Selam lilasu, Ben doğumlarımda çok kilo aldım 96 kilolardaydım şu an 62 kiloyum boy 1.61 cm o yüzden vücudum inanılmaz sarktı ameliyat gerekti.
Ben göğüs küçültme,dikleştirme, tam karın germe, bel sırt liposakşın, süzülen yağların bir kısmınıda popoya enjekte edildi.Hepsini bir ameliyatta oldum. Narkozla bayılma ayılma hepsi 6 buçuk saat sürdü.popoya enjelte edilen yağdan bir kısmı 2 yıla kadar gidiyormuş.Tahta gibi bir popom vardı şimdi bir şişkinlik var dümdüz durmuyor eskisine göre iyi aslında ama ben çıkık popolar olur ya onu daha çok isterdim onun içinde protez gerekiyormuş bir kaç günde ağrılı oluyormuş oturup kalkarken..Bakalım bu yağların ne kadarı gidicek yine dümdüz olursa o zaman protezi düşünüyorum..
Bacaklarımın sıkılaşmasını bende çok istiyorum. Bacaklarımda çatlak olduğu için gevsek bir deri var orda o yüzden liposakşın düşünemiyorum çünkü zaten gevşek..Kalacak izlerden dolayıda bacak germeyi hiç düşünmüyorum bakalım slim lipoya sıcak bakıyorum ama hala araştırma aşamasındayım henüz kararımı vermedim.
selam eska, gecmis olsun baya biseyler yaptIrmIsIn insaallah memnunsundur. 6 saat ameliyatta kalmak bide estetik icin gercekten inanIlmaz cok cesaret isteyen birsey. ben burnumdan olunca 1 saat falan konusulmustu, sonunda iki bucuk saat sürmüs. esim artIk hic bisey söylemiyo. annem beni görünce ajla pekkan`amI benziycen en sonunda diye biraz söylendi. bende keske ajla kadar oabilsem, biraz yüzü natürelliginden cIkmIs ama fIstIk gibi kadIn. Bacaklara slim lipo yapIlInca sIkIlasacagInI söyliyorlar yalnIs anlamadIysam. Bir doktor lazerle olur dedi istedigin gibi. Tabiki bende burada arstIrIyorum acaba diye. Bide yas ilerleyince cok spor yapan kadInlardada hic yag olmuyor ama burus burus bacaklar. Bende ilk dogumumda 30 kilo aldIm. Suanda bence yasIn kac bilmIyorum boy ve kilo uygun. Vucudun elastik`ini kaybetmesi birazda genetik. Popo protesinden duydum. Cok güzel duruyomus bilmiyorum. Diyelimki hosuna gitmedI yada bir kac sene sonra istemedin. Protez cIkInca iyce sarkacak, tabi ben tahmin ediyorum bilmiyorum kayma falan olurmuki? banada tavsiye edildi. bide enjekte edilen yaglar iki senede yavas yavasmI eriyor ?