Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doğrusu ben ilk defa duydum bir hafta arayla anastezi almayı ve ameliyatı...

Şimdi ben lipo düşünüyorum lakin drum 6 ay geçmesi lazım dedi.

Evet ilk göğüs yaparsa 1 hafta arayla yapabilirmiş göbeği yaparsa 6 ay sonra internette baktıklarım genelde hepsini birden yapıp çıkıyo başka doktorlada görüşücem yine
Dr.un mutlaka bir bildiği vardır ama burda ben dahil bir çok kişi kombine ameliyat olduk..yani yapılabilir bi ameliyat..bir hafta arayla birde,çok mantıksız geldi bana..bu forumda bi arkadaşımız epidural anesteziyle göyüs büyütme ameliyatı olmuştu..yapılabiliyor yani..ama bir hafta sonra tekrar narkoz..maddi ve fiziksel açıdan sizi zorlar..siz başka dr.lardanda fikir alın bence

Evet bende öyle yapıcam fiyatta da uçtu zaten özel bir hastane var burada oraylada görüşücem tekrar

Evet bende öyle yapıcam fiyatta da uçtu zaten özel bir hastane var burada oraylada görüşücem tekrar
Hatta bulunduğunuz şehirdeki plastik cerrahların listesini yapın..bir çok dr ücretsiz muayene ediyor..hepsinden fikir alın..sonuçlarını görün..aklınıza yatan,içinize sinen dr.a karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun

valla iğne batıp duruyor hemde sürekli :) neyse korkutmayayım gözünü uyuşma oluyor 10 dakika sonra daha az hissediyorsun :)) at bakalım yaptır madem istiyorsun
O bölge uzun süre uyuşuk kalıyor. Sezeryandan biliyorum. O nedenle fazla hissetmezsin diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba ben karın germe ameliyatımın 24.günündeyim hala ağrı çekiyorum dikiş yerleri kırmızı ve bazı yerlerinde koyu siyahlık var ayrıca gece uykumun içinde esner gibi devamlı kasılıp geriliyorum karın kaslarım da bi tuhaflık hissediyorum bunlar normalmi yaşayan varsa yazabilirmi

Dikişler için dermabliz verdi Dr um benimkilerde koyu contratubex kullananlarda var o rengini açacak ama ben sıcaklardan artık sürmüyorum hiçbirşeyi hatta kaynamayan kısa bir hattım vardı pansumanı bıraktığımdan beri daha iyi durumda :)

Bence arkadaslarinda dedigi gibi baska dr ile de gorus

Kesinlikle

Nur senin lipoya ihtiyacin hic yokki nerene yaptirmayi dusunuyirsun
Canım sırt çamaşır altı yani sütyenin altı orada bir çıkıntı var canımı sıkıyor ehh biraz da beli inceltse fena mı olur aslında orayı söylemiştim ama drum ameliyatın uzaması risk senin için dedi

Kizlar tatile gidiyorum bir sureligine buraya girip yazamiyacagim ozelden yazanlara tatil donusu cevaplarim herkese iyi tatiller guzel gobislerinizle ameliyat olacaklara da simdiden gecmis olsunnn

Bir de kol altım da biraz fazlalık var aslında nasıl desem kilo verince deri kaldı orada sanki

nurum o sarkan deri bendede vardı tuzluk diyordum tuz dökmeye çalışınca sallanıyordu :)))) koltuk altına toplandı orası ama iyileşme sürecim sıkıntılıydı yaptır çok sorun varsa iz koltuk altında kalıyor pahalı bi işlem de değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…