Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

düzeltme özel central hastanesi kozyatağında..yanlış yazmışım

Aslinda karin ameliyatindan sonra fazla yiyemediklerini söylüyor herkes,karin bölgesi daraldigi icin yer yok tabii.
Fazla genisleyemiyor karin diyorlar.
Bence senin istahin can sikintindan, okula baslayinca aklini yemege takmazsin bence yapacak birsürü isin
olacak. Yine de ne yedigine dikkat et, kalorisi az,protein agirlikli beslen.
Slimlipo yaptiracaksin ya, hastaneye giderken esofman alti giymeni tavsiye ederim rahat edersin bacaklarin icin
Bir de ilk yapildigi gün sivi akiyor deliklerden korkma ertesi gün azaliyor delikler kapaniyor. Ben ilk önce korkmustum hep öyle akacak gibi geliyor insana.bir de yatak carsaf hepsi mahvoluyor, eski örtüler serersin yatagina.
Sen belcikaya gelince de ayrilma forumdan mutlaka görüselim, parise beraber gideriz, cok sevinirim.

şekerım bu tutar sadece karın germe ıcın mıydı?
benım ek olarak yanlara ve bacak ıcınde lıpo yapacak ama 10,000 dele ıstıyor, cok mu kı? evet hastane de 5* ama cok yahu?

Hastane 5 yildiz da bu bizim ne isimize yarar? Doktor önemli olan, ayni doktor baska hastaneye gitmiyormuymus sorsaydin keske, bana bir doktor 3 hastanede calisiyorum diye yazmisti, en pahalisi acibadem hastanesiydi, ücüde farkli fiyatti.
Fuat yüksel e gidicektin gittin mi ben cok methini duydum, email yazmistim gecen sene, iyi bir doktor bildigim kadariyla. Bir de Gata da calismis, naci celik de öyle, Gata da calisanlar iyi doktor oluyor.
Bir de arastirdikca kafasi karisiyor insanin, icine hangi doktor sindiyse ona karar ver, para ikinci planda olsun .
Doktora güven duymak pozitif hissetmek cok önemli, iyilesmenin yarisi.
Insallah aklina yatan doktoru cabuk bulursun, simdiye kadar bir karar vermediysen belki bunda da bir hayir vardir daha iyisini bulacaksindir, böyle düsün lütfen.
Kocanla konusurken de benim nacizane tavsiyem mutlu olarak anlat senin sevindigini hissetsin, korkarak anlatma eslerimiz hemen hissederler negatif bir seyi. Basarilar diliyorum kolay gelsin.

ben elbise giymeyi düşünüyordum, korseden dolayı pantolon gibi bir şey giymiyorum 2 haftadır.evde gecelik, dışarda elbise.olmaz mı?
yok, yok, ayrılmam asla:)gidelim valla.glorys'i de davet edelim hatta

aaa, bir şey soracaktım: şimdi ben slimlipo'yu da kimseye söylemeyeceğim için, arabayla kendim gdeceğim. sonra dönerken kendim kullanamam mı arabayı? bacaklarım çok mu ağrıyacak?

bu ikisine aynen katılıyorum ben de

Valla ben bacak yaptirmadim,bilemem ama hissetmende bir degisiklik olabilir bence taksiyle dön.
Isini sansa birakma derim, aslinda hastanenin soferleri var arabalari var önceden telefon edip bir sorsan beni evime birakma imkaninizvar mi diye, yardimci olurlar diye düsünüyorum.
Kiyafete gelince ben sort giymistim, sonra önümü kapatamadim akan sivi yüzünden sortum kirmizi olmustu, sanki hasta gibi, esofman daha rahat olur diye sana öyle tavsiye ettim. Nasil olsa yanina canta alicaksin icine bir esofman at, hangisi daha rahat gelirse onu giyersin. Etek elbise hic giymedigim icin, bacaklardaki sürtünme yüzünden , aklima bile gelmedi rahat olabilecegi.

tamamdır edbeer, dediğin gibi yapacağım.elbise giyeceğim ama bir de eşofman alacağım ynıma.tecrübeye saygımız sonsuz:)

yalnız ben arabayla gidip gelmek zorundayım.hatta sonrasında da pek dinlenemeyeceğim.epey bi ayakta kalmam gerekecek.sorun olur mu acaba o?

Selam,
ya benım bu bahsettıgım dr. tek bır hastanenın tam zamanlı drsı, baska hastane durumu yok,zaten onunla gorusmeye de tamamen ref. uzerıne gıttım,hastanesı oyle cıktı, ama tabıkı en ıyı yerde,hersekılde anında mudahele edılecek bı hast.olmasıda onemlı,gata mezunu,docent ve uzun sure amerıkada da calısmıs yayınları vs yıgılı ve hergun aml.da,bana tavsıye eden kısı aılesı dahıl herkesı ona goturdugunu anlattı fılan..hersey onemlı bıldıgınız gıbı..para kısmını ancak bırkac dr.ıle de gorusunce karar verebılecegım,yanı bazen oyle fıatlar duyuyorum kı bana tavsıye eden komısyon mu alıyor yahu dedıgım de oluyor,paranoya ıste..bu ıste neye ucuz neye ne denır bılmıyorum can emanet edıyoruz sonucta.ha su saat ıtıbarıyle 20.12 bı halt konusamadık acıcam ıste bı ara konuyu,canım ıstemedı buhafta,aynen her ıste bı hayır vardır,sabah ola hayrola dıyorum ve sevgıler gonderıyorum

selamlar,
6,30 saatlık amelıyat hıc normal gelmedı bana,cok sanslısın ve her sekılde hersey normal gectıgını ıcın ınan senın adına cok sevındım
yanı bı yandan bı kerede olduı bıttı dıye dusunuyor ınsan ama o kadar uzun sure amelı.kalmak ............cok gecmıs olsun.

slm
benim sadece meme dikleştirme ve karın germem 6 saat sürdü bende bazen bizlerde deli cesareti olduğunu düşünüyorum

slm
benim sadece meme dikleştirme ve karın germem 6 saat sürdü bende bazen bizlerde deli cesareti olduğunu düşünüyorum

gunaydın hazıranda:) nasılsın?
valla bencede dıcem ıznınle, benım bu pahalı dr:) 2 amelıyat yapalım dıyor o acıdan, amelıyat ne kadar uzun surerse o kadar kotu yanı kotu derken komplıkasyona acık manasında.. cok sukur sızler atlatmıssınız ama korkooorummmmmmm:)

günaydın cnm çok teşekkürler iyiyim sen nasılsın
valla tatlım korkunun ecele faydası yok bizler gözlerimizi öyle karartmıştıkki bu konuda hiç bir şey bizi caydıramadı allahta pişman etmedi biz kurtulduk darısı tüm isteyenlerin ve senin başına
bide bir dip not geçmek istiyorum komplikasyonların aml. süreysiyle ilgisi oldunu düşünmüyorum alah uzak etsin 15 dklık bademcik aml. ölen çocuklar duyuyoruz dimi :44:

cok tesekkurler, umarım bende kurtlulup sefasını suren tayfaya katılabılırım saglıkla,
bence kesınlıkle sureyle alakası var yanı dr.lerin hepsı bu konuda hemfıkır en azından
yanı bu konular cok hassas,her bademcık aml. olan olecek yada her uzun aml. kompl.olacak dıye bırsey yok, ama uzun surelı amel. genelde tum dr. lerın cekındıgı bır konu benım gorustuklerım en azıdan
ıkı ucu degnek ıste, hepsını aynı anda olup kurtulmak yada 2 ayrı aml.3 ay ara ıle..bakalım hayırlısı...

ooo bakıyorum aml. lar bıtmıs, gezme planlarına baslanmıs:) saglıkla ınsallah.

Göğüs küçültme, karın gerdirme, sırt ve bel liposakşın ve çıkan yağların süzülüp kalçalara enjekte edilmesi 6 buçuk saat sürdü ki bu kadar kısa sürede bitmesi bence büyük başarı bile..
annem başka bir doktora sadece göğüs küçültme ve kolları gerdirme ameliyatı oldu ki o ameliyat sadece 9 saat sürdü..kardeşim göğüslerini yaptırdı annemin doktoruna ve 6 saat sürdü..şimdi ikiside pişman benim doktoruma yaptırmadıklarına keşke daha önceden tanısaydık diyorlar..Hem göğüsleri güzel olmadı tabii başta güzeldi şişlikten ama 6 ay sonra ödem gidince dekolte kısmındaki görüntü (iki göğüs arasındaki çatal )sarkık duruyor.Annemin kollarıda iyi olmadı potluk oldu..bu ay kendi doktoruma hem karın gerdirme hem kollarını düzelttirecek..
Tavsiyem hangi doktora gitmeye karar verirsen mutlaka hastalarıyla görüşmeye çalış ve mümkün olabilirse yapılan ameliyatı görmeye çalış..en güzel böyle karar verebilirsin bence..Sevgiler..

slm
haziranda sen nasılsın? ameliyat olalı 5 ayı geçti sanırım..ameliyat olmadan önce hep yazılarını okurdum..pek gelmiyorsun bu aralar..merak ediyorum şimdiki halini..izlerin nasıl oldu..ödem oluyormu hala..memnunmusun? sevgiler..

slm eska tşkler iyiyim sen nasılsın
ben artık gün saymayı bıraktım ama du bakim 9 ylülde 4 ayım dolmuştu dedğin gibi 5 ayın içindeyim
artık kalan tek sıkıntımız sabredemedğimi o iz ama şükür onlada birbimize alıştık gözüme batmıyo eşimde alıştı sorun yok yani 1 yıl beklicem izin durumuna göre akonun dediği tıbbi kamuflaj (deri renginde dövme) yaptırcam geçmesse :44:
ödemim yok kilo veremedim son 2 buçuk aydır gerçi bişide kalmadı diyolar çevremdekiler ama kışın hedefim 5 kilo daha inş. onun dışında başka bişi yok cnm

Bazı bayanların doğumdan sonra karınlarının sarkması çok normal=( hatta ırk olarak sanıyorum bizim gibi türk kadınlarının daha çok başına geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…