Frankfurt'a gitmiştim, 5-6 kere. Eğer Almanya'ya gezmeye gelirsem mutlaka Stuttgart'a gelirim ama.Kaçırmam bu davetl:) Belçika bi AB toplantısı vs varken hareketli, onun dışında sakin. Sen gelmiyor musun bu tarafa hiç?
Ailem Türkiye'de. Tamamen öğrencilik nedeniyle gidiyorum. Yoksa, hiç gitmezdim beki hayatım boyunca:) Çok turistik de sayılmaz hani.
İstanbul Belçika gibi 2 tane eder sanırım:)
Valla ben calisiyorum, evde olsam gezerim belki, bir de benim hic akrabam fln yok avrupa da.
Komsular geziyorlar fransa da kuzenleri, isvicrede yegenleri, hollanda da teyzesi fln olunca geziyor millet.
Ben daha berlin i bile bir kere gördüm.ama bir haftasonu sen buraya gelirsin gezdiririm seni nacizane stuttgartimizi. Ben de haftasonu gelebilirim, hangi sehirdesin?
Fransizca mi konusuyor sunuz orda ,flamenkce mi? Sen yurtta mi kaliyorsun? Ben de bir ara yurtta kalmistim üniversiteye giderken, cok kisa bir süre ama burdakiler türkiyedekiler gibi degil, basit ama rahatti.
Aslinda ben de diyorum avrupa nin ortasindayiz, her yere yakiniz, nasil olsa gidilir diye ihmal ediyoruz.
Her ilkbahar geldiginde diyorumki haftasonlari sehirturlari yapicam, paris, barselona, roma,venedig, gezicem,
Hop baska birsey cikiyor ya türkiye ye yada baska biryere gidiyorum otel yolparasi derken para bitiyor.
Halbuki o parayla birkac haftasonu degisik yerlere gidelebilir.
Hangi bölümde okuyorsun, uluslararasi iliskiler mi ,icime öyle dogdu.ne kadar kalacaksin? Mutlaka zaman ayir bu tarafa gel ,misafirim olursun oldu mu?
Senin adina cok seviniyorum bir hamlade hepsini hallediyorsun ameliyat islerini yani, insallah yilbasinda da ben senin gibi kolaylikla atlatirim.