Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pardon ya, Limonun iletisi sanmıştım. ona cvp yazdım. Çok geçmiş olsun. ıstersen durumunu Aylin Hanıma mail at. Yaptırmaman gerekiyorsa seni muayeneye çağırmaz dedğim gibi paragöz bir doktor değil. Oğlun kaç yaşında???.:1hug:
bakın aranızda zatten tek sarkmış olarak duruyorum bu hırsla bilmiyorum ne yapacağım artık podyumdamı görürsünüz beni bilemem bi ameliyat olayım :))))))))
Bende ameliyat olmayı çok istiyorum.
Hem karın gerdirme hemde göğüs dikleştirme.
Tansiyon sorunum var, kilo sorunum var. Bende 15 kilo vererek bu işe başlamak istiyorum ama 10 kiloda idare eder tabii.
Bu işte en iyi dr. Aylin Hanım mı diyorsunuz, yoksa makul fiyatlar içinde en iyisimi o?
Çok korkuyorum sonuçlardan. bende gazete ve nette görmüştüm kötü ameliyat sonrası karşılaşılan durumları.
Ben nisan ayında falan olmak istiyorum ki yaza iyi gireyim ve kendimi toplamış olayım.
Yaa kızlar bana da bir el atın ya desteğe, cesarete ihtiyacım var, kendimi çok çirkin hissediyorum...
arkadaşlar sarkıklar gurubuna dahil biri olarak :))) bu ameliyatın fiyatı hakında bilgi istyorum hoşcakalın
Doktordan doktora çok farklılık gösteriyor. Karın germe de fiyat için muayene olman gerekebilir. Çünkü, kilo ve vücut şekline göre liposuction gerekebilir.
Bende ameliyat olmayı çok istiyorum.
Hem karın gerdirme hemde göğüs dikleştirme.
Tansiyon sorunum var, kilo sorunum var. Bende 15 kilo vererek bu işe başlamak istiyorum ama 10 kiloda idare eder tabii.
Bu işte en iyi dr. Aylin Hanım mı diyorsunuz, yoksa makul fiyatlar içinde en iyisimi o?
Çok korkuyorum sonuçlardan. bende gazete ve nette görmüştüm kötü ameliyat sonrası karşılaşılan durumları.
Ben nisan ayında falan olmak istiyorum ki yaza iyi gireyim ve kendimi toplamış olayım.
Yaa kızlar bana da bir el atın ya desteğe, cesarete ihtiyacım var, kendimi çok çirkin hissediyorum...
yaa kabus gibi hiç aklımdan çıkmıyo ameliyat ile kalkıyorum ameliyat ile yatıyorum offfffffff