Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

eskacım hangı hastanede ve hangı dr. ye yaptırıyorsun ve ne kadar odeyeceksın? bunlarında hatta en basından yattıgın gun, amelıyatdan cıkısın herseyı yaz lutfennnnnnn

glorys cim doktorum Tayfun Aköz Özel central hastanesinde oldum..herkesin vücuduna göre fiyat değişiyor göğüsün büyüklüğü küçüklüğü gibi..ne kadar doğru olur benim fiyat vermem..

Ay inanamıyorum oldum ve bitti...ameliyatım 6:30 saat sürmüş..yapılan işlemler göğüs küçültme, karın gerdirme,liposakşın sırt bel basen koltuk altı bölgesine, çıkan yağların bir kısmına popoya eklendi.. vajen estetiği yapmayalım dedi hemoglobin 12 miş..vajen estetikte çok kanama oluyormuş..ve regli bittikten sonra yapmayı tercih ediyorlarmış..

mide bulantısıyla uyandım ağrım yoktu..sıcak ateş basması gibi şeyler hissettim ara ara..ama 12 saat geçtikten sonra narkozun etkisi geçtiği için ağrıları hissetmeye başlamıştım..ağrı kesici verilince geçiyordu.Allahtan dayanılmayacak boyutta değildi ağrı..perşembe 12 de ameliyata girdim 6:30 ta çıktım..akşam 11 de ilk yürüyüşümü yaptım ama çok kısaydı mide bulantısı oldu çok fena....sonda takılıydı ve sabaha kadar kalkmadım birdaha..sabah kalktığımda koridorda bir tur bile atabildim..bugün direnler çıktı akşam 6 gibi eve geldim..eğer oturuyorsam kendi başıma kalkabiliyorum ama yatıyorsam yardımsız kalkamıyorum henüz..koltuk altlarım çok ödemli liposakşın olduğu için..göğüslerim okadar güzel duruyorki anlatamam ..karnım okadar düz olmuşki acaba diyorum korseden mi böle duruyor..bir belim oldu..çok şaşkınım..çarşamba günü yıkanıp kontrol için gel dedi..korseyle yıkanıcakmışım fön makinesiyle kurutucakmışım..doktorum yatmamamı hareketli olmam gerektiğini söyledi..hatta pazartesi komşu gezmesi falan bile yapmalıymışım..yürürken dik dur diyor hatta dik durmam için yardım etti omuzlarımdan doğrultarak..hiç karnım acımadı aksine sırtımda belimde inanılmaz bir rahatlama oldu..dik yürümeye çalışıyorum ama öne doğru çekilme hissi var bir bakıyorum yine kamburlaşmışım..kollarım çok yoruldu şu yazıları yazmak bile bir saat sürmüş..şimdilik bukadar hepinizi öpüyorum sevgiler..

canım arkadaşım güzel haberlerini almak sevindirdi dualarımızda olduğunu unutma böyle aradada olsa senden haber almak beni mutlu ediyor sağlığına kavuşman için dua ediyorum kendine iyi bak ozon tavsiyenide dikkate alıyor ve araştırıyorum :))) sevgiler

marhaba dostlarım
bir haftalık tatilim bitti .evet ilk gün yüzmeyi denedim çok ,çok zorlanmadım ama rahatda yüzemedim mekik çalıştığım halde karın kaslarım gerildi bende orman ve dağ havasıda tatildir dedim ve sürekli orman yürüyüşleri yaptım . aynalara baktım kendimi çok sevdim:))))) ve olmak isteyen arkadaşlara tek bir tavsiyem olacak hiç beklemeyim ne kadar erken olursa o kadar çabuk kurtulursunuz kendinizden nefret etmekten :))))
yeni aml. olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum acele etmeyim güzel günler çok yakın yaşadığınız sıkıtlar bizlerinde başından geçti ve düzeldi sakin ve sabırlı olun alm olacak arkaşalarada cesur olun pişman olmayacaksınız diyorum .
paylaşımcı tüm arkadaşlarım iyiki varsınız sevgiler hepinizi öpüyorum

herkese slm
uzun zamandır kadınlar kulübüne üyeyim ve acayip faydalı buluyorum paylaşılan deneyimleri..o yüzden bende yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim umarım bir nebze yardımcı olur yazdıklarım...
bir hafta önce karın germe,meme dikleştirme ve küçültme ile birlikte lipo ameliyatı geçirdim.hala nekahat dönemindeyimm.ameliyatım 5 saat sürdü odama alındığımda çok üşüyormuşum ama hatırlamıyorum annem ve yakın bir kız arkadaşım yanımdaydı onlar söyledi. (öncelikle ameliyat olucak arkadaşara kesinlikle nazınızı çekebilecek birilerini yanınıza almanızı salık veririm) bir gece yatış sonrasında dr um eve yolladı amliyat sonrası hemen korse giydirilmişti.bu korseyi hala takıyorum ve daha 3 hafta kadar takılı kalacak.pazartesi ameliyat oldum salı hast den çıktım perşembe konrol e gidip pansuman olup sütyen giydim göğüs aramda yapıştırılan bandaj yüzünden yanık şeklinde alerjik reaksiyon oldu bunun için şuan krem kullanıyorum(bactoroban)cumartesi tekrar kontrol için dr uma gittim pansuman oldum şimdi bugün tekrar dr uma görünücem ve birkaç yerde dikiş atılı diz kapaklarımın içine lipo yapılmıştı oradada birer dikiş var onlar alınıcak....sonuç olarak 1 haftalık periyod benim için böyle geçti..gelelim görüntümeeeee.....
karşıdan bakan için tek kelşme korkunç demek oluo .göğüs çizgimde bu sabah hafif bir kanama oldu kendim pansuman yaptım bel bölgem karın üst kısmım mor onun dışında dikiş iyileşmem iyi gidiyor.karın içim hapşırdığımda yada öksürdüğümde acıyor ve bütün dikiş yerlerimin etrafında elektirik çarpması gibi tuhaf bi his var.ama gögüslerime yukarıdan bakınca muhteşem görünüookarnım nispeten şiş hala ama sanırım bu 3 ay filan süren bir dönemmiş ve yavaş yavaş inicekmiş ..yinede eski halini düşününce karnım çok güzel...her ne kadar dikiş izleri morluk ve şişlik ler olsada şuan bile eski haline oranla çok daha iyi..sonuçta en fazla 1 yıl sonra dümdüz bir karnım ve dik göğüslerim olucak .eski haliyle yıllarca yaşamaktansa bu durumu kısa bi süre yaşamak daha makull.. bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar BENCE HİÇ BEKLEMEYİNN DERİMM:)) güzel kadın olmak herkesin hakkı..

ne demek sevgili arkadaşım tabiki paylaşacağız ben burada yazılanlar olmasa hayatta böyle bir işe cesaret edipte yapamazdım haberim bile olmaz böyle bir kurtuluş yolundan veeeeee birimiz hepimiz için hepimiz kötü göbüşlerden kurtulmak için buradayız:)))))))))))))))
sevgiler

Son düzenleme:
Arkadaslar size iki sorum olacak,

Dikis izlerini gecirmek icin ara ara bi kremden ve kantoron yagindan bahsedilmis.Bana bu kremin adini verebilirmisiniz.Yagda herhalde bildigimiz kantoron yagi,her yerden bulabilir miyiz?isim varsa ikisininde verirsenin cok memnun olucam arkadaslar

Ikincisi benim karnim hic istedigim gibi olmadi.Cok da kötü problemli bir karnim yoktu aslinda.Internetten baktigimda ögle feci karinlari muhtesem hale getirmisler.Benimki hala yagli,göbek deligimle alt dikisi arasinda derinde bir kirisik ve bir tarafi diger tarafina göre yamuk.Inanin ameliyat sevincimi yasayamadim bile.Acayip moralim bozuk.Inecek diyor doktor ama mümkün degil,ne kadar inerse insin o cizgi orda kalicak.Bu ameliyatlarda bir düzeltme uygulanabiliyor mu?yardimci olun tecrübeli hanimlar lütfen

marhaba sule
yanılmıyorsam daha iki hafta yeni oluyor sen alm olalı :::::: ben iki haftalık aml olduğumda dikişleri her gördüğümde intihar etmeyi bile düşünüyordum yazıcı1975 canım arkadaşım herzaman kendisine teşekkür ederim bana çok destek oldu benden bir ay önce aml olmuştu onun tesellisi ile düzelecek umudum oldu .banada dr hep düzelir diyordu ama öyle büzdürmüş ve korkunç dikişler vardıki asla düzelmez bunlar diyordum üstelik hematom bile olmuştu (karın içinde kanama) morlukları offfffff ne günlerdi......... hepsi geçti . şimdi senin iki haftan duluyoryaaa o kadar hızlı değişiklikler olacakki hayretle izleyecek ve ohhh çekeceksin aceleci olma olurmu dr düzelecek dedikleri hep düzeliyor kendini strese sokma zor dönemlerdesin zatten dinlenmene bak tecrübe konuşuyor bir aya kadar süper olacaksın kendnie zaman tanı herzaman söylüyorum şimdi sen ( ne yaptım kendime böyle deyip ...keşke ler yaşıyorsun ama pişmanlıktan sonraki dönem çok zevklı geçicek iykiler başlayacak )
sevgiler

Ahh ne güzel yazmissin limon icime sular serptin.Cok cok tesekkür ederim canim yaa.Valla 2 haftadir sürekli esimden gizli gizli agliyorum.Frenkestein gibi yaptim kendimi diye.Bugün kontrole gittim,dr yine ayni seyleri söyledi.Gecicek merak etme diyor ama gel onu benim icime anlat.Bugün bir krem aldim,dikis izlerim icin.Onu da kullanmaya basladim.Insallah bi faydasi olur.Sana cok tesekkür ederim,nasil rahatladim anlatamam sabirsizlikla bekliyorum keskelerimin yerini iyikilerin almasini

bende kendimce sana bi tavsiyede bulunmak isterim acele etmee daha okadar çok değişiklikler görüceksinki anlatamam ben mart 19 aml oldum nerdeyse 4 ay oldu ama halaa değişiklikler devam etmektee hala incelmekteyim hergün izlerim daha az görünür bi hal alıyo
ama en önemlisi iyiki olmuşumm kendim içim yaptığım en büyük jestlerden biri bu oldu sanırım hayatta.
sende böyle düşün ve daha şimdiden aynaya bakıp kendini doldurma çünkü seninde kendin için yaptığın büyük bir jest bu bunu zamanla daha ii anlıycaksın..

slm kızlar nasılsınız haziranda,limon,essin gobüşler nasıl :))

benimde bu gün kontrolüm var ilk defa görücem..söylediğin iyi oldu en azından hayal kırıklığına uğramamaya çalışırım..acaba hiç bakmasam mı?
birde şu üzerimdeki korseyle inanılmaz ince duruyorum ailem diyor korse öle gösteriyor..doğrumu acaba korseyi çıkarınca kalınlaşacak mı?

merhaba arkadaşlar
bugün tam olarak 3 haftam doldu ve ben artık evime döndüm:)
dikiş izlerim hala altlı üstlü yer yer kahve rengi görünümde hergün renginde açılma varmı diye bakıyorum ama sanki hiç değişmiyor
dr um son kontrolde normal olduğunu söledi ama yinede içim çok rahat değil gerçekten iyileşme süreci çok meşakkatli ve sabır istiyormuş.

birde dünden beri kesi yerinin orta kısmında acı duyuyordum elimle acıyan yeri yokladım ve elime çok az kan geldi.acaba diren yerimiydi anlamadım?
heralde eve döndüm bavulları yerleştir yıka katla eğil kalk derkeen kendimi biraz yordum

sonuçtan memnunum ama hala bir ohhh çekemedim.limon cnm yazdıklarından benimde içime su serpilmiş gibi oldu.inş. sabredicez ve yüz güldürücü sonuçlara ulaşıcaz. birde morluk demişsin ya cnm seninde dikiş hattındamıydı morluklar? ve ne zaman geçmeye başladı?

birde arkadaşlar benim dr sürmem için krem vermedi gerek yok dedi
gerçekten iz kremleri işe yaramıyormu?
yoksa faydasını gördünüzmü?
bende eczaneden alsam kullansam gerçi ne alacağımıda bilmiyorum
size dr hangi kremi tavsiye etti:44:

selam arkadaşlar
ben şu aralar pek keyifsizim kendimde ne oldunu anlıyamadığım sıkıntılarım var sanırım sıcaklar beni bunalttı ufak çaplı depresyon geçiriyorum
sizleride bi anda habersiz bırakmak istemedimden yazma sorumluluğu hissettim kendimde
hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim aml. olan arkadaşlara iyileşme sürecinde bol sabır dilerim ,olmak isteyenlerde umarım bi an önce herşey diledikleri olsun
sağlıcakla ve sevgiyle kalın

Bana aslinda doktorum bepanten yeterli dedi ama zaten öyle de böyle vakit harcayip krem sürüyorsak bari iz geciren bi krem olsun dedim ve aldim.Zarari olacagini düsünmüyorum.Bir iki kutu kullan ilerki haftalarda daha derin yerler icin kortizonlu krem veririm dedi doktor.3-4 gündür uyguluyorum cok yumusadi ve kirmizi olan yerler pembelesmeye basladi.Ben sandoz firmasinin KELOFIBRASE kremini kullaniyorum.Bilmem orda varmidir.Bi sor istersen,burda eczanede bunu tavsiye ettiler.

Cok tesekkür ederim arkadasim.Artik sizinde deneyimlerinizle daha da rahatim ve aynaya daha bi umutla bakiyorum :) gecicek biliyorum ama ben hayatim boyunda gergin ve incecik bi göbisin hayalini kurdum.Bikini bile giyemedim hic bir zaman.Hamilelikler, kilo al ver derken acayip deforme oldum ve vücudum cok bozuldu.Bir yerden baslayim düzeltmeye derken böyle sonuclari görünce gercekten moralim acayip bozuldu ama dedigim gibi artik üzülmiycem ve sabirla düzelmesini bekliycem.Moral veren elleriniz dert görmesin insallah

Kontrolden geliyorum çok mutluyum Allah bozmasın..göbek deliğimi gördüm içe doğruydu aynı eskisi gibiydi..çatlaklar gitmişti..dikiş yerlerine bakmadım hatta doktorum bakabilirsin dedi ama ben yinede bakmadım..incecik belim olduğuna inanamıyorum hala ödemli olduğunu söyledi doktorum dahada incelicekmiş.tam bir kilo deri alınmış karın gerdirmede..göğüslerimde o kadar güzel olmuşki..kendime nazar değdiricem bu gidişle...maşallah bana.... annem kardeşim beni ve sonucu gördükçe en kısa zamanda onlarda ameliyat olmak istiyorlar...:)) bu ameliyatı olacaklara benim gibi sorunsuz geçmesini dilerim..sevgiler...doktoruma da sonsuz teşekkürler

yaa bizler nette araştırıp aml. olanların 3-5 ay sonraki resimlerini görüp aml sonrası hemen böyle bir manzara görmek istiyoruz tabii doğal olması gereken görüntüde bizi çok korkutuyor eyvah gördüklerimiz gibi değil diye ama aslında gördüğümüz resimlerinde bizlerin aynı aşamalardan geçmeden öyle olmalarıda imkansız :))))) şimdi bakmasan pansuman yaparken bakacaksın bence görmekden kaçma çünkü iyleştiğini görmek bile tesselli olacaktır senin için.
korse tabiki daha zayıf ve ince gösteriyor bel kısmını ama doğal durmuyır bu anormal incelik evet korse çıkınca bel biraz daha genişliyor ve normal sırıtmayacak bir form alıyor ama yinede aml öncesinden ince oluyor
sevgiler

Son düzenleme:
slm hazirandacım umarım bir sorunun yoktur da yersiz bir strestir herşey yolundadırda sen bir an önce atarsın bu depresyonu üzerinden .bazen depresif hallerde biz kadınlar için gerekli mutlu olan hallerimizin diğer insanlar tarafından kıymetinin bilinmesi için :))))))) arada da olsa yaz haberlerini alalım
sevgiler canım

tecrübelerimin faydası oluyorsa ne mutlu bana. evet morluklarım dikişlere kadardı ve bir ayı belkide biraz geçti tam geçmesi ara mormarmalar oluyordu değişien bölgelerde bir ayı biraz geçince düzeldi. benim drum arada kan da sıvıda gelebilir normal değişti ama sen bır dr una sor istersen
sevgiler

sağol cnm. 2 gündür bende bepanten sürüyorum.inş. daha hızlı iyileşme sağlar.
sezeryan olduğumda doktorum iz için bir krem vermişti baktım kullanım tarihide henüz geçmemiş
olmazsa birazda ondan kullanıcam.

senin drun korse için ne dedi?
benim dr um 1 ay kullan sonra çıkar dedi
ama ben biraz daha takmayı düşünüyorum gerçi ssıcaklar biraz zorluyor ama
yinede hazır olduğumda çıkartmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
en azından 6 haftayı doldurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…