Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sizlerin resimlerini görebilme şansım var mı acaba... İnternette önce sonra resimlerine bakıyorum ama inandırıcı gelmiyor pek

Amin inşallah:110: Açıkçası daha önceden bana çok kolay geliyordu. Şimdi kesin karar verip zaman yaklaştıkça içim bir tuhaf oluyor.
Evet kesinlikle öyledir :bicak:
Bende kışın olucam ama tarih alsam bende aynı heyecanı yaşarım sanırım:deli:
Ama burda olab arkadaşların sürecini okudukça insan rahatlıyor :)

Arkadaşlar cuma uyluk gerdirme yaptıracağım. Araştırmalarıma göre hep genel anestezi ile yapılıyor. Görüştüğüm dr tanınmış biri. Ama lokalle olur dedi. Muayenehanede yapacak. Dikiş izi dikine olacak. En çok kafama takılan bu işlem lokalle muayenehanede nasıl olacak. Bilen arkadaşlar yazar mısınız.

Arkadaşlar cuma uyluk gerdirme yaptıracağım. Araştırmalarıma göre hep genel anestezi ile yapılıyor. Görüştüğüm dr tanınmış biri. Ama lokalle olur dedi. Muayenehanede yapacak. Dikiş izi dikine olacak. En çok kafama takılan bu işlem lokalle muayenehanede nasıl olacak. Bilen arkadaşlar yazar mısınız.
Yok artık :KK57: Hem lokal hemde muayenehanede !!!! :silah: Muayenehanede olacak şeymi bu?? Sizdeki nasıl bir cesaret? Doktoru hiç katmıyorum bile..

Şaka yapıyor olmalısın. Hiç mi araştırmadın nasıl yapıldığını arkadaşım. Nasıl güvenebiliyorsun. Küçük bi operasyon gibi konuşuyorsun. Adı üzerinde ameliyat. Nasıl muayenehane de yapılabilir. Hayat bu kadar ucuz mu. En ufak bişeyde bile tam teşekküllü hastanede yaptıralım diye araştırmakdan Çan'ımız çıkıyor valla. Ne kadar tanınmış olursa olsun bence bi daha düşün bu konuyu derim.

Beni nur dan baska kimse eklemedi sadece nur un resimlerimi gorebiliyorum :kızgın::KK51: ramazan icinde arayacaz demislerdi hala aranmadim su ameliyat olup bitseydi bi kafam rahatlasaydi hem karin fitigi hem diastaz hem karin germe olacagim 6 saat surer ameliyat dedi doktor. :KK57: ben esasinda ameliyattan acidan agridan korkmuyorum. İyilesme surecinde iki küçük çocuğumla nasil olacak dusuncesi var ve cok yaygin catlaklarim var ne kadar gerilsemde yine cok catlagim kalacak o beni üzüyor gobek deligimin uzerindede bir dünya çatlağım var :KK61: beni eklerseniz cok cok memnun olurum kizlar az cok fikir sahibi olayim

Beni nur dan baska kimse eklemedi sadece nur un resimlerimi gorebiliyorum :kızgın::KK51: ramazan icinde arayacaz demislerdi hala aranmadim su ameliyat olup bitseydi bi kafam rahatlasaydi hem karin fitigi hem diastaz hem karin germe olacagim 6 saat surer ameliyat dedi doktor. :KK57: ben esasinda ameliyattan acidan agridan korkmuyorum. İyilesme surecinde iki küçük çocuğumla nasil olacak dusuncesi var ve cok yaygin catlaklarim var ne kadar gerilsemde yine cok catlagim kalacak o beni üzüyor gobek deligimin uzerindede bir dünya çatlağım var :KK61: beni eklerseniz cok cok memnun olurum kizlar az cok fikir sahibi olayim
Eğer sarkma çoksa gerildikten sonra kalan çatlaklar çokda rahatsız etmeyecek seni. Benimde çok du ve hepsi gidemedi tabi. Derininde bi gerilme limiti var. İyileşme süreci uzun evet ama evdeki rutin işleri yapabilmen bir haftayı bulur. Mümkünse bir hafta yanında kalabilecek sana destek olabilecek birisi olsun. Sonrası rahat. Ağrı dediğimiz de kas ağrısı oluyor. Komple kaslar da gerilip dikildiği için ağrı diye hissettiğimiz o. İnşallah herşey güzel olur

Şaka yapıyor olmalısın. Hiç mi araştırmadın nasıl yapıldığını arkadaşım. Nasıl güvenebiliyorsun. Küçük bi operasyon gibi konuşuyorsun. Adı üzerinde ameliyat. Nasıl muayenehane de yapılabilir. Hayat bu kadar ucuz mu. En ufak bişeyde bile tam teşekküllü hastanede yaptıralım diye araştırmakdan Çan'ımız çıkıyor valla. Ne kadar tanınmış olursa olsun bence bi daha düşün bu konuyu derim.
Merhaba canım. Sen bu operasyonu oldun mu ?

Benden yağ alınmayacak. Daha önce lipo olmuştum. Dr farklı basit bir şey yapacağını söyledi. Kasıktan germelerde enfeksiyon riski oluyor. Dikey olursa daha iyi sonuç veriyormuş enfeksiyon riski olmuyormuş. Bugün yine sordum evet lokalle olacak dedi. Sadece deri alınacak dedi. Sonucu yazarım.

Benden yağ alınmayacak. Daha önce lipo olmuştum. Dr farklı basit bir şey yapacağını söyledi. Kasıktan germelerde enfeksiyon riski oluyor. Dikey olursa daha iyi sonuç veriyormuş enfeksiyon riski olmuyormuş. Bugün yine sordum evet lokalle olacak dedi. Sadece deri alınacak dedi. Sonucu yazarım.
Ben lokalle olan bir kaç kişi okumuştum burda ama dikey izi bir daha düşünün ben ameliyat olmadım ama dikey iz bence estetik açıdan hoş durmaz bence :KK43: yine de siz daha iyi bilirsiniz
Şansınız bol olsun!

Ben lokalle olan bir kaç kişi okumuştum burda ama dikey izi bir daha düşünün ben ameliyat olmadım ama dikey iz bence estetik açıdan hoş durmaz bence :KK43: yine de siz daha iyi bilirsiniz
Şansınız bol olsun!
Canım benim teşekkür ederim. Lokalle olan bir kaç kişi görsem içim rahat edecek. İnternette baktım. Bir kaç hastane lokalle yapıyor. Onlara yarın telefon edip soracağım. Benim gittiğim dr bu piyasada tanınmış biri. Ama tabiki yine de korkuyor insan. Hayırlısıyla ınşallah dediği gibi basittir. Dediğim gibi yağ alınmayacak. Zaten 49 kiloyum. Sadece iç bacakta biraz gevşeklik var. Dikine dikiş olayına gelince daha gergin duruyor. İntenette bir dr yazmış. Kasıktan gerilmede enfeksiyon riski ve dikiş kapanması sorun oluyormuş

Aynen cok enteresan! Valla haberlerdeki dudagina dolgu yaptiran hemsireye dönerse bunun sonuda allah korusun
iyi dilekte bulunun. Ben bu konularda cahil biri değilim. Buranın yıllardır estetik konusunda en bilgili üyesiyim. Yaş 40 üstü. Elbette araştırdım. Ama siz genç arkadaşların amaaa yaptıranların tecrübesi önemli. :)

Merhaba 360 derece karın germe ameliyatında kesi izi nereye kadar bazı yorumlarda kasıktan başlayıp bele kadar yazıyor gerçek mi lütfen cevap verin olan arkadaşlar mutlaka cevaplasın şimdiden teşekkürler

iyi dilekte bulunun. Ben bu konularda cahil biri değilim. Buranın yıllardır estetik konusunda en bilgili üyesiyim. Yaş 40 üstü. Elbette araştırdım. Ama siz genç arkadaşların amaaa yaptıranların tecrübesi önemli. :)

Kararın hayırlı olsun bu konuda gelişmelerini takip edeceğim benimde iç bacakta gevşeme sorunum var iki kere yağ dolgusu oldu germe ile tam sonuç alınır ama ben izden ve iyileşme sürecinden korkuyorum yaptıran uyluk germe burada çok kişi denk gelmedim biri vardı oda sorunlu iyileşti kötü idi izleri sonrası bilmiyorum

X