Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim karın germe sadece ilk günler perişan durumdaydım inan zaman hızla geçecek yaralar iylestikce ve güzelleştikce iyiki oldum diceksin biraz sabır arkadaşim

Bu işte sabır çok önemli şimdi eve çıktım zor bela tekerlekli sandalyeyle arabaya bindirdiler benim çok daha farklı galiba senim karnında sadece benim belimin tamamı karın çevrem dikişli hem önden hem arkadan geriliyorum çok zor allahım hepimizi en kısa zamanda kurtarsın

Bu işte sabır çok önemli şimdi eve çıktım zor bela tekerlekli sandalyeyle arabaya bindirdiler benim çok daha farklı galiba senim karnında sadece benim belimin tamamı karın çevrem dikişli hem önden hem arkadan geriliyorum çok zor allahım hepimizi en kısa zamanda kurtarsın
Cok gecmis olsun aman kendine cok iyi bak insallah biran evvel toparlanirsin. Isin cok zor allah yardimcin olsun. En kiza zamanda fotonu bekliyorum

Merhaba arkadaşlar 360 derece karın germe ameliyatı + göğüs büyütme oldum ameliytm 8 saat sürdü 16 haziran cuma günü oldum bugün 2. günüm uyandığımda göğüslerim sızlıyordu göğüs çevresi ve altından açılmış 325 cc karnım çok gergin kesilerim belime doğru uzanıyor yatarken çok sızlıyor ayağa kalktığında işkence çekiyorum dik duramıyorum özellikle sağ kolum ve göğsüm çok ağrıyor akşam üstü eve çıkıcam ameliyatı olan arkadaşlar lütfen süreçlerini paylaşsınlar
Cok gecmis olsun guzun aydin. Valla helal olsun bukadar operasyonu tek seferde yaptirmişsin allah yardimcin olsun. Yatis pozizyonunu nasil ayarliyorsun hem karin hem gogus olunca

Cok gecmis olsun guzun aydin. Valla helal olsun bukadar operasyonu tek seferde yaptirmişsin allah yardimcin olsun. Yatis pozizyonunu nasil ayarliyorsun hem karin hem gogus olunca

Yinede ufak ufak yuruyusler yapmalisin ki iyice ödem toplama diye ve odem atabilmen icin.

Çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin ben daha once tüp mide ameliyatı oldum 1 sene de 61 kilo verdim ondan dolayı karın germe yerine hem kalça hem genital hemde karın gerildi 360 derece body lift deniliyor ameliyata hastanedeyıen yatağı dik pozisyona biraz ayarlayıp belimi biraz çıkıntılı ayarlıyordum benim belimdede dikişlerim olduğu için karın germe olanlar nasıl yatıyor bilmiyorum şimdide evdeçift yastık arkama yumuşak yastıklada belimi destekledik şimdilik dinleniyorum

Çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin ben daha once tüp mide ameliyatı oldum 1 sene de 61 kilo verdim ondan dolayı karın germe yerine hem kalça hem genital hemde karın gerildi 360 derece body lift deniliyor ameliyata hastanedeyıen yatağı dik pozisyona biraz ayarlayıp belimi biraz çıkıntılı ayarlıyordum benim belimdede dikişlerim olduğu için karın germe olanlar nasıl yatıyor bilmiyorum şimdide evdeçift yastık arkama yumuşak yastıklada belimi destekledik şimdilik dinleniyorum
Büyük geçmiş olsun.kolay değil ama çok güzel olacak geçecek bu günler.sabır.sorunsuz iyileşme süreci dilerim

Benim sadece karın germe ama emin ol yalnız değilsin. Hergün isyan ediyorum, keşke sarkık ve çatlak kalsaydı da bunları çekmeseydim diye
Ama tatlım sen sigara içiyormuşsun.yaralarında sorun yaşamanın en büyük sebebi bu.doktorlar sorumluluk almıyorlar sigara içiyorsan.ben bir ay öncesinden bıraktın ve hala tek bir nefes bile içmedim.çok ciddi reaksiyonları var dediler diye.ameliyat da sigara dan kurtulmama vesile oldu şükür hem sigaradan kurtuldum hem güzel bi göbüşüm oldu.inşallah çabucak iyileşir yaraların.

Ama tatlım sen sigara içiyormuşsun.yaralarında sorun yaşamanın en büyük sebebi bu.doktorlar sorumluluk almıyorlar sigara içiyorsan.ben bir ay öncesinden bıraktın ve hala tek bir nefes bile içmedim.çok ciddi reaksiyonları var dediler diye.ameliyat da sigara dan kurtulmama vesile oldu şükür hem sigaradan kurtuldum hem güzel bi göbüşüm oldu.inşallah çabucak iyileşir yaraların.
Enfeksiyon ile sigaranın ilgisi Yok aslında. O patlak yer enfeksiyon için açıldı. Enfeksiyon hastanedeki hijyen ile alakalı. Tabii yine de sigara tüm kötülüklerin anası!

Ayy canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun. inşallah bir an önce düzelir...
sebebi hijyen mi doktorunuz ne diyor?
Enfeksiyon ile sigaranın ilgisi Yok aslında. O patlak yer enfeksiyon için açıldı. Enfeksiyon hastanedeki hijyen ile alakalı. Tabii yine de sigara tüm kötülüklerin anası!

Ayy canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun. inşallah bir an önce düzelir...
sebebi hijyen mi doktorunuz ne diyor?
Doktor benden çok korktu tabii. O günden beri üstüme titriyor. Zira bu hem hastane hem doktor için yüzkarası bir durum, sicil lekesi yani. Düzelir diyor, endişelenme diyor ama mümkün olmuyor. Dikiş iltihap alınması için patlatılmasa zaten komalık olmak üzereydim. Mecbur patlatıp sıkarak çıkardı doktor. Sıkılan yer açık ve çöktü. Diğer dikişler normal iyileşme sürecinde, iç dikiş patlamadı sadece estetik görüntü berbat

Allah razı olsun seninde mi 360 derece meme büyütme kombinmi neler yaşadın anlatırmısın ayakağa kalkınca çok acı çekiyorum dik duramıyorum sana da çok geçmiş olsun kurtulmussun arkadsşım
Sizinle aynı durumda olan @rain_355 arkadaşım var. Bukadar benzer herşeyiniz. Oda tüp mide ameliyatı oldu. 360 karın germe+meme büyültme onun msjlarına bakabilirsiniz. 1. Ayı doldu dikişeri kabuk tutmuş. Şuan herşeyi normal ağrı sızısı olmamıştı. Sadecee bacak içi lipodan dolayı yanmıştı.

X