Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selamlar,

aksam Tayfun Aköz den randevu aldım, bır de onunla goruseyım bakalım
200 tl muayene ucretı, yarın yazarım neler oldu neler bıttı..offfffffffffffff artık aml. olup bıtmesını ıstıyoorum

neden muayene parasI aliyo? anlamadIm cok meskul olan dok. larmI aliyo yada sebebi nedir sonucta onlar bize güven vermesi lazIm. Bak simdi merak ettim görüsmeyi.....

selam, bazI arkadaslar karIn germeden sonra rahatsIz edici ameliyat izlerinden bahsediyorlar. bende hep o izlerin mükemmel yapIldIgini zannediyordum.

selam, bazI arkadaslar karIn germeden sonra rahatsIz edici ameliyat izlerinden bahsediyorlar. bende hep o izlerin mükemmel yapIldIgini zannediyordum.
Selam, karın germeden sonra izler tabiiki rahatsız edici.İlk anlar kıpkırmızı duruyor zamanla sedef rengini alıyor benimkiler hala kırmızı sadece göğüslerdekiler sedef rengini aldı gibi..Ne kadar mükemmel olursa olsun orda mutlaka incede olsa bir iz kalacak. Bunu bilerek ameliyata girmek lazım yoksa büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsin..Bana söylemek düşermi bilmem ama sizin galiba hafif bir karın sarkması vardı ve bildiğim kadarıyla mini karın gerdirme oluyor o zaman ama benimki kadar olmasada sezeryan gibi bir iz kalacak bu sefer..Ben olsam ve eğer karnımda çatlak varsa ve sezeryan ile doğum yapmışsam (yani zaten orda bir iz varsa) o zaman düşünürdüm mini karın gerdirme ameliyatı olmayı..
Ben ameliyat olmadan önce internetten ameliyat öncesi ve sonrası diye bütün resimlere baktım gördüm izleri ve kendi karnımın durumunu düşündüm kalın bir bel çatlak yağlı sarkık buruşuk bir karın(öyle sarkık ki ameliyatta alınan deri 1 kilo tartmış)..Ondan sonrada kıyasladım sağ kalça kemiğinden başlayıp sol kalça kemiğinde biten iz olacak ama dümdüz yağsız bir karın ince bele kavuşucam ya da ameliyat olmayıp berbat sarkmış bir karınla yaşamaya devam edicem.Sonuç böle olunca olacak izlere razı olarak girdim.En azından izler iç çamaşırın altında kalıyor bikini giyince görünmeyecek.
İnternetten bakın isterseniz olan izlere sonra da kendi karnınızla kıyaslayın hangisi ile yaşamaya devam edebilirsiniz diye..Sevgiler..

neden muayene parasI aliyo? anlamadIm cok meskul olan dok. larmI aliyo yada sebebi nedir sonucta onlar bize güven vermesi lazIm. Bak simdi merak ettim görüsmeyi.....

valla almayan yok gıbı, bencede almasalar super olur ama ben dun aksam 1 saat gorustum, sekreter kız zırt pırt odayı telefonla aradı sonlara dogru, aslında kızabılırdım sankı bedava gorusuyorum, dısarı cıktıgımda dıger hastalar bana fena sınırlı sekılde bakıyorlardı, sekreter kız gorusmeler yarım saat sızınkı 1 saat surdu gıbı abuk bı laf ettı de umrumda degıl, sorularım vardı ve bu cok basıt bı aml. degıl..neyse ama Tayfun bey cok sekerdı,bacak germeye pek sıcak bakmıyor sadece, ve oda ılk dr.gıbı 2 aml. soyledı ve aynı tutar:) ıyı oldu, ıyıkı gıtmısım ama sanırım ılk dr. de yaptıracagım.

Mesajını aldım. Özel mesaj yazamıyorum mesaj sayısı yeterli olmadığı için..

merhaba aranıza yeni katılsamda forumu uzun süreden beri takip ediyorum. 35 yaşında 4 çocuk annesiyim ve çocukluğumdan bu yana aşırı kiloyla mücadele ediyorum. hayatımda göbeksiz olduğum bir dönem hiçbir zaman olmadı. 2010 haziran ayında diyete başladım ve 85 kilodan 69 kiloya (boyum 168)inmeyi başardım ama göbeğim eskisindende çirkin bir hal aldı. bende nihayet abdominoplasti ye karar verdim. bu ayın 18inde bulunduğum şehrin araştıırma hastanesinde ameliyat olacağım . dün tüm tetkiklerim yapıldı ve çok şükür ameliyata engel bir sorunum çıkmadı. bu ameliyatı geçirmiş olanların tavsiye ve tecrübelerinden faydalanmayı çok isterim. çünkü kafam çok karıştı , ve oldukça endişeliyim.

ya bu arada kımse yok ama? dun aksamkı gorusmede dr. bey bacak germe ıslemının cok zor ,cok agrılı ve bın tane yan etkısını soyledı
e pekı yapmayalım ama bacak ıcı yanı uyluk da bırıkmıs yag kutlelerını alınca derı nolcak ıcı bosalınca sarkıcak, onu napcaz dedım cok acık yanıt olmamakla bırlıkte bı cımdık gıbı tutup kasıga bıkını bolgesıne dıkecegını soyledı
bacak germe kadar agrılı ızlı olmazmıs? tabıkı benım dr.yede soracagım ama benım dr.bu kadar yan etkı den bahsetmedı,
dun aksamkı dr beyın ınternetden ve dıs dunyadan bıraz uzak gordum acıkcası,benım ılk dr. fazla amerıkalarda ve cok dernege uye, offfffffffffffffff amelıyat olana kadar bu stres benı oldurmesede gusel fucudumla bıraz zaman gecırsem ve frenkeştayn tabee.

okkk,bır dr. ye daha gıdecegım,c.tesı halledıcem karar verme ısını, ınsallah en dogru kararı vermıs olurum
Kan tahlillerini yaptırdın mı? Benim kan değerlerim çok düşük çıkmıştı 6 ay tedavi gördükten sonra ameliyat olabilmiştim. Kansızlık olunca tedavisi uzun sürüyor malesef.. Umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır. Ondan sonra da geri sayım başladı demektir :) hayırlısıyla kendin için en doğru kararı verip burda paylaşırsın düşüncelerini..

selam glorys, sen istanbulda anadolu yakasInda oturuyosan bir doc. önerebilirdim. ben yurtdIsIndayIm ama bundan 3 hafta önce ist. burnumdan oldum.para almiyolar görüsmeye. maalesef özel mesaj atamIyorum herhalde. doc. biraz mesafeli, ama ben güvendim kendisine. tabiki bu ikinci olmak istedigim seylerdede aynI hissedermiyim bilemiyorum. bende burada ilk önce fikir alIp yöntemleri ögrenmeye calIsIyorum.

yok canım henuz yaptırmadım tahlıllerı ama aklımda,aynen bana da soyledı Tayfun bey kan ıle ılgılı sıkıntıları
benım aml. olacagım dr .de aml. dan 10 gun once görüşelim demıstı ama 10 gunde ya kan degerım dusuk cıkarsa ne yapacak hıcbır fıkrım yok??
ben bır an once gıdeyım su adamın yanına?

kıme oldun lılasu, tanıyor bıle olabılırım
yok sakıncası yok dr. ısmını yazabılırsın burdan..

birde gogus kuculten arkadaslara sorum var , gogus olcusunden en ıdeal nedır yaa? 80-85 ıdeal gıbı gelıyor bana

kıme oldun lılasu, tanıyor bıle olabılırım
yok sakıncası yok dr. ısmını yazabılırsın burdan..

estetica da ercan beye oldum.
anlasilan sen iyi arastIrmalar yapIyosun canIm. en iyisi bir lipo. grubu olustursak buradan. toptan indirim falan yaparIz:)). hemde grup halinde motivasion falan yani amel.öncesi benim gibi korkanlara :)))) isin sakasI doktor secme bölümü en zoru.
iyi diye secersin amel. sonrasI kompl. falan olursa iste ozaman anlarsIn. bide sanki sans meselesi bazI seyler. of isimiz zor.

Üst bölgenin durumuna göre değişir..Önemli olan senin vücut ölçüne uygun olsun..

dr.lerde aynı seyı soyluyor eskacım da zaten 85 ıyı gıbı bana yok 90 dıyorlar cok buyuk tasıyamıyorum.. ama sonrada desteklı sutyene mecbur kalırmısım tam komedı

selam eska, gercekten ben izleri cok fazla düsünmemistim simdiye kadar. nebileyim sezaryana karsiydIm cocuklarImI dogal bir sekilde dünyaya getirdim bu yüzden sezaryan izlerimde yok. ama dogum esnasInda catlak izleri olustu hafif. Bikiniden gözükmüycek sekilde olursa bencede artIk katlanirIm. ben bacaklarImin sIkilasmasInI istiyorum.
asLInda fitnes `e cok gittim ama ara verdigim gibi hemen gevsiyo. ama sIrf bacak ve popo. nefret ediyorum artIk. hayatImI calIsmak ve sIrf spor yapmakla gecirmekten usandIm.
Siz neyaptIrdIniz tam takip edemedim.
Birde merak ettigim slim lipo dan sonra cild sIkIlasacak deniliyor bunuda yaptIran ve üzerinden uzun zaman gecen arkadaslara sormak lazIm.

bırde konu olarak acmıstım zaten ama henuz yayınlanmadı bacak ıcı yada bacak germe ameliyatı olan var mı?

Selam lilasu, Ben doğumlarımda çok kilo aldım 96 kilolardaydım şu an 62 kiloyum boy 1.61 cm o yüzden vücudum inanılmaz sarktı ameliyat gerekti.
Ben göğüs küçültme,dikleştirme, tam karın germe, bel sırt liposakşın, süzülen yağların bir kısmınıda popoya enjekte edildi.Hepsini bir ameliyatta oldum. Narkozla bayılma ayılma hepsi 6 buçuk saat sürdü.popoya enjelte edilen yağdan bir kısmı 2 yıla kadar gidiyormuş.Tahta gibi bir popom vardı şimdi bir şişkinlik var dümdüz durmuyor eskisine göre iyi aslında ama ben çıkık popolar olur ya onu daha çok isterdim onun içinde protez gerekiyormuş bir kaç günde ağrılı oluyormuş oturup kalkarken..Bakalım bu yağların ne kadarı gidicek yine dümdüz olursa o zaman protezi düşünüyorum..
Bacaklarımın sıkılaşmasını bende çok istiyorum. Bacaklarımda çatlak olduğu için gevsek bir deri var orda o yüzden liposakşın düşünemiyorum çünkü zaten gevşek..Kalacak izlerden dolayıda bacak germeyi hiç düşünmüyorum bakalım slim lipoya sıcak bakıyorum ama hala araştırma aşamasındayım henüz kararımı vermedim.

Selam haziranda nerelerdesin görünmüyorsun ne zamandır..Kontrolün nasıl geçti ? İzler ne durumda renkleri açıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…