tatlım senki bizi adım adım takip edendindik yürümen için önünde en az bir 10 günün daha var acele etmek yok bizler hep ne demiştik sabır sabır
Merhaba enyrose tam dik durman için henüz erken. Nasıl rahat ediyorsan o şekilde dur ve kendini zorlama. Sanırım buradakilerden en zor tam olarak dik olan bendim benimle ameliyat olanlar daha çabuk dik durmuşlardı. Karnımdan değilde boyun kısmımdan aşağı çekiliyor gibi hissediyordum. 5-6 haftadan sonra tamamen bitti. Bence kişiye ve drye bağlı. Ama emin ol ki 6 hafta dolunca birçok sorunun yok olacak. Benim zaman zaman şişmelerim oluyor.
Aranıza yeni katıldım, günlerdir neler yaşadıklarınızı okuyorum, hepinizi cesaretinizden dolayı kutluyorum, geçmiş olsun diyorum..
Ben de perşembe günü karın gerdirme ve göğüs küçültme olucam eğer bir aksilik çıkmazsa..Aslında ocakta olucaktım ama kan tahlillerimde anemi çıktı ve
ertelendi..6 aydır demir ilaçları alıyorum ve kanımdaki demir yükselmiş durumda..
Az kaldı ve tedirginim..Ben londra'da yaşıyorum..Ameliyat için İstanbul'a geliceğim yarın..Ve tabii ailemi görüceğim için çok sevinçliyim bir o kadarda tedirgin..
Çünkü gezip eğlenmek varken ben yatıyor olucağım..6 haftalığına İstanbul'da olacağım umarım iyileşmiş olurum 6 hafta sonunda..
Bana bir tavsiyeniz var mı? 2,5 ay önce sigarayı bıraktım sırf bu ameliyat için..günde bir paket içen biriydim ve gerçekten zor oldu..Vitamin almıyorum bitki
çayları içmiyorum aspirin içmiyorum..sigarayı bıraktıktan sonra 6 kilo aldım( inşallah verebilirim..
Haziranda denizde nasıl yüzebiliyormusun artık sence 4 hafta sonra bende denize girebilirmiyim..
Bu ameliyatlara sırt liposakşın ekliyeniniz var mı? lipoşakşından sonra o bölgelerin daha kolay yağlandığı doğrumu?
teşekkürler..
Aranıza yeni katıldım, günlerdir neler yaşadıklarınızı okuyorum, hepinizi cesaretinizden dolayı kutluyorum, geçmiş olsun diyorum..
Ben de perşembe günü karın gerdirme ve göğüs küçültme olucam eğer bir aksilik çıkmazsa..Aslında ocakta olucaktım ama kan tahlillerimde anemi çıktı ve
ertelendi..6 aydır demir ilaçları alıyorum ve kanımdaki demir yükselmiş durumda..
Az kaldı ve tedirginim..Ben londra'da yaşıyorum..Ameliyat için İstanbul'a geliceğim yarın..Ve tabii ailemi görüceğim için çok sevinçliyim bir o kadarda tedirgin..
Çünkü gezip eğlenmek varken ben yatıyor olucağım..6 haftalığına İstanbul'da olacağım umarım iyileşmiş olurum 6 hafta sonunda..
Bana bir tavsiyeniz var mı? 2,5 ay önce sigarayı bıraktım sırf bu ameliyat için..günde bir paket içen biriydim ve gerçekten zor oldu..Vitamin almıyorum bitki
çayları içmiyorum aspirin içmiyorum..sigarayı bıraktıktan sonra 6 kilo aldım( inşallah verebilirim..
Haziranda denizde nasıl yüzebiliyormusun artık sence 4 hafta sonra bende denize girebilirmiyim..
Bu ameliyatlara sırt liposakşın ekliyeniniz var mı? lipoşakşından sonra o bölgelerin daha kolay yağlandığı doğrumu?
teşekkürler..
cvplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
ameliyat sonrası sabır gerektiren bir süreçin beni beklediğini bilrek bu ameliyatı oldum
ama gelin görünki yinede biran önce iyileşebilmek için sabırsızlanıyorum
çünkü ufak bebeğim var bana muhtaç olan
inşallah bir sorun oluşmadan kolayca toparlanırız kendim ve ameliyat olmuş olan tüm arkadaşlarım adına tek temennim bu.
iyiki sizlerde varsınız aklıma ne takılsa buraya yazıyorum.nasrettin hocanın demesi gibi
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar:)
şimdide kafama kesi yapılan bölgedeki morluk takıldı
sizdede böyle bir durum olmuşmuydu normalmi acaba?
ameliyat izimin olduğu kesi hattında altlı üstlü biraz morluk var yeşil ve kahve tonlarında.
inşallah normaldir :44:
Teşekkürler cevaplarınız için..
Dün İstanbul'a geldim Londra'dan sonra burası çok sıcaktı..Dün geceyi acilde geçirdik kızımın mide bulantısı, halsizlik falan kendide panik oldu bizde..neyse tahliller iyi çıktı bir şey yokmuş..herhalde sıcak hava çarptı..
Bende bugün doktorumla görüşmeye gidicem ameliyatla ilgili tekrar bir konuşma yapıcaz..Birde bir ameliyat daha sormak istiyordum yapabilirmi diye..biraz hassas bir konu nasıl sorucam utanıyorumda aslında..İki normal doğum yaptım birincisinde doğum yapmak için kesi yapmışlardı..ikincisinde bir kaç yerden yırtılmalar oldu ve deforme oldu..eğer bu göğüs ve karın gerdirmeyle beraber yaptırabilirsem çok mutlu olucam..hiç bu ameliyatı olan varmı kombine olarak..
akşam geldiğimde sizleride bilgilendiririm..
vatana hoşgeldin canım
kızına çok geçmişolsun kesinlikle hava çarpmıştır benim kızlarım şehir değiştiğinde bile hastalanıyor seninki çok normal .
ben göğüs ve karın gerdirmeyi birlikte oldum senin dedğin vajinal estetik tahmin ederimki olur oda onlarla birlikte karın germede zaten o bölgede (yani şahsen benim öyle oldu) yukarı doğru çekildiğinde toparlandı .umarım istedğin sonucu alırsın kolaygelsin
hadi bakalım hayırlısı sağlıkla gel inş. aramıza arkadaşımhoşbulduk:)
şimdi doktordan geldim...karın gerdirme göğüs küçültme sırt ve bel bölgesine liposakşın yapılacak...diğeride eğer kan değerlerin 12 nin üstündeyse yapılıcak..
yarın 10;:30 hastaneye yatışım yapılıyor...
sevgiler sağlıklı günler dilerim
inanması çok güç ama 1 haftadır başından beri okuduğum paylaşımlarınızı bugün bitirdim.artık sanki hepinizi tanıyor gibiyim limon haziranda yazıcı esin ve diğer tecrübelerini paylaşan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyor ve hepinizi kutluyorum. sizleri okurken sanki bende de dikişler vardı ve zaman zaman sanki şiştim ve eğik yürüyordum:) çok cesursunuz bende aranıza katılmayı düşünüyorum.takipteyim ve iyi dileklerimi iletmek istedim.sevgiler...
hoşbulduk:)
şimdi doktordan geldim...karın gerdirme göğüs küçültme sırt ve bel bölgesine liposakşın yapılacak...diğeride eğer kan değerlerin 12 nin üstündeyse yapılıcak..
yarın 10;:30 hastaneye yatışım yapılıyor...
sevgiler sağlıklı günler dilerim[/QUOT
Allah yardımcın olsun canım, saglıkla gır- cık amelıyattan ınsallah, ayy cok heyecanlandım, bırgun benımde basıma gelecek,hayırlısıyla..cok daraldım o gun hemen gelsın..
Merhabalar arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra topiğe bakma fırsatım oldu.Nöbette kalan sevgili arkadaşlarım Haziranda,Limon77,Ako.... süpersiniz,iyi ki bu topikte sizler gibi duyarlı arkadaşlarımız var.Tabi aramıza yeni katılan ilgili duyarlı arkadaşlarımızda harikalar.Burada birbirimize verdiğimiz destek yüce dağları bile aşmamızı sağlayacak güçtü.iyi ki varsınız...
biraz da havadisler :)))) karın germe işim gelip geçeli 4,5 ay oldu. Kaybolan hisler neredeyse tamama yakın olarak geri döndü.dikiş izleri hafifledi ama henüz kaybolmadı (2 ay boyunca iz kremi kullanıldı). göbek deliğim eskisi kadar güzel görünüyor.dikiş bitişlerindeki köpek kulakları yok denecek kadar azaldı.umuyorum ki bir yıl içinde tamamen kaybolacaklar.her şey güzel olmakla beraber biraz fazla hareket ettiğimde ya da ağır bir şeyler kaldırıp indirdiğimde hala karnım şişiyor. bu ameliyat sonrası yapılabilecek en güzel şey uzunca bir süre tembel bir hayat yaşamak...ben beceremiyorum dilerim becerenler(tembel bir kadın düşünemiyorum ama...) olur :)))
Sevgili yasemenn, ilgin için çok teşekkür ederim...kanser tedavim halen devam ediyor 3. ay(kür) tedavisine başladım. bu ay sonunda kontrol var. duruma göre aynen devam edilecek ya da ilaç değişimi yapılacak.moralim yerinde hayat devam ediyor yapılacak çooook iş var modunda yaşamaya devam ediyorum. kemo terapi ile birlikte ozon tedavisi almaya başladım kendiimce. halsizliğe yorgunluğa gençleşmeye birebir aklınızda bulunsun hanımlar.:)))
şimdilik benden bu haadisler bu kadar.
karın gerdime yaptırcak arkdaşlara tavsiyem, kesinlikle kilo almayacaksanız yaptırın ameliyatınızı...yoksa paranıza da şeklinize de bedeninize de yazık edersiniz.sevgilerrrr....selamlarrr.öpüyorum hepinizi...
Merhabalar arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra topiğe bakma fırsatım oldu.Nöbette kalan sevgili arkadaşlarım Haziranda,Limon77,Ako.... süpersiniz,iyi ki bu topikte sizler gibi duyarlı arkadaşlarımız var.Tabi aramıza yeni katılan ilgili duyarlı arkadaşlarımızda harikalar.Burada birbirimize verdiğimiz destek yüce dağları bile aşmamızı sağlayacak güçtü.iyi ki varsınız...
biraz da havadisler :)))) karın germe işim gelip geçeli 4,5 ay oldu. Kaybolan hisler neredeyse tamama yakın olarak geri döndü.dikiş izleri hafifledi ama henüz kaybolmadı (2 ay boyunca iz kremi kullanıldı). göbek deliğim eskisi kadar güzel görünüyor.dikiş bitişlerindeki köpek kulakları yok denecek kadar azaldı.umuyorum ki bir yıl içinde tamamen kaybolacaklar.her şey güzel olmakla beraber biraz fazla hareket ettiğimde ya da ağır bir şeyler kaldırıp indirdiğimde hala karnım şişiyor. bu ameliyat sonrası yapılabilecek en güzel şey uzunca bir süre tembel bir hayat yaşamak...ben beceremiyorum dilerim becerenler(tembel bir kadın düşünemiyorum ama...) olur :)))
Sevgili yasemenn, ilgin için çok teşekkür ederim...kanser tedavim halen devam ediyor 3. ay(kür) tedavisine başladım. bu ay sonunda kontrol var. duruma göre aynen devam edilecek ya da ilaç değişimi yapılacak.moralim yerinde hayat devam ediyor yapılacak çooook iş var modunda yaşamaya devam ediyorum. kemo terapi ile birlikte ozon tedavisi almaya başladım kendiimce. halsizliğe yorgunluğa gençleşmeye birebir aklınızda bulunsun hanımlar.:)))
şimdilik benden bu haadisler bu kadar.
karın gerdime yaptırcak arkdaşlara tavsiyem, kesinlikle kilo almayacaksanız yaptırın ameliyatınızı...yoksa paranıza da şeklinize de bedeninize de yazık edersiniz.sevgilerrrr....selamlarrr.öpüyorum hepinizi...
Merhaba Essin güzel haberlerine çok sevindim, daha iyi haberlerini de almaya devam edeceğiz.
2 ayım dolmak üzere eskisi kadar dikiş izime takmıyorum rengi hala kırmızı, şuan çok istediğim gibi olmasa geçecek diye umuyorum hatta hissizlik bile ilk zamanlardaki gibi canımı sıkmıyo ameliyat olduğumu unutmuş gibiyim. Benimde hafif köpek kulaklarım var. Bir umursamazlık geldi bana. Eylül ekim aylarında tekrar kontrole gidicem o zamana kadar düşünmeyi erteledim. Dün ilk kez denize girdim yüzmeye yeltendim ama sadece yeltenmekle kaldım :) Ne yapalım bu sene ördek suya da modunda olucam artık. Sevgiler
yaz aylarında meme ve karın germe ameliyatı yaptırmak bence çok zahmetli. Eylülü beklemek uygun olacaktır zaten korse takmak sıcaklarda çok zor oluyor. İkisini de yaptırdığım için biliyorum
Yaklaşık 1.5 sene önce oldum ameliyatı. Doğum sonrası çatlaklarım vardı. İnce olmama rağmen ufak bir göbek ve çatlaklar için karın germe oldum. Durumum iyi. Şu an bir sıkıntım yok.evt sana katılıyorum arkadaşım
sen ne zaman yaptırdın nasıl durumun anlatırmısın :44:
ne komik oluyo dimi suda ilk deneyimimiz ay ben ne şok olmuştum eşim hadi yüzelim dedi sonra bi baktı arkada ben öylece dikelmişim napıyosun diyo dedim ben yüzemiyorumbende senin gibiyim akocum artık öylemi oldu böylemi olucak safhasını aştık sanırım sonuçta biz büyük bir işi atlattık bundan sonrasını bilemeyiz karnımdaki izler senin gibi kırmızı bazen rengi açılıyo bazen koyulaşıyo anlamadım gitti :44: göğsümdekiler zaten nerdeyse yok oldu
bu arada ben 11. haftamdamıydım yaa :97: du bakim bi hesaplayım artık gün saymayıda bırakmışım anlaşılan