Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

o zaman en kısa zamanda bulusuyoruz sekerım:)))
tayfun bey ıle de gorusecegım ekledım lısteye..

Bazı bayanların doğumdan sonra karınlarının sarkması çok normal=( hatta ırk olarak sanıyorum bizim gibi türk kadınlarının daha çok başına geliyo
sadece türk kadınları oldunu sanmıyorum..Ben Londra'da yaşıyorum arkadaşım ebe burda..Kendisine sormuştum gelen hanımların çatlama durumunu..İnan sanıldığı kadar az değil çatlayan daha çok dedi..Yanlız değiliz..

karın gerdirme ameliyatı olanlar sonrasında iz varmı karın bölgesinde
çok araştırma yapmadım direk sizlere sorayım dedim
tamam karın gerdiriliyor ama sonrasında görüntü olarak bizi üzecek bir görüntü iz vs varmı

Whiterabbit, bu gün lipo yaptiriyorsun, insallah hic farketmeden atlatirsin , hersey senin istedigin gibi yolunda gider.
Sana da ismail beye de kolay gelsin.

ewet, türk kadinlarina mahsus degil ben de almanya da yasiyorum. Beyaz tenliler özellikle catlaga cok yatkin.
Belki bakim da biraz etkilidir benim göbegimde catlak yok, günde 5 kere catlaga karsi krem sürdüm hamileyken
özellikle kasintilar oldugu zaman, ama gel gelelim basenlerde hafif hafif catlarlar görünüyor.
Biz anneler cocuklara hayat hediye ediyoruz, catlak da olsun o kadar yani önemli degil.

slmm arkadşlarım biraz ayrı kaldım işlerimin yoğunluğu ve sürekli yer değiştirmek külüpten uzak kalmamı sağladı yeni hevesli ve acimli arkadaşlar gelmiş hepsine güzel sonuçlar diliyorum .

ben aml. olalı tam olarak bu ayın 23 ünde 6 ay bitecek 12 kilo vermiştim üzülerek söylüyorum 3 kilosunu geri aldım ((. ama tekrar kemerleri sıkıyorum . genel görüntüm çok güzel hazirandanında dediği gibi sadece geriye iki kemik arasındaki koyu renk ince bir çizgi var ve tekrar buradaki arkadaşlara bilgilendirdikleri için tşk. ederim onunda çaresi varmış ten gengine yakım dövme bende bir sene kadar bekleyim bu dövmeden yaptıra bilirim ama zaman geçtikce renginin solduğunu farkede biliyorum belkide gerek kalmayacak ağrılarım bazennn çok azda olsa kendini gösteriyor belimi sıktığım zaman içeriden bir sızı hıssedebiliyorum .
merak ettiğiniz sorular için bir süre buradıyım cevaplarım sevgiler

merhaba limonnn:)
herseyın yolunda olmasına sevındım
resmen yaklasıyor zaman ve heyecan artıyor baska bı degısıklık yok sımdılık:)
gorusmek uzere

selam kizlar coktandir giremiyorum siteye isteyene resim gonderirim 7 ay oldu ameliyatimdan ve ben cokkkkk mutluyum sonuctan optum her kezi

selam kizlar coktandir giremiyorum siteye isteyene resim gonderirim 7 ay oldu ameliyatimdan ve ben cokkkkk mutluyum sonuctan optum her kezi

Selam cance, ben nasil izler kaliyor cok merak ediyorum, resim gönderebilir misin?
Yilbasi tatilinde istanbula gidip yaptiricam gögüs ve karin. Almanyada yasiyorum,
3 hafta iznin var biletimi aldim bile. Sen doktorundan memnun kaldin mi?
Bir de ne kadara mal oldu, bilgi verebilir misin?
Tesekkürler.

hayatimda ki aldigim en guzel karar di diyebilirim cnm ve yine diyorumm korkacak hic bir sey yokkk
izlere gelince o kadar guzel yapti ki hocam sag olsun incecik orta kisimlar belirgin kaldi bitislerde silindi bile resim gonderecem sana ozelden bi bak eski hali ameliyattan hemen sonra bi de son halini hic korkma cnm korkacak hic bir sey yok

canım banada resim gönderebilirmisin acabaaa

Selam cance, mesaj sayim 100 olmadigi icin özel mesaj atamiyorum, nasil yapicaz da resimleri görebilirim.
Buraya da emailimi yazmak yasaktir mutlaka. Albümün var mi acaba, öyle baksam, senin aklina baska birsey geliyor mu ? Sen forumda daha tecrubelisin.

Whiterabbit, bu gün lipo yaptiriyorsun, insallah hic farketmeden atlatirsin , hersey senin istedigin gibi yolunda gider.
Sana da ismail beye de kolay gelsin.

Selam Edbeer,
Operasyondan sonra bi ara girdim, sana haber vermek istedim ama yazacak derman bulamadım o an.Ama yazmadan da yatmak istemedin bu gece.
Doktor 3,5 saat sürdü dedi.2,5 kilo yağ çekilmiş.2,5 kilo da içeride kırılmış ve vücudumdan zamanla atılacakmış.Hamlamadan biraz daha güçlü bi ağrı var çıktığımdan beri.Giderek azalıyor ama sanırım.Apranax içtim 2 tane 275'lik ve yeterli geldi gayet.11'de uyuttular, 3.30'da falandı saate ilk bakışım. Karından uzun sürmüş aslında.

Bacak yapacaktık, söylemiştim. 3 bölge için anlaşmıştık parada vs.Bacak içi, diz kapağı ve bacak arka taraf diye. Ama kalça üstümü de aldı sağolsun. Ben oraya da ayrı bi sefer yaptırıp verdiğim para kadar bi daha verecektim, düşün. Alt bacağımı da hafiften yapsak dedim, oradan yağ çekmek riskli ama lazerle yaparım dedi(.Zaten çok kalın da değil aslında) Allah razı olsun diyorum Doktor'umdan şu an valla.Umarım sonucu görünce de bi terslik olmaz.

Ama tansiyon zorluyor beni hep.Normalde de düşüktür zaten, bu durumlarda iyice saçmalıyor. Bir de, benim kalkıp maça gitme inadım ve İstanbul'un delirmiş trafiği eklenince çok zorlandım cidden.Akşam güzel bir yemek ve bol sıvı içmek epey toparladı.Şimdi yüzüm sarı tabii. Dediğin gibi, çok sıvı da akıyor ama iyiyim genel olarak.Yarına ağrım azalır sanırım iyice?

Okula gidişimi de 1 hafta erteledim. Dinleneyim biraz.

Banyo da yapabilirsin dedi ama yarın için mi 2 gün sonra mı unuttum.Sana ne zaman demişti?Bandajlarımı da evde kendim çıkaracakmışım. 3 gün sonra falan da kontrole gideceğim. Korseyi de 15 gün takacaksın dedi.

Karnım da oturuyor yavaş yavaş galiba.

Aklıma gelmeyen şeyler vardır kesin.Kafam hala hafif dumanlı:):) Geldikçe yazarım.

Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…