Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kolonyayı asla düşünemezdim,çok teşekkürler,gecelikte çok mantıklı,bu drenler çok mu sarkıyor,yoksa hemen ameliyat izinin oralar da yapışık bir şey mi?

Kolonyayı asla düşünemezdim,çok teşekkürler,gecelikte çok mantıklı,bu drenler çok mu sarkıyor,yoksa hemen ameliyat izinin oralar da yapışık bir şey mi?
2 metre kadar uzundu galiba tek elimde toplayıp kaldırıyordum göğüslerden 2 tane ayrı sarkıyordu karından iki kenardan birbirine bağlıydı bir tane sarkıyordu ordanda..yatakta yatarken yere değiyordu..hortumun ucunda körüklü bir bölge vardı çıkan sıvılar orda toplanıyordu doldukça boşaltıyorlardı ne kadar çıkmış ölçüyorlardı..Birde ilk gün sondanın torbasıda oluyor 2.gün çıkarıyorlar..

Son düzenleme:

ben karar verdım, tek basıma gıdıp amelıyatımı olucam,sonda ayrı,kusma ayrı.. cıkarken alması ıcın arkadasımı ararım..onun dısındakı herseyı hastabakıcılarla hallederım herhalde
ınanılmaz asabım bozuk, her gece aml. kabusu gormekten, toparlayamamakdan, sonucunun basıma ıs cıkarmasından, dr. nın ıyımı kotu olmasından,ayyyyyyyyyyyyyy cok daraldım yemınle.
yemegı bıraktım ıcıyorum artık anasını satım...bır an once aml. olup kurtulmak ıstıyorum yoksa depresyona gırıcem.

İyiymiş, en azından eve bunlarla dönmeyeceğim aman ne güzel,peki sen ameliyat olalı ne kadar oldu toparlanabildin mi

Bende çok kötüydüm 2 gün öncesine kadar vazgeçsem mi diye bile düşünüyordum,sürekli dua halindeyim Allahım bana cesaret ver diye, senin ne zaman ameliyatların,ne olacaksın?

Bende çok kötüydüm 2 gün öncesine kadar vazgeçsem mi diye bile düşünüyordum,sürekli dua halindeyim Allahım bana cesaret ver diye, senin ne zaman ameliyatların,ne olacaksın?

anlamadım sen amel. oldun mu olmadın mı? sordugun sorulardan olmadıgını dusunuyorum ama sımdı sankı aml. olmussun gıbı yazmıssın
kasım ılk hafta kısmetse

anlamadım sen amel. oldun mu olmadın mı? sordugun sorulardan olmadıgını dusunuyorum ama sımdı sankı aml. olmussun gıbı yazmıssın
kasım ılk hafta kısmetse

Hayır olmadım, 3 kasımda olacağım. Sadece stres oluyorum, malum daha 1 ay var, kurbanlık koyun gibi bekliyorum işte. Ama bugünlerde daha iyiyim, en azından uykularım kaçmıyor. Sen nasıl hissediyorsun?

İyiymiş, en azından eve bunlarla dönmeyeceğim aman ne güzel,peki sen ameliyat olalı ne kadar oldu toparlanabildin mi
21 temmuzda oldum çok kolay atlattım, bir hafta kadar yürürken yoruluyordum ağrım 2. ve 3 gün oldu sonrasında ilaç bile almadım.önemli olan ameliyattan sonra yatmamanız ne kadar erken kalkarsanız okadar çabuk toparlanıyorsunuz..yaşta etkili tabii..ben 35 yaşındayım kolay atlattım.annem 54 yaşında yeni oldu cumartesi günü dün alışveriş merkezine gitmiş gezmiş biraz ama akşam yatmış fazla yorulmuş oturamamış pek..şimdiden geçmiş olsun olacaklara umarım sizde kolayca atlatırsınız..

Hayır olmadım, 3 kasımda olacağım. Sadece stres oluyorum, malum daha 1 ay var, kurbanlık koyun gibi bekliyorum işte. Ama bugünlerde daha iyiyim, en azından uykularım kaçmıyor. Sen nasıl hissediyorsun?

benım 1 kasım gunum ama 3 kasıma alacagım daha uygun gıbı:) aynı gunlerde kesılıcez yanı:)
ıstanbuldamısın, dr kım? hangı aml. olacak?

selam, bayanlar, bende suan arastirIyorum ama kararImI verdim aslInda. Bacak arsIndaki fazlaliklarI aldIrmak istiyorum bide popo altIndaki sarkmalar beni rahatsIz ediyor. nasIl toparlanIyor anlamadIm sarkma yapmazmI yada lipo yapilan yer tekrar gerilmesimi lazIm? Ben 36 beden bir bayanIm ama hic hos durmuyor.sporda yapsam cok fayda etmiyor. Bide iki dogumdan sonra hafif karIn sarkmasI. Benim giibi benzer durumda olan yada bu tür ameliyati olanlar benimle paslasabilirmisiniz?

bBn de 35 yaşındayım,normal hayatta hiç ağrı kesici kullanmam, çok zor durumda kalsam bile asprin kullanırım, o yüzden ağrı konusunda fazla problem yaşayacağımı zannetmiyorum, rahat toparlanacağımı düşünüyorum, güzel dileklerin için çok teşekkürler

benım 1 kasım gunum ama 3 kasıma alacagım daha uygun gıbı:) aynı gunlerde kesılıcez yanı:)
ıstanbuldamısın, dr kım? hangı aml. olacak?

Ben İzmir de olacağım, doktorum UFUK BİLKAY, aslında İst. da düşündüm ama orada abimin yanında kalacaktım,eşine söylemek zorunda kalacaktım, O da tabi annesine,kardeşlerine vesaire vazgeçtim.Saklamam daha kolay olacak İzmir'de, çünkü çok fazla insana söylemeyi düşünmüyorum, İst. da olsaydım ya prada ya da ONEP düşünüyordum,çünkü doktorları internet üzerinde fazlasıyla araştırmıştım. Ufuk Beyede en son HAZİRANDA diye bir kullanıcı var k.k. da, onun da övgüleriyle kesin kararımı verdim, muayenede doktordan güzel bir elektrik alınca hemen ameliyat gününü kararlaştırdık,ama benim 3 ameliyat birden olacak. Karnım tam karın germeye müsait değilmiş, o yüzden mini karın germe yapacak. Yarım kilo basenlerimden alacak,yağın bir kısmını göbek deliğime verecek(ben yüzsüzlük ederek ameliyat öncesi mimimk çizgilerime de isteyeceğim,israf olmasın di mi ?), tabi böyle bir uygulama yapılabiliyorsa) bir de göğüs büyütme.Yani tamemen 2 hamilelik sonrası deforme olan vücudumu toparlamak istiyorum. Aslında ilk önce 3 ameliyat ağır olur demişti,muayeneden sonra işi az görmüş olacak ki 3 ameliyatı yapabiliriz dedi. Ben 3 kasım düşündüm,sadece cuma günü sevk alacağım,bayram tatilini de ekleyince iyileşir okula geri dönerim inş. ,herkes beni bayramda tatilde zannederken sessiz sedasız bitecek diye ümit ediyorum. Senin doktorun kim,hangi ameliyatı olacaksın,çalışıyor musun? Bu işler zor,refakatçi olayları,eve dönüş falan,ayarlayabildin mi?

Merhaba,evın ızmırdeyse orda olmak cok daha mantıklı bencede,gerek yok..ufuk bılkay ı bende cok duydum ızmırdekı arkadaslardan bırde nebıl bey dıye var, daha avantajlısın bence burdakılerın arasında karar vermektense 2 dr arasında sevım yapmak daha kolay sankı, bu 3 amle. ıcın ne kadar odeyeceksın? anladıgım sen 14 unde ıse basların dıyorsun, zaten kılon yok sanırım cabuk toparlarsın ama alabıulırsen 1 hafta daha alsan ıyı olur gıbı gelıyor bana.yada dr. ıle bır kez daha gorus, onlara gore kalkarsın toparlar ıse de her yere de gıdersın ama yıne de ıyıce toparlamak lazım..valla ben refakatcı ıstemıyorum,bır bayan arkadasım da cıkartacak hastaneden,annem dahıl kımseye soylemeyecegım,benım de gogus kucultme,karın germe ve bacak ıclerım var, ama benım dr. 2 amel. onerdı 3 er ay aralıklarla, hepsını ayna anda yaparsak toparlayamassın dedı,bu aksam bır dr. ye daha gıtmeyı dusunuyorum bakalım.bın dr.ye gıdıp ıyıce ambele olmak ıstemıyorum 2 dr ye daha gıdecegım ama kararımı verdım gıbı.kasımda karın germe ve bacak ıcı lıpo , 3 ay fılan sonra meme kucultme ve bacak ıcı germe super bacaklar yanı, ve sanırım bı soole bakıcak daha nereyı toparlayabılırım dıye? boyle sekerım bendekı durumlar, Allah kolaylık versın dıyorum ıkımıze de tum aml. olacaklara da ...sevgıler

herkese merhabalar
nasılsınız aml. olan arkadaşlar keyifler yerindedi inş.
olmaya hazırlanan arkadaşlarada sabır ve kolaylıklar diliyorum
beni sorucak olursanız iyiyim bir sıkıntım yok hatta o kadar yokki dr.uma gidemedim kontrole bu hafta artık gitmem gerek çok yanlış yaptığım şey dimi :2:
sevgiler ,sağlıcakla kalın

:)))))merhaba hazıranda,
aynen sabır la beklıyorum ben kendı adıma,dusun dusun...............artık vakıt gelene kadar boyle
ay maşallahhh sana mılyon kereeee, ınsallah benımde hıc sıkıntım olmaz,mutluluk haberlerımı verırım, aman poponu kası nazar degmesın ınsanın kendıne bıle nazarı degermıs ona gore
ama tabıkı ılk fırsatta bır gorun dr. ne, tedbırı elden bırakmamak lazım
sevgıler

merhaba canm, bacak germe yazmIsin, beni bilgilendirebilirmisin. yani hangi ölcüden sonra bacak geriliyor. mesela popo dan yag alInInca sarkmalrdamI gerilebiliyor.ben yurtdIsindan oldugum icin maalesef arastIrmalarIm kIsItlI kalIyo. bana yardImcI olabilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…