Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ayyy allah yardimcin olsun insallah dikislerinde bi sikinti olmaz. 360 olup ta hafif acilmasi olan arkadas var aramizda aman cok dikkat et.

Bu sigara olayı beni korkutmaya başladı Bende günde bir paket içiyorum. Doktorum 1 hafta öncesinden hergün 5 e düşür dedi. Sonrasında da hergün 5 taneye izin verdi. Sanırım tamamen bırakmak dahaa mantıklı

Ayy senin adina cok sevindim bir tasla iki kus vurdun. Sigara hucre yenilenmesini kotu etkiledihi icin iyilesme surecini etkiliyor

Tamamen bırakmak en iyisi, birde nikotin Sakız'ları vat onları dene kriz gelirse mesela.

Ayyy icim fena oldu valla iyi dayandin. Dikislerini patlatirken iltahabi cikarirken nasil dayandin

2. Sezeryanımda da sıkıntı yaşadım sigaradan ötürü ALLAHIM BURDA SORUN YAŞAYAN HERKES İNŞALLAH HEMEN DÜZELİR BUNU KALPTEN SÖYLÜYORUM
Amin bende ilk sezeryanimda dikislerim taa icten acilmisti distanda iltahaplanmisti. Ikincide de hafif iltahap oldu dikisimin ucunda iltahap birikti sikmaya calisinca da kisim kisim acilma oldu. Insallah bunda oyle seyler yasamam

Amin bende ilk sezeryanimda dikislerim taa icten acilmisti distanda iltahaplanmisti. Ikincide de hafif iltahap oldu dikisimin ucunda iltahap birikti sikmaya calisinca da kisim kisim acilma oldu. Insallah bunda oyle seyler yasamam
Yok ben okadar yasamadım sadece kanamam oldu dikişimde doktor oansuman yaptı antibiyotik verdi geçti çok hatırlamıyorum bile tam olarak ne olduğunu ama küçük bir delik vardı

Yok ben okadar yasamadım sadece kanamam oldu dikişimde doktor oansuman yaptı antibiyotik verdi geçti çok hatırlamıyorum bile tam olarak ne olduğunu ama küçük bir delik vardı
Haa evet seninki hafifmus dr benim dikislerimi girunce sinir krizi gecirmisti ben nekadar ozenle diktim nasil bu hale getirdin diye. Ultrasonda bakti rahimden acilmis dikis. Hatta ikinci hamileligimde oglum kıl payı kurtulmustu rahmimde acilmadan dolayi incelme olmus ikimce gebelikte de tam rahim incelen yerden delinmek uzereyken dogum oldu. Dr saniye farkiyla kurtuldun bebeginde sende dedi ayrica yasasan bile rahmini alirdik dedi

Neden olmuş peki allah allah

Arkadaş foruma girebiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…