bacak konusunda bende çok dertliyim özellikle aml .olduktan sonra bacaklarım çok ön plana çıktı gözümde slim lipodan başka bişi düşünemem sanırım çünki dr.um lipo yapmam sana kalın ama düzgün demişti bacakların çukurluk olur pişman olur demişti kontrole bi gidebilsem bunuda danışıcam :44:
Bir kere estetik yaptırınca arkası geliyor mu ne anlamadım hiç.. Bende karnımla göğsümü yaptırdıktan sonra bacaklarım ve kollarım ön plana çıktı görüntü rahatsız ediyor. Slim lipoyu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
selam haziranda, bizde lipo yaptIrIp cukurlarIn gitmesini istiyoruz. Yani genelde kadInlar neden lipo yaptIrIyo? ince düzgün olmasI icin sen doktoruna gidersen suna acIklIk getIrsin. Ben televizyonda kötü yapIlan lipo. amel. gördüm dedigin gibi cukurlar vardI. Bende iyi doktorda cukur falan olmaz diye tahmin ediyordum. Doktorlar para kazanmak istiyo acaba niye böyle bisey tavsiye etmedi?
çok doğru bir seçim yapmışsın arkadaşım hiç panik yapma herşey çok güzel olucak .her sorunu memnuniyetle cevablayabilirim fırsat buldukça
Öncelikle çok teşekürler cevap verdiğin için, şimdi, hastahaneye giderken nelere dikkat edeyim,yanıma neler alayım, tavsiyelerin neler olur?
Selam arkadaslar,
ve bugun son dr. gorumsı olarak fuat beye gıttım,lımonnnn kulakların cınlasın.malesef cok kotu bır durumdayım 2 dr. arasında kaldım,ercan karacaoğlu veya fuat yuksel,ıkısıde ıyı dr.ler hos tayfun beyde ıyı..ama ben ılk ıkısı ıcın karar vermek ıstıyorum,fuat bey prof.vs ılk amel. ıcınde ıkısıde aynı mıktarları soyluyor 2.amel.ıcın fuat bey nerdeyse yarısını ıstedı,soylemey calısıtıgım fuat bey daha hesaplı,bunun yanında ercan beyde gata dan,aynı yaslardalar ama ercan bey tum yurtdısı kongrelerde ,sureklı amerıkayı takıp edıyor,amel.resımlerıde gayet ıyıydı, fuat beyınkıde ıyıydı,fuat bey daha bi mesafeli,yanı belkıde muayene ucretı almıyor dıye dıcem ama hıc alakası yok ne sorduysam cevapladı, ha mesela tayfun beyın bacak germeye uzak olmasına ragmen fuat bey yapılması sart dedı ve yaptıklarından gosterdi.offfffffffffffffffff cıdden cok sIkIntILI bır durumdayım arkadaslar,ercan beyın vızyonu genıs, fuat beyın degıl demıyorum ama ercan bey kesınlıkle daha guncel gıbı,ama fuat beyde prof zaten ve bellı kı ıyı ısınde..fıyat olarak fuat bey 5bın tl daha ucuz ,ama para ıcın degıl cıdden en ıyısını hangısı yapacaksa ona amelıyat olmak ıstıyorum ama buna nasıl kara verıcem bılemıyorum...onumuzdekı hafta sonu ılk dr.ye gıdıp yenıden bı goruseyım cızdıreyım fılan bakayım neler yapıcaz.sız ne dıyorsunuz?
fuat beyle tekrar gorusmeye gıdecegım
ya hıc 2 dr. arasında kalan olmadı mı? cerrah cerrah,suratı asık bıraz bana ıtıcı gelen bu sanırım.hanı bısı sorarken korkarmıyım hayır aslında cevabım..ay delırıcem
ha bıde bacak germeyı ve bacaga lıpoyu aynı anda yapmak lazım dıyor, ılk dr. once lıpoyu yapalım sarksın bacak sonra germe yaparız demıstı, fuat beyde dıyorkı lıposactıon yaptın bıraktın ıyılesmeye derı bıraz da olsa toplar geremessın yeterı kadar dıyor
bıdaha gıdıcem gorusmeye.
ya bıde 3 kasım tek gun yaa benım gıcıgım var tek sayılara, o yuzden 4 kasım aml. olayım dıyorum, ıyıce şizoya dondum...
merhaba aranıza yeni katılsamda forumu uzun süreden beri takip ediyorum. 35 yaşında 4 çocuk annesiyim ve çocukluğumdan bu yana aşırı kiloyla mücadele ediyorum. hayatımda göbeksiz olduğum bir dönem hiçbir zaman olmadı. 2010 haziran ayında diyete başladım ve 85 kilodan 69 kiloya (boyum 168)inmeyi başardım ama göbeğim eskisindende çirkin bir hal aldı. bende nihayet abdominoplasti ye karar verdim. bu ayın 18inde bulunduğum şehrin araştıırma hastanesinde ameliyat olacağım . dün tüm tetkiklerim yapıldı ve çok şükür ameliyata engel bir sorunum çıkmadı. bu ameliyatı geçirmiş olanların tavsiye ve tecrübelerinden faydalanmayı çok isterim. çünkü kafam çok karıştı , ve oldukça endişeliyim.
Bende izlemiştim gerçekten çok kötü oluyor seyretmek hatta doktorumada söylemiştim keşke izlemeseydiniz demişti..Ama rahat ol biz o kısımları nasıl olsa görmüyoruz anlamıyoruz..Uyumuş gibi olucaksın ve bir anda biticek..İlk gün narkozun etkisiyle bir şey hissedilmiyor uykulu geçiyor..2 gün bir ağrılar başlıyor hareket ettikçe biraz moral bozukluğu oluyor hatta eyvah yarım insanmı oldum diyorsun 3 gün ise bakıyorsun ağrılar ilaç alınca geçicek türde..4 günde ise ağrı kesiciyi almıyorsun bile..(ağrı eşiğine bağlı) Tavsiyem ağrılı günlerde moralini bozmaman hiç bir şey kalıcı değil eski sağlığına zamanla ulaşıcaksın..Bol bol yürüyüş yap yatmamaya çalış daha çabuk toparlanıyorsun..Morarıklık şişlik oluyor kendini hiç olmamış gibi hissedebilirsin şişman görebilirsin ama merak etme zamanla ödem gittikçe inceliyorsun..Korse vericekler doktorunun dediği sürece kullan seni rahatsız etsede çıkarma zamanla alışıyorsun hatta öyle alışıyorsunki çıkarmak istemiyorsun bir daha..Başka merak ettiğin bir şey varsa sor cevaplamaya çalışırım..bana yardımcı olabilecek olan yok mu. 6 günüm kaldı ve gerçekten çok endişeliyim. ameliyat videosunu izledim ve kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
bana yardımcı olabilecek olan yok mu. 6 günüm kaldı ve gerçekten çok endişeliyim. ameliyat videosunu izledim ve kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
fuat beyle tekrar gorusmeye gıdecegım
ya hıc 2 dr. arasında kalan olmadı mı? cerrah cerrah,suratı asık bıraz bana ıtıcı gelen bu sanırım.hanı bısı sorarken korkarmıyım hayır aslında cevabım..ay delırıcem
ha bıde bacak germeyı ve bacaga lıpoyu aynı anda yapmak lazım dıyor, ılk dr. once lıpoyu yapalım sarksın bacak sonra germe yaparız demıstı, fuat beyde dıyorkı lıposactıon yaptın bıraktın ıyılesmeye derı bıraz da olsa toplar geremessın yeterı kadar dıyor
bıdaha gıdıcem gorusmeye.
ya bıde 3 kasım tek gun yaa benım gıcıgım var tek sayılara, o yuzden 4 kasım aml. olayım dıyorum, ıyıce şizoya dondum...
Haslanmadigin doktora ameliyat olma, doktorun yaninda iyi güvende hissetmen önemli bence hersey yolunda gider o zaman.
bana yardımcı olabilecek olan yok mu. 6 günüm kaldı ve gerçekten çok endişeliyim. ameliyat videosunu izledim ve kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
bence de oyle Edbeer cım, ama guvenle alakalı degıl ne ıle alakalı onu anlayamadım,gorusme gunu benım canım sıkkındı,dıger dr.lere gıderkenkı moralım,ozguvenım yoktu,oda etkılenmıs olabılır, bırde fıyat olarak hocanın verdıgı fıyat cok daha makul ama dıger dr. nıye daha pahalı? kafamda o yuzden soru ısaretlerı var? bakalım, sana ozelden atıcam fıyat durumunu..ama burdakı maıllerımde de yazdım aradakı farkı cok net sekılde.
arkadaşım seni anlıyorum ama kendine eziyet etmekten vazgeç artık yıllardır istedğin hayale kavuşacağını düşün ve mutlu ol.
allahım bendemi gariplik var acaba ne rahattım ya ilk gittiğim dr.a (ama öncesinde araştırarak netten) aml.oldum ,gittim muayne oldum 2.buçuk ay sonrasına günümü alıp aylarca şafak saydım :) korku değil ama heyecan taşıdım ,çünki ben bunu çok ,istiyordum hep dedğim gibi en önemlisi İSTEMEK gerçekten İSTEMEK şüpheye yer vermeden .
hakkında hayırlısı olsun bırak üçü beşi verilen günde ol kurtul derim nacizane fikrim ...
Selam Glorys, Ucuz yapan doktor kötü yapan doktor demek ya da tecrübesi az olan doktor demek degildir, bunu bir kere kafandan cikar fiyat sadece doktorun aldigi para degil, narkoz doktoru hastane hizmetleri ilaclar fln hepsi icinde ucuz hastane var normal, extra lüx hastane var pahali.
doktorlar ameliyathaneyi kiraliyorlar bildigim kadariyla ona göre toplamda fiyat degisiyor bilmem anlatabildim mi.
Bir de ücret yazdiysan ben aradim bulamadim ama ben gecen sene maillesmistim doktorla (fuat yüksel) Bu sene tekrar görüseyim diyorum.