3 aml. için onbin tl dedi,tabi biraz indirim yaptı sağolsun, özel mesajla bildireyim dedim ama mesaj sayım tutmuyor,ama fiyattan memnunum o kadar söyleyeyim.
Aslında bana da ilk başta 3 aml ağır olur,aynı anda olmaz demişti ben de ısrar etmedim,kararı ona bıraktım,ama muayeneden sonra kendisi olur dedi. Ben de ayrı ayrı stres çekmek istemiyorum.Zaten karın tam germe olmayacak,basenlerden de yarım kilo anca çıkar demişti.
Allah hepimize kolaylık versin canım[/QUOTE
yok cok sorun olacagını sanmıyorum hem orası Izmır ben ıstanbuldayım:)
sen zaten zayıftın dımı, bence de hepsını kombıne olabılıyorsan super olur,bana hepsını kaldıramassın dedı kılo da oldugu ıcın eger adam gıbı yagları alırsa cıdden uzun surer
bıraz pahalı dıye dusunuyordum ama gecen sene bır arkadasım aml. olmustu nerdeyse aynı parayı odemıs o yuzden cok pahalı demekten vazgectım, tek ıstedıgım saglıkla,memnun ve mutlu atlatayım su aml. ları
ızler ıcın cok endıselenmeye basladım yenı olarak..bır an once olsun bıtsın ıstıyorum ama...
Özellikle karın ameliyatının izi benim de canımı sıkıyor aslında,ama yine de şu halinden daha memnun olacağımı düşünüyorum.Karnımda dik dururken sorun yok,ama mesela plajda havluyu almak için eğildiğimde amanııın çok fena görüntü,buruş buruş bir göbek...Veya plates yaparken özellikle kedi strecinde görüntüyü hayal bile demezsin.Doktor muayene sırasında karın kaslarımın güçlü olduğunu söyledi,pek bir gururlandım ama ne çare kaslar güçlü deri gevşek.Spor falan hikaye bizim gibilerde,cildi asla toparlayamıyorsun.
Benim kilom normal evet,36 bedenim ama dediğim gibi ilk hamileliğimde 19 kilo aldım,verdim fakat basen bölgemde 2 tane patates bana yadigar kaldı,basenlerime geçen yıl ikibin tlye mezoterapi ve karboksi uygulaması yaptırdım,peşinden bir ümit guarana denilen müderrisoğlunun inceltici kremini kullandım ama mm farkı bile olmadı.Daha doğrusu popodan yağ kaybı olurken basenler çiviyle sabitlenmiş gibi kaldı,param çöpe gitti,çektiğim acı ise boşa gitti.Şimdiki aklım olsa en azından basenlerimi geçen yıl yaptırırdım,hem de aynı paraya.
Senin ameliyat paranı bilmiyorum,yorum da yapamıyorum ama ortalama piyasa ile aynıdır sanırım.Doktoruna karar verbildin mi?Sigara içiyor musun bilmiyorum,içiyorsan yavaş yavaş vedalaşmamız lazım, geri sayım başladı