Selamlar,
aksam Tayfun Aköz den randevu aldım, bır de onunla goruseyım bakalım
200 tl muayene ucretı, yarın yazarım neler oldu neler bıttı..offfffffffffffff artık aml. olup bıtmesını ıstıyoorum
Selam, karın germeden sonra izler tabiiki rahatsız edici.İlk anlar kıpkırmızı duruyor zamanla sedef rengini alıyor benimkiler hala kırmızı sadece göğüslerdekiler sedef rengini aldı gibi..Ne kadar mükemmel olursa olsun orda mutlaka incede olsa bir iz kalacak. Bunu bilerek ameliyata girmek lazım yoksa büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsin..Bana söylemek düşermi bilmem ama sizin galiba hafif bir karın sarkması vardı ve bildiğim kadarıyla mini karın gerdirme oluyor o zaman ama benimki kadar olmasada sezeryan gibi bir iz kalacak bu sefer..Ben olsam ve eğer karnımda çatlak varsa ve sezeryan ile doğum yapmışsam (yani zaten orda bir iz varsa) o zaman düşünürdüm mini karın gerdirme ameliyatı olmayı..selam, bazI arkadaslar karIn germeden sonra rahatsIz edici ameliyat izlerinden bahsediyorlar. bende hep o izlerin mükemmel yapIldIgini zannediyordum.
neden muayene parasI aliyo? anlamadIm cok meskul olan dok. larmI aliyo yada sebebi nedir sonucta onlar bize güven vermesi lazIm. Bak simdi merak ettim görüsmeyi.....
valla almayan yok gıbı, bencede almasalar super olur ama ben dun aksam 1 saat gorustum, sekreter kız zırt pırt odayı telefonla aradı sonlara dogru, aslında kızabılırdım sankı bedava gorusuyorum, dısarı cıktıgımda dıger hastalar bana fena sınırlı sekılde bakıyorlardı, sekreter kız gorusmeler yarım saat sızınkı 1 saat surdu gıbı abuk bı laf ettı de umrumda degıl, sorularım vardı ve bu cok basıt bı aml. degıl..neyse ama Tayfun bey cok sekerdı,bacak germeye pek sıcak bakmıyor sadece, ve oda ılk dr.gıbı 2 aml. soyledı ve aynı tutar:) ıyı oldu, ıyıkı gıtmısım ama sanırım ılk dr. de yaptıracagım.
Mesajını aldım. Özel mesaj yazamıyorum mesaj sayısı yeterli olmadığı için..
Kan tahlillerini yaptırdın mı? Benim kan değerlerim çok düşük çıkmıştı 6 ay tedavi gördükten sonra ameliyat olabilmiştim. Kansızlık olunca tedavisi uzun sürüyor malesef.. Umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır. Ondan sonra da geri sayım başladı demektir :) hayırlısıyla kendin için en doğru kararı verip burda paylaşırsın düşüncelerini..okkk,bır dr. ye daha gıdecegım,c.tesı halledıcem karar verme ısını, ınsallah en dogru kararı vermıs olurum
valla almayan yok gıbı, bencede almasalar super olur ama ben dun aksam 1 saat gorustum, sekreter kız zırt pırt odayı telefonla aradı sonlara dogru, aslında kızabılırdım sankı bedava gorusuyorum, dısarı cıktıgımda dıger hastalar bana fena sınırlı sekılde bakıyorlardı, sekreter kız gorusmeler yarım saat sızınkı 1 saat surdu gıbı abuk bı laf ettı de umrumda degıl, sorularım vardı ve bu cok basıt bı aml. degıl..neyse ama Tayfun bey cok sekerdı,bacak germeye pek sıcak bakmıyor sadece, ve oda ılk dr.gıbı 2 aml. soyledı ve aynı tutar:) ıyı oldu, ıyıkı gıtmısım ama sanırım ılk dr. de yaptıracagım.
Kan tahlillerini yaptırdın mı? Benim kan değerlerim çok düşük çıkmıştı 6 ay tedavi gördükten sonra ameliyat olabilmiştim. Kansızlık olunca tedavisi uzun sürüyor malesef.. Umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır. Ondan sonra da geri sayım başladı demektir :) hayırlısıyla kendin için en doğru kararı verip burda paylaşırsın düşüncelerini..
selam glorys, sen istanbulda anadolu yakasInda oturuyosan bir doc. önerebilirdim. ben yurtdIsIndayIm ama bundan 3 hafta önce ist. burnumdan oldum.para almiyolar görüsmeye. maalesef özel mesaj atamIyorum herhalde. doc. biraz mesafeli, ama ben güvendim kendisine. tabiki bu ikinci olmak istedigim seylerdede aynI hissedermiyim bilemiyorum. bende burada ilk önce fikir alIp yöntemleri ögrenmeye calIsIyorum.
kıme oldun lılasu, tanıyor bıle olabılırım
yok sakıncası yok dr. ısmını yazabılırsın burdan..
Üst bölgenin durumuna göre değişir..Önemli olan senin vücut ölçüne uygun olsun..birde gogus kuculten arkadaslara sorum var , gogus olcusunden en ıdeal nedır yaa? 80-85 ıdeal gıbı gelıyor bana
Üst bölgenin durumuna göre değişir..Önemli olan senin vücut ölçüne uygun olsun..
Selam, karın germeden sonra izler tabiiki rahatsız edici.İlk anlar kıpkırmızı duruyor zamanla sedef rengini alıyor benimkiler hala kırmızı sadece göğüslerdekiler sedef rengini aldı gibi..Ne kadar mükemmel olursa olsun orda mutlaka incede olsa bir iz kalacak. Bunu bilerek ameliyata girmek lazım yoksa büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsin..Bana söylemek düşermi bilmem ama sizin galiba hafif bir karın sarkması vardı ve bildiğim kadarıyla mini karın gerdirme oluyor o zaman ama benimki kadar olmasada sezeryan gibi bir iz kalacak bu sefer..Ben olsam ve eğer karnımda çatlak varsa ve sezeryan ile doğum yapmışsam (yani zaten orda bir iz varsa) o zaman düşünürdüm mini karın gerdirme ameliyatı olmayı..
Ben ameliyat olmadan önce internetten ameliyat öncesi ve sonrası diye bütün resimlere baktım gördüm izleri ve kendi karnımın durumunu düşündüm kalın bir bel çatlak yağlı sarkık buruşuk bir karın(öyle sarkık ki ameliyatta alınan deri 1 kilo tartmış)..Ondan sonrada kıyasladım sağ kalça kemiğinden başlayıp sol kalça kemiğinde biten iz olacak ama dümdüz yağsız bir karın ince bele kavuşucam ya da ameliyat olmayıp berbat sarkmış bir karınla yaşamaya devam edicem.Sonuç böle olunca olacak izlere razı olarak girdim.En azından izler iç çamaşırın altında kalıyor bikini giyince görünmeyecek.
İnternetten bakın isterseniz olan izlere sonra da kendi karnınızla kıyaslayın hangisi ile yaşamaya devam edebilirsiniz diye..Sevgiler..
Selam lilasu, Ben doğumlarımda çok kilo aldım 96 kilolardaydım şu an 62 kiloyum boy 1.61 cm o yüzden vücudum inanılmaz sarktı ameliyat gerekti.selam eska, gercekten ben izleri cok fazla düsünmemistim simdiye kadar. nebileyim sezaryana karsiydIm cocuklarImI dogal bir sekilde dünyaya getirdim bu yüzden sezaryan izlerimde yok. ama dogum esnasInda catlak izleri olustu hafif. Bikiniden gözükmüycek sekilde olursa bencede artIk katlanirIm. ben bacaklarImin sIkilasmasInI istiyorum.
asLInda fitnes `e cok gittim ama ara verdigim gibi hemen gevsiyo. ama sIrf bacak ve popo. nefret ediyorum artIk. hayatImI calIsmak ve sIrf spor yapmakla gecirmekten usandIm.
Siz neyaptIrdIniz tam takip edemedim.
Birde merak ettigim slim lipo dan sonra cild sIkIlasacak deniliyor bunuda yaptIran ve üzerinden uzun zaman gecen arkadaslara sormak lazIm.
Selam haziranda nerelerdesin görünmüyorsun ne zamandır..Kontrolün nasıl geçti ? İzler ne durumda renkleri açıldı mı?herkese merhabalar
nasılsınız aml. olan arkadaşlar keyifler yerindedi inş.
olmaya hazırlanan arkadaşlarada sabır ve kolaylıklar diliyorum
beni sorucak olursanız iyiyim bir sıkıntım yok hatta o kadar yokki dr.uma gidemedim kontrolebu hafta artık gitmem gerek çok yanlış yaptığım şey dimi :2:
sevgiler ,sağlıcakla kalın