merhaba arkadaşlar;
karın germe ameliyatını 8 sene önce geçirdim ve son derece memnunum.sonrası bir ay kadar biraz zahmetli ama olsun,sonuç doğru ellerde çok güzel oluyor ve artık çevremdekiler tekrar hamilemisin diye yıllardır soru sormuyor.
ama artık bir bebeğim daha olsun istiyorum.
eski tarihte sizlerden bilgi isteğim sorumu takrar paylaşmak istedim.
2 çoçuk annesiyim.kızımın sezaryan ile doğumundan sonra karın şişliği ve biçim bozukluğu şikayeti ile doktora gittim.doğumdan 9 ay sonra karın fıtığı teşihi ile ameliyat oldum.aynı operasyonda karın bölgeme mesh yerleştirildi ve karın germe işlemi uygulandı.bu başıma gelenlerin özeti benim öğrenmek istediğim şu anda tekrar hamile kalabilirmiyim.gebeliğim süresinde karın bölgemin geriliminden dolayı bebek ve ben zarar görürmüyüm.hamile kalabilirsem karnımdayken bebek için tanı yapılabilirmi?tekrar operasyon geçirebilirmiyim.arkadaşlar aranızda bu şekilde bebek sahibi olmuş birisi varmı?neler yaşadı?
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Merhaba gulnur, benım de cevabını cok merak edecegım bır sorun bu, kesınlıkle benım fıkrım 2 cocuk mukemmel bır sayı, ama tabıkı herkesın kendı kararı, benım 1 yavrusum var,2.yı dusunmuyorum, su halde hıc dusunmuyorum , dr. ye soyledım bu durumu yanı hayat bu hamıle kalınması cok dertmı dıye? yanı dr.lere hıc guven olmamakla bırlıkte 6 ay ama en ıyısı 1 sene sonra hamıle kalabılırsın dedı,.sen 8 sene den bahsedıyorsun,hıcbır sorun olmaz bence ama tabıkı muhakkak jıneko ve estetık yapan dr.den de tavısye alacaksındır.