- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
Ameliyatsiz son gunlerim diye album yaptim bakabilirsiniz. Simdilik ameliyat oncesi var hayirlisiyla ameliyat sonrasi diye albumumde olur insallah
baktım canım güzel sonuç alırsın az kaldı ol sağlıkla atlat inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyatsiz son gunlerim diye album yaptim bakabilirsiniz. Simdilik ameliyat oncesi var hayirlisiyla ameliyat sonrasi diye albumumde olur insallah
Kolunu gerdirecen mi yaniBir de kol altım da biraz fazlalık var aslında nasıl desem kilo verince deri kaldı orada sanki
Canım kol gerdirme değil de nasıl desem sırtım da sütyenin alt kısmında o bölge öne de taşıyor gibi. Ozan bey işlemi uzatmamak adına (operasyon uzarsa pıhtı riski artar diye) yapmadı... daha sonra yaparım küçük bir işlem fazla uzun sürmez dedi ama ben belime de istiyorum biraz incelsin istiyorum biliyorsunuz benden ne yağ alındı ne lipo yapıldı sadece fazla deri alındı...Kolunu gerdirecen mi yani
Canım sen yaptırdın mı, nasıl bir işlem yapıldı, germe mi?nurum o sarkan deri bendede vardı tuzluk diyordum tuz dökmeye çalışınca sallanıyordu :)))) koltuk altına toplandı orası ama iyileşme sürecim sıkıntılıydı yaptır çok sorun varsa iz koltuk altında kalıyor pahalı bi işlem de değildi
O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim. Orayi mi gerecek lipomi yapacak???Canım kol gerdirme değil de nasıl desem sırtım da sütyenin alt kısmında o bölge öne de taşıyor gibi. Ozan bey işlemi uzatmamak adına (operasyon uzarsa pıhtı riski artar diye) yapmadı... daha sonra yaparım küçük bir işlem fazla uzun sürmez dedi ama ben belime de istiyorum biraz incelsin istiyorum biliyorsunuz benden ne yağ alındı ne lipo yapıldı sadece fazla deri alındı...
O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim. Orayi mi gerecek lipomi yapacak???
O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim. Orayi mi gerecek lipomi yapacak???
O sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadimCanım kol gerdirme değil de nasıl desem sırtım da sütyenin alt kısmında o bölge öne de taşıyor gibi. Ozan bey işlemi uzatmamak adına (operasyon uzarsa pıhtı riski artar diye) yapmadı... daha sonra yaparım küçük bir işlem fazla uzun sürmez dedi ama ben belime de istiyorum biraz incelsin istiyorum biliyorsunuz benden ne yağ alındı ne lipo yapıldı sadece fazla deri alındı...
Anladim canim benim de orasi cok sikintili dr ye ozellikle orayi soylemeyi dusunuyordum bende.Lipo yapacak fakat çok az yapacağını yoksa sarkabileceğini söyledi.
Nrzman yaptirmayi dusunuyorsun? Sadece sirt ve bel kismina olacak demi basenlere de olacak mi? Yine ozan bey mi yapacak. Nekadar ucret istedi lipo yaO sirttaki sutyenin olduhu kisim tasmasi bende de var bende oralara lipo yaptirmayi dusunuyorum. Sana ne yapacak dr tam anlamadim
Anladim canim benim de orasi cok sikintili dr ye ozellikle orayi soylemeyi dusunuyordum bende.
Sadexe o kisma yapacaksa pahali olmaz sanirim ama ozan bey ozel oldugu icin velli de olmaz. Ozan vey ozele gecmese bende kesinlikle ona yaptirirdim. Bana Karin germe ve lipoyu acaba nekadara yaparkiEvet ozan bey. Fiat konuşmadık eylülde yapabileceğini söyledi.
Bilmiyorum ki canım görüşmen lazım...Sadexe o kisma yapacaksa pahali olmaz sanirim ama ozan bey ozel oldugu icin velli de olmaz. Ozan vey ozele gecmese bende kesinlikle ona yaptirirdim. Bana Karin germe ve lipoyu acaba nekadara yaparki
Xanim bana ozan beyin numarasini ozelden verirmisin. Bi de inunla gorusuyum aklimda kalmasin. Zaten ankara bana 2saatlik mesafede ameliyat icin cok sorun olmazBilmiyorum ki canım görüşmen lazım...
Eğer çok yüksek fiat çıkarsa hemen yaptıramam zaten
Dikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyim bende 3 hafta sinra olacam insallah. Bende sezeryanda cok kasinmistim dr ye sordum iyilesiyo derilerin kayniyo dediCanlar günaydın. Bugün 24. Günüm baya diklestim cevaplariniz için teşekkür ederim. Ama şimdi de tarifsiz kasintim var özellikle meme de büstiyer bile yiyemiyorum evde çıplak geziyorum resmen, bişey değince çıldırıyorum. Bu kaşıntı ne zaman azalır ne zaman gecer?
Merhaba öncelikle gecmiş olsun benimde 24.günüm karın kaslarımdaki ağrılar gecmiyor dikiş yerlerimde minik iltihaplanmalar oluştu sizdede bu sorunlar varmıCanlar günaydın. Bugün 24. Günüm baya diklestim cevaplariniz için teşekkür ederim. Ama şimdi de tarifsiz kasintim var özellikle meme de büstiyer bile yiyemiyorum evde çıplak geziyorum resmen, bişey değince çıldırıyorum. Bu kaşıntı ne zaman azalır ne zaman gecer?
Dikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyimCanlar günaydın. Bugün 24. Günüm baya diklestim cevaplariniz için teşekkür ederim. Ama şimdi de tarifsiz kasintim var özellikle meme de büstiyer bile yiyemiyorum evde çıplak geziyorum resmen, bişey değince çıldırıyorum. Bu kaşıntı ne zaman azalır ne zaman gecer?
aaaa hay allah canim yaa cok uzuldum. Cok mu iltahap var aman dikkat et iltahabi sakin sikmaya calisma dikislerin acilir dr ye git bi goster antibiyotik krem verirMerhaba öncelikle gecmiş olsun benimde 24.günüm karın kaslarımdaki ağrılar gecmiyor dikiş yerlerimde minik iltihaplanmalar oluştu sizdede bu sorunlar varmı
Çok değil bazı bölgelerde iltihaplanma var korsenin altına gazli bez koyuyorum akıyor biraz sıcakta nemleniyor sanirım ondan oluyor.dr en kisa zamanda görüneceğimDikislerinin durumu nasil gorrbilirmiyim
aaaa hay allah canim yaa cok uzuldum. Cok mu iltahap var aman dikkat et iltahabi sakin sikmaya calisma dikislerin acilir dr ye git bi goster antibiyotik krem verir
Aman git canim mutlaka ihmal etme. Senin orasi nemli ya ondan terleme oluyo cok.Çok değil bazı bölgelerde iltihaplanma var korsenin altına gazli bez koyuyorum akıyor biraz sıcakta nemleniyor sanirım ondan oluyor.dr en kisa zamanda görüneceğim
Hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim... sonuçları da dört gözle bekliyoruz. Darısı basimaKizlar mujdeeee
az once doktordan ciktim 24 temmuza ameliyat gunum netlesti.