Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba 360 derece karın germe ameliyatında kesi izi nereye kadar bazı yorumlarda kasıktan başlayıp bele kadar yazıyor gerçek mi lütfen cevap verin olan arkadaşlar mutlaka cevaplasın şimdiden teşekkürler

360 evet öyle olan arkadaşlarım var reelde ama sen doktoruna sor her dr başka tekniği başka

Merhaba hayirli olsun kararin burda hem karin germe hem uyluk germe yapiyan enik var cok guzeldi sonucu ala bayadir girmiyor foruma ..

Ben lokal olanları Bu formda okudum hatta geriye dönük mesajlarda umarım rastlarsınız.

Işte o nedenle sordum. Peki sen bu operasyonu oldun mu .
Hayır,uyluk germe olmadım. Yaptırdığım işlemler var ,hepsi genel anestezi altında ve ameliyathane koşullarında.
Bahsettiğiniz sadece deri gerilmesi olsada kolay birşey değil bence . Muayenehane koşullarında enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek. Bu ameliyatı olmuş ve enfeksiyon yaşamış bir arkadaşımız vardı. Çok sorunlar yaşadı. (Hastane koşullarında oldu o) Avrupali isimli üye. İsem tıklayın,yazdığı mesajları okuyun... keşke aktif olsada fotoları görseniz..
Bütçe olarak muhakkak hastanede olmayacağı için ve lokal olacağı için çok düşüktür. Belki tercih nedeni o ama iyi düşünün..
Umarım sorun yaşamayacağınız bir seçim olur.

Evet canım burada bende bir iki kişiye denk geldim. Genelde aşırı kilo verip olan arkadaşlar var. Sanırım biri 50 kilo vermiş. Ondan sonra olmuş.

Cok dua ediyorum insallah sizde mutlu sinuclar alirsin. Uyluk germe bende cok arastirdim yatay olunca enfeksiyon artiyor tuvaleti yapmak falan cok sikinti oluyormus hatta idrar sicramasini engellemek icin pet siseyi kesip ters tutup o sekil yapanlar var. Dikey dikisleri de gordum hayirlisi olsun ama ben sahsen yatay tercih ederdim iyilesme suresi zor ama bikini icinde kalir iz asla belli olmaz. Suan bacaklariniz ne halde gorebilirmiyim. Benimde bayram sinu karingerme basen ve ic bacak lipo olacam

İç bacağa lipo olunca illaki gevşiyor. Ama bende yaş faktörüde var. Görüntüm şu anda kötü değil. Ama uylukta gevşeklik var. Dr kötü değil ama yapılırsa güzel olur dedi. Ben genel anestezi istemiyorum. O nedenle lokal olabilir dedi. Ama umarım sorun çıkmaz. Açıkçası rahat değilim. Gelişmeleri yazarım canım benim. Resim olayuna gelince önce yapılsın. Öncesi sonrasını koyarım. Dikey çizgi kötü mü duruyor.

kızlar şimdi geldim doktor kontrolünden bu gün 13. günüm.. göbek deliğimi güzel temizleyememişim bakımına özen göstermemi söyledi doktorum.. artık dik durabilirsin bi şey yok dedi yan da yatabilirsin dedi ama benim canım acıyo yatamıyorum dün gece denedim ay bu iyileşme süreci ne kadar uzun ve zorlu bi süreçmiş sanki hiç eskiye dönemicekmişim gibi geliyo 1 ay sonra bikini giyemem heralde tam iyileşmesi lazım göbek deliğimin ve kesi izimin dimi.. bu yılda mayolu mu geçicek

Atlattın canım sonuçta
Geçicek hepsi
Fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu yılda mayolu geçse nolur ki ileri ki yıllarda çeşit çeşit giyersiniz

Ben ameliyattan birbuçuk ay sonra kaplıca tatiline gitmiştim :)) Malum kış olunca kaplıca tatili güzel oluyor Doktorum kendimi zorlamadan havuza girebileceğimi söylemişti tabi. Yüzücü mayolarından almıştım ben,ama beli biraz yüksek,ayarlanabilir bikini altıda almıştım . Mayoyu bir kez giyindim,daha çok bikinimi kullanmıştım. Karnımda şişlik vardı ama rahatsız olmadım öyle çok.
Senin kötü olan güneş faktörü.. kesi izin Yen'i henüz,güneş görmesi iyi olmaz. Mayoda olsa güneş ışığı sızacaktır. Dikkatli olmanı bir kez daha öneririm

Fotonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama hala. Öncesi sonrasını paylaşda merakımız gitsin be fıstık

Atlattın canım sonuçta
Geçicek hepsi
Fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu yılda mayolu geçse nolur ki ileri ki yıllarda çeşit çeşit giyersiniz

Ahhh evet evet çok şükür.. o karar verme aşaması ne zordu sabahlara kadar uyumuyodum sürekli burda ameliyat olan kişilere sorup içimi rahatlatmaya çalışıyodum.. çok şükür oldu bitti 2 hafta geçti bile

Evet güneş önemli yara iyileşmesinde artık mayo da giysem çok yüksek koruma faktörlü krem sürerim dikişlerime doğru diyosun mayodan geçiceğini düşğnmemiştim.. 2 hafta geçti hala kaslarımda aşırı yanma var o kadar hassaski şu an göbeğim normal herlde dimi ??

Allah olmayanlara da ( bana da) hemen olup iyileşme sürecini yaşamayı nasip etsin
Amin... İnşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci. Bu arada ameliyatı epidural yaptıran var mı? Hani sezeryan epidural oluyor ya, bunuda yaparlar mı? Ben genel anesteziden çekiniyorum. Uyanma süresi sıkıntılı oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…