Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaşlar,

Annem yarın ameliyat oluyor karın germe,liposakşın, koluna bir düzeltme yapılacak,(başka birine olmuştu hemde iki kere ama olmamıştı yinede)inşallah şimdi istediği gibi olur, yüzündede bazı yerlere yağ enjekte edilecek..Dualarınızı bekliyorum, heyecandan ölüyorum, kendi ameliyatımda bile böyle olmamıştım, yanlarındada olamıyorum onlar istanbulda ben londrada..Yanlarında olmayı çok isterdim ( üzgünüm..Hayırlısıyla herşey iyi geçicek inşallah..Yurtdışında olunca insan dahamı duygusal oluyor acaba yada annem olduğu için mi? karmakarışığım..

selam eska1822,
dualarımız annenle.çabucak biter ve çok acı çekmeden iyileşir umarım.
yalnız anlamadım; karın germe mi, kol mu, lipo mu oldu iki kere? böyle üst üste doğru mu acaba? ne diyor doktorunuz?
sevgiler, anneye selamlar...

Insallah sorunsuz gecer, cabucak iyilesir, ayaga kalkar.
Ewet insan yurtdisinda olunca hassas oluyor, hemde anne tabii ya kiyamiyoruz.
Endise etme, icini rahat tut, negatif sey düsünüp cagirma.
Ameliyattan sonra ne kadar mutlu rahat olucagini düsün.
Zaten senin doktorun yapacak dimi ameliyati, referans iyi yani.
Hayirli haberleri bekliyoruz yarin yazarsin , hersey cok güzel gecti diye.

Whiterabbit sen nasilsin bugün daha iyisindir umarim.
Sivi akmasi gecmistir artik, korseni giymeyi ihmal etme sakin
Ödemler birikmesin.

Teşekkür ederim canım..hala içim içimi yiyor uyuyamıyorum..yanında olamadığımada üzülüyorum..3 sene önce başka bir doktora göğüs dikleştirme ve kol gerdirme olmuştu..kollarda potluk oldu biri daha küçük diğeri daha büyük..sonra aynı doktora yine gitti düzeltme yapıldı ama yine olmadı..Şimdide benim doktoruma olucak..karın gerdirme sırt bel bacak liposakşın, kollarınıda düzelticek. yüzede yağ enjekte edicek..aslında beni görünce ne kadar rahat ayağa kalktığımı, acı çekmediğimi sonucu görünce cesaretlendi ve karar verdi ameliyat olmaya..bir yerde ben sebep olmuş oldum ameliyat olmasına..sevgiler

Teşekkür ederim iyi dileklerin için..

Whiterabbit sen nasilsin bugün daha iyisindir umarim.
Sivi akmasi gecmistir artik, korseni giymeyi ihmal etme sakin
Ödemler birikmesin.

bugün baya iyiyim.ağrı çok azaldı. 2 güne tamamen geçer diye tahmin ediyorum.
korseyi hiç çıkarmıyorum. ödem çabuk insin diye bulduğum ne varsa yapıyorum, yoksa moralim bozulacak diye korkuyorum
sen tam olarak nerelere olmuştun edbeer? ne kadar sürdü ödemlerin inmesi?

Ben kalcalarimin üstü iki taraftan sirt dedikleri belin üstü iki taraf biraz da mide kismindan alinmis.
Alt göbegimde de kesik vardi ama ordan almamis sanirim doktor.
Cünkü orda hic bir sertlik yok. Zaten benim mide kismi cok sis duruyordu.
Ben bile kendime sasiriyordum nasil böyle oldü diye, insulin direncinden veya hormonlardan olsa gerek.
Beni en cok rahatsiz eden yerlerdi zaten aldirdiklarim.
Korseyi bende hic cikarmadim banyo yapinca yikayip fönle kuruttum hemen giydim.iki uc hafta icinde ödem iner ama sertlikler yavas geciyor, benim sirtimda cok az, mide kisminda biraz daha fazla sertlik var.
Ama ilk haftadaki gibi degil gittikce azaliyor.
Doktor 3 ayda tamamen etkisi görülecek dedi yani son hali.

ben bu aml. ile ilgili en kötü ne olabilir diye aml. sonrası kötü yaralar aramaya başlamıştım aslında ne bakıyorsun dimi ama işte pskopatlıkyaaaa (sen sakın bakma ciddiyim ) allahımm rüyamda aml. oldum dikişler açılıyor deri çürüyüp elime gelyor karnım bir iki cm derinliğinde etler düşyor ağlayarak uyandımmm neredeyse randevumu iptal edicem o kadar korktum rüyamdan . birde içten içe zaruri bir durum hastalık falan değilyaaa kendi kendime işte halınden memnun olmazsan daha kötü bir durumla karşılaşırsın pskolojisida var offffffffffff şükürr yaaa bitti ve güzel bitti memnunum sende inşlh böyle atlatırsın . sevgiler

birde aml. sonrası ilk defa yara izimi görüde işte beklediğim lanet beni buldu diye düşünmüştüm .kendime ne yaptım ben diye günlerce ağladım sağ olsun yazıcı arkadaşım çok destek oldu o dönemlerde zamanla yara şekil alıp normale dönünce hayatım tekrar başladı .çünkü tamamn aml. konsantre olmuş yaşıyordum on onbeş gün böyle geçiyor bilgin olsun

bugün baya indi gibi şişliklerim.
çok su içiyorum 2 gündür.karanfil-tarçın çayı, isveç şurubu-beyaz şarap, ananaslı yoğurt ve ananas suyu...
yapabileceğim pek başka bir şey de yok artık:) çabuk inse...

slm eska
anneni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum umarım herşey bu sefer diledği gibi olur bizede iyi haberlerini ver dualrımız sizinle

slm eska
anneni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum umarım herşey bu sefer diledği gibi olur bizede iyi haberlerini ver dualrımız sizinle

Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım..Ameliyatı iyi geçmiş narkozun etkisiyle uyuyup uyanıyormuş, ağrısı pek yokmuş, bir karın kaslarım ağrıyor diyor. Birazdan ilk yürüşüne kalkıcak..Maşallah..

hadi bakalım zor olan kısım bitti şimdi sabır gerektiren iyileşme sürecinde Allah yardımcısı olsun umarım istedği gibi olmuştur

memnun musun peki genel olarak?
bu arada benim bacak arkalarım felaket mor.diğer taraflarda morluk olmadı, kalça üstümde ağrı bile çok az ilk baştan beri.
hafiften fark etmeye başladı.en çok bacak içlerimin sonucundan korkuyorum.baya gevşekti ora.gerçekten sıkılaşacak mı bakalım...

Ben genel olarak soonuctan memnunum, yeter mi, hayir daha yapilicak cok sey var .
Bu slimliponun yetmicegini bastan beri biliyordum.
Biraz rahat hareket etmek, biraz da moral düzeltmek icin yaptirdim.
Doktor da beni görünce simdi biraz yag aldirmak istiyorum daha sonra karin germe yaptiricam dedim.
Beni götüren hanim hastanenin elemani hemen karin yapmayi tavsiye ediyordu.
Doktor simdi karin verme yaparsak toparlamayabilir biraz lipo yapalim, kendini toparlasin 3 ay sonra
Karin germe yapariz, biraz da kilo verirsiniz, bacaklari da karinla beraber yapariz dedi.
Bana da mantikli geldi, cünkü kilolu iken ne kadar karin germe yapilsa da yine kilolu hali gitmiyor.
Sonra zayiflayinca da sarkma az da olsa yine olur diye düsünüyorum.
Cok da zyiflicak halim yok ama ne verirsem kar ameliyata kadar .
Simdiye kadar 6 kilo verdim, lipo yaptirmasam moralim bozulurdu hala diyete devam ediyorum.

Insallah bacaklarin cabuk toparlar, ay ne güzel mini etek giyebileceksin sen hemen.

Bu arada karnin nasil?
Bacaklara daldik karnini unuttuk.
Karnin dümdüz mü oldu, böyle dimdik karnini icine cekiyormus gibi mi yürüyorsun.
Karin germe gecirenler farkli duruslari ve yürüyüsler ile dikkat cekiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…