Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

eskacım cok gecmıs olsun, ıyı haberlerını de okudum, cok memnun kalır umarım bu operasyondan,
ıstanbulda oldu sanırım amelıyatını, hangı dr.ye oldu amelıyatı ve hepsı ıcın ne kadar odedı ?
tşk.ler

tamam canım, cok saol,
bunlar benım ıcın kendımı ne kadar hazırladım, cok ıstıyorum desemde, sonrasında basetmem ıcın cok onemlı tecrubeler

:) sabretmek ve ıyılesme surecı bayaa bı zor dımı??offf
daha ıyısındır umarım rabıtcan??beyaz sarap kısmını anlamadım ? odem atmak ıcın mı?

Bu arada karnin nasil?
Bacaklara daldik karnini unuttuk.
Karnin dümdüz mü oldu, böyle dimdik karnini icine cekiyormus gibi mi yürüyorsun.
Karin germe gecirenler farkli duruslari ve yürüyüsler ile dikkat cekiyorlar.

yok, daha şişliklerim inmedi tam.ama belli olmaya başladı epey. alt tarafında şişkinlik çok.ama yara kapandı, koyulaştı.artık hapşırmak falan da korkutmuyor. çok güldüğümde de korkuyordum önceden, şimdi o da yok. mekik bile çekebilirim sanki.daha denemedim ama.1 ayı geçsin, mekik çekeceğim. yüzmeyi düşünüyorum bir de.
dik yürüyorum ben aslında 3.-4. günden beri.ama korse ve şişlikler böyle havalı havalı yürümeyi engelliyor henüz:)

:) sabretmek ve ıyılesme surecı bayaa bı zor dımı??offf
daha ıyısındır umarım rabıtcan??beyaz sarap kısmını anlamadım ? odem atmak ıcın mı?

evet canım, beyaz şarap ile isveç şurubunu karıştırıp içmek ödemleri atmak için çok iyi diye okumuştum.
sorma.o kadar zor ki.tüm iştahımla böyle giyineyim edeyim istiyorum; ama şu an eski giydiğim şeyleri bile giyemiyorum korse yüzünden:)neyse, bekliyoruz mecburen...
yarın kontrolüm var.umarım güzel şeyler duyarım...

Sağol canım..Bugün taburcu oldu evinde..skype tan gördüm çok iyiydi maşallah, kendi başına oturup kalkabiliyordu, devamlı yürüş yapıyor evin içinde, ağrısı öle fazla yoktu, yüzü şişti biraz morluklar vardı ağız kenarlarında..Diger yerlerde göğüs altından diz altına kadar korse vardı muhtemelen liposakşın yerleride morarmıştır. Benim doktoruma ameliyat oldu. Şişliklerle bile incecik duruyordu karın bel sırt bölgesi :)) Sevgiler

ohh harıka,
saglıkla da ıyılesır ınsallah, ama ben senın ızmır de amel. oldugunu okumustum dıye hatırlıyorum,nebıl ozdagana hatta, yanılıyormuyum?

Benimde ihtiyacim var ama korkuyorum

Ne kadar korkma desem nafile bende korkmuştum..Ama şimdi ameliyat yöntemleri çok ilerlemiş, acıyı minimuma indirmişler..Ben hiç öyle söynenilen acıları çekmedim annemde öyle..basit bir ağrı kesiciyle ağrılar diniyor..en zoru 2. gündü benim için ki ilacın tesiri geçtiği zaman ağrıyı hissediyordum hareket etmezsem ağrımıyordu..3 günden sonra ise ağrı kesici bile almama gerek kalmadı..8. gün dışarı yemeğe bile gittim 4 saatlik..sanada kolaylıklar dilerim umarım istediğine kavuşursun..

gunaydınlar,
su an spordan tum kaslarım ,karnım,sırtım oyle agrıyorkı bı yandan da kendımı amelı. agrılarına hazırlamak ıcın ıyı oldugunu dusunuyorum, yanı mukayese eder mı bılmeden tabıkı
rabbıtcan nerelerdesın, hersey yolunda mı?
eska ve dıger karın germe - bacak lıpo olan arkadaslar, hastaneden cıkarken ne gıymek lazım en rahatından?
1 aydır spora gıdıyorum nerseyse hala heryerım agrıyor ve hamlıgımı atamadım,bu bıle buyuk keyıf cunku bı sekılde gırdık bu yola hıssıyatı var..offffffff 1 ay kaldııııııııı..

Kızlar merhaba, ben de Ufuk BİLKAY'dan 3 kasımda randevu aldım 36 beden olmama rağmen basenlerimde ki yumru için lipo, 2 hamilelik sonrası göbeğimdeki eğilince meydana gelen buruşukluk için mini karın germe ve malum emziremeler sonrası formunu kaybeden göğüslerim için meme büyütme ameliyatı olacağım.Yardımınıza ihtiyacım var. Korkuyorum,bana neler önerebilirsiniz, tavsiyeleriniz neler ve de ameliyata giderken ne giyeyim ve yanıma neler alayım? Yorumlarınızı bekliyorum

Hastanede yattığın süre için önden düğmeli gecelik hastane koridorunda yürüyüş yaparken rahatsız olmamak için üstüne sabahlıkta giyebilirsin hem pansuman yapılırken hemde ameliyat yerlerinden drenler sarkarken geceliğin altından rahatça sarkıyor ama ben olurken hava sıcaktı sabahlık fazla geliyordu ben penye bir elbise giymiştim oda olur.
rahat bir terlik, kolonya (narkozun etkisiyle mide bulantısı olmuştu bir de ateş basması o sırada kolonyanın ferahlığı harika hissettirmişti beni)Hiç iç çamaşırına gerek kalmadı korse alttan bağlıydı zaten ameliyat yerine değer diye 5,6 gün giymedim devamlı korsenin ağ kısmına günlük pedlerden yapıştırıyordum.Ama annemin korsesi farklıydı benimkinden o bacaklarına lipo yaptırdığı için korsesi dize kadardı o bölge açıktaydı o zaman korsenin üstünde beli sıkmayan bir iç çamaşırı gerekir herhalde.
Başkada birşey gerekmedi zaten bir komplikasyon olmazsa 2 gece kalıyorsun 3 gün çıkıyorsun.Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Birde hastaneden çıkarken beli sıkmayan bir elbise yada eşoftman iyi olur..

Spor yapmakla çok iyi yapıyorsun en çok bacaklarını kuvvetlendir ameliyat sonrası kollara ve bacaklara çok yükleniliyor.Hastaneden çıkarkende beli sıkmayan esoftman yada elbise çok rahat olur..

selam glorys
iyiceyim. slimlipodan kalan hafif ağrılar var hala.karın germeden daha zor atlatıyorum slimlipoyu ben.
hafiften belli olmaya başladı ama 3 ay sürecek sanırım en az.doktor çok fazla şişlik var dedi.bekleyecez, yapacak bir şey yok...

Spor yapmakla çok iyi yapıyorsun en çok bacaklarını kuvvetlendir ameliyat sonrası kollara ve bacaklara çok yükleniliyor.Hastaneden çıkarkende beli sıkmayan esoftman yada elbise çok rahat olur..

Gunaydın Eska, spor yapınca o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendımı, bırde yeme ıcme kısmında dızgınlesem kendımı süper olacak,cok abartı yemıyorum aslında,
bılgıler ıcın de cok tesekkurler
dun gece yıne kabus gordum amel. ıle ılgılıbıran once olsada bıtse yahu..

Çok teşekkürler papatya,özellikle kolonyayı akıl edemezdim, verdiğin bilgiler kesinlikle işime yarayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…