Merhaba benide izlemeye alirmısınız benimde 3.günüm çok endiselerim var düzelecekmiyim diye resimlerinize bakabilirmiyim rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benide izlemeye alirmısınız benimde 3.günüm çok endiselerim var düzelecekmiyim diye resimlerinize bakabilirmiyim rica etsem
hemen deldirme bekle acele etme sakın sağol canım daha güzeli olsun senin daha çok erken hepsi geçiyor ben unuttum bile inan süreci burdan arkadaşlarım var yeni oldullar telde onlarla konuşunca aklıma geliyor süreç :)))) 1 sene sonra deldirebilrsinHarika gördüm şimdi ameliyattan ne kadar sonra göbeğini deldirebildin ?? Ay tamamen geçmesini görmek şahane.. bu gün 7. Günüm ve ben hala aşırı eğik duruyorum
Teşekkurler harika olmuş çok beğendim bende ayağa kalkayım kilo vermem gerek birazMerhaba benide izlemeye alirmısınız benimde 3.günüm çok endiselerim var düzelecekmiyim diye resimlerinize bakabilirmiyim rica etsem
Teşekkurler harika olmuş çok beğendim bende ayağa kalkayım kilo vermem gerek biraz
Çok sağolun resim için çok çok güzel maşallah barekallah
Abooooo allah korusunaman bak ben dahil bir çoğumuz da oldu bu bilmiyorum bi rahatlama oluyor yok göbek cıkmıyor deme ben öyle diye diye 5 kilo almıştım karnım düz karnım dümdüz diye ama sonra ora bura fırlar :)
Neeee ben mi yanlis anladim ki? Sen ameliyattan sonra mi 13kilo verdingörür canım merak etme daha siteye bakmamıştır sana resim attım ben ve yeni halim 13 kilo verince sarkma olmadığını gör diye birde buradan çok kilo veren arkadaşımın iznini alarak ödem çayına devam et mutlaka öptüm
Neeee ben mi yanlis anladim ki?görür canım merak etme daha siteye bakmamıştır sana resim attım ben ve yeni halim 13 kilo verince sarkma olmadığını gör diye birde buradan çok kilo veren arkadaşımın iznini alarak ödem çayına devam et mutlaka öptüm
Aaaaayyy masallah ameliyatin uzerinden okadar zaman gecmesine ragmen hala boyle mutlu olman cok guzel bisey senin adina cok seviindim darisi olan ve olacak arkadaslarin ve benim basimiza. Bende bayram sonu olacagim karin germe ve lipo.lutfen beni de izlemeye alirmisin.cok merak ediyorum senin ameliiyatiniSelam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
Yani canim lutfeb sende beni yanlis anlama seni ornek soylememin sebebi cok sasirmam ve cok uzulmemdendi okadat cektigin acı zorlu sürec ve paran bosa gitmesi veni gercekten cok uzdu. Insallah bukez tam istedihin gibi olur hayallerkne kavusursun. Senin dr kimdi nerde oldunEvet basta gerginlik odemden di benim ki odem gidince fossss balon gibi söndu ve bastan beri gormustum bunun boyle olacagi belliydi .. hatta doktor bana kilo ver kilo ver dedi verdikce daha belirgin oldu ..
Yanliz surekli birileri sadece ben sarkmisim gibi gosteriyor (bu lafim sana degil tabiki cnm ) halbuki ayni doktora olan bir cok kisi ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldi ve benim gibi ameliyat olmayi bekleyende var hala !
Sen sen ol oyle bir doktor secki oyle yuzde 2% mi 3 mu neyse ne bile memmun olmayan hastasi olmasin iyi doktor her zaman iyi yapar isini degilmi
Ha hala bazilari da sorun benden, benim cildimden kaynaklaniyor diyorlar ya ona da sasiyorum doktor beni ameliyat etmeden az cok cilt yapimi biliyor dokunuyor en azindan bir onceki meme ameliyatim dan bahsetmistim ona ornekti ! neysee yine koruma altina almalari yokmu deli ediyor beni :)
evet verdim malum eski resmim bakarsan bir şişko:)))) ama zaten kilo sorunu olan çoğu arkadaşım verdi 7 16 arası ameliayat sonrası sende olunca verirsin yavaş yavaş, chanelin de doktoru burada çoğunu kesen biçen dr ben dahil mercimek dahil iyi kötü sonuçları ne yaşayacağını iyileşme sürecinin sabır gerektirdiğini bil hazır olarak girNeeee ben mi yanlis anladim ki? Sen ameliyattan sonra mi 13kilo verdin
Ayy bende bi yandan da bu zayiflama konusuna com endeseleniyordum hala az bi fazlam kaldi ameliyata kadar vermeye cabaliyordum ameliyattan sinra vermeye korkuyordum derim yine sarkar diye. Iyiki varsin beni cok rahatlatiyorsun o dr nin adi ne bulamadim butun mesajlari tektek okumak imkansizevet verdim malum eski resmim bakarsan bir şişko:)))) ama zaten kilo sorunu olan çoğu arkadaşım verdi 7 16 arası ameliayat sonrası sende olunca verirsin yavaş yavaş, chanelin de doktoru burada çoğunu kesen biçen dr ben dahil mercimek dahil iyi kötü sonuçları ne yaşayacağını iyileşme sürecinin sabır gerektirdiğini bil hazır olarak gir
Ayy bende bi yandan da bu zayiflama konusuna com endeseleniyordum hala az bi fazlam kaldi ameliyata kadar vermeye cabaliyordum ameliyattan sinra vermeye korkuyordum derim yine sarkar diye. Iyiki varsin beni cok rahatlatiyorsun o dr nin adi ne bulamadim butun mesajlari tektek okumak imkansiz
Hahahahahah ay sen cok yasa emi. Insallah canim benimzaten ameliyata yakın ve ameliayt sonrası arazi ol buradan kafayı kırarsın :)))) her kafadan bir ses herkes kendini yazar anlatır ben genelde rahatlatma tarafındayım malum o süreç yorucu yaşayarak göreceksin zaten dr de şansına takip eden dr ise başka kimseye pek gerek kalmıyor sarkmaz diyelim ne diyeyim sarkmaz derim hop sarkarsın doktorun yerine bana sararsın hahhahah özelden yazdım güzün ablalalık iyi yaparım bak dinle beni eşin geri döner :))))
sen baska sayfalara dalinca bildirim kesilmis demekki bana da oluyor ama yeniden okuyorum kaldigim yerden ama bazen bildirim gelmemesi de iyi ya hatta bazi kisileri engellemek de cok iyi geldi banaAaaa herkeşler birsürü şey konuşmuş bana hiç bildirim gelmemiş neler kaçırmışım yahuu
Bdv'ye takıldım :) ondan galibasen baska sayfalara dalinca bildirim kesilmis demekki bana da oluyor ama yeniden okuyorum kaldigim yerden ama bazen bildirim gelmemesi de iyi ya hatta bazi kisileri engellemek de cok iyi geldi bana