Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ayyy canım biz tek bebekle bu hale geldik, senin 3 bebekle nasıl kocaman olmuştur karnın.
Ben 27 ekim 2008 de doğum yaptım herhalde aynı zamanlarda olmuş seninle, çizelgenden gördüğüm kadarıyla, bebekler daha, kucağa alıyoruz falan, ameliyat olunca napıcam diye düşünüyorum ayrıca 3 bebekle bunu göze aldığın için seni tebrik ederim canım hiç kolay değil gerçekten. Ama biz normale dönersek sonrasında onlara daha faydalı olacağımız kesin, bu psikolojiyle ben hiç kafamı veremiyorum çocuklarıma.

Birde bişey soracağım kızlar, göğüsle karnı aynı zamanda yapamazlarmı acaba, bir arada çıkıversin.

Kendi kliniği var.[ Esplase Estetik.] Ameliyatlarını tabiiki tam teşekküllü hastanede yapıyor. (Arkadaşlar ben çok araştırdım sakın bu tip ameliyatlar klinikte yapılmaz.) Eriyen dikişlerde vardır ama, Alınması gereken dikşler var diye biliyorum. Pansuman ve kontrol için gidiyorum.Ben hep göbeğimden kurtulmak isterdim ama bir ay önce kafaya koydum. Bir iki doktor liposuctionla değil germe gerekli dedi. Webden araştırdım. Bir kaç defa burda soruşturdum ve uzatmadan oldum bu ameliyatı. Hala kendim bile inanamıyorum:)) Bebeklerinizi yerden direk kaldıramıyorsunuz, Ama kucağıma oturtuyorum. Biberonla süt verebiliyorum. Serayy iki ameliyat bir arada olabiliyor diye biliyorum melda ve aliyessma aylin hanıma bu iki ameliyatı bir arada olmuş. Ben yaptırmadım çünkü hemen işe dönmem gerekiyordu. Akşam pansumanıda olunca anlatırım.:sm_cool:

Merhaba kızlar karın germe dikişleri değilde göbek dikişleri ve liposakşın dikişleri alınıyor. Ben karın germe yaptırdım az da arka belime liposakşın attırdım. Melda meme ile karnı beraber oldu. Olabiliyor yani. Ben daha emzirmediğim için memeler küçüktü zaten çok deforme olmadı. Emzirdikten sonra toplatırım belki büyütürüm :))))). Yani karın ngerme dikişleri alınmıyor canlarım. Öptüm sizi.

Merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım. Bende ikiz annesi olarak karnımı gerdirmek istiyordum. Çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo daha zayıf bir hale gelmiştim. Ne yazıkki karnımda sarkma oldu. Bel fıtığım olduğu içinde mekik çekip spor yapamadım. Birçok dr görüştüm hepsi hemen ameliyatla çözüleceğinden bahsettiler. Beni en çok annem destekledi. Çünkü yaklaşık 10 sene önce şeker hastası olmasına ragmen bu ameliyatı oldu..Şimdi ben bu ameliyattan vazgeçtim. Nedenini de sizlerle paylaşmak istedim. Annemin hala karnı taş gibi. Yeni göbek deliğiyle karnı dümdüz. Ameliyat sonrası yağlarını idrar yoluyla atan bir ilaç verdi dr ve kilo vermeye devam etti. Ama bir kural vardı bir daha kilo almayacaktı. Evet ne yazıkki kilo aldı. Ve evet karnındaki yağ dokularının hepsi alındığı için karnından kilo almadı. Ama vücudundaki diğer yağ hücreleri durduğu için acayip şekilsiz bir şekilde kilo aldı. Bacaklarından sırtından basenlerinden gerdanından hatta kollarından bile. Bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın ama bugün görüştüğüm cerrahda bu durumun gerçekliğini doğruladığı için vazgeçtim.. Düşünen arkadaşlarında bir kez daha düşünmeleri için yazdım bu durumu.. Gerçekten kilo almayacağınızdan eminseniz düşünün derim. Tabi nacizane fikrimi dile getirdim. Paylaşımlarınızdan da çok fayda sağladım çok teşekkürler..

bebeğimi emzirdiğim halde bu ameliyatı olmak ıcın daha fazla bekleyemıycem.. narkozdan sora 48 saat emzıremıycekmişim tek takıldığım nokta bu ama karnımı dusunmekten bebeıme yeterınce ılgı bıle gösteremıyorum cok cok uzgunum...

arkadaşlar bıde bı kaç sıtede karın germe amelıyatında deri aşağı çekildiği için göğüslerde bı mıktar dıkleşiyo yazmıs bu doğrumu + karın germe amelıyatında deriyi aşağı çekerken tekrar bı catlama olmazmı bunu dusundum bide:)

Sevgili moonsoon Çarşamba günü yani 13 Ocak ta ameliyat oluyorum. Meme küçültme ve dikleştirme ve de karın germe:gitme: Yani son 5 güncük kaldı. Karnı aşağıya çektiklerinde göğüs dikleşiyor mu bilmiyorum ama öyle olsaydı bana dikleştirme yapılmazdı herhalde:uhm: Neyse artık kurtuluş yok bekleyip görücez.

Ağzınıza sağlık daha önce bende bu konuda yazmıştım ama siz daha cesursa yazmışınız.

canım arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim kendi adıma bu konu hakkında mutlaka görüşeceğim aylin hanımın ın düşünce ve önerileri önemli tabi bir de benim bildiğin kadarıyla yağ dokularını almıyor tiknaz melda ne diyorsunuz bilginiz varmı CADIARZU

Sizinle aynı fikirdeyim,arkadaşlar karnınıza bakınca çok hoş ama kilo almanıza bile gerek yok şu an ben pantolon giydiğimde arkadan çıkan tombikler için kavitasyon yaptıracağım.Bana göre illaki simetri problemi oluyor normalde bile (sadece karın germe için söylüyorum) kilo alınca ne olur onu düşünmek bile istemiyorum.Ama yinede herkesin takıntısı farklı oluyorArkadaşlar bir de cerrahlar işi kökten halletmekten yani tek çözümü ameliyatta görüyorlar,hangisine sorsanız mezoterapi,lipoliz iğneler vs işe yaramıyor diyorlar.Hiç katılmıyorum bu tezlerine.Cerraha gitmeden önce medikal estetik doktoruna görünmenizde yarar var derim.Doğru yeri bulursanız kavitasyon yağ parçalamada acaip işe yarıyor.En azından durumu çok vahim olmuyanlar diğer yöntemleri deniyebilir diye düşünüyorum.Biraz antipatik oldum ama kusura bakmayın.

Limon 77 canım sen çok git gel yaşıyosun anladığım kadarıyla ,bence gerçekten ihtiyacın var mı yoksa bir kısmı senin abartın mı?Çevrendekiler ne diyor?Bunlar çok önemli.

Canım özelde sana yazdım yazdım........ ama özel mesaj henüz gönderemiyormuşum. yazdıklarım boşa gitti. Burdan cevap vermeye çalışıcam. Sen de Aylin Hanımamı gittin. Doğum yapalı bir yıl oldumu. 6 ay yeterli diyenlerde vr. Benim bebişim 16 aylık. Akşamları yakınlaşalım diye çocuk bana uzak kalıyo diye biberonla kendim beslemek istiyordum eşim kucağıma yatırıyor ben sütütünü içiriyorum. Ama emzirmede bilmiyorum canın yanarmı. Aylin Hanımın hastaneyle anlaşması vr. Hastaneye girişinden çıkışına kadar herhangi bir ödeme yapmıyorsun. Görüşmede anlaştığınız fiyat geçerli. Başka ne sormuştun bakar tekrar yazarım. Bir şey daha sölemek istiyorum. Karın germeden sonra orantısız kilo alınıyo diyenlere söylemek istediğm. Kadında kol, bacak, kalça tamamda kabul edilebilir ama erkeklerin bira göbeği gibi bir göbek inanılmaz çirkin. Keşke hep dümdüz göbişlerimiz olsada gerek duymasak ama napalım maalesef okadar şanslı değiliz:))

Limon 77 canım sen çok git gel yaşıyosun anladığım kadarıyla ,bence gerçekten ihtiyacın var mı yoksa bir kısmı senin abartın mı?Çevrendekiler ne diyor?Bunlar çok önemli.
yok şekerim liposakşın yaptırmak istemiyorum bu yüzden 15 beş kilo fazlamı vermek için diyet yapıyorum ( kendi çabalarımla) bu kiloyu hazırana kadar verip aylın hanıma gitmek istiyorum biliyorum şimdide gitsem olur ama yağ aldırtmak istemiyorum açıkcası zaten korkutan bir operasyon var . evet sorun aslında çok kilo almadım hamileliklerimde yani genel anlamda ama yinede çok esnek değilmiş göbeğim aşağı doğru sarktı ne kullandıysam çözüm olmadı bu sebeple buradaki arkadaşlarında tecrübeleri ile de kararımım verdim . ve tiknazada katılıyorum göbek kadar kötü görünen bir yer yok çok sorun benim için birileri demese bile

çocukalrımın ikiside sezeryan ile oldu ve doğum geceleri çok acılı oldu şimdi aylin hanıma gidene kadar nasıl sıkıntılar ile karşılaşacağım bunları ameliyat olmuş arkadaşlardan öğreniyorum sağ olsunlar sabırla cevap da veriyorlar

bu arada tıknaz son durum ne dördünmü karnını nasıl istediğin gibi mi hiç bahsetmedin hayatım aaaaaaaaaa

Limoncum bazı durumlarda hem görsel olarak hemde tıbben cerrahi işlemden başka çare olmuyor.Zaten böyle durumlarda başka yöntemlerle uğraşmak para ve zaman kaybından başka bir şey değil.Ben 10 yıldır güzellik işinin içindeyim,insalnarın hem ufacık şeyleri nasıl abarttıklarını gördüm,hemde başarısız işlemler.Benim ki sadece küçük bir uyarıydı.Herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa onu yaptırmalı

tabiki hayatım çok teşekkür ederim tecrübelrine saygımda var ama 5 kilo çocuk doğurup nasıl ufak bi sorun diyebilirim ki gerçi eşime kalırsa sorun değil abartma diyor ama göz nizam var o sadece ameliyat fikrinden kurtulmak için söylüyor çok haklsın insan kendini nasıl mutlu hissederse derken .bu benim için çok önemli bir düzeltme belkide kendime güvenim için gerekli tabi önce kilo veriyoruzzzzz:))) öptümopuyorumnanaktan

hayatım Karnımı gördüm. Ödemden dolayı şiş hisssdiyorum. ınce bir dikiş izi kabuklanma olduğu için siyah:)) En şiş hali olmasına rağmen ıyı göründüğünü sonucun çok güzel olacağını söyledi aylin hn. e tabii ne kadarda olsa sargılar çıktığında üzüldüm keşke hiç gerek olmazsa.1 hafta öncesi ameliyat olmama rağmen beklediğimden çok çok ıyı. lipo korsesi giydiğim için daha çabuk ıyleşiyor. Valla ben hiç pişman olacağımı düşünmüyorum. Arkadaşların dediği gibide kilo almamaya çalışıcam spr fln filan. Zaten hep diyetteyim. diyetede devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…