Merhaba 360 derece karın germe ameliyatında kesi izi nereye kadar bazı yorumlarda kasıktan başlayıp bele kadar yazıyor gerçek mi lütfen cevap verin olan arkadaşlar mutlaka cevaplasın şimdiden teşekkürler
Merhaba hayirli olsun kararin burda hem karin germe hem uyluk germe yapiyaniyi dilekte bulunun. Ben bu konularda cahil biri değilim. Buranın yıllardır estetik konusunda en bilgili üyesiyim. Yaş 40 üstü. Elbette araştırdım. Ama siz genç arkadaşların amaaa yaptıranların tecrübesi önemli. :)
Ben lokal olanları Bu formda okudum hatta geriye dönük mesajlarda umarım rastlarsınız.Canım benim teşekkür ederim. Lokalle olan bir kaç kişi görsem içim rahat edecek. İnternette baktım. Bir kaç hastane lokalle yapıyor. Onlara yarın telefon edip soracağım. Benim gittiğim dr bu piyasada tanınmış biri. Ama tabiki yine de korkuyor insan. Hayırlısıyla ınşallah dediği gibi basittir. Dediğim gibi yağ alınmayacak. Zaten 49 kiloyum. Sadece iç bacakta biraz gevşeklik var. Dikine dikiş olayına gelince daha gergin duruyor. İntenette bir dr yazmış. Kasıktan gerilmede enfeksiyon riski ve dikiş kapanması sorun oluyormuş
Arkadaşım oldu ama sanırım giremiyor forma @rain_355Merhaba 360 derece karın germe ameliyatında kesi izi nereye kadar bazı yorumlarda kasıktan başlayıp bele kadar yazıyor gerçek mi lütfen cevap verin olan arkadaşlar mutlaka cevaplasın şimdiden teşekkürler
Hayır,uyluk germe olmadım. Yaptırdığım işlemler var ,hepsi genel anestezi altında ve ameliyathane koşullarında.Işte o nedenle sordum. Peki sen bu operasyonu oldun mu .
Evet canım burada bende bir iki kişiye denk geldim. Genelde aşırı kilo verip olan arkadaşlar var. Sanırım biri 50 kilo vermiş. Ondan sonra olmuş.Kararın hayırlı olsun bu konuda gelişmelerini takip edeceğim benimde iç bacakta gevşeme sorunum var iki kere yağ dolgusu oldu germe ile tam sonuç alınır ama ben izden ve iyileşme sürecinden korkuyorum yaptıran uyluk germe burada çok kişi denk gelmedim biri vardı oda sorunlu iyileşti kötü idi izleri sonrası bilmiyorum
Cok dua ediyorum insallah sizde mutlu sinuclar alirsin. Uyluk germe bende cok arastirdim yatay olunca enfeksiyon artiyor tuvaleti yapmak falan cok sikinti oluyormus hatta idrar sicramasini engellemek icin pet siseyi kesip ters tutup o sekil yapanlar var. Dikey dikisleri de gordum hayirlisi olsun ama ben sahsen yatay tercih ederdim iyilesme suresi zor ama bikini icinde kalir iz asla belli olmaz. Suan bacaklariniz ne halde gorebilirmiyim. Benimde bayram sinu karingerme basen ve ic bacak lipo olacamiyi dilekte bulunun. Ben bu konularda cahil biri değilim. Buranın yıllardır estetik konusunda en bilgili üyesiyim. Yaş 40 üstü. Elbette araştırdım. Ama siz genç arkadaşların amaaa yaptıranların tecrübesi önemli. :)
İç bacağa lipo olunca illaki gevşiyor. Ama bende yaş faktörüde var. Görüntüm şu anda kötü değil. Ama uylukta gevşeklik var. Dr kötü değil ama yapılırsa güzel olur dedi. Ben genel anestezi istemiyorum. O nedenle lokal olabilir dedi. Ama umarım sorun çıkmaz. Açıkçası rahat değilim. Gelişmeleri yazarım canım benim. Resim olayuna gelince önce yapılsın. Öncesi sonrasını koyarım. Dikey çizgi kötü mü duruyor.Cok dua ediyorum insallah sizde mutlu sinuclar alirsin. Uyluk germe bende cok arastirdim yatay olunca enfeksiyon artiyor tuvaleti yapmak falan cok sikinti oluyormus hatta idrar sicramasini engellemek icin pet siseyi kesip ters tutup o sekil yapanlar var. Dikey dikisleri de gordum hayirlisi olsun ama ben sahsen yatay tercih ederdim iyilesme suresi zor ama bikini icinde kalir iz asla belli olmaz. Suan bacaklariniz ne halde gorebilirmiyim. Benimde bayram sinu karingerme basen ve ic bacak lipo olacam
Atlattın canım sonuçtakızlar şimdi geldim doktor kontrolünden bu gün 13. günüm..göbek deliğimi güzel temizleyememişim bakımına özen göstermemi söyledi doktorum.. artık dik durabilirsin bi şey yok dedi yan da yatabilirsin dedi ama benim canım acıyo yatamıyorum dün gece denedim ay bu iyileşme süreci ne kadar uzun ve zorlu bi süreçmiş sanki hiç eskiye dönemicekmişim gibi geliyo 1 ay sonra bikini giyemem heralde tam iyileşmesi lazım göbek deliğimin ve kesi izimin dimi.. bu yılda mayolu mu geçicek
Ben ameliyattan birbuçuk ay sonra kaplıca tatiline gitmiştim :)) Malum kış olunca kaplıca tatili güzel oluyorkızlar şimdi geldim doktor kontrolünden bu gün 13. günüm..göbek deliğimi güzel temizleyememişim bakımına özen göstermemi söyledi doktorum.. artık dik durabilirsin bi şey yok dedi yan da yatabilirsin dedi ama benim canım acıyo yatamıyorum dün gece denedim ay bu iyileşme süreci ne kadar uzun ve zorlu bi süreçmiş sanki hiç eskiye dönemicekmişim gibi geliyo 1 ay sonra bikini giyemem heralde tam iyileşmesi lazım göbek deliğimin ve kesi izimin dimi.. bu yılda mayolu mu geçicek
Fotonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama hala. Öncesi sonrasını paylaşda merakımız gitsin be fıstıkkızlar şimdi geldim doktor kontrolünden bu gün 13. günüm..göbek deliğimi güzel temizleyememişim bakımına özen göstermemi söyledi doktorum.. artık dik durabilirsin bi şey yok dedi yan da yatabilirsin dedi ama benim canım acıyo yatamıyorum dün gece denedim ay bu iyileşme süreci ne kadar uzun ve zorlu bi süreçmiş sanki hiç eskiye dönemicekmişim gibi geliyo 1 ay sonra bikini giyemem heralde tam iyileşmesi lazım göbek deliğimin ve kesi izimin dimi.. bu yılda mayolu mu geçicek
Al benden de okadarFotonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama hala. Öncesi sonrasını paylaşda merakımız gitsin be fıstık
Dr. Elif eren aydinaMerhaba deniz hanim. Hangi dokotra ameliyat oldunuz acaba?
Fotonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama hala. Öncesi sonrasını paylaşda merakımız gitsin be fıstık
korseyi bi tek yatakda pansuman için açıyorum bir de dikişlerimde bant var biraz kendime geliyim foto atıcam hepinize sözAl benden de okadar
Atlattın canım sonuçta
Geçicek hepsi
Fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu yılda mayolu geçse nolur ki ileri ki yıllarda çeşit çeşit giyersiniz
Ben ameliyattan birbuçuk ay sonra kaplıca tatiline gitmiştim :)) Malum kış olunca kaplıca tatili güzel oluyorDoktorum kendimi zorlamadan havuza girebileceğimi söylemişti tabi. Yüzücü mayolarından almıştım ben,ama beli biraz yüksek,ayarlanabilir bikini altıda almıştım . Mayoyu bir kez giyindim,daha çok bikinimi kullanmıştım. Karnımda şişlik vardı ama rahatsız olmadım öyle çok.
Senin kötü olan güneş faktörü.. kesi izin Yen'i henüz,güneş görmesi iyi olmaz. Mayoda olsa güneş ışığı sızacaktır. Dikkatli olmanı bir kez daha öneririm
Allah olmayanlara da ( bana da) hemen olup iyileşme sürecini yaşamayı nasip etsinAhhh evet evet çok şükür.. o karar verme aşaması ne zordu sabahlara kadar uyumuyodum sürekli burda ameliyat olan kişilere sorup içimi rahatlatmaya çalışıyodum.. çok şükür oldu bitti 2 hafta geçti bile
Amin... İnşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci. Bu arada ameliyatı epidural yaptıran var mı? Hani sezeryan epidural oluyor ya, bunuda yaparlar mı? Ben genel anesteziden çekiniyorum. Uyanma süresi sıkıntılı oluyor yaAllah olmayanlara da ( bana da) hemen olup iyileşme sürecini yaşamayı nasip etsin