Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba benide izlemeye alirmısınız benimde 3.günüm çok endiselerim var düzelecekmiyim diye resimlerinize bakabilirmiyim rica etsem

aldım canım izlemeye alman lazım 3 resim var zaten endişe etme inan öncesine bakıp hep iyiki olmuşum dedim korkun olması normal bizlerd eyaşadık

Harika gördüm şimdi ameliyattan ne kadar sonra göbeğini deldirebildin ?? Ay tamamen geçmesini görmek şahane.. bu gün 7. Günüm ve ben hala aşırı eğik duruyorum
hemen deldirme bekle acele etme sakın sağol canım daha güzeli olsun senin daha çok erken hepsi geçiyor ben unuttum bile inan süreci burdan arkadaşlarım var yeni oldullar telde onlarla konuşunca aklıma geliyor süreç :)))) 1 sene sonra deldirebilrsin

Teşekkurler harika olmuş çok beğendim bende ayağa kalkayım kilo vermem gerek biraz

Çok sağolun resim için çok çok güzel maşallah barekallah

tşkler arkadaşlar kilo verin kesinlike çok daha iyi oluyor tabi kilo sorununuz varsa benim ve bir çoğun arkadaşımın vardı diyet sporla sonuç daha iyi şükür

Neeee ben mi yanlis anladim ki? Sen ameliyattan sonra mi 13kilo verdin

Aaaaayyy masallah ameliyatin uzerinden okadar zaman gecmesine ragmen hala boyle mutlu olman cok guzel bisey senin adina cok seviindim darisi olan ve olacak arkadaslarin ve benim basimiza. Bende bayram sonu olacagim karin germe ve lipo.lutfen beni de izlemeye alirmisin.cok merak ediyorum senin ameliiyatini

Yani canim lutfeb sende beni yanlis anlama seni ornek soylememin sebebi cok sasirmam ve cok uzulmemdendi okadat cektigin acı zorlu sürec ve paran bosa gitmesi veni gercekten cok uzdu. Insallah bukez tam istedihin gibi olur hayallerkne kavusursun. Senin dr kimdi nerde oldun

Neeee ben mi yanlis anladim ki? Sen ameliyattan sonra mi 13kilo verdin
evet verdim malum eski resmim bakarsan bir şişko:)))) ama zaten kilo sorunu olan çoğu arkadaşım verdi 7 16 arası ameliayat sonrası sende olunca verirsin yavaş yavaş, chanelin de doktoru burada çoğunu kesen biçen dr ben dahil mercimek dahil iyi kötü sonuçları ne yaşayacağını iyileşme sürecinin sabır gerektirdiğini bil hazır olarak gir

Son düzenleme:
Ayy bende bi yandan da bu zayiflama konusuna com endeseleniyordum hala az bi fazlam kaldi ameliyata kadar vermeye cabaliyordum ameliyattan sinra vermeye korkuyordum derim yine sarkar diye. Iyiki varsin beni cok rahatlatiyorsun o dr nin adi ne bulamadim butun mesajlari tektek okumak imkansiz

zaten ameliyata yakın ve ameliayt sonrası arazi ol buradan kafayı kırarsın :)))) her kafadan bir ses herkes kendini yazar anlatır ben genelde rahatlatma tarafındayım malum o süreç yorucu yaşayarak göreceksin zaten dr de şansına takip eden dr ise başka kimseye pek gerek kalmıyor sarkmaz diyelim ne diyeyim sarkmaz derim hop sarkarsın doktorun yerine bana sararsın hahhahah özelden yazdım güzün ablalalık iyi yaparım bak dinle beni eşin geri döner :))))

Hahahahahah ay sen cok yasa emi. Insallah canim benim

Aaaa herkeşler birsürü şey konuşmuş bana hiç bildirim gelmemiş neler kaçırmışım yahuu
sen baska sayfalara dalinca bildirim kesilmis demekki bana da oluyor ama yeniden okuyorum kaldigim yerden ama bazen bildirim gelmemesi de iyi ya hatta bazi kisileri engellemek de cok iyi geldi bana

MErhaba ben dün karın germe ameliyatı oldum bugün ikinci günüm ama çok agrım var dikiş yerim değil de özellikle karın bölgemdeki kaslarım çok agırıyor sanki hamlamış gbiyim oturup kalkmakta zorlanıyorum ne zamana kadar boyle birşey yokmuş gbi yuruyebilirim kambur gibi yuruyorum babamdan gizli oldum bu ameliyatı nasıl o anlamadan davranabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…