Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

eşinde arkadaşların da kıskanmasın:))) göbek gidince normal canım memelerin gözüne büyük geliyor , üzülme zamanı gelince yaptırırsın onları da ama meme küçültme de kilo iyice verip yani vereceksen hala tabi incecik oldun bana kalırsa :))) öyle ol dr ler memeden sonra kilo vermeye pek sıcak bakmıyorlar

Memelerde giderse zaten geriye pek bişey kalmıyor benden dediysem de bu estetik öyle bişey ki birinden kurtulunca başka biryere dikiyor insan gözünü batmaya başlıyor ufaktan ufaktan ayak bileklerime lipo mu yaptırsam falan diye düşünürken buluyorum kendimi bazen

Yaa ne tatlısın

Merhaba benimde 21.günüm bende dik durmaya çalışinca geriliyorum acıyor özellikle göbek bölgem sanırım daha zamanı var.eskisi kadar eğri durmuyorum biraz kambur anca idare ediyor
ilk hafta kontrolümde eğik yürüyordum Dr düz durabilirsin korkma bişey olmaz demişti ufak ufak alıştırdım kendimi tabi korseliyken, bir buçuk ay oldu benim ki gayet rahatım az kaldı biraz daha dayanın lütfen

Çok mu çatlağın vardı mesela benimkiler alt karnımdaydı sadece ameliyatta gitti ama göbek deliğinden yukarıdaki deride de çatlakların vardıysa gerildiğinde dikiş üstünde kalması normal gibi geliyor bana tabi görmediğim için bişey diyemiyorum fotoğrafın olsaydı keşke

Malesef geböek deliği ustundekiler kalıyor canım benım de kaldı ama çok göze batmıyor derin çatlaklar değil

Merhaba.. Doktorun açıklama yapmış zaten o zaman ,göbek deliği üzerindeki çatlakların dikiş üzerinde olacak demiş . Tüm karındaki çatlakların gitmesi için o derinin alınması lazımını bu imkansız. Göbek deliğiniz üzerindeki deri kalır,ama altındaki deri alınır gider. Genital üzerinde çatlaklarınızda dikiş altında kalır. Gerildiği için daha net gözüküp sizi rahatsız edebilir. Ama çatlaklara çözüm yok maalesef. Tam karın germede fazla deri alınır,kaslar onarılır daha gergin fit bir karına kavuşursunuz. Amaç budur

Karın germeden sonra göğüsler daha ortaya çıkıyor doğru :)) Bunu bende yaşamıştım,ama hoşuma gitmişti tabi

Eğer Ankara'da oturuyorsanız İstanbul'da ameliyat olma fikri mantıklı değil. Mutlaka doktorunuz un olduğu şehirde olmanızı öneririm. Bi kere ameliyat sonrası yolculuk ve sonrasındaki kontrolleri unutmamak gerekir. Ben 2 Haziran da Ankara’da Minesera Hastanesinde oldum hem karın germe, hem meme dikleştirme ve protez ayrıca yüze yağ enjeksiyonu. Doktorum Volkan Tayfur. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Süreç aynen dediği gibi işledi. Her hafta kontrole gidiyorum. Ama memem hala şekil almış değil. Dört gözle bekliyorum. Yumuşama başladı. Her şey cesareti toplayıp o ameliyat masasına yatana kadar. Gerisi zaten mecburen yaşanılacak bir süreç. Yaptırmak isteyen tüm kadınlara bol şans diliyorum :)

merhaba hanımlar karın ameliyatından sonra döğme yaptıran oldumu aranızda hiç izi kapatmak için hijyenikmidir sizce bu ara taktım döğmeye :)

Size ozelden mesaj attim bakabikirmisiniz

Eki Görüntüle 2014260 merhaba hanımlar karın ameliyatından sonra döğme yaptıran oldumu aranızda hiç izi kapatmak için hijyenikmidir sizce bu ara taktım döğmeye :)
Ben yaptırdım. Ama benim karnımda çok az deri vardı bu nedenle dikinede bir iz kalmıştı. Çok hoş ince kiraz çiçekleri yaptırdım. Resimdeki gibi dövme yaptırma. Çok büyük güzel değil.

Eki Görüntüle 2014260 merhaba hanımlar karın ameliyatından sonra döğme yaptıran oldumu aranızda hiç izi kapatmak için hijyenikmidir sizce bu ara taktım döğmeye :)
Canımm bu aşırı cok guzel modeller var ama acele etme benim izim sadece ortada kalmiştı beklemedim yaptırdımm belki oda kalmayacaktı dovme seviyorum ben güzel duruyor bendede kelebek var

Ben yaptırdım. Ama benim karnımda çok az deri vardı bu nedenle dikinede bir iz kalmıştı. Çok hoş ince kiraz çiçekleri yaptırdım. Resimdeki gibi dövme yaptırma. Çok büyük güzel değil.
Ben hem iz hemde yanda kalan çatlaklar için yaptırmak istiyorum canım ikisi aynı anda gözükmesin diye resimdeki örnek tabi ama şekil itibari ile istedime yakın dikiş yerinden başlıcak yanlara doğru uzucak ama ben o acıya nasıl dayancam onu bilmiyom işte

Canımm bu aşırı cok guzel modeller var ama acele etme benim izim sadece ortada kalmiştı beklemedim yaptırdımm belki oda kalmayacaktı dovme seviyorum ben güzel duruyor bendede kelebek var
Ben hem iz hemde yanda kalan çatlaklar için yaptırmak istiyorum canım ikisi aynı anda gözükmesin diye resimdeki örnek tabi ama şekil itibari ile istedime yakın dikiş yerinden başlıcak yanlara doğru uzucak ama ben o acıya nasıl dayancam onu bilmiyom işte

Bence acele etme,zamanla çok daha silik ve iyi bir şekle geliyor. Senin zaten izlerin çok iyi durumda Canım.

yolladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…