- 25 Mayıs 2010
- 117
- 2
Hastanede yattığın süre için önden düğmeli gecelik hastane koridorunda yürüyüş yaparken rahatsız olmamak için üstüne sabahlıkta giyebilirsin hem pansuman yapılırken hemde ameliyat yerlerinden drenler sarkarken geceliğin altından rahatça sarkıyor ama ben olurken hava sıcaktı sabahlık fazla geliyordu ben penye bir elbise giymiştim oda olur.
rahat bir terlik, kolonya (narkozun etkisiyle mide bulantısı olmuştu bir de ateş basması o sırada kolonyanın ferahlığı harika hissettirmişti beni)Hiç iç çamaşırına gerek kalmadı korse alttan bağlıydı zaten ameliyat yerine değer diye 5,6 gün giymedim devamlı korsenin ağ kısmına günlük pedlerden yapıştırıyordum.Ama annemin korsesi farklıydı benimkinden o bacaklarına lipo yaptırdığı için korsesi dize kadardı o bölge açıktaydı o zaman korsenin üstünde beli sıkmayan bir iç çamaşırı gerekir herhalde.
Başkada birşey gerekmedi zaten bir komplikasyon olmazsa 2 gece kalıyorsun 3 gün çıkıyorsun.Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Birde hastaneden çıkarken beli sıkmayan bir elbise yada eşoftman iyi olur..
Kolonyayı asla düşünemezdim,çok teşekkürler,gecelikte çok mantıklı,bu drenler çok mu sarkıyor,yoksa hemen ameliyat izinin oralar da yapışık bir şey mi?