Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm llila, benım bacak ıclerım felaket, ordan kılo alıyorum desem yerıdır, once karın germe ve ıc bacak a lıposactıon ve lazerle kesıcem dedı, kesme dedıgı lıpo yanı, 3 ay sonrada gogus kucultme ve bacak germe yaparız dedı,ız olarak kasık kenarında kalacakmıs?bana sart sporla fılan duzelmez..

şişlerle başım dertte:) bacaklarım ve kalça üstü çok şiş.ama ağrı falan kalmadı.masaj önerdi doktor. 2-3 aya kadar normal bu şişlikler dedi.

bacak içi germeden emin misin canım? iz baya kötü oluyor diye duymuştum.

mesela benim karnıma mecburdu, germe yaptık. bacak içlerim de çok kötüydü ama slimlipoyu önerdi doktor, germeye gerek görmedi.ki benimki bile gerilmediyse, çok az durumda germe lazım olur diye düşünüyorum

mesela benim karnıma mecburdu, germe yaptık. bacak içlerim de çok kötüydü ama slimlipoyu önerdi doktor, germeye gerek görmedi.ki benimki bile gerilmediyse, çok az durumda germe lazım olur diye düşünüyorum

selam whiterabbit , sana gecmis olsun, slimlipo nun farkI ne oluyo?

selam whiterabbit , sana gecmis olsun, slimlipo nun farkI ne oluyo?

lipodaki gibi büyük kesikler yok.incecik, bir nokta gibi açıklıktan, lazer ile sıvılaştırılan yağları çekiyorlar ve lazerin etkisi nedeniyle de sıkılaşma oluyor, lipodaki gibi sarkma yerine.
sonuçlar çabuk, acı daha az deniliyor lipoya göre.
bazı smart(slim)lipo çeşitlerinde 2 litreye kadar yağ çekilebiliyormuş ama kullanılan aletler şimdi daha da gelişmiş, daha fazlasını da alabiliyorlar.fda onaylı bir şey bir de.

unuttuğum ya da yanlış söylediğim bir şey varsa arkadaşlar düzeltir canım.temelde bunlar bildiklerim..

Tavsiye edermisin memnun kaldın mı sonuçtan, çatlak olan bölümlerde de faydalımı cildi gerebiliyor mu ?

rabıtcan yarıstıralım bacak ıclerını, benımkı kazanır kesın:)
hahahahah,ya canım vallahı adamın onerısı boyle, yanı su goruntude hıcbır sekılde bı ıse yaramıyor kı ,hatta etek elbıse gıyınce ve hava sıcaksa resmen pısıge kadar oldugum oldu
eskıden 38-40 bedenken yanı hep pantolon gıyerdım cok da guzel olurdu ama kılo aldıkca elbıseye kaydım mecburen ve su son noktada bacak ıclerım ust kısımlar bırbırne surtuyor yanı o derece rezalet

3 aml. için onbin tl dedi,tabi biraz indirim yaptı sağolsun, özel mesajla bildireyim dedim ama mesaj sayım tutmuyor,ama fiyattan memnunum o kadar söyleyeyim.
Aslında bana da ilk başta 3 aml ağır olur,aynı anda olmaz demişti ben de ısrar etmedim,kararı ona bıraktım,ama muayeneden sonra kendisi olur dedi. Ben de ayrı ayrı stres çekmek istemiyorum.Zaten karın tam germe olmayacak,basenlerden de yarım kilo anca çıkar demişti.

Allah hepimize kolaylık versin canım

Tavsiye edermisin memnun kaldın mı sonuçtan, çatlak olan bölümlerde de faydalımı cildi gerebiliyor mu ?

canım daha epey erken benim için "sonuç"tan bahsetmek adına.
2 hafta oldu bugün. eskiden giydiğim pantolanlar bile olmuyor şimdilik şişlikten, o kadar diyeyim:) ama ciltte çok hafif bir toparlanma görüyorum sanki...
benim slimlipo yaptırdığım yerlerde çatlak yoktu canım ama yerleşmiş çatlağa faydası olacağını sanmıyorum. liposuction başlığı var, oraya bir bak istersen, aradığın cevapları bulabilirsin orada diye düşünüyorum...

Naber rabıtımcanım?hersey yolunda mı dıcem ama yazmıssın, sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabıırrr bu gunlerde gececek
ya bu arada aml. olucam psıkosuyla ınsanın ıstahı kısılmalı dımı, ben abartmıyorum ama oyle cok da kıstıgım yok yemeyı, Allahım o kadar para verıp sısko olmak ıstemıyorum artıkkkkk

Ben bacak ve koltuk altı bölgeleri için düşünmüştüm.Liposakşın düşünmüyorum çünkü zaten derim gevşek birde onu yaptırırsam tam gevşer.Gerdirmede düşünmüyorum kalan izlerden dolayı..slimlipo dedin hem sıkılaştırıyor hemde inceltiyor..o bölgeler için uygun gibi geldi bana.çatlak derken yok edermi diye sormadım çatlak olunca deri sıkılaşmıyor ya o bakımdan sormuştum.Çatlak olan bölgeyide sıkılaştırırmı slimlipo?

offffffffffffff karın germe ız kalacak, gogus kucultme ız kalacak,bacak germe ız kalacak
fredddddynın kabusu olup cıkacagım boyle gıderseeeeeee, off yıne kabus gorucem bu aksam.....:84:

evet, sıkılaştırdığı söyleniyor.bende de, dediğim gibi, hafiften başladı gibi sıkılaşma.
sanırım, bahsettiğiniz durum için de en uygunu slimlipo.germe ve lipo bence de çok hoş değil

offffffffffffff karın germe ız kalacak, gogus kucultme ız kalacak,bacak germe ız kalacak
fredddddynın kabusu olup cıkacagım boyle gıderseeeeeee, off yıne kabus gorucem bu aksam.....:84:

ne olurdu sanki izsiz düzelebilseydik kendimizi avutucaz artık ne yapalım..Allahtan göğüs ve karın görünmeyen bölgeler ve ten renginde dövmede yapılıyormuş o kısımlar güneşte görmediği için bronzlaşsakta belli olmaz herhalde..Ama bacak ve kollar öfff dövmede yaptırsan güneşten rengin değiştiğinde onlar bu sefer belli olur..

Selamlar,

aksam Tayfun Aköz den randevu aldım, bır de onunla goruseyım bakalım
200 tl muayene ucretı, yarın yazarım neler oldu neler bıttı..offfffffffffffff artık aml. olup bıtmesını ıstıyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…