Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba gulnur, benım de cevabını cok merak edecegım bır sorun bu, kesınlıkle benım fıkrım 2 cocuk mukemmel bır sayı, ama tabıkı herkesın kendı kararı, benım 1 yavrusum var,2.yı dusunmuyorum, su halde hıc dusunmuyorum , dr. ye soyledım bu durumu yanı hayat bu hamıle kalınması cok dertmı dıye? yanı dr.lere hıc guven olmamakla bırlıkte 6 ay ama en ıyısı 1 sene sonra hamıle kalabılırsın dedı,.sen 8 sene den bahsedıyorsun,hıcbır sorun olmaz bence ama tabıkı muhakkak jıneko ve estetık yapan dr.den de tavısye alacaksındır.

şekerım bu tutar sadece karın germe ıcın mıydı?
benım ek olarak yanlara ve bacak ıcınde lıpo yapacak ama 10,000 dele ıstıyor, cok mu kı? evet hastane de 5* ama cok yahu?

Evet glorys'cim, bu sadece "tam karın germe" dediğimiz operasyon için.

Aslında ben de şimdi, bacak içlerim için slimlipo fiyatı istedim. Slimlipo için de 3 bölgeye 4500 fiyat verdiler.Paket fiyat gibi yani.
Nakit olurasa ikisi, pazarlıkla 8000'e düşürülebilir belki diye düşünüyorum.Görüşmek gerek.Hatta belki daha bile çekilebilir...
10,000 TL bana bu iki işlem için -benim aldığım fiyata göre- çok göründü. Ama aklına yatması, güvenmen vs önemli olan.

Ben slimlipo için de okey dedim. Doktor , toparladığımı düşündüğü an slimlipoya da gireceğim. Yarın kontrole gittiğimde söyler herhalde, aşağı yukarı ne zaman olabileceğimi.

Bu arada, çok iyi gidiyordu ama dün biraz zorladm sanırım. Yürüyüş bandına falan çıktım. Biraz rahatsızlık hissettim.Ağrı kesici aldım akşam, ne olur ne olmaz diye.Umarım "sorun yok" der Doktor yarın.

selam rabbitcaaanım,
bencede cok ama benı yonlendıren arkadasa dedım bu sana olan fıyattır emın ol dedı,
baska bı dr.ye verırsın daha ucuza olsun dıye daha az yag alır fılan kafamı karıstırdı, bırkac dr.ye daha gıdımm bellı olur..

zamanın varsa yarın benimle benim doktora gel istersen:)

:))cnm ben calısıyorum ve anadolu yakasındayım,eger bu taraflardaysan olabılır yada hafta sonu?

şu an hastaneden bildiyorum:)

avrupa yakası'nda hastane.ama doktor o tarafa da geçiyor bildiğim kadarıyla.eğer görüşmeye karar verirsen ayarlanır bir şekilde.

ben gün alacağım bugün.eğer haftasonu olursa ve sen halen bir karar vermemiş olursan gidelim beraber.

ooo onlıne sın masallah:)
ne dedı dr, bır de sen ne ıcın gun alacaksın bugun?
yenı bır operasyon ıcın mı?

ooo onlıne sın masallah:)
ne dedı dr, bır de sen ne ıcın gun alacaksın bugun?
yenı bır operasyon ıcın mı?

Canım ben slimlipo için gün aldım, 20 Eylül'e.Saati belli değil sadece...
Yaranın da gayet iyi olduğunu ve contractubex'e başlayabileceğimi söyledi.Şişlikler için daha zaman lazım dedi.2-3 ay kadar.
Slimlipoyu bacak içi, diz kapağı iç tarafı ve dizin arka tarafı için yapacak.
Benim karnım slimlipo ile hallolmayacaktı.Yoksa, bu yöntem çok daha akla yatkın aslında...

Hayirli olsun, slimlipo karin ameliyatindan cok daha rahat olacaktir, eminim.
Bacaklarini yaptirinca cok rahatlarsin, sürtünmeler fln artik olmuyacak, düsünsene ne büyük rahatlik.
Ben Güler hanimla görüsmüstüm, bana ikinci , ücüncü ameliyatlarda cok iyi indirimler yapiyoruz demisti.

limon77 nerelerdesin nasılsın habersiz bırakma bizi.haziranda senide takip ediyorum eskilerden ikiniz kaldınız sadece sizin tecrübeleriniz ve iyileşme süreciniz bizim için hala çok önemli.tekrar cesaretinizden ve burda süreçlerininizi bıkmadan usanmadan bizimle paylaştığınızdan dolayı sizi kutlarım.sevgiler:82:

gunaydın, harıka haberler,gozun aydın
hadı bakalım ama bu kadar kısa surede bu kadar doku kaybı agır gelebılır,kendını cok yorma,dıkkatlı ol
karnın nasıl,yururken,otururken sıkıntın var mı? kac gun gecmıs oldu?

slm arkadaşım ben ara ara yazmaya çalışıyorum ama inan artık aml. tan geriye kalan tek şey izimiz o yüzden yazıcak bişi bulamıyoruz yani şahsen ben öyleyim artık 5. ayın içindeyim yakında kontrole gidicem herhangi bir sıkıntım yok iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına

selam edbeer,
çok teşekkür ederim. ben de daha rahat olacağını düşünmeme güveniyorum.yani, karından sonra pek bir şey yıldıramaz beni gibi geliyor:):)
sürtünme çok uzun süredir rahatsız etmiyor aslında beni.ama güzel görünmüyor bacaklarımın içi ve arkası.aslında basenlerim geniş sayılmaz.bacaklarımın ön tarafı da gayet iyi ama kalan yerleri de spoarla halledemeyeceğim aşikar.yaptırmışken bitsin istedim.

güler hanım kim bu arada? bilemedim ben, daha önce konuşulmuştur ama.
indirim olayı çok iyi. onun dışında da, bedenini bilen ve daha önce işlem yapmış bir doktora daha çok güveniyorsun zaten sanırım...

tüm şişliklerinin indiği, karnına bakıp "vay beee" demeye başladığın ay ya da hafta kaçıncıdır haziranada, tahminen?:)

çok teşekkürler glorys.
bugün contr. sürdüm.dokunmaktan çok çekiniyordum.o hissizlik durumu çok rahatsız edici görünüyordu ama korktuğum gibi olmadı.üzerine strech de sardım.en üste de korse.3 hafta dolunca korseyi çıkararırsın dedi ama onsuz nasıl olur, bilemiyorum şimdi:)
ben dik yürüyorum gibi.otururken değil ama bi tam yatarken kalkmak riskli gibi duruyor.belki de bir şey olacağından değil de, iştecesaret edemiyorum.yan kalkıyorum hala.yürüyüş falan yapabilirsin, hiç sorun yok dedi doktor bu arada.ama korkuyorum zorlamaya biraz.
3 eylül'de oldum.bugün 11. gün oluyor sanırım.ben de epey kıdemli sayılırım artık:):)
slim için 20 gün bekleyelim dedi.ben 2-3 erkene çektim.çabuk toparlıyor olmama güveniyorum ama çok haklısın, dikkat etmek lazım...

selam whiterabbit, ben ilk önce estetica bakirköy incirli deki subeye gittim , Güler hanim müsteri iliskileri oluyor herhalde, bizimle o ilgilendi.
Telefonla ardigimda doktorlarla görüsmek icin, bana güler hanimdan randevu verdiler daha sonra onun araciligi ile doktorlardan randevu aldim.
Para meselesini de Güler hanimla konustum, Doktorlarla degil.Ameliyata benimle geldi kontrollerde yanimda geldi görüsmeye baska hastanede gitmistim.
Hastanenin arabasiyla o götürdü ve geri getirdi, zaten ben istanbul da oturmadigim icin karsi taraf denince hemen vazgeciyorum anadolu yakasina gitmek gözümde büyüyor.
Ismail bey beni Atasehir deki hastanede muayene etti mesela , onlar götürmese ben baska doktor arardim avrupa yakasinda.
ilgiden memnunum, acikcasi.

Aslinda yolculuguna da az kaldi, dimi insallah iyilesirsin gidene kadar, sana dua edicem hemen iyiles kolay atlat diye.

Ben de Levent'teki hastanede oldum.İncirli'dekinde sadece fizik tedavi varmış bildiğim kadarıyla.

Almanya'dan gelip köprüyü geçmek insanın gözünde büyüyor, ne garip değil mi:) Bir yabancıya söylesen güler ama bu şehr böyle işte...Ama sağolsunlar, arabayla alıp götürmeleri vs çok şık olmuş. İlgi açısından ben de çok memnun kaldım. Bir de, sonuçları görip memnun kalırsam süper:)

Slimlipo işleminden 5 gün sonra uçuyorum. Aslında bir hafta izin mi alsam okuldan diyorum. Biraz tırsmaya başladım. En basidinden; tansiyonun düşse tutunacağın kimse yok. Neyse, hüzünlenmeyeyim şimdi:)

Allah razı olsun edbeer. Duaların katlanarak sana döner umarım.

Allah senden de razi olsun canim, kiyamadim sana yalnizsin diye düsündüm biran öyle hissettim ögrenci fln dedin ya.
Ay ben yalnizliktan cok cektim de o yüzden duygusallasiyorum.

Bana artik istanbul stressli geliyor hersey herkes cok hizli o yüzden trafikten mümkün oldugu kadar uzak kalmak istiyorum.
Halbuki ist.da dogdum 24 yasina kadar ist da yasadim ama insan sakin yere alisiyor demekki.

Ben 3 gün zorluk cektim sonra bir zorlugu yok iki gün sonra kontrole gidersin zaten. 5 gün sonra ben ucaga binip buraya geldim.
5 gün dinlenmek yeterli bence endise etme.Yalniz ilk gün sulu kan gibi icine siktiklari ilac akiyor , bir gün akiyor, o sakin gözünü korkutmasin .
ikinci gün delikler kapaniyor kendiliginden dikis fln yok.

tüm şişliklerinin indiği, karnına bakıp "vay beee" demeye başladığın ay ya da hafta kaçıncıdır haziranada, tahminen?:)

cnm benim öyle bariz şişliğim ,morluğum ,büzüşme tarzı vs. bişiyim hiç olmadı allaha şükür ilk 5-6 hafta korseden çıktıkta sonra sevmeye başladım görüntümü dikiş izine alışmak zamanımı aldı açıkçası

gunaydın,
whiterabbitcan nerde kalıyorsun sen? ben aılen arkadasların fılan buırda sanıyordum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…