Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyiyim Canım. Mutlu ve gelecekten umutluyum:) Hafif ağrı-halsizlik ve sonuçları görmek için sabırsızlık var ama:)
Sen ne ysptın? Açtın mı konuyu?

ohh cok gecmıs olsun, amelıyat olup,saglıkla atlatınca sızler ben cok sevınıyorum vallahı,darısı basıma

valla sekerım son kararım ve su ankı kararımı acılıyorum , amelıyattan 1-2 gun once soylıcem,su an onunla cebellesmektense en dogru dr.yı bulup kararımı vereyım,dr, zaman,hastane bellı olunca da haber verırım
yok yanı hanı ıznım bugun olsa ılk ve tek gorustugum dr.ye sımdı gıdp hadı aml. dıcem su ankı ruh halım bole bugun..öfffffffffffff takım gıyemıyorum yaa ceket etek,elbıse gıymekten ıcıme fenalık geldı, zayıflamak yerıne sınırden yıyorum alısverıs ezıyet tek keyıf veren sey yemek yemek,bı kestırım de eskı normal ınsan halıme gelım, saglıkla,keyıfle ınsallah.keyıf sonrası ıcın:):KK52:

hayatimda ki aldigim en guzel karar di diyebilirim cnm ve yine diyorumm korkacak hic bir sey yokkk
izlere gelince o kadar guzel yapti ki hocam sag olsun incecik orta kisimlar belirgin kaldi bitislerde silindi bile resim gonderecem sana ozelden bi bak eski hali ameliyattan hemen sonra bi de son halini hic korkma cnm korkacak hic bir sey yok

cance selam,
cok merak edıyorum kım yaptı amelıyatını, sana ozelden de mesaj attım, yanıtlarsan cok sevınırım

supersın yaa, korkacak bısı yok lafıda ayrıca cok onemlı benım ıcın:)

cance selam,
cok merak edıyorum kım yaptı amelıyatını, sana ozelden de mesaj attım, yanıtlarsan cok sevınırım

supersın yaa, korkacak bısı yok lafıda ayrıca cok onemlı benım ıcın:)

cance oncelıkle cok gecmıs olsun ve super olmussun tabıkı, bu arada goguslerde yapılmıs,super olmus ama yenı cekıldıgınden sanırım bana buyuk gorundu ama super gorunuyor
dr. kım cok merak edıyorum, bırde ne kadar odedın,nerde yaptırdın amelıyatını, ızlerın ne durumda, bırde o karındakı ızler ne zaman sonrasıydı? cok tesekkurler,sevgıler

cnm resimler dun cekildi son olanlar 7 aylik bu iz goguslerim eskiden 75 c idi su anda da 75 c:)
ben daha buyuk ozleikle istemedim ki d de yakisirdi aslinda bana doktorum yakup avsar 5500 evro tuttu ameliyatim ama bu 7 ay once ki fiyat

cnm resimler dun cekildi son olanlar 7 aylik bu iz goguslerim eskiden 75 c idi su anda da 75 c:)
ben daha buyuk ozleikle istemedim ki d de yakisirdi aslinda bana doktorum yakup avsar 5500 evro tuttu ameliyatim ama bu 7 ay once ki fiyat

cok saol bılgıler ıcın, sadece karın germe ve gogus dıklestırme oldun degıl mı?
gogus olcusunu neye gore belırlıyorlar , ben gorustugum estetık cerraha sordum,senın vucuduna gore yapacagız dedı ama ben kucukk ıstıyorum, rahatca straplez gıymeyı ozledım:KK59:

cok saol bılgıler ıcın, sadece karın germe ve gogus dıklestırme oldun degıl mı?
gogus olcusunu neye gore belırlıyorlar , ben gorustugum estetık cerraha sordum,senın vucuduna gore yapacagız dedı ama ben kucukk ıstıyorum, rahatca straplez gıymeyı ozledım:KK59:

günaydın glorys :KK71:
canceyle ben aynı işlemleri gördük karın germe -meme dikleştirme .ben aml. öncesi 80 B idim dr.a büyüklüğünden memnunum sadece dikleşsin istiyorum dedim oda dikleşmelerde istemesende kısmen küçülür dedi bende dr.uma güvendim ve sonuç 75 B önceleri küçük gördündü gözüme ama alıştım gençkızlık ölçüme :KK1: benmde ilk hayalim straplez bikiniydi şükür rahatça giydim yaz boyu darısı sana :KK66:

cance aml. çok güzel olmuş ve benimde özellikle hoşuma giden göğüslerin oldu gördüğüm resimler içerisinde inan en güzeli diyebilirim eğer göğüs için birgün işlem yaptırmak istersem referans olarak seni değerlendirebilirim resimler için teşekkür ederim bu arada fit bir görüntü sevgiler

günaydın glorys :KK71:
canceyle ben aynı işlemleri gördük karın germe -meme dikleştirme .ben aml. öncesi 80 B idim dr.a büyüklüğünden memnunum sadece dikleşsin istiyorum dedim oda dikleşmelerde istemesende kısmen küçülür dedi bende dr.uma güvendim ve sonuç 75 B önceleri küçük gördündü gözüme ama alıştım gençkızlık ölçüme :KK1: benmde ilk hayalim straplez bikiniydi şükür rahatça giydim yaz boyu darısı sana :KK66:

gunaydınn hazırandacımm,
75 B , hımmm
ben ınan hıc bılmıyorum en uygun hangısıdır, tek ıstedıgım ufak olsun,dık olsun,sutyenden taşmasın fılan..
benım normaldede cok ufak degıldı, su anda 85 B lere tıkmaya calıssamda kılo ve dogumla ınek memesı kıvamına geldıler ıyıce:)
75 B nasıl olur dıye sorayım bakalım? yanlız sunu cok ıyı hatırlıyorum, ufak olsun dedıgımde vucut olcun,gogus kafesın hepsı onemlı fılan dedı dr..
saka maka 1 ay kaldı gıbı kasıma.......:KK58::KK52:

nerdesınız? ayy bugun pek bı bos kaldı buralar?
rabıtcan nasılsın? ayy manken oldun sen vallahı ıyıce:))))
darısı basımaaaa...

Hepinize merhaba arkadaşlar.
ara ara okumaya devam ediyorum topiği ama yazmamıştım uzun zamandır
bende artık gün saymayı bırakanlardan oldum temmuzun 6 sında ameliyatı oldum
ve artık ameliyat olduğunu unutanlar arasına girdim galiba:)
tamamen normal hayatıma geri döndüm diyebilirim.2 haftadır denize gidip yüzüyorumda
hiç sorun olmadı çok şükür.
yeni ameliyat olan ve olmayı düşünen arkadaşlara şimdiden geçmiş
olsun diyorum ve ilk günlerdeki hiç iyileşmeyecek gibi gözüken herşeyin
zamanla normale döndüğünü tekrardan hatırlatmak istiyorum.
herkese sevgilerle..

Hepinize merhaba arkadaşlar.
ara ara okumaya devam ediyorum topiği ama yazmamıştım uzun zamandır
bende artık gün saymayı bırakanlardan oldum temmuzun 6 sında ameliyatı oldum
ve artık ameliyat olduğunu unutanlar arasına girdim galiba:)
tamamen normal hayatıma geri döndüm diyebilirim.2 haftadır denize gidip yüzüyorumda
hiç sorun olmadı çok şükür.
yeni ameliyat olan ve olmayı düşünen arkadaşlara şimdiden geçmiş
olsun diyorum ve ilk günlerdeki hiç iyileşmeyecek gibi gözüken herşeyin
zamanla normale döndüğünü tekrardan hatırlatmak istiyorum.
herkese sevgilerle..

Merhaba enyrose,
hatırlıyorum ısmını, bende uzun zamandır takıpteyım burayı, ama ne aml. oldun, nerde,kıme, ne kadara, memnun musun? sıkıntıların ne kadar surdu? musaıt oldugunda yazarsan cok sevınırım, tşk.ler

Resimlerini göremedim ama herkes begendigine göre cok iyi oldu demekki.
Parasi biraz fazla geldi bana sen doktorla euro mu anlastin, TL vermedinmi?
Yine de randevu alip görüsmek lazim, danismak ücretsiz nasil olsa di mi?
Ben haftaya 5 günlügüne ist.a ucucam görüsmekte yarar var demekki.
Cance sen özelden mesaj yazabiliyorsun, sen bana emailini yazsan ben sana geri dönüs yapsam
Mümkün olur ?

Tesekkürler.

nerdesınız? ayy bugun pek bı bos kaldı buralar?
rabıtcan nasılsın? ayy manken oldun sen vallahı ıyıce:))))
darısı basımaaaa...
yok be glorys. her yerim şiş. pek bi fark yok henüz.olur umarım ilerde.
insan hemen olacak sanıyor.olmayınca hafiften bi hayal kırıklığı yaşıyor.

yok be glorys. her yerim şiş. pek bi fark yok henüz.olur umarım ilerde.
insan hemen olacak sanıyor.olmayınca hafiften bi hayal kırıklığı yaşıyor.

moralımızı duzeltelım hemen pliiiissss
yahu dun bır bugun ıkı,sabır guzelım, yanı sen tabı aml.sonrası maca fılan da gıtmeyı dusunen bırı olarak sabır pek oralardan gecmıyo su gunlerde??
cok haklısına ama en erken 2-3 ay ,sıslık yada odem var anladıgım , dr. onerıde bulundu mu, en faydalı yontem bol bol su ıcmek?
kısa aralıklara sık operasyon gecırıyorsun, sakın yemege saldırma,sakın,ıyılesmene bak..sonucu super olacakkk:KK64::KK66::KK62:

off sabahdan berı dr.leri okuyup sıtelerınden dr.lerın gecmıslerını ıncelemekten gozlerım şaşı beş oldu beeeeeeee
olım kurtulımm saglıkla yaa,:KK62:

ahhh canım sen dr siteleri diorsun ben gündüz netten geceleride rüyalardan araştırıyordumm artık kabuslarım oluyordu bir aml. olup bir olamiyordum rüyalarımda :))) üstelik eşimi ikna edmembiryandan , işyerinden nasıl izin alıcam planları bir yandan ,ailede kimsenin bilmemesi lazım planları bir yandan iyice pskopata bağlamıştım glorys alm .olana kadar bitmeyecek bu stresin canımm günün kesinleştiyse düşünmemeye çalış

ahhh canım sen dr siteleri diorsun ben gündüz netten geceleride rüyalardan araştırıyordumm artık kabuslarım oluyordu bir aml. olup bir olamiyordum rüyalarımda :))) üstelik eşimi ikna edmembiryandan , işyerinden nasıl izin alıcam planları bir yandan ,ailede kimsenin bilmemesi lazım planları bir yandan iyice pskopata bağlamıştım glorys alm .olana kadar bitmeyecek bu stresin canımm günün kesinleştiyse düşünmemeye çalış

lımoncum onlarda var hıc olmaz mı? psıkopatın kralıyım:KK52:
donup dolasıp tek ve ılk gorustugum dr.ye donuyorum ama herıf le ılgılı tek bı ıyı-kotu bı yorum yok
bı yandan da ref olan kısı,hastanesı, egıtımlerı yaklasımları gayet ıyıydı, bakıyorum adamlar ne sıteler ne ofısler yapmıslar..bunun ne kadarı dogru,bu kadar populer olmak ulasmakda sorun kesın,
offffffffffffffff bak yıne daraldım..neyse son 1 ay...
Allahım pısman etmesınnnnnnnnnn

lımon sımdı aklıma geldı, yazmıstım gecenlerde bu ılk dr. ye amelıyata gıdıyorum, megerse onun ısı cıkmıs baska bı dr.ye verıyor benı
aml. cıkıyorum karnım su karnı kat kat olan sırın kopekler varya ama ne korkunc gorunuyor her yerımden ıplıkler dıkıs ızlerı fılan.. ay kan ter ıcınde kalmıstım:76:

X