tıknazcım ohhhh ne güzel valla olduda bitti darısı başımıza.. ama bu ameliyatta dikişler olmuyor diye biliyordum aliyesma sendende dikiş alındımı?
kızlar hiçbiriniz benim kadar sarkık olamazsınız üçüz gebelikten sonra felaketim
tıknaz ameliyatı aylin hanım nerde yapıyor hangi hastanede kendi özel yerimi var?
ayy hemen ameliyat olasım geldi bende imkanlarımı zorlayarak aylin hanıma gidicem galiba ama zamanı belli değil 3 tane bebekle istanbula gitmek zor olucak...
kızlar birde bu aylin hanımın sitesi falan varmı mail atabilecegim adresi falan varmı?
arkadaşlar bıde bı kaç sıtede karın germe amelıyatında deri aşağı çekildiği için göğüslerde bı mıktar dıkleşiyo yazmıs bu doğrumu + karın germe amelıyatında deriyi aşağı çekerken tekrar bı catlama olmazmı bunu dusundum bide:)
Merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım. Bende ikiz annesi olarak karnımı gerdirmek istiyordum. Çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo daha zayıf bir hale gelmiştim. Ne yazıkki karnımda sarkma oldu. Bel fıtığım olduğu içinde mekik çekip spor yapamadım. Birçok dr görüştüm hepsi hemen ameliyatla çözüleceğinden bahsettiler. Beni en çok annem destekledi. Çünkü yaklaşık 10 sene önce şeker hastası olmasına ragmen bu ameliyatı oldu..Şimdi ben bu ameliyattan vazgeçtim. Nedenini de sizlerle paylaşmak istedim. Annemin hala karnı taş gibi. Yeni göbek deliğiyle karnı dümdüz. Ameliyat sonrası yağlarını idrar yoluyla atan bir ilaç verdi dr ve kilo vermeye devam etti. Ama bir kural vardı bir daha kilo almayacaktı. Evet ne yazıkki kilo aldı. Ve evet karnındaki yağ dokularının hepsi alındığı için karnından kilo almadı. Ama vücudundaki diğer yağ hücreleri durduğu için acayip şekilsiz bir şekilde kilo aldı. Bacaklarından sırtından basenlerinden gerdanından hatta kollarından bile. Bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın ama bugün görüştüğüm cerrahda bu durumun gerçekliğini doğruladığı için vazgeçtim.. Düşünen arkadaşlarında bir kez daha düşünmeleri için yazdım bu durumu.. Gerçekten kilo almayacağınızdan eminseniz düşünün derim. Tabi nacizane fikrimi dile getirdim. Paylaşımlarınızdan da çok fayda sağladım çok teşekkürler..
Merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım. Bende ikiz annesi olarak karnımı gerdirmek istiyordum. Çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo daha zayıf bir hale gelmiştim. Ne yazıkki karnımda sarkma oldu. Bel fıtığım olduğu içinde mekik çekip spor yapamadım. Birçok dr görüştüm hepsi hemen ameliyatla çözüleceğinden bahsettiler. Beni en çok annem destekledi. Çünkü yaklaşık 10 sene önce şeker hastası olmasına ragmen bu ameliyatı oldu..Şimdi ben bu ameliyattan vazgeçtim. Nedenini de sizlerle paylaşmak istedim. Annemin hala karnı taş gibi. Yeni göbek deliğiyle karnı dümdüz. Ameliyat sonrası yağlarını idrar yoluyla atan bir ilaç verdi dr ve kilo vermeye devam etti. Ama bir kural vardı bir daha kilo almayacaktı. Evet ne yazıkki kilo aldı. Ve evet karnındaki yağ dokularının hepsi alındığı için karnından kilo almadı. Ama vücudundaki diğer yağ hücreleri durduğu için acayip şekilsiz bir şekilde kilo aldı. Bacaklarından sırtından basenlerinden gerdanından hatta kollarından bile. Bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın ama bugün görüştüğüm cerrahda bu durumun gerçekliğini doğruladığı için vazgeçtim.. Düşünen arkadaşlarında bir kez daha düşünmeleri için yazdım bu durumu.. Gerçekten kilo almayacağınızdan eminseniz düşünün derim. Tabi nacizane fikrimi dile getirdim. Paylaşımlarınızdan da çok fayda sağladım çok teşekkürler..
Ağzınıza sağlık daha önce bende bu konuda yazmıştım ama siz daha cesursa yazmışınız.
arkadaşlar bıde bı kaç sıtede karın germe amelıyatında deri aşağı çekildiği için göğüslerde bı mıktar dıkleşiyo yazmıs bu doğrumu + karın germe amelıyatında deriyi aşağı çekerken tekrar bı catlama olmazmı bunu dusundum bide:)
yok şekerim liposakşın yaptırmak istemiyorum bu yüzden 15 beş kilo fazlamı vermek için diyet yapıyorum ( kendi çabalarımla) bu kiloyu hazırana kadar verip aylın hanıma gitmek istiyorum biliyorum şimdide gitsem olur ama yağ aldırtmak istemiyorum açıkcası zaten korkutan bir operasyon var . evet sorun aslında çok kilo almadım hamileliklerimde yani genel anlamda ama yinede çok esnek değilmiş göbeğim aşağı doğru sarktı ne kullandıysam çözüm olmadı bu sebeple buradaki arkadaşlarında tecrübeleri ile de kararımım verdim . ve tiknazada katılıyorum göbek kadar kötü görünen bir yer yok çok sorun benim için birileri demese bileLimon 77 canım sen çok git gel yaşıyosun anladığım kadarıyla ,bence gerçekten ihtiyacın var mı yoksa bir kısmı senin abartın mı?Çevrendekiler ne diyor?Bunlar çok önemli.
Limoncum bazı durumlarda hem görsel olarak hemde tıbben cerrahi işlemden başka çare olmuyor.Zaten böyle durumlarda başka yöntemlerle uğraşmak para ve zaman kaybından başka bir şey değil.Ben 10 yıldır güzellik işinin içindeyim,insalnarın hem ufacık şeyleri nasıl abarttıklarını gördüm,hemde başarısız işlemler.Benim ki sadece küçük bir uyarıydı.Herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa onu yaptırmalı