Whiterabbit, bu gün lipo yaptiriyorsun, insallah hic farketmeden atlatirsin , hersey senin istedigin gibi yolunda gider.
Sana da ismail beye de kolay gelsin.
Selam Edbeer,
Operasyondan sonra bi ara girdim, sana haber vermek istedim ama yazacak derman bulamadım o an.Ama yazmadan da yatmak istemedin bu gece.
Doktor 3,5 saat sürdü dedi.2,5 kilo yağ çekilmiş.2,5 kilo da içeride kırılmış ve vücudumdan zamanla atılacakmış.Hamlamadan biraz daha güçlü bi ağrı var çıktığımdan beri.Giderek azalıyor ama sanırım.Apranax içtim 2 tane 275'lik ve yeterli geldi gayet.11'de uyuttular, 3.30'da falandı saate ilk bakışım. Karından uzun sürmüş aslında.
Bacak yapacaktık, söylemiştim. 3 bölge için anlaşmıştık parada vs.Bacak içi, diz kapağı ve bacak arka taraf diye. Ama kalça üstümü de aldı sağolsun. Ben oraya da ayrı bi sefer yaptırıp verdiğim para kadar bi daha verecektim, düşün. Alt bacağımı da hafiften yapsak dedim, oradan yağ çekmek riskli ama lazerle yaparım dedi(.Zaten çok kalın da değil aslında) Allah razı olsun diyorum Doktor'umdan şu an valla.Umarım sonucu görünce de bi terslik olmaz.
Ama tansiyon zorluyor beni hep.Normalde de düşüktür zaten, bu durumlarda iyice saçmalıyor. Bir de, benim kalkıp maça gitme inadım ve İstanbul'un delirmiş trafiği eklenince çok zorlandım cidden.Akşam güzel bir yemek ve bol sıvı içmek epey toparladı.Şimdi yüzüm sarı tabii. Dediğin gibi, çok sıvı da akıyor ama iyiyim genel olarak.Yarına ağrım azalır sanırım iyice?
Okula gidişimi de 1 hafta erteledim. Dinleneyim biraz.
Banyo da yapabilirsin dedi ama yarın için mi 2 gün sonra mı unuttum.Sana ne zaman demişti?Bandajlarımı da evde kendim çıkaracakmışım. 3 gün sonra falan da kontrole gideceğim. Korseyi de 15 gün takacaksın dedi.
Karnım da oturuyor yavaş yavaş galiba.
Aklıma gelmeyen şeyler vardır kesin.Kafam hala hafif dumanlı:):) Geldikçe yazarım.
Sevgilerimle...