Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

dun aksam ruyamda aynı hastaneye karın germe ıcın amelıyata gırmısım ama baska bır dr. gırmıs ve karnım kat kat ve heryerde dıkıs ızlerı,kesık ızı.. hala kotuyum..
kendı dr. um da ayrı bır havada..bu adam nasıl boyle bırsey yapabılır ,mahvaoldum fılan dıye uyandım...:)))sımdıden yusuf yusuf durumları basladı...

Çok sağol.Cidden iyi geldi, yalnızlık konusunu anlayan birinin olması falan...
Yurtdışında biraz kaldıktan sonra İstanbul delirmiş gibi geliyor insana.Amanya'da neredesin? Biraz biliyorum da...
Doktor da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi slimlipo için.5 gün sonra hiçbir sorun olmadan gidersin dedi.Ama bir korseden bahsetti yine.Bandajları mı kastetti acaba? Var mı bacaklar için falan bir korse durumu?

Bura olmasa hiçbir kısmına hazır olamazdım bu sürecin sanırım:)

şimdi sorun etmiyorsun umarım izi?
benim sol tarafın ortalarına doğru bir yerde hafif potluk var.acaba geçer mi şişlik inince?
bende şişlik var epey.yanlarımda da hatta.doktor inecek daha dedi.inmese bu görüntüsü için o acı çekilmezdi zaten:)
iniyor hafif hafif

gunaydın,
whiterabbitcan nerde kalıyorsun sen? ben aılen arkadasların fılan buırda sanıyordum,

ailem memlekette.arkadaşlarım burada hep(istanbul)
ama işte okula gidince kimse olmayacak yanımda.gerçi ben alışığım ama duygusallaşıyor insan böyle ameliyat vs denilince :)

karar vermekle ameliyat olmak arasındaki zaman uzadıkça böyle şeyler oluyor sanırım ister istemez.
ameliyat bitip uyandığında rahatlayacaksın inan...

Yok bandaj yok, direkt korse giyiliyor, ben uyandigim da korseyi giydirmislerdi bana.

Ben Stuttgarttayim, vaktin olursa gel bana.
Ailen mi orda yasiyor, yoksa ögrenci olarak mi gittin?
Belcika da sakindir burasi gibi kesin.Istanbul mega sehirartik.

Bence de başka bir doktora daha git..karın gerdirme için dediğin fiyat çok geldi bana..bende 8 hafta önce karın gerdirme ile göğüs küçültme ve sırt ve bel bölgesine liposakşın ameliyatı olmuştum yeni sayılırım..

Bugün tam ameliyatımın üzerinden 8 hafta geçti..2 hafta önce haftanın 5 yada 6 günü 6 kilometre bisiklet sürmeye başladım..dünde 40 dakika yüzdüm(gerçi ameliyattan önce 1 saat durmadan yüzebiliyordum zamanla eski durumuma ulaşıcam..hamlaşmışım)
Bu günde sıkılaştırıcı aletli spor aletlerini yaptım..ilk defa bugün mide ve alt karın için mekik çektim..hiç ağrı olmadı..sadece göbek deliğimi hissediyordum..hani ameliyattan sonra hapşururken bir his olur ya öle birşeydi..

Allaha şükür hiç bir sıkıntım yok..Sonuçtan gayet memnunum..Darısı tüm isteyenlerin başına..

Frankfurt'a gitmiştim, 5-6 kere. Eğer Almanya'ya gezmeye gelirsem mutlaka Stuttgart'a gelirim ama.Kaçırmam bu davetl:) Belçika bi AB toplantısı vs varken hareketli, onun dışında sakin. Sen gelmiyor musun bu tarafa hiç?

Ailem Türkiye'de. Tamamen öğrencilik nedeniyle gidiyorum. Yoksa, hiç gitmezdim beki hayatım boyunca:) Çok turistik de sayılmaz hani.

İstanbul Belçika gibi 2 tane eder sanırım:)

Valla ben calisiyorum, evde olsam gezerim belki, bir de benim hic akrabam fln yok avrupa da.
Komsular geziyorlar fransa da kuzenleri, isvicrede yegenleri, hollanda da teyzesi fln olunca geziyor millet.
Ben daha berlin i bile bir kere gördüm.ama bir haftasonu sen buraya gelirsin gezdiririm seni nacizane stuttgartimizi. Ben de haftasonu gelebilirim, hangi sehirdesin?
Fransizca mi konusuyor sunuz orda ,flamenkce mi? Sen yurtta mi kaliyorsun? Ben de bir ara yurtta kalmistim üniversiteye giderken, cok kisa bir süre ama burdakiler türkiyedekiler gibi degil, basit ama rahatti.
Aslinda ben de diyorum avrupa nin ortasindayiz, her yere yakiniz, nasil olsa gidilir diye ihmal ediyoruz.
Her ilkbahar geldiginde diyorumki haftasonlari sehirturlari yapicam, paris, barselona, roma,venedig, gezicem,
Hop baska birsey cikiyor ya türkiye ye yada baska biryere gidiyorum otel yolparasi derken para bitiyor.
Halbuki o parayla birkac haftasonu degisik yerlere gidelebilir.
Hangi bölümde okuyorsun, uluslararasi iliskiler mi ,icime öyle dogdu.ne kadar kalacaksin? Mutlaka zaman ayir bu tarafa gel ,misafirim olursun oldu mu?
Senin adina cok seviniyorum bir hamlade hepsini hallediyorsun ameliyat islerini yani, insallah yilbasinda da ben senin gibi kolaylikla atlatirim.

Merhaba Eska,
aynı anda mı oldun butun bu amelıyatları? nerde,hangı dr.ye ve ne kadara? bılgı verırsen cok sevınırım
bende gıdıcem ınsallah bırkac dr.ye daha ama ne vakıt oluyor ne bende cesaret? bırıyle gorustum anlattım parasına da katlanıcam seklınde bır dusunce var gereksızce..

süperrrrrr, cok sevındım
kac kılo ıle gırdın amelıyata eska? ve dıger sorularıma da cevap ıstıyorum musaıt oldugunda, tşk

karar vermekle ameliyat olmak arasındaki zaman uzadıkça böyle şeyler oluyor sanırım ister istemez.
ameliyat bitip uyandığında rahatlayacaksın inan...

bu hafta sonu esıme acıcam konuyu adamın daha bısıden haberı yok sımdılık, ne tepkı verecegını cok merak edıyorum, umarım olumsuz bısıler olmaz

rabbıtcan sana yardımcı olabılecegım bısı olursa cekınmeden soyle, bısı sorcam bu arada aılenın haberı var mı bu ıslerden?

Brükse'de benim okul. Ama çevreyi de gezeriz. Zaten ne varsa çevresinde var:)
Okul Flemenk bölgesinde, program İngilizce. Ama günlük hayatta genellikle Fransızca konuşuluyor her yerde. Almanca'dan çok da Türkçe duyuyorum açıkcası:) Acayip Türk var.Almanya'dan bile fazla:)
Daha yeri ayarlamadım şimdiki gidişimde ama öğrenci evi tarzı bir şey olacak.Yurt hayatına alışkınım Allahtan...
Paris'e gidelim asıl beraber. Defalarca giderim ben, sorun değil:)
MBA yapıyorum ben. Ekonomi okudum Türkiye'de de.1,5 sene kalacağım.Sonrası da Allah kerim. Belki oralarda devam ederim.
İsveç şurubu sürüyorum 2 gündür. Sanki çok çok rahatlattı.Şişler de inmeye başladı mı ne:) Ben çok sabırsızım ya Bi o yanı kötü ameliyatın benim adıma. İstiyorum ki; hemen sonucu göreyim.

İnşallah edbeer. İnan, kendiminkinin bitmesi kadar istiyorum senin ameliyat ve sonrası sürecinin hayırlısıyla...

Bu arada, benim iştahım epey açık. Yani açık değil de, evde boş oturduğumdan mı ne, devamlı yemek geliyor aklıma. Çok obur da sayılmam. Böyle mi oluyor acaba herkeste?

konuyu açıp fikrini sorma ama. konuyu aç, kararını bildir sadece. :):)

fikir verdiği an etkisi kötü olabilir.zaten yeterince hassas bir konu ve sen de hassas bir dönemdesin.

çok teşekkür ederim. zaten oluyorsunuz yardımcı, burdan bile.söylerim tabii yine de.

aileme söylemedim ben hiçbir şey. asla bırakmazlar. yani bırakırlar da, ilk anda tepki verirler.ü üzülürler. endişelenirler. biraz düşündükten sonra babam izin verirdi belki gerçi ama bunlar bence çok şahsi meseleler. ailemi çok seviyor ve sayıyorum ama söylemeyi aklımdan bile geçirmedim açıkcası.

sen söyleyecek misin?

Son düzenleme:

fıkrını soracak bırsey yok goruntu ortada:) anlayacaktır muhakkak ama hıssedıyorum k ıkomplıkasyon vs.durumları acısından bakacak, bu yuzden cok az tedırgınım ama kararlıyım
ben de aıleden ve arkadaslardan kımseye bısı soylemeyı dusunmedım sadece yanımda kalacak arkadasım.hatta bana kalsa kımseyı ıstemıyorum hastanede yanımda bakalım dr. ye soracagım
yarın fuat yuksele gıtmeyı planlıyorum,bakalım?

kararlıysan sorun yok:)
tedirginlik çok normal zaten.söylemek istemediğin kimseye söyleme.aslında hastanede de yalnız idare ediliyor. çıkacağın gün seni gelip alsalar yeter.hatta taksiyle eve gidersin, kapıdan yardım etseler bile yeter.hastanede 2 gün kalırsan hiç sorun olmaz bi de.
eşini hastaneye götürmeyi düşünmüyor musun, madem bilecek?

bu dediğim ameliyatları aynı anda oldum hatta sırtımdan liposakşınla çekilen yağları kalçamada koydurdum ve ondan ayrı bir fiyat almadı..6.30 saat sürdü ameliyat. anadolu yakasında özel kozyatağı hastanesinde oldum.muaynehanesi bağdat caddesinde doktorum da Tayfun Aköz dünyalar tatlısı bir insan, çok düşünceli, çok iyi niyetli, çok ilgili. Konuşurken kendini özel hissettiriyor..Kendisine o kadar minnettarım ki beni yeniden yarattı evlenmeden önceki vücuduma kavuştum hatta daha iyisine ..bu ameliyatların dışında sonraki günler botox yaptırdım dudaklarımı doldurttum ve çok doğal yapıyor çevremdekilerin çoğu hiç anlamadı bile..eğer lüzumlu değilse yapmıyor her istediğini..mesela yılbaşına boynumu gerdirmek istediğimi söylemiştim yapılması gereken boyutta olmadığını söyledi sarkan bir gıdı falan olması gerekiyormuş..
burdan fiyat vermem doğru olmaz özel mesajda yazamıyorum mesaj sayım az olduğu için ama inan o dediğin fiyat cidden çok kendiminkiyle kıyaslarsam..
sevgiler umarım sende istediğine bir an önce istediğine kavuşursun..

Son düzenleme:
süperrrrrr, cok sevındım
kac kılo ıle gırdın amelıyata eska? ve dıger sorularıma da cevap ıstıyorum musaıt oldugunda, tşk

70 kilo ile girdim çıktığımda 68 kiloydum hem ödem vardı hemde sırtımdan çıkan yağlar kalçalarıma enjekte edilmişti..karnımdan 1 kilo sarkık deri çıkmış..şu anki kilom 63..ama spor ve diyet yaptım..o yüzden ne kadarı ameliyatla gitti nekadarını ben verdim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…