Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhba arkadaslar bende dün ameliyat oldum karın germe ameliyatı ve çok agrım var özelliklede karın kaslarımın oldugu yer agırıyor ve kambur yuruyorum ne yapmam gerekiyor surekli yatıyorum

geçmiş olsun dikkat edin tek başına ilk günler zor allah yardımcınız olsun ağrı kesici için dr vermiştir

:) aman neler dönüyor bu ara
Meraktan bakıyorum bnede hiç ban yemedim daha
Şimdi konuyu takip etmeyi bırakıp tekrar takip etmeye başladım. Düzeldi allahtan

ya en güzeli çok sivri yorum yapmamak polemic oluşturmamak ama bende yok bu dayanamıyorum haksızlığa yalana dolana ban yemeden olmaz her k.k canlısı bir kere ban eninde sonun da yer

Göbek deligim yeni dikişi toplayarak yapmış doktorum sonucu iyileşince anlatırım bu gün biraz odemli delikte kaybolmuş dış çevresinde dikiş yoktu ilk baktığımda odemde yoktu darısı ihtiyacı olan herkese sağlıkla inşallah ama kolay bi ameliyat degilmis

Çok geçmiş olsun sizin dikey iz olucak dite çok uzulmustum ben, ama olmamış çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun

Bu gün 10. gün bitiyo çok şükür ama bu iyileşme süreci ne zormuş Yarım korse var o bile sıktı dikişlerim yer yer ben burdayım diip sızlıyo.. dik durmayı denemedim korkudan ama artık durmam gerekli mi sizce ???? Bir de ne zaman araba kullandınız

Acele etmeyin dik durmak için..on gün çok erken bi zaman..ki durmayında zaten..bunun belli bi zamanı yok kişiden kişiye deyişir..ben bir ay resmen kambur yürüdüm..dik durabildiğiniz zamanı hissedeksiniz zaten..
Dr on günden sonra otomatik vites kullanabilirsiniz demişti..ama ben onuda kullanamadım..

Merhaba deniz hanim. Hangi dokotra ameliyat oldunuz acaba?

Doğru dediniz acele etmemek lazım.. bende zorlamıyorum kendimi.. ama bu iyileşme süresi ne kadar uzunmuş meğer

Merhaba uzun süredir okuyorum sizi. Ben bayram dönüşü temmuz 10 ü gibi ameliyat olacağım. Beni de takibe alır misiniz. Resimleri merak ediyorum. Kendimi hayal etmeye calisiyorum. Benim sıkıntım şu ki ben ameliyat sonrası hemen ise başlamalıyim. 10. Gun

Sadece karingermemi olacak lipo da varmi? Nerde ve kime olacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…