Merhaba ödem ve selülit için olan ürün nedirsemi ni yaptığı bir diyet ordan ürün aldım ödem atıcı selülit için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ödem ve selülit için olan ürün nedirsemi ni yaptığı bir diyet ordan ürün aldım ödem atıcı selülit için
Merhaba ödem ve selülit için olan ürün nedir
Hanımlar karın germeden sonra kilo verirsek yine sarkma olurmuki benim basenlerim var kilo vermem gerekiyor
Teşekkürleryok olmuyor sarkma bende olmadı burada çok kişi de 7 den başlayıp 13 kadar veren oldu sarkanı görmedim şu var sporla desteklerseniz çok daha sıkı oluyor, basene kardiyo yap aynı zamanda faydasını görürsün lippodan sa spor derim basene
çok estetik bir fotoğraf değil ama merakını gidereyim Yen'i pansumanladığım için dikişlerim kırmızı seni yanıltmasın ilaçlı yani çok fotoğraf çekmiyorum sayfama koyacak kadar düzgün bir fotoğrafım yok henüz :)semi78 i dikkatle takip ediyorum zaten benim gordugum iki tane foto biri olmadan once digeri de korseli direnli oyuzden merak ettim karni nasil duruyor diye. Bem de yillardur sarkan gobegimle gezmekten oyle bi biktimki ameliyat olduktan sonra en ufak bi cikintiya bile tahammulum yok oyuzden endiseliyim
sevindim inşallah işe yarar beni bilgilendir mutlakaben ilk zamanlar bakamamıştım dikişlerime moralim bozulmasın diye eşin bunu dediyse süper eşim ilk zamanlar pansuman yaparken niye kaşındın demişti:))) senin iraden çok iyi kilo verdin vermeye de devam ediyorsun bende sdm den aldım içiyorum :)
Yemek yeme sevdası başladığı doğrudur ye ye ye evet göbek çıkmıyor ama popo kocaman oluyor şimdide pantolınlarım olmuyorcanım olur kişinin bünyesine göre de değişir bende çok olmadı ödem ama vardı tabii hatta dedim doktorum lipo yapmamış mı :)))) bu dönemde dikkat etmek en iyisi gevşeme olup bi yemek yeme sevdası başlıyor :)
o hissettiğin ağrı kaslarının ağrısıdır.kendin yatıp kalkman çok zor ilk bir hafta 10 gün.kaslarını kullanman gerektiğinde ağrın olur.ben tamamen eşime bırakıyordum kendimi yatıp kalkarken.destek Alman lazım her geçen gün biraz daha rahatlayacaksın panik yapma antibiyotiğini zamanında içmeyi de şakın ihmal etme.veeee sorunsuz iyileşme süreci için sigaraya elini bile sürme .geçmiş olsun kusursuz bi göbüşün olsunMerhaba ayın 7 sinde bende karın germe amelyatı oldum 2 gün hastanede yattım çok canım yanıyor özellikle ayağa kalkarken ağrılar ne zaman geçer aceba
Siz niye pansuman yapıyorsunuz ben hiç anlamadım.benim dikişlerin üzerinde su geçirmez bant vardı hiç pansuman yapılmadı.10 gün sonrA kontrole gittiğimde çıkardı doktorben ilk zamanlar bakamamıştım dikişlerime moralim bozulmasın diye eşin bunu dediyse süper eşim ilk zamanlar pansuman yaparken niye kaşındın demişti:))) senin iraden çok iyi kilo verdin vermeye de devam ediyorsun bende sdm den aldım içiyorum :)
Tamamen yağlarını verecek öyle gideceksin o zaman.deri bu nihayetinde ne kadar gerilebilir ki.karnında yağ yoksa zaten gergin olur.ama yağların varsa koyun yüzer gibi yağlarını da yüzemez dimi ama.Canim senin fotonu gordum cok guzel masallah. Ama ameliyattan sonra hala deri katlanmasi olsursa intahar ederim heralde cunki artik hic sabrim kallmadi. Yemekten sonra ki hafif siskinlik hissi normal bence onemli olan karnimin gergin ve duz olmasi. O da olur insallah. Dr a kesinlikle soyleyecem zaten sınırları hem lipoda hem karin getmede zorlayin cok gergin duz bir karin istiyorum basenllerimdende kurtulmak istiyorum lipodan sonra hala baden gormek istemiyorum
Sanırım her doktorun tekniği farklı. Ben de hiç pansuman yapılmadı ve sargı da 4. Gün duş alırken o kendi kalkar suyu görünce demişti doktorum öyle de oldu...göbeğimin dikişleri de 4. Gün alındı...Siz niye pansuman yapıyorsunuz ben hiç anlamadım.benim dikişlerin üzerinde su geçirmez bant vardı hiç pansuman yapılmadı.10 gün sonrA kontrole gittiğimde çıkardı doktor
hahhahha ya pansuman dr lerin yaptığı değil benim dediğim bantaları acınca banyodan sonra bakım ama benim mesela göbek deliğim çok küçülmüştü oranın içine hep antibiyotikli krem sürmüştüm o bantlar su geçirmezler her banyomda tek tek cıkmıştı :))Siz niye pansuman yapıyorsunuz ben hiç anlamadım.benim dikişlerin üzerinde su geçirmez bant vardı hiç pansuman yapılmadı.10 gün sonrA kontrole gittiğimde çıkardı doktor
Sanırım her doktorun tekniği farklı. Ben de hiç pansuman yapılmadı ve sargı da 4. Gün duş alırken o kendi kalkar suyu görünce demişti doktorum öyle de oldu...göbeğimin dikişleri de 4. Gün alındı...
İşte her doktorun tekniği farklı...
Yemek yeme sevdası başladığı doğrudur ye ye ye evet göbek çıkmıyor ama popo kocaman oluyor şimdide pantolınlarım olmuyor
çok estetik bir fotoğraf değil ama merakını gidereyim Yen'i pansumanladığım için dikişlerim kırmızı seni yanıltmasın ilaçlı yani çok fotoğraf çekmiyorum sayfama koyacak kadar düzgün bir fotoğrafım yok henüz :)
Evet basta gerginlik odemden di benim ki odem gidince fossss balon gibi söndu ve bastan beri gormustum bunun boyle olacagi belliydi .. hatta doktor bana kilo ver kilo ver dedi verdikce daha belirgin oldu ..
Canim zaten biz estetik bir foto beklemiyoruz ki surec onemli en azindan olmak isteyen kisiler sureci takip edip az cok neye benziyeceklerini gormeleri icin sahsen benim icin onemli bu .çok estetik bir fotoğraf değil ama merakını gidereyim Yen'i pansumanladığım için dikişlerim kırmızı seni yanıltmasın ilaçlı yani çok fotoğraf çekmiyorum sayfama koyacak kadar düzgün bir fotoğrafım yok henüz :)
Canııım vallahi varmış ya ilk 3 gün ne kas ağrısı çektim anlatamam Bu gün 1 hafta oldu kendim oturup kalkıyorum artık.. dünde kendim banyo yaptım korseyi çıkardığımda çok rahat ettim.. şimdi dik durma ve şu yastıklarla kıpırdamadan yatma süreci kaldı sanırım.. çok şükür zoru geçti.. vallahi bu ameliyat zor değilmiş dienlere bravo.. ne güçlü insanlar hepsi ben yıllar önce meme büyütme oldum 3 yıl öncede sezaryan doğum yaptım ama bu kadar geç iyileşme süreci olan ve bu kadar hareket kısıtlılığı görmedim.. ama hepsi unutulup gidiyo geride mutluluk kalıyo o da bi gerçekDiren yoksa yıkanabilirsin bence dikişlerini ve göbek deliğini fönle kurutmayı unutma ama bu arada korktuğun kadar varmıymış ameliyat :) ben diyim iyileşme süreci ameliyattan zormuş valla
Canııım vallahi varmış ya ilk 3 gün ne kas ağrısı çektim anlatamam Bu gün 1 hafta oldu kendim oturup kalkıyorum artık.. dünde kendim banyo yaptım korseyi çıkardığımda çok rahat ettim.. şimdi dik durma ve şu yastıklarla kıpırdamadan yatma süreci kaldı sanırım.. çok şükür zoru geçti.. vallahi bu ameliyat zor değilmiş dienlere bravo.. ne güçlü insanlar hepsi ben yıllar önce meme büyütme oldum 3 yıl öncede sezaryan doğum yaptım ama bu kadar geç iyileşme süreci olan ve bu kadar hareket kısıtlılığı görmedim.. ama hepsi unutulup gidiyo geride mutluluk kalıyo o da bi gerçek