Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Insallah darisi sana. Insallah sorunsuz sikintisiz atlatirim şu ameliyatiHadi şimdiden hayırlı olsun diyelim... sonuçları da dört gözle bekliyoruz. Darısı basima
Valla tam da soruyordum. Ne zaman ameliyat olacaksın diye :) İnşallah istediğin gibi olur. Neler konuştun dr la. Neler yaptıracaksın fiyat nedir söyler misin.Kizlar mujdeeee
az once doktordan ciktim 24 temmuza ameliyat gunum netlesti.
Karin germe basenlere kalca etrafina bel bolgesine lipo olacak ordaki yaglar gogsume enjekte olacak. 10000TL istedi. Ama suan kafam kurcalaniyor. Hacettepede karin germe yanlara lipo ve silikona 7000tl veren arkadaslar var. Bemde silikon yok 10000acaba devlete gore cok mu? Hacettepede silikon karin germe ve tam lipo 10000tutar heral silikonda takilmis olurValla tam da soruyordum. Ne zaman ameliyat olacaksın diye :) İnşallah istediğin gibi olur. Neler konuştun dr la. Neler yaptıracaksın fiyat nedir söyler misin.
Senin devlet hastanesinde mi olacak. Devletse 10000 lira fazla.Karin germe basenlere kalca etrafina bel bolgesine lipo olacak ordaki yaglar gogsume enjekte olacak. 10000TL istedi. Ama suan kafam kurcalaniyor. Hacettepede karin germe yanlara lipo ve silikona 7000tl veren arkadaslar var. Bemde silikon yok 10000acaba devlete gore cok mu? Hacettepede silikon karin germe ve tam lipo 10000tutar heral silikonda takilmis olur
Evet canim. Yani daha dogrusu dr devletten istifa etti özel hastaneye gecti ama burdaki ozel hastane devletten farksiz. Hatta daha eski. Su an devlet kadrosunda 1 tane plastik cerrah kaldi o da bu konuda pek iyi degil o genelde gogus kucultmeye bakiyorSenin devlet hastanesinde mi olacak. Devletse 10000 lira fazla.
Operasyon çok kapsamlı. İstenilen ücret aslında makul. Ama tabiki özele göre konuşuyorum. Aslında güzel olması önemli. Yani radikal bir operasyon olsun Sana şunu hatırlatayım. Karnını gerecekse muhakkak mide kısmını da gersin. Sadece aşağı kısmı germesin. Hakkıyla alsın yağı.Evet canim. Yani daha dogrusu dr devletten istifa etti özel hastaneye gecti ama burdaki ozel hastane devletten farksiz. Hatta daha eski. Su an devlet kadrosunda 1 tane plastik cerrah kaldi o da bu konuda pek iyi degil o genelde gogus kucultmeye bakiyor
Bende dedim de Gobek delihine kadar ki kismi alacakmis fazlasini alamazmis boyle dedi. Sadece muayeneye 100lira vermek zoruma gitti 9 gün icinde tekrar muayene ucretsizmi axaba tahlilleri 9. Gun mu yaptirsamki tekrar bi daha 100lira vermek istemiyorum da.Yani 12temmuzda tahlil olsam 13gun sonrada ameliyat. Dr ameliyata yakin ol dedi ama yeterli sure sanirim.Operasyon çok kapsamlı. İstenilen ücret aslında makul. Ama tabiki özele göre konuşuyorum. Aslında güzel olması önemli. Yani radikal bir operasyon olsun Sana şunu hatırlatayım. Karnını gerecekse muhakkak mide kısmını da gersin. Sadece aşağı kısmı germesin. Hakkıyla alsın yağı.
Merakla bekliyorum canım. İnşallah çoook güzel olacak.Ha bu arada korseyi ben almayacam dr alacak 10000tlnin icine onu da dahil ettim muayene 45dakikadan fazla sürdü. Ince ince konustuk valla
insallah sorunsuz sikintisiz atlatirim olmak isteyenlere da nasip olur insallah
Canım sen yaptırdın mı, nasıl bir işlem yapıldı, germe mi?
Insallah canim allah razi olsunMerakla bekliyorum canım. İnşallah çoook güzel olacak.
Himm merak ettim hic deri kesilmedi mi yani? Banada dr ic bacaktan cook hafif yag alirim fazla giremem yoksa oraya baska islem gerekir germe yapmak zorunda kaliriz dedikol germe değil sarkan minik deri koltuk altına toplandı seninki sütyen katı o başka zaten lipo ile alınır orası
Kararın hayırlı olsun inşallahKizlar mujdeeee
Tesekkur ederim canim dua et bana nolur. Bu kesi izine cok taktigim icin domtoruma bugun sordum kesi tekniginiz nasil diye? O da espiriyle adimi yazacam karnina dedi. Benim teknik bu sana dediKararın hayırlı olsun inşallah
Tesekkur ederim canim dua et bana nolur. Bu kesi izine cok taktigim icin domtoruma bugun sordum kesi tekniginiz nasil diye? O da espiriyle adimi yazacam karnina dedi. Benim teknik bu sana dedi
sezeryan yerinden yapacakmis hafif oval sekilde. Ic camasir icinde kalacakmis. Ama gobek deligi ustune cikmayacakmis aksi gibi orsa da catlak var. Umarim ameliyatta kararini degistirir.
Hayırlısı olsun çok sevindim senin adınaKizlar mujdeeee
Vah hain vaaaaay nasilda hemen atağa gecip benden once ameliyat ayarlamissin jendineHerkese günaydın,
Dün tiroid testlerimi yaptırdım ve çok şükür ameliat olabilecek seviyeye gelmiş. Yani 11 Temmuzda haftaya Salı ameliyatım kesinleştiBiran önce olup bitsin istiyorum yaaa. Beklemek çok daha geriyor insanı. Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.