Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kolunu gerdirecen mi yani
Canım kol gerdirme değil de nasıl desem sırtım da sütyenin alt kısmında o bölge öne de taşıyor gibi. Ozan bey işlemi uzatmamak adına (operasyon uzarsa pıhtı riski artar diye) yapmadı... daha sonra yaparım küçük bir işlem fazla uzun sürmez dedi ama ben belime de istiyorum biraz incelsin istiyorum biliyorsunuz benden ne yağ alındı ne lipo yapıldı sadece fazla deri alındı...

Canım sen yaptırdın mı, nasıl bir işlem yapıldı, germe mi?

O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim. Orayi mi gerecek lipomi yapacak???

Lipo yapacak fakat çok az yapacağını yoksa sarkabileceğini söyledi.
O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim. Orayi mi gerecek lipomi yapacak???

O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim
Lipo yapacak fakat çok az yapacağını yoksa sarkabileceğini söyledi.
Anladim canim benim de orasi cok sikintili dr ye ozellikle orayi soylemeyi dusunuyordum bende.

O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim

Anladim canim benim de orasi cok sikintili dr ye ozellikle orayi soylemeyi dusunuyordum bende.
Nrzman yaptirmayi dusunuyorsun? Sadece sirt ve bel kismina olacak demi basenlere de olacak mi? Yine ozan bey mi yapacak. Nekadar ucret istedi lipo ya

Evet ozan bey. Fiat konuşmadık eylülde yapabileceğini söyledi.
Sadexe o kisma yapacaksa pahali olmaz sanirim ama ozan bey ozel oldugu icin velli de olmaz. Ozan vey ozele gecmese bende kesinlikle ona yaptirirdim. Bana Karin germe ve lipoyu acaba nekadara yaparki

Sadexe o kisma yapacaksa pahali olmaz sanirim ama ozan bey ozel oldugu icin velli de olmaz. Ozan vey ozele gecmese bende kesinlikle ona yaptirirdim. Bana Karin germe ve lipoyu acaba nekadara yaparki
Bilmiyorum ki canım görüşmen lazım...

Eğer çok yüksek fiat çıkarsa hemen yaptıramam zaten

Canlar günaydın. Bugün 24. Günüm baya diklestim cevaplariniz için teşekkür ederim. Ama şimdi de tarifsiz kasintim var özellikle meme de büstiyer bile yiyemiyorum evde çıplak geziyorum resmen, bişey değince çıldırıyorum. Bu kaşıntı ne zaman azalır ne zaman gecer?

Dikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyim bende 3 hafta sinra olacam insallah. Bende sezeryanda cok kasinmistim dr ye sordum iyilesiyo derilerin kayniyo dedi

Merhaba öncelikle gecmiş olsun benimde 24.günüm karın kaslarımdaki ağrılar gecmiyor dikiş yerlerimde minik iltihaplanmalar oluştu sizdede bu sorunlar varmı

Dikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyim
Merhaba öncelikle gecmiş olsun benimde 24.günüm karın kaslarımdaki ağrılar gecmiyor dikiş yerlerimde minik iltihaplanmalar oluştu sizdede bu sorunlar varmı
aaaa hay allah canim yaa cok uzuldum. Cok mu iltahap var aman dikkat et iltahabi sakin sikmaya calisma dikislerin acilir dr ye git bi goster antibiyotik krem verir

Dikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyim

aaaa hay allah canim yaa cok uzuldum. Cok mu iltahap var aman dikkat et iltahabi sakin sikmaya calisma dikislerin acilir dr ye git bi goster antibiyotik krem verir
Çok değil bazı bölgelerde iltihaplanma var korsenin altına gazli bez koyuyorum akıyor biraz sıcakta nemleniyor sanirım ondan oluyor.dr en kisa zamanda görüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…