Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben hem iz hemde yanda kalan çatlaklar için yaptırmak istiyorum canım ikisi aynı anda gözükmesin diye resimdeki örnek tabi ama şekil itibari ile istedime yakın dikiş yerinden başlıcak yanlara doğru uzucak ama ben o acıya nasıl dayancam onu bilmiyom işte

ha analadım çatlaklar için yaptırırsın ben yaptırdım dövme iyi yerde yapılınca hijyen acısından sıkıntı yok ama acı dersen var onu bil :)))

ha analadım çatlaklar için yaptırırsın ben yaptırdım dövme iyi yerde yapılınca hijyen acısından sıkıntı yok ama acı dersen var onu bil :)))
Hadi ya çok mu acıyor :KK43: bide buyuk döğme yaptırırsam eyfah eyvah pazartesi hasan fındıkla bi randevum var duruma göre atarım kendimi kadıköy tattocularına öyle yaa böyle bi çözüm bulucam canım

Cnm sen önceden göğüs göbeğim gölgesinde kaldığı için alışık değilsin ondan sana öyle geliyor. Ben ameliyattan sonra ilk göğüslerini fark ettim ama öyle göze batan türden değil bildiğin kadınsı dolgun hatlar çıkmıştı ortaya ve çok yakışmıştı. Eşinde haliyle kıskançlık yapıyor normal düşünsene eşi bi anda fıstık gibi oluverdi. Sende takma memelerine bence harikalar o göbekten alıp göğüse mi koydular diyende gereksiz kıskançlık yapıyor bence. Sadece kadınsı hatların ortaya çıktı göbeğinin ve hatlarının tadını çıkar cnm fıstık gibi oldun bence
Sahsen bana oyle olacak gobekten basenden alip goguslere koyulacak

Kesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdim :KK61:
Gorebilirmiyim canim cokmu buyuk duruyor vende lipo ile alinan yaglari gogse enjekte ettirecem

Merhaba, bugün canım çok sıkıldı. Bende normalde haşimato var. doktor TSH,T3,T4 baktır dedi. Heğsi de sıkıntılı çıktı. Ramazanda ilacımı kullanamamıştım ve sonuçlar tahminimden de kötü. Ellerin aaklarım şiş yüksek olduğunu düşünmüştüm ama bu kadar değil. Endokrinoloji doktoru kesinlikle ameliyata izin vermem dedi. Anestezi doktoru da izin vermiyor. Şimdi ilaç düzeyimi yükselttiler. Eğer 2 hafta sonra düşme olursa bir bakarız dedi. Anlaşılan 11 inde ameliyat olamama durumum var. Kendimi çok hazırlamıştım. Aksi taktirde Eylül ü bulacak ameliyat olmam. Ne olur dua edin de değerlerim düşsün

Ben hem iz hemde yanda kalan çatlaklar için yaptırmak istiyorum canım ikisi aynı anda gözükmesin diye resimdeki örnek tabi ama şekil itibari ile istedime yakın dikiş yerinden başlıcak yanlara doğru uzucak ama ben o acıya nasıl dayancam onu bilmiyom işte
Canim beni izlemeye alirmisin cok merak ettim. Bendede gobek delihi ustunde catlaklar var simdi endise dustu icime. Pazartesi dr cagirdi gel tekrar tahlil yapalim ameliyat gununu netlestirelim diye. Bende temmuzun 20si gibi olsun dedim sen gel gunu hallederiz kolay dedi.

Merhaba, bugün canım çok sıkıldı. Bende normalde haşimato var. doktor TSH,T3,T4 baktır dedi. Heğsi de sıkıntılı çıktı. Ramazanda ilacımı kullanamamıştım ve sonuçlar tahminimden de kötü. Ellerin aaklarım şiş yüksek olduğunu düşünmüştüm ama bu kadar değil. Endokrinoloji doktoru kesinlikle ameliyata izin vermem dedi. Anestezi doktoru da izin vermiyor. Şimdi ilaç düzeyimi yükselttiler. Eğer 2 hafta sonra düşme olursa bir bakarız dedi. Anlaşılan 11 inde ameliyat olamama durumum var. Kendimi çok hazırlamıştım. Aksi taktirde Eylül ü bulacak ameliyat olmam. Ne olur dua edin de değerlerim düşsün
Hay allah yaa cok uzuldum. Hayirlisi olsun canim herseyde vardir bir hayir. Insallah duser bende pazartesi tekrar gidiyorum dr ye kismetse 3 hafta sonra göbüşe basenlere ve sarkik goguslere elveda

Düzelir inşallah sağlık daha önemli hayırlısı olsun hakkında

Hadi ya çok mu acıyor :KK43: bide buyuk döğme yaptırırsam eyfah eyvah pazartesi hasan fındıkla bi randevum var duruma göre atarım kendimi kadıköy tattocularına öyle yaa böyle bi çözüm bulucam canım
Hasan beyin muayenehanesinin binasında,pasajın girişimde bir dövmeci var. Gitmişken ondanda fikir al o zaman :KK66:

valla iğne batıp duruyor hemde sürekli :) neyse korkutmayayım gözünü uyuşma oluyor 10 dakika sonra daha az hissediyorsun :)) at bakalım yaptır madem istiyorsun

Bayanlar bugün doktorla görüştüm ve bana germe ile yağ işlemini ayrı gögüs dikleştirme işlemini ayrı yapabiliriz dedi. Hepsini bir arada yaptıran varmı kafam çok karıştı ilk göğüs yaparız dedi 1 hafta sonra karnını yaparız dedi iki kez o cesareti alabilirmiyim bilmiyorum yardım edin lütfen yaaaa

Bir hafta arayla mı? :eek:
Bayanlar bugün doktorla görüştüm ve bana germe ile yağ işlemini ayrı gögüs dikleştirme işlemini ayrı yapabiliriz dedi. Hepsini bir arada yaptıran varmı kafam çok karıştı ilk göğüs yaparız dedi 1 hafta sonra karnını yaparız dedi iki kez o cesareti alabilirmiyim bilmiyorum yardım edin lütfen yaaaa

Evet ilk göğüs yaparsa 1 hafta arayla yapabilirmiş göbeği yaparsa 6 ay sonra internette baktıklarım genelde hepsini birden yapıp çıkıyo başka doktorlada görüşücem yine
Ben mesela karin germe olacam kol sirt bel ic ve dis basen diz kapak arka baldır lipo olacak popo sekillendirilecek. Gogsume yag enhekte edilecek. Zaten 1 hafta da sen anesteziyi bile atamazsinki daha tam.ayikmadan tekrar bidaha niye anestezi olasinlo cok sacma. Kombime ameliyat diye birsey var. Mesela ben bacagimda gemital bolgeme dogru avuc ici kadar ben vardi onu da alduracaktim dr onu 3 ay sonra aluriz cunki diger dikisini gerer ve zarar verir dedi. Ama benim ki zit bir yer digerleri kombine olacak

Ben mesela karin germe olacam kol sirt bel ic ve dis basen diz kapak arka baldır lipo olacak popo sekillendirilecek. Gogsume yag enhekte edilecek. Zaten 1 hafta da sen anesteziyi bile atamazsinki daha tam.ayikmadan tekrar bidaha niye anestezi olasinlo cok sacma. Kombime ameliyat diye birsey var. Mesela ben bacagimda gemital bolgeme dogru avuc ici kadar ben vardi onu da alduracaktim dr onu 3 ay sonra aluriz cunki diger dikisini gerer ve zarar verir dedi. Ama benim ki zit bir yer digerleri kombine olacak
Evet bende okudum ama israrla olmaz dedi ve genel anestezi yapmayız dedi hiçbirşey hissetmezsin ama tepki veremezsin o şekilde bayıldırız dedi hepten korktum yanlış doktordan başladım galiba araştırmaya bende internetten okumuştum hepsi bir arada yapılıyor daha rahat olur diye

X