- 5 Ekim 2011
- 81
- 0
Bende izlemiştim gerçekten çok kötü oluyor seyretmek hatta doktorumada söylemiştim keşke izlemeseydiniz demişti..Ama rahat ol biz o kısımları nasıl olsa görmüyoruz anlamıyoruz..Uyumuş gibi olucaksın ve bir anda biticek..İlk gün narkozun etkisiyle bir şey hissedilmiyor uykulu geçiyor..2 gün bir ağrılar başlıyor hareket ettikçe biraz moral bozukluğu oluyor hatta eyvah yarım insanmı oldum diyorsun 3 gün ise bakıyorsun ağrılar ilaç alınca geçicek türde..4 günde ise ağrı kesiciyi almıyorsun bile..(ağrı eşiğine bağlı) Tavsiyem ağrılı günlerde moralini bozmaman hiç bir şey kalıcı değil eski sağlığına zamanla ulaşıcaksın..Bol bol yürüyüş yap yatmamaya çalış daha çabuk toparlanıyorsun..Morarıklık şişlik oluyor kendini hiç olmamış gibi hissedebilirsin şişman görebilirsin ama merak etme zamanla ödem gittikçe inceliyorsun..Korse vericekler doktorunun dediği sürece kullan seni rahatsız etsede çıkarma zamanla alışıyorsun hatta öyle alışıyorsunki çıkarmak istemiyorsun bir daha..Başka merak ettiğin bir şey varsa sor cevaplamaya çalışırım..
Ameliyat videosunada takılma o kısmı doktorlar görüyor hatta demiştim kendi kendime gece nasıl uyuyorlar o görüntüler gözlerinin önünden nasıl gidiyor ama alışmışlar herhalde..
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut,Her geçen gün daha iyiye gidiceksin, ameliyat olduktan sonra tecrübelerini paylaşırsın bizimle:)) Sevgiler
İlgine çok teşekkür ederim. Ben en çok hastahaneden çıktıktan sonra ev ve çocuklarla ilgilenemeyecek kadar kötü durumda olmaktan korkuyorum. Son doğumum sezaryenle olmuştu ve çektiğim acı normal doğumlarımdan daha fazlaydı. 1 hafta boyunca yürüyememiştim. Doktorumla fazla konuşma şansım olmadı çünkü ameliyatı devlet hastahanesinde olacağım ve doktorun özel muayenehanesi olmadığı için 2 kez 10 dakika görüşebildim sadece. Doktor ameliyat günü detaylı görüşürüz dedi. Doktorun araştırma hastanesi doktoru olması ve tam donanımlı bir hastanede ameliyat olacak olmam beni biraz rahatlatıyor , ama dediğim gibi en çok bu ameliyatı geçirmiş olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var . Birde ameliyat sonrası gecelik mi pijama mı daha uygun olur onu merak ediyorum.Tekrar teşekkür ederim eksik olmayın(