Selam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
Doktorun kimdi.taş gibi karnı bi görelim mi aşka gelelimSelam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
Özel mesaj atamadım sana izlemeye alır mısın beni rica etsemSelam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
ay çok merak ettim fotoğraflarına nasıl bakıcaz.. bende izler geçmesse dövme yaptırırım diyorum seni bi görsem harika olucakSelam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
evet canım aynı şeyi bende yaşadım kat yeri öyle yapıyor ama zamanla geçiyor çökük kalmıyor merak etme.sürekli herşeyden endişe ediyoruz.biraz zamana bırakmamız lazım.korsenin kat yerini biraz oynatarak sar mesela.ağrı yapıyor çökük duruyor.arada bi çıkarıp biraz masaj yap iyi geliyor rahatlatıyor.Arkadaşlar korseden dolayı bazı yerlerim mor ve içine çokük duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı ne yapabilirim
Mune 3537. Sayfadaki fotoğrafımın silinmesini rica ediyorum
Arkadaşlar korseden dolayı bazı yerlerim mor ve içine çokük duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı ne yapabilirim
ay çok merak ettim fotoğraflarına nasıl bakıcaz.. bende izler geçmesse dövme yaptırırım diyorum seni bi görsem harika olucak
Teşekkürler umarım çabuk geçer kurtuluruz bu durumdankorse ve bantlar bunları yaratabilir korkma geçer sadece dikişlerine arada bak açılma olmasın
İşte bulamadım beceremedim yani :) böyle görmez mi ?özelden mesaj atabilirsin kendisine siler yanlışlıkla ortaya koydum de :)
İşte bulamadım beceremedim yani :) böyle görmez mi ?
Teşekkürler umarım çabuk geçer kurtuluruz bu durumdan
Canım beni de izlemeye alır mısın resimlerine bakabilir miyim...Selam kizlar burasi almis yurumus vallahi benim ameliyat 1.5 yil oldu bu ay itibariyle 4 kilo aldim ama gobegim cikmadi verince de sarkmadi belki deri kalitesi ile ilgili birseydir mesela benim dikis izim ayni anda ayni doktora oldugumuz halde daha belirgindi benim derimden kaynakli cunku o sigara icti izi kalmadi ben icmedim silikon bantlar kermler kullandim gecmedi en son dovme yaptirdim ayy hatta albume koyarim az sonra tas gibiyim hala uaptiracak olanlar hic dusunmesin bence asla pisman olmazsiniz ama diger arkadaslarinda dedigi gibi doktor secimi onemli yaptigi islere muhakkak bakin derim ben. Birde yaptifi islere genel olarak bakin oyle doktorlar varki onca ovguve yaptigi 5 tane karin germe onunda 1 tanesi iyi misal bife iyle doktorlar varki yaptigi 30 tane karin germe 1 tanesi olmamis mesela onun olmama sebebini de iyi arastirmak lazim ki kimse sonucundan mutsuz olmasin.
Harika gördüm şimdi