eskacım hangı hastanede ve hangı dr. ye yaptırıyorsun ve ne kadar odeyeceksın? bunlarında hatta en basından yattıgın gun, amelıyatdan cıkısın herseyı yaz lutfennnnnnn
canım arkadaşım güzel haberlerini almak sevindirdi dualarımızda olduğunu unutma böyle aradada olsa senden haber almak beni mutlu ediyor sağlığına kavuşman için dua ediyorum kendine iyi bak ozon tavsiyenide dikkate alıyor ve araştırıyorum :))) sevgilerMerhabalar arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra topiğe bakma fırsatım oldu.Nöbette kalan sevgili arkadaşlarım Haziranda,Limon77,Ako.... süpersiniz,iyi ki bu topikte sizler gibi duyarlı arkadaşlarımız var.Tabi aramıza yeni katılan ilgili duyarlı arkadaşlarımızda harikalar.Burada birbirimize verdiğimiz destek yüce dağları bile aşmamızı sağlayacak güçtü.iyi ki varsınız...
biraz da havadisler :)))) karın germe işim gelip geçeli 4,5 ay oldu. Kaybolan hisler neredeyse tamama yakın olarak geri döndü.dikiş izleri hafifledi ama henüz kaybolmadı (2 ay boyunca iz kremi kullanıldı). göbek deliğim eskisi kadar güzel görünüyor.dikiş bitişlerindeki köpek kulakları yok denecek kadar azaldı.umuyorum ki bir yıl içinde tamamen kaybolacaklar.her şey güzel olmakla beraber biraz fazla hareket ettiğimde ya da ağır bir şeyler kaldırıp indirdiğimde hala karnım şişiyor. bu ameliyat sonrası yapılabilecek en güzel şey uzunca bir süre tembel bir hayat yaşamak...ben beceremiyorum dilerim becerenler(tembel bir kadın düşünemiyorum ama...) olur :)))
Sevgili yasemenn, ilgin için çok teşekkür ederim...kanser tedavim halen devam ediyor 3. ay(kür) tedavisine başladım. bu ay sonunda kontrol var. duruma göre aynen devam edilecek ya da ilaç değişimi yapılacak.moralim yerinde hayat devam ediyor yapılacak çooook iş var modunda yaşamaya devam ediyorum. kemo terapi ile birlikte ozon tedavisi almaya başladım kendiimce. halsizliğe yorgunluğa gençleşmeye birebir aklınızda bulunsun hanımlar.:)))
şimdilik benden bu haadisler bu kadar.
karın gerdime yaptırcak arkdaşlara tavsiyem, kesinlikle kilo almayacaksanız yaptırın ameliyatınızı...yoksa paranıza da şeklinize de bedeninize de yazık edersiniz.sevgilerrrr....selamlarrr.öpüyorum hepinizi...
ne demek sevgili arkadaşım tabiki paylaşacağız ben burada yazılanlar olmasa hayatta böyle bir işe cesaret edipte yapamazdım haberim bile olmaz böyle bir kurtuluş yolundan veeeeee birimiz hepimiz için hepimiz kötü göbüşlerden kurtulmak için buradayız:)))))))))))))))inanması çok güç ama 1 haftadır başından beri okuduğum paylaşımlarınızı bugün bitirdim.artık sanki hepinizi tanıyor gibiyim limon haziranda yazıcı esin ve diğer tecrübelerini paylaşan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyor ve hepinizi kutluyorum. Sizleri okurken sanki bende de dikişler vardı ve zaman zaman sanki şiştim ve eğik yürüyordum:) çok cesursunuz bende aranıza katılmayı düşünüyorum.takipteyim ve iyi dileklerimi iletmek istedim.sevgiler...
marhaba suleArkadaslar size iki sorum olacak,
Dikis izlerini gecirmek icin ara ara bi kremden ve kantoron yagindan bahsedilmis.Bana bu kremin adini verebilirmisiniz.Yagda herhalde bildigimiz kantoron yagi,her yerden bulabilir miyiz?isim varsa ikisininde verirsenin cok memnun olucam arkadaslar
Ikincisi benim karnim hic istedigim gibi olmadi.Cok da kötü problemli bir karnim yoktu aslinda.Internetten baktigimda ögle feci karinlari muhtesem hale getirmisler.Benimki hala yagli,göbek deligimle alt dikisi arasinda derinde bir kirisik ve bir tarafi diger tarafina göre yamuk.Inanin ameliyat sevincimi yasayamadim bile.Acayip moralim bozuk.Inecek diyor doktor ama mümkün degil,ne kadar inerse insin o cizgi orda kalicak.Bu ameliyatlarda bir düzeltme uygulanabiliyor mu?yardimci olun tecrübeli hanimlar lütfen
marhaba sule
yanılmıyorsam daha iki hafta yeni oluyor sen alm olalı :::::: ben iki haftalık aml olduğumda dikişleri her gördüğümde intihar etmeyi bile düşünüyordum yazıcı1975 canım arkadaşım herzaman kendisine teşekkür ederim bana çok destek oldu benden bir ay önce aml olmuştu onun tesellisi ile düzelecek umudum oldu .banada dr hep düzelir diyordu ama öyle büzdürmüş ve korkunç dikişler vardıki asla düzelmez bunlar diyordum üstelik hematom bile olmuştu (karın içinde kanama) morlukları offfffff ne günlerdi......... hepsi geçti . şimdi senin iki haftan duluyoryaaa o kadar hızlı değişiklikler olacakki hayretle izleyecek ve ohhh çekeceksin aceleci olma olurmu dr düzelecek dedikleri hep düzeliyor kendini strese sokma zor dönemlerdesin zatten dinlenmene bak tecrübe konuşuyor bir aya kadar süper olacaksın kendnie zaman tanı herzaman söylüyorum şimdi sen ( ne yaptım kendime böyle deyip ...keşke ler yaşıyorsun ama pişmanlıktan sonraki dönem çok zevklı geçicek iykiler başlayacak )
sevgiler
darısı benım gıbı ısteyenlerın basına,
eger fırsat bulursan ve yazabılırsen senın dr. kımdı ,hangı aml. oldun? , nerde ve kac saat surdu aml? ve ne kadar odedın? tavsıye edermısın?
klasık aynı sorular,tekrar tekrar yazdırıyorum, kusura bakmayın
Ahh ne güzel yazmissin limon icime sular serptin.Cok cok tesekkür ederim canim yaa.Valla 2 haftadir sürekli esimden gizli gizli agliyorum.Frenkestein gibi yaptim kendimi diye.Bugün kontrole gittim,dr yine ayni seyleri söyledi.Gecicek merak etme diyor ama gel onu benim icime anlat.Bugün bir krem aldim,dikis izlerim icin.Onu da kullanmaya basladim.Insallah bi faydasi olur.Sana cok tesekkür ederim,nasil rahatladim anlatamamsabirsizlikla bekliyorum keskelerimin yerini iyikilerin almasini
marhaba sule
yanılmıyorsam daha iki hafta yeni oluyor sen alm olalı :::::: ben iki haftalık aml olduğumda dikişleri her gördüğümde intihar etmeyi bile düşünüyordum yazıcı1975 canım arkadaşım herzaman kendisine teşekkür ederim bana çok destek oldu benden bir ay önce aml olmuştu onun tesellisi ile düzelecek umudum oldu .banada dr hep düzelir diyordu ama öyle büzdürmüş ve korkunç dikişler vardıki asla düzelmez bunlar diyordum üstelik hematom bile olmuştu (karın içinde kanama) morlukları offfffff ne günlerdi......... hepsi geçti . şimdi senin iki haftan duluyoryaaa o kadar hızlı değişiklikler olacakki hayretle izleyecek ve ohhh çekeceksin aceleci olma olurmu dr düzelecek dedikleri hep düzeliyor kendini strese sokma zor dönemlerdesin zatten dinlenmene bak tecrübe konuşuyor bir aya kadar süper olacaksın kendnie zaman tanı herzaman söylüyorum şimdi sen ( ne yaptım kendime böyle deyip ...keşke ler yaşıyorsun ama pişmanlıktan sonraki dönem çok zevklı geçicek iykiler başlayacak )
sevgiler
birde arkadaşlar benim dr sürmem için krem vermedi gerek yok dedi
gerçekten iz kremleri işe yaramıyormu?
yoksa faydasını gördünüzmü?
bende eczaneden alsam kullansam gerçi ne alacağımıda bilmiyorum
size dr hangi kremi tavsiye etti:44:
bende kendimce sana bi tavsiyede bulunmak isterim acele etmee daha okadar çok değişiklikler görüceksinki anlatamam ben mart 19 aml oldum nerdeyse 4 ay oldu ama halaa değişiklikler devam etmektee hala incelmekteyim hergün izlerim daha az görünür bi hal alıyo
ama en önemlisi iyiki olmuşumm kendim içim yaptığım en büyük jestlerden biri bu oldu sanırım hayatta.
sende böyle düşün ve daha şimdiden aynaya bakıp kendini doldurma çünkü seninde kendin için yaptığın büyük bir jest bu bunu zamanla daha ii anlıycaksın..
slm kızlar nasılsınız haziranda,limon,essin gobüşler nasıl :))
yaa bizler nette araştırıp aml. olanların 3-5 ay sonraki resimlerini görüp aml sonrası hemen böyle bir manzara görmek istiyoruz tabii doğal olması gereken görüntüde bizi çok korkutuyor eyvah gördüklerimiz gibi değil diye ama aslında gördüğümüz resimlerinde bizlerin aynı aşamalardan geçmeden öyle olmalarıda imkansız :))))) şimdi bakmasan pansuman yaparken bakacaksın bence görmekden kaçma çünkü iyleştiğini görmek bile tesselli olacaktır senin için.benimde bu gün kontrolüm var ilk defa görücem..söylediğin iyi oldu en azından hayal kırıklığına uğramamaya çalışırım..acaba hiç bakmasam mı?
birde şu üzerimdeki korseyle inanılmaz ince duruyorum ailem diyor korse öle gösteriyor..doğrumu acaba korseyi çıkarınca kalınlaşacak mı?
slm hazirandacım umarım bir sorunun yoktur da yersiz bir strestir herşey yolundadırda sen bir an önce atarsın bu depresyonu üzerinden .bazen depresif hallerde biz kadınlar için gerekli mutlu olan hallerimizin diğer insanlar tarafından kıymetinin bilinmesi için :))))))) arada da olsa yaz haberlerini alalımselam arkadaşlar
ben şu aralar pek keyifsizim kendimde ne oldunu anlıyamadığım sıkıntılarım var sanırım sıcaklar beni bunalttı ufak çaplı depresyon geçiriyorum
sizleride bi anda habersiz bırakmak istemedimden yazma sorumluluğu hissettim kendimde
hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim aml. olan arkadaşlara iyileşme sürecinde bol sabır dilerim ,olmak isteyenlerde umarım bi an önce herşey diledikleri olsun
sağlıcakla ve sevgiyle kalın
tecrübelerimin faydası oluyorsa ne mutlu bana. evet morluklarım dikişlere kadardı ve bir ayı belkide biraz geçti tam geçmesi ara mormarmalar oluyordu değişien bölgelerde bir ayı biraz geçince düzeldi. benim drum arada kan da sıvıda gelebilir normal değişti ama sen bır dr una sor istersenmerhaba arkadaşlar
bugün tam olarak 3 haftam doldu ve ben artık evime döndüm:)
dikiş izlerim hala altlı üstlü yer yer kahve rengi görünümde hergün renginde açılma varmı diye bakıyorum ama sanki hiç değişmiyor
dr um son kontrolde normal olduğunu söledi ama yinede içim çok rahat değilgerçekten iyileşme süreci çok meşakkatli ve sabır istiyormuş.
birde dünden beri kesi yerinin orta kısmında acı duyuyordum elimle acıyan yeri yokladım ve elime çok az kan geldi.acaba diren yerimiydi anlamadım?
heralde eve döndüm bavulları yerleştir yıka katla eğil kalk derkeen kendimi biraz yordum
sonuçtan memnunum ama hala bir ohhh çekemedim.limon cnm yazdıklarından benimde içime su serpilmiş gibi oldu.inş. sabredicez ve yüz güldürücü sonuçlara ulaşıcaz. birde morluk demişsin ya cnm seninde dikiş hattındamıydı morluklar? ve ne zaman geçmeye başladı?
Bana aslinda doktorum bepanten yeterli dedi ama zaten öyle de böyle vakit harcayip krem sürüyorsak bari iz geciren bi krem olsun dedim ve aldim.Zarari olacagini düsünmüyorum.Bir iki kutu kullan ilerki haftalarda daha derin yerler icin kortizonlu krem veririm dedi doktor.3-4 gündür uyguluyorum cok yumusadi ve kirmizi olan yerler pembelesmeye basladi.Ben sandoz firmasinin KELOFIBRASE kremini kullaniyorum.Bilmem orda varmidir.Bi sor istersen,burda eczanede bunu tavsiye ettiler.