Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hanımlar karın germeden sonra kilo verirsek yine sarkma olurmuki benim basenlerim var kilo vermem gerekiyor

Hanımlar karın germeden sonra kilo verirsek yine sarkma olurmuki benim basenlerim var kilo vermem gerekiyor

yok olmuyor sarkma bende olmadı burada çok kişi de 7 den başlayıp 13 kadar veren oldu sarkanı görmedim şu var sporla desteklerseniz çok daha sıkı oluyor, basene kardiyo yap aynı zamanda faydasını görürsün lippodan sa spor derim basene

Teşekkürler

çok estetik bir fotoğraf değil ama merakını gidereyim Yen'i pansumanladığım için dikişlerim kırmızı seni yanıltmasın ilaçlı yani çok fotoğraf çekmiyorum sayfama koyacak kadar düzgün bir fotoğrafım yok henüz :)

Eklentiler

• IMG_0421.JPG
    33,1 KB · Görüntüleme: 121
sevindim inşallah işe yarar beni bilgilendir mutlaka

Yemek yeme sevdası başladığı doğrudur ye ye ye evet göbek çıkmıyor ama popo kocaman oluyor şimdide pantolınlarım olmuyor

K
Merhaba ayın 7 sinde bende karın germe amelyatı oldum 2 gün hastanede yattım çok canım yanıyor özellikle ayağa kalkarken ağrılar ne zaman geçer aceba
o hissettiğin ağrı kaslarının ağrısıdır.kendin yatıp kalkman çok zor ilk bir hafta 10 gün.kaslarını kullanman gerektiğinde ağrın olur.ben tamamen eşime bırakıyordum kendimi yatıp kalkarken.destek Alman lazım her geçen gün biraz daha rahatlayacaksın panik yapma antibiyotiğini zamanında içmeyi de şakın ihmal etme.veeee sorunsuz iyileşme süreci için sigaraya elini bile sürme .geçmiş olsun kusursuz bi göbüşün olsun

Siz niye pansuman yapıyorsunuz ben hiç anlamadım.benim dikişlerin üzerinde su geçirmez bant vardı hiç pansuman yapılmadı.10 gün sonrA kontrole gittiğimde çıkardı doktor

Tamamen yağlarını verecek öyle gideceksin o zaman.deri bu nihayetinde ne kadar gerilebilir ki.karnında yağ yoksa zaten gergin olur.ama yağların varsa koyun yüzer gibi yağlarını da yüzemez dimi ama.

Siz niye pansuman yapıyorsunuz ben hiç anlamadım.benim dikişlerin üzerinde su geçirmez bant vardı hiç pansuman yapılmadı.10 gün sonrA kontrole gittiğimde çıkardı doktor
Sanırım her doktorun tekniği farklı. Ben de hiç pansuman yapılmadı ve sargı da 4. Gün duş alırken o kendi kalkar suyu görünce demişti doktorum öyle de oldu...göbeğimin dikişleri de 4. Gün alındı...
İşte her doktorun tekniği farklı...

hahhahha ya pansuman dr lerin yaptığı değil benim dediğim bantaları acınca banyodan sonra bakım ama benim mesela göbek deliğim çok küçülmüştü oranın içine hep antibiyotikli krem sürmüştüm o bantlar su geçirmezler her banyomda tek tek cıkmıştı :))

ha benimde kalktı dr ye kalmadı bişey canım :)

Yemek yeme sevdası başladığı doğrudur ye ye ye evet göbek çıkmıyor ama popo kocaman oluyor şimdide pantolınlarım olmuyor

aman bak ben dahil bir çoğumuz da oldu bu bilmiyorum bi rahatlama oluyor yok göbek cıkmıyor deme ben öyle diye diye 5 kilo almıştım karnım düz karnım dümdüz diye ama sonra ora bura fırlar :)

kırmızı görünce kanıyormu dedim :))) lifocin kırmızı ampül hahhaha daha yeni hayatım acele etme 3 ay 6 ay resimlerin de farkı daha iyi görürsün karnın kocamandı derin yok koca göbek yok ödemlerinde gidince daha iyi olursun dikkat et kendine

Bombeli mi karnin? E ozaman kilo verince iyice sarkmazmi tekrar. C ChAneL81 gibi olursa sonradan. Inunkide ilk zamanlar gerginmi sonradan sarkmis
Evet basta gerginlik odemden di benim ki odem gidince fossss balon gibi söndu ve bastan beri gormustum bunun boyle olacagi belliydi .. hatta doktor bana kilo ver kilo ver dedi verdikce daha belirgin oldu ..

Yanliz surekli birileri sadece ben sarkmisim gibi gosteriyor (bu lafim sana degil tabiki cnm ) halbuki ayni doktora olan bir cok kisi ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldi ve benim gibi ameliyat olmayi bekleyende var hala !
Sen sen ol oyle bir doktor secki oyle yuzde 2% mi 3 mu neyse ne bile memmun olmayan hastasi olmasin iyi doktor her zaman iyi yapar isini degilmi
Ha hala bazilari da sorun benden, benim cildimden kaynaklaniyor diyorlar ya ona da sasiyorum doktor beni ameliyat etmeden az cok cilt yapimi biliyor dokunuyor en azindan bir onceki meme ameliyatim dan bahsetmistim ona ornekti ! neysee yine koruma altina almalari yokmu deli ediyor beni :)

Canim zaten biz estetik bir foto beklemiyoruz ki surec onemli en azindan olmak isteyen kisiler sureci takip edip az cok neye benziyeceklerini gormeleri icin sahsen benim icin onemli bu .
Bu arada doktorumuz ayni kesimiz de ayni hemen hemen neden kisa tutuyor kesiyi bu doktor anlamadim

Diren yoksa yıkanabilirsin bence dikişlerini ve göbek deliğini fönle kurutmayı unutma ama bu arada korktuğun kadar varmıymış ameliyat :) ben diyim iyileşme süreci ameliyattan zormuş valla
Canııım vallahi varmış ya ilk 3 gün ne kas ağrısı çektim anlatamam Bu gün 1 hafta oldu kendim oturup kalkıyorum artık.. dünde kendim banyo yaptım korseyi çıkardığımda çok rahat ettim.. şimdi dik durma ve şu yastıklarla kıpırdamadan yatma süreci kaldı sanırım.. çok şükür zoru geçti.. vallahi bu ameliyat zor değilmiş dienlere bravo.. ne güçlü insanlar hepsi ben yıllar önce meme büyütme oldum 3 yıl öncede sezaryan doğum yaptım ama bu kadar geç iyileşme süreci olan ve bu kadar hareket kısıtlılığı görmedim.. ama hepsi unutulup gidiyo geride mutluluk kalıyo o da bi gerçek

Kişiden kişiye inen ağrı da iyileşme süreci de değişiyor benim ağrı eşim yüksektir ama lipo da sırt liposunda çok ağrılarım olmuştu karın germe cerezdi yanında :) iyi iyileşme süreçleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…