Doğrusu ben ilk defa duydum bir hafta arayla anastezi almayı ve ameliyatı...Evet bende okudum ama israrla olmaz dedi ve genel anestezi yapmayız dedi hiçbirşey hissetmezsin ama tepki veremezsin o şekilde bayıldırız dedi hepten korktum yanlış doktordan başladım galiba araştırmaya bende internetten okumuştum hepsi bir arada yapılıyor daha rahat olur diye
günaydın işte ben hepsini bir arada olacağım bir ameliyat istiyorum o karşı çıkktıDoğrusu ben ilk defa duydum bir hafta arayla anastezi almayı ve ameliyatı...
Şimdi ben lipo düşünüyorum lakin drum 6 ay geçmesi lazım dedi.
Valla bilemiyorum yine de istersen başka doktorlara da sor.
Dr.un mutlaka bir bildiği vardır ama burda ben dahil bir çok kişi kombine ameliyat olduk..yani yapılabilir bi ameliyat..bir hafta arayla birde,çok mantıksız geldi bana..bu forumda bi arkadaşımız epidural anesteziyle göyüs büyütme ameliyatı olmuştu..yapılabiliyor yani..ama bir hafta sonra tekrar narkoz..maddi ve fiziksel açıdan sizi zorlar..siz başka dr.lardanda fikir alın benceEvet ilk göğüs yaparsa 1 hafta arayla yapabilirmiş göbeği yaparsa 6 ay sonra internette baktıklarım genelde hepsini birden yapıp çıkıyo başka doktorlada görüşücem yine
Evet bende öyle yapıcam fiyatta da uçtu zaten özel bir hastane var burada oraylada görüşücem tekrarDr.un mutlaka bir bildiği vardır ama burda ben dahil bir çok kişi kombine ameliyat olduk..yani yapılabilir bi ameliyat..bir hafta arayla birde,çok mantıksız geldi bana..bu forumda bi arkadaşımız epidural anesteziyle göyüs büyütme ameliyatı olmuştu..yapılabiliyor yani..ama bir hafta sonra tekrar narkoz..maddi ve fiziksel açıdan sizi zorlar..siz başka dr.lardanda fikir alın bence
Hatta bulunduğunuz şehirdeki plastik cerrahların listesini yapın..bir çok dr ücretsiz muayene ediyor..hepsinden fikir alın..sonuçlarını görün..aklınıza yatan,içinize sinen dr.a karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsunEvet bende öyle yapıcam fiyatta da uçtu zaten özel bir hastane var burada oraylada görüşücem tekrar
O bölge uzun süre uyuşuk kalıyor. Sezeryandan biliyorum. O nedenle fazla hissetmezsin diye düşünüyorum.valla iğne batıp duruyor hemde sürekli :) neyse korkutmayayım gözünü uyuşma oluyor 10 dakika sonra daha az hissediyorsun :)) at bakalım yaptır madem istiyorsun
O bölge uzun süre uyuşuk kalıyor. Sezeryandan biliyorum. O nedenle fazla hissetmezsin diye düşünüyorum.
Dikişler için dermabliz verdi Dr um benimkilerde koyu contratubex kullananlarda var o rengini açacak ama ben sıcaklardan artık sürmüyorum hiçbirşeyi hatta kaynamayan kısa bir hattım vardı pansumanı bıraktığımdan beri daha iyi durumda :)Kızlar merhaba ben karın germe ameliyatımın 24.günündeyim hala ağrı çekiyorum dikiş yerleri kırmızı ve bazı yerlerinde koyu siyahlık var ayrıca gece uykumun içinde esner gibi devamlı kasılıp geriliyorum karın kaslarım da bi tuhaflık hissediyorum bunlar normalmi yaşayan varsa yazabilirmi
Nur senin lipoya ihtiyacin hic yokki nerene yaptirmayi dusunuyirsunDoğrusu ben ilk defa duydum bir hafta arayla anastezi almayı ve ameliyatı...
Şimdi ben lipo düşünüyorum lakin drum 6 ay geçmesi lazım dedi.
Bence arkadaslarinda dedigi gibi baska dr ile de gorusEvet bende okudum ama israrla olmaz dedi ve genel anestezi yapmayız dedi hiçbirşey hissetmezsin ama tepki veremezsin o şekilde bayıldırız dedi hepten korktum yanlış doktordan başladım galiba araştırmaya bende internetten okumuştum hepsi bir arada yapılıyor daha rahat olur diye
KesinlikleDr.un mutlaka bir bildiği vardır ama burda ben dahil bir çok kişi kombine ameliyat olduk..yani yapılabilir bi ameliyat..bir hafta arayla birde,çok mantıksız geldi bana..bu forumda bi arkadaşımız epidural anesteziyle göyüs büyütme ameliyatı olmuştu..yapılabiliyor yani..ama bir hafta sonra tekrar narkoz..maddi ve fiziksel açıdan sizi zorlar..siz başka dr.lardanda fikir alın bence
Ben goremiyorum .. ben seni izliyorum ama sen beni izlemiyosunAmeliyatsiz son gunlerim diye album yaptim bakabilirsiniz. Simdilik ameliyat oncesi var hayirlisiyla ameliyat sonrasi diye albumumde olur insallah
Canim ben seni izliyordum tabiki album ayarlari yapiyim derken bilemedihim icin izledihim arkadaslari silmisim tekrar izlemeye aliyorum tektekBen goremiyorum .. ben seni izliyorum ama sen beni izlemiyosun
Dikişler için dermabliz verdi Dr um benimkilerde koyu contratubex kullananlarda var o rengini açacak ama ben sıcaklardan artık sürmüyorum hiçbirşeyi hatta kaynamayan kısa bir hattım vardı pansumanı bıraktığımdan beri daha iyi durumda :)
Canım sırt çamaşır altı yani sütyenin altı orada bir çıkıntı var canımı sıkıyor ehh biraz da beli inceltse fena mı olurNur senin lipoya ihtiyacin hic yokki nerene yaptirmayi dusunuyirsun
Bir de kol altım da biraz fazlalık var aslında nasıl desem kilo verince deri kaldı orada sankiNur senin lipoya ihtiyacin hic yokki nerene yaptirmayi dusunuyirsun
Bir de kol altım da biraz fazlalık var aslında nasıl desem kilo verince deri kaldı orada sanki