım..Hazır 4 ay içmemişsin başlamasana işte birdaha değilmi nasıl kızıyorum kendime..Yine günde 1 paket içiyorum( Yaraların henüz çok yeni ve içersen deride iyileşme sorunları yaşarsın en kötüsü damarlardan o bölge beslenemezse ordaki deri kangrendeki gibi çürür ve tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsın allah korusun..Çok önemli!!!! Yaraların geç kapanır. Ne yap ne et içmemeye çalış canım nacizane tavsiyem.
Eve dönmene çocuklarına kavuşmana sevindim ne zordur ayrı kalmak..Birde eve gelince dahamı çabuk iyileşiliyor nedir bana öle olmuştu..Hastanede psikolojik daha çok hasta hissediliyor sanırım..Çabucak iyileşmen dileğiyle sevgiler:))

sağol canım benim . sigara konusunda birde vicdan azabı çekiyorum çocuklar için yapmadığımı kendim için nasıl yapacağım diye/: eve gelme konusuna gelince sanırım hastahanede daha iyiydim eve gelince daha bugünden iş yapmak zorunda kaldım pazartesiye kadar da yapmak zorundayım. en çok oğlumun 4 gün boyunca büyük tuvaletini yapmamasına üzüldüm ve çok ağladım moralim sıfıra indi):

Merhaba, ameliyat olan arkadaslar hepinize gecmis olsun, kisa zamanda toparlanmanizi diliyorum.
Siz isin büyük kismini atlattiniz, simdi geriye dinlenip cabuk iyilesmek kaliyor.
Darisi benim basima insallah, daha olmak isteyen herkesin basina.
Zeynomm ve Brigedt ikinizde cok uygun fiyatlara ameliyat olmussunuz, hem de memnun kalmissiniz.
Cok sevindim iyi doktor pahali olur diye düsünmenin yanlis oldugu kanitlandi böylece.

teşekkür ederim canım benim. evet işin en zor kısmı geride kaldı. darısı gün sayan arkadaşların başına. fiyatı yükselten ya doktorun ünü yada özel hastane şartlarını kullanmak. şu an ülkemizde sağlık sektörü avrupa standartlarını bile geride bırakmış durumda. hastaneler asla eskisi gibi değil .ah desen anında yanına geliyor ve derdine derman olmaya çalışıyorlar devlet hastanelerinde de. ve bana kalırsa özellikle araştırma hastanelerine alanında uzman özel doktorları görevlendiriyorlar. işin en kötü tarafı doktorun daima acelesi var ve rahat rahat konuşma şansın olmuyor. bir yandan poliklinik hastaları diğer yandan yatan hastalar ameliyatlar doktorların fazla zamanı olmuyor ama emin olabilirsin gereken herşeyi yapıyorşlar ve pansumanları bile kendileri gelip yapıyorlar.

tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak eğer rahatsız etmiyorsa sizce ev işi yapmanın bir sakıncası olur mu. ben yavaşta olsa sıkıntı çekmeden bir şeyler yapabiliyorum ama doktor o kadar ısrarla iş yapma dedi ki yapmaya korkuyorum. gece kabus gördüm göbeğim çürümüş dikişlerim açılmış ve midem kocamandı. zaten gece sürekli ağladım sinirlerim çok bozuk. beni bu hale getiren bu denli sinirlerimi yıpratan sigarasızlık yoksa acı falan çekmiyorum psikoloğa mı gitsem acaba

gelmiş geçmiş olsun zeynom
olduda bitti maşallah erkenden iyileşirsin inşallah
sigara konusunda arkadaşlarım söyleneni söylemiş sende biliyorsun zaten seni iyi anlıyorum bnde içiciyim ama 1 hafta öncesi ve 15 gün sonrası ağzıma almadım aml. sonrası alamadım zaten iğrenç geldi kokusu ama şimdi kaldığımız yerden devam kendine saatler belirle sigara konusunda yada öğün içme diyemiyorum en azından en aza indir yak ama yarım söndür filan yani
şimdi kendini iyi hissediyorsun bu çok güzel ama dr. un dedği gibi en azından 2 hafta bişi yapmaman iyileşme sürecini hızlandırman açısından önemli
sağlıkla kal

zeynommm, geçmişler olsun.bitti işte:)
bence zorlamadığın sürece her şeyi yap.ne kadar çok hareket edersen o kadar iyi hissedeceksin ve çabuk toparlayacaksın.çok ağır bir şey taşımak ya da çok yükseğe uzanmak zararlı olabilir ki zaten onları da yapamazsın, hissedersin zorlanmayı...

zeyno kac gün hastanede yattin simdi amaliyat olali kac gün oldu
simdi nasilsin bende düsünüyorum 10 kilo verecen dedi 5 kilo verdim
hazirana termin verdi ben türkiyeye gidecem diyince eylülün 5de amaliyat olacam isallahh
benimki yurt disi olunca amaliyat yapmamak icin einden geleni yapiyorlarrr
git gellllll git gel yaniiiii

seydacım merhaba. ben 18 ekim salı günü yattım 21 ekim cuma günü çıktım. doktorla ilk görüşmemde kaç kilo kaybedeceğimi sorduğumda bana öncelikle bunu bir kilo verme ameliyatı olmadığını söyledi . ben zaten epey uzun bir rejim ve kilo kaybından sonra göbeğim den kurtulamadığım için bu yola başvurdum . doktorun bana söylediği en fazla 3-5 kilo yağ ve deri fazlalığı olduğu. ve benim tartılmak aklıma bile gelmedi sen yazınca şimdi geldi görüntü olarak önden baya bir incelme var ama yandan hala şiş gibi. ve sanki göbeğim hala var gibi hissediyorum. sana şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

düzeltme: 3-5 değil 3 buçuk kilo olacaktı

sağol canım benim aslında zorlanmıyorum pek . yere eğilemiyorum yükseğe uzanamıyorum geri kalan her şeyi hemen hemen yapıyorum ama doktor çok fena gözümü korkuttu kasların gevşer miden sarkar falan dedi. enerjimde çok aslında . ben yattıkça hasta oluyorum birde doğumlarda bile daha ilk günden ayağa kalkarım birazda yapı meselesi işte(( neyse ki yarın yardım edecek bayan gelecek sorun ortadan kalkacak . bende enerjimi yürüyüş yaparak harcarım artık hava da güzel şansıma

çook teşekkür ederim her gün bir önceki günden çok daha iyi hissediyorum çok şükür ben aylarca düzelemem sanmıştım. sigara normalde 1 paketten fazla içiyorum ameliyat sabahına kadarda aralıksız içtim ameliyattan sonraki ilk 3 gün hiç içmedim hatta yemek bile yiyemedim ama3. günün gecesi ve 4. gün hastanede bahçeye inip bir kaç tane içtim. şu anda günde 10 taneyi bulmuyor ve light sigara içiyorum bitirmeden de söndürüyorum. içmesem sinirlerim altüst oluyor evdekileri de üzüyorum ağlayıp zırlayıp. inşallah birşey olmaz Allahın izniyle

Sigaranın zararlı kısmını azaltan filtreler vardı belki yardımcı olur sigaranın zararlarına karşı..Duyduğum kadarıyla light sigara ile normal sigara arasında fark yok diyorlardı zarar bakımından..Filtreler bayağı tutuyor.
İş yapmak konusunda da bana doktorum demişti ki 'vücudunuz size belli eder neyi yapıp yapamayacağınızı ' Tekrar geçmiş olsun..

light sigaranın sadece nikotin zifir vs. oranı daha az ama illaki etkiliyordur kan dolaşımını//: evet genelde makalelerde falanda doktorlar zorlamadan iş yapılabileceğiniz söylüyor ama benim doktor 1 kilo poşet bile taşımayacaksın evde iş yapmayacaksın diye üstüne basa basa hem bana hem eşime söyledi. bu sefer içime kurt düştü acaba bir sorun mu var benim durumumda diye . dikilen kaslar açılır gevşer tekrar dedi gerekçe olarak ta. şu an midem dümdüz gevşerse çok üzülürüm

zeyno merhaba okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm bilseydim bu kadar sorun yaşadığını sigara konusunu açmazdım bak senle ben 5 gün arayla olduk ameliyatı bende aynı süreçteyim ama lütfen sakin ol kendine baksana bi aynada güzel değilmi:) kendini bu kadar yıpratmana değmez.birde sorum var ilerleyen zamanda kas güçlendirme egzersizleri yapacağımızı biliyorum yani yaparsak daha iyi olacağını ama öyle iş yapmayla veya hareket etmeyle dikilen kasların gevşeyeceğini hiç duymamıştım.anca 20 kilo gibi aşırı kilo alıp vermelerde ve yine sonraki hamileliklerde çok kilo almalarda olurmuş deforme ama o da eskisi kadar değil.öyle değilmi varmı bilgisi olan.çünkü bende yatamıyorum.kendimi zorlamadan işler yapıyorum alışverişe çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…