İyiyim Canım. Mutlu ve gelecekten umutluyum:) Hafif ağrı-halsizlik ve sonuçları görmek için sabırsızlık var ama:)
Sen ne ysptın? Açtın mı konuyu?
hayatimda ki aldigim en guzel karar di diyebilirim cnm ve yine diyorumm korkacak hic bir sey yokkk
izlere gelince o kadar guzel yapti ki hocam sag olsun incecik orta kisimlar belirgin kaldi bitislerde silindi bile resim gonderecem sana ozelden bi bak eski hali ameliyattan hemen sonra bi de son halini hic korkma cnm korkacak hic bir sey yok
ozelden email adresini birakrisan gonderirim
cance selam,
cok merak edıyorum kım yaptı amelıyatını, sana ozelden de mesaj attım, yanıtlarsan cok sevınırım
supersın yaa, korkacak bısı yok lafıda ayrıca cok onemlı benım ıcın:)
cnm resimler dun cekildi son olanlar 7 aylik bu iz goguslerim eskiden 75 c idi su anda da 75 c:)
ben daha buyuk ozleikle istemedim ki d de yakisirdi aslinda bana doktorum yakup avsar 5500 evro tuttu ameliyatim ama bu 7 ay once ki fiyat
cok saol bılgıler ıcın, sadece karın germe ve gogus dıklestırme oldun degıl mı?
gogus olcusunu neye gore belırlıyorlar , ben gorustugum estetık cerraha sordum,senın vucuduna gore yapacagız dedı ama ben kucukk ıstıyorum, rahatca straplez gıymeyı ozledım
günaydın glorys
canceyle ben aynı işlemleri gördük karın germe -meme dikleştirme .ben aml. öncesi 80 B idim dr.a büyüklüğünden memnunum sadece dikleşsin istiyorum dedim oda dikleşmelerde istemesende kısmen küçülür dedi bende dr.uma güvendim ve sonuç 75 B önceleri küçük gördündü gözüme ama alıştım gençkızlık ölçümebenmde ilk hayalim straplez bikiniydi şükür rahatça giydim yaz boyu darısı sana
Hepinize merhaba arkadaşlar.
ara ara okumaya devam ediyorum topiği ama yazmamıştım uzun zamandır
bende artık gün saymayı bırakanlardan oldum temmuzun 6 sında ameliyatı oldum
ve artık ameliyat olduğunu unutanlar arasına girdim galiba:)
tamamen normal hayatıma geri döndüm diyebilirim.2 haftadır denize gidip yüzüyorumda
hiç sorun olmadı çok şükür.
yeni ameliyat olan ve olmayı düşünen arkadaşlara şimdiden geçmiş
olsun diyorum ve ilk günlerdeki hiç iyileşmeyecek gibi gözüken herşeyin
zamanla normale döndüğünü tekrardan hatırlatmak istiyorum.
herkese sevgilerle..
heeey, geldim ben:)
cnm resimler dun cekildi son olanlar 7 aylik bu iz goguslerim eskiden 75 c idi su anda da 75 c:)
ben daha buyuk ozleikle istemedim ki d de yakisirdi aslinda bana doktorum yakup avsar 5500 evro tuttu ameliyatim ama bu 7 ay once ki fiyat
yok be glorys. her yerim şiş. pek bi fark yok henüz.olur umarım ilerde.nerdesınız? ayy bugun pek bı bos kaldı buralar?
rabıtcan nasılsın? ayy manken oldun sen vallahı ıyıce:))))
darısı basımaaaa...
yok be glorys. her yerim şiş. pek bi fark yok henüz.olur umarım ilerde.
insan hemen olacak sanıyor.olmayınca hafiften bi hayal kırıklığı yaşıyor.
ahhh canım sen dr siteleri diorsun ben gündüz netten geceleride rüyalardan araştırıyordumm artık kabuslarım oluyordu bir aml. olup bir olamiyordum rüyalarımda :))) üstelik eşimi ikna edmembiryandan , işyerinden nasıl izin alıcam planları bir yandan ,ailede kimsenin bilmemesi lazım planları bir yandan iyice pskopata bağlamıştım glorys alm .olana kadar bitmeyecek bu stresin canımm günün kesinleştiyse düşünmemeye çalış