Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

selam haziranda, bizde lipo yaptIrIp cukurlarIn gitmesini istiyoruz. Yani genelde kadInlar neden lipo yaptIrIyo? ince düzgün olmasI icin sen doktoruna gidersen suna acIklIk getIrsin. Ben televizyonda kötü yapIlan lipo. amel. gördüm dedigin gibi cukurlar vardI. Bende iyi doktorda cukur falan olmaz diye tahmin ediyordum. Doktorlar para kazanmak istiyo acaba niye böyle bisey tavsiye etmedi?

selam arkadaslar, acaba burada uzun zaman önce bacak ve popo bölgesine lipo. yaptIran veya tanIdIgI olan varmI?
Yani aradan bir iki sene gecmis ve memnun kalan arkadaslar.
Biliyorum herkesin vücüt yapIsI farklI.
Yüze yag enjekte yaptIran yada dolgu enjekte yaptIran ve aradan uzun zaman gecen ardaslardan. tecrübelerinizi bizimle paylasabilirmisiniz?
sevgilerle....

ajda pekkanı çok iyi anlamaya başladım o derece yani

selam lila
neden tavsiye etmedi sorusuna en iyi cevab sanırım ufuk bey paraya önem vermiyor yaptığı işin hastasında bıraktığı memnuniyet onun için ön planda burda verilen fiyatlara bakınca ve sonucumdan çook memnun olmam dolayısıyla dr.umu izmirde tek geçerim

Selam kızlar.Bende göğüs küçültme ve karın germe estetiği yaptırmak istiyorum acaba önerebileceğiiniz Bursa için bir doktor var mı?Birde fiyatları hakkında bilgisi olan varsa ve biligilendirirse çok sevinirim..

çok doğru bir seçim yapmışsın arkadaşım hiç panik yapma herşey çok güzel olucak .her sorunu memnuniyetle cevablayabilirim fırsat buldukça

Öncelikle çok teşekürler cevap verdiğin için, şimdi, hastahaneye giderken nelere dikkat edeyim,yanıma neler alayım, tavsiyelerin neler olur?

Öncelikle çok teşekürler cevap verdiğin için, şimdi, hastahaneye giderken nelere dikkat edeyim,yanıma neler alayım, tavsiyelerin neler olur?

rica ederim
sen ne aml.ları olucaktın takip edemedim kusura bakma
ben akşam 5 te aml.girip gece 11 buçukta çıkmıştım sabahta 9 da taburcu etmişti dr.um .
demem o ki götürdüklerimi hiç kullanmadım .sen şöle en bolundan bir takım pijama al mümkünse üstü önden düğmeli olsun ,terlik unutma
üşüceğin için geniş bir hırka ,daha bi sürü şey var ama kalmassan boşuna gidip geliyo yanında ben tam teşçisatlı gitmiştim (parfüm,havlu kağıt,mendil, çorap ,iççamaşırı vs.) tedbirli olmakta fayda var dimi sen pijama takımını yedekli al kusarsın filan (ki ben yaptım ) şu an aklıma gelenler bunlar

fuat beyle tekrar gorusmeye gıdecegım
ya hıc 2 dr. arasında kalan olmadı mı? cerrah cerrah,suratı asık bıraz bana ıtıcı gelen bu sanırım.hanı bısı sorarken korkarmıyım hayır aslında cevabım..ay delırıcem
ha bıde bacak germeyı ve bacaga lıpoyu aynı anda yapmak lazım dıyor, ılk dr. once lıpoyu yapalım sarksın bacak sonra germe yaparız demıstı, fuat beyde dıyorkı lıposactıon yaptın bıraktın ıyılesmeye derı bıraz da olsa toplar geremessın yeterı kadar dıyor
bıdaha gıdıcem gorusmeye.
ya bıde 3 kasım tek gun yaa benım gıcıgım var tek sayılara, o yuzden 4 kasım aml. olayım dıyorum, ıyıce şizoya dondum...

Selam Glarys Fuat bey dedigin fuat yüksel sanirim Toplam ne fiyat verdi sana, yazabilir misin?

Haslanmadigin doktora ameliyat olma, doktorun yaninda iyi güvende hissetmen önemli bence hersey yolunda gider o zaman.

bana yardımcı olabilecek olan yok mu. 6 günüm kaldı ve gerçekten çok endişeliyim. ameliyat videosunu izledim ve kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.

bana yardımcı olabilecek olan yok mu. 6 günüm kaldı ve gerçekten çok endişeliyim. ameliyat videosunu izledim ve kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
Bende izlemiştim gerçekten çok kötü oluyor seyretmek hatta doktorumada söylemiştim keşke izlemeseydiniz demişti..Ama rahat ol biz o kısımları nasıl olsa görmüyoruz anlamıyoruz..Uyumuş gibi olucaksın ve bir anda biticek..İlk gün narkozun etkisiyle bir şey hissedilmiyor uykulu geçiyor..2 gün bir ağrılar başlıyor hareket ettikçe biraz moral bozukluğu oluyor hatta eyvah yarım insanmı oldum diyorsun 3 gün ise bakıyorsun ağrılar ilaç alınca geçicek türde..4 günde ise ağrı kesiciyi almıyorsun bile..(ağrı eşiğine bağlı) Tavsiyem ağrılı günlerde moralini bozmaman hiç bir şey kalıcı değil eski sağlığına zamanla ulaşıcaksın..Bol bol yürüyüş yap yatmamaya çalış daha çabuk toparlanıyorsun..Morarıklık şişlik oluyor kendini hiç olmamış gibi hissedebilirsin şişman görebilirsin ama merak etme zamanla ödem gittikçe inceliyorsun..Korse vericekler doktorunun dediği sürece kullan seni rahatsız etsede çıkarma zamanla alışıyorsun hatta öyle alışıyorsunki çıkarmak istemiyorsun bir daha..Başka merak ettiğin bir şey varsa sor cevaplamaya çalışırım..
Ameliyat videosunada takılma o kısmı doktorlar görüyor hatta demiştim kendi kendime gece nasıl uyuyorlar o görüntüler gözlerinin önünden nasıl gidiyor ama alışmışlar herhalde..
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut,Her geçen gün daha iyiye gidiceksin, ameliyat olduktan sonra tecrübelerini paylaşırsın bizimle:)) Sevgiler

slm arkadaşım hiç korkma at endişeleri kafandan güzellik uykusuna uyucak ve uyandığında kendini kuş gibi hissediceksin ağrı çok az hissediliyor inan zaten acı çekmene fırsat vermeden iğnelerin yapılıp hapların veriliyor .bende videoyu izleme denmesine rağmen izledim iyikide izledim bana ne yapılıcağını bilerek girdim buda en doğal hakkımız.sonuçta doğum videosu bile izlendiğinde dehşete kapılanlar var ee kolay değil bir vucudun kesilip biçilmesi önemli olan ne istedğini ve gerçekten isteyip istmedğini bilmek gerisini at kafandan herşey güzel olucak ...

arkadaşım seni anlıyorum ama kendine eziyet etmekten vazgeç artık yıllardır istedğin hayale kavuşacağını düşün ve mutlu ol.
allahım bendemi gariplik var acaba ne rahattım ya ilk gittiğim dr.a (ama öncesinde araştırarak netten) aml.oldum ,gittim muayne oldum 2.buçuk ay sonrasına günümü alıp aylarca şafak saydım :) korku değil ama heyecan taşıdım ,çünki ben bunu çok ,istiyordum hep dedğim gibi en önemlisi İSTEMEK gerçekten İSTEMEK şüpheye yer vermeden .
hakkında hayırlısı olsun bırak üçü beşi verilen günde ol kurtul derim nacizane fikrim ...

Haslanmadigin doktora ameliyat olma, doktorun yaninda iyi güvende hissetmen önemli bence hersey yolunda gider o zaman.

bence de oyle Edbeer cım, ama guvenle alakalı degıl ne ıle alakalı onu anlayamadım,gorusme gunu benım canım sıkkındı,dıger dr.lere gıderkenkı moralım,ozguvenım yoktu,oda etkılenmıs olabılır, bırde fıyat olarak hocanın verdıgı fıyat cok daha makul ama dıger dr. nıye daha pahalı? kafamda o yuzden soru ısaretlerı var? bakalım, sana ozelden atıcam fıyat durumunu..ama burdakı maıllerımde de yazdım aradakı farkı cok net sekılde.

Selam Glorys, Ucuz yapan doktor kötü yapan doktor demek ya da tecrübesi az olan doktor demek degildir, bunu bir kere kafandan cikar fiyat sadece doktorun aldigi para degil, narkoz doktoru hastane hizmetleri ilaclar fln hepsi icinde ucuz hastane var normal, extra lüx hastane var pahali.
doktorlar ameliyathaneyi kiraliyorlar bildigim kadariyla ona göre toplamda fiyat degisiyor bilmem anlatabildim mi.

Bir de ücret yazdiysan ben aradim bulamadim ama ben gecen sene maillesmistim doktorla (fuat yüksel) Bu sene tekrar görüseyim diyorum.

sevıyorum senı Hazıranda:)
bende cok ıstıyorum,hep keskelerın olacak,keske amelıyatsız cok guzel bır fızıgım olsaydı,dumduz bır karnım..ama olmuyorsa oldurmanın tek yolu da bu, boyle dusununce dr. nın de cok onemı kalmıyor,sonucta basıt bısı degıl,e bu ıste ıyı bır hastanede ıyı bır egıtımı olan dr. lerın hepsı oyle yada boyle aynı ıslemlerı yapmıyor mudur yahu? once Allah sonra onlara..4 kasım da olım dıyorum 21 kasımda da ıse baslarım, 2. yıde 1.aml. sıkıntıları bıtsın yaz gelmeden yaparız ınsallah..

bebegım aynı level hastaneler, az fıyat ısteyen cok ısteyene gore daha ust level.. onun ıcın boyle şizoya donmus vazıyetım
detaylı maıl attım sana..pek ozelden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…