Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba herkeze,

iki gündür çok basit pilates hareketleri yapıyorum sağ tarafımda epey batmalar ve biraz ağrı oldu. Ameliyat olalı 11 hafta olacak .Akşam olunca karnım deli gibi şişiyor hala ödem var. Bu işkence ne zaman bitecek çok moralim bozuluyor. Sizin durumunuz nedir arkadaşlar lütfen cevap yazın gerçekten çok moralim bozuk

ako, haziranda cvplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
aynı kremi kullanmışsınız. bende şimdi eşime sipariş ettim.
en azından psikolojik olarak birşeyler sürmek beni rahatlatacak

kremın adını bana da ozelden atarmısınız lutfennnnn? c.tesı gunu ılk muayenemı olmaya gıdıyorum, randevu aldım, heyecan var nedense???
ya arkadaslar muayene nasıl oluyor,tavsıyelerınız varsa cok sevınırım

cok sevındım lımonnn,her sorduguma da cevaplar vermıstın unutmuyorum:) saol...su yazdıklarını saglıkla,basıma bısı gelmeden hersekılde yapabılmeyı cok ıstıyorum,karnım kocaman ıcıme cekecek durumum bıle yok, tamamen bosvermekle-tamamen asılıp cok fıt olmak arasındayım kı tabıkı fıt olmak ıstıyorum,
herkesın aklı fıkrı ısyerındekılerın,kocamın, aılemın bıle sıskolugumda,gulsem mı aglasam mı dıyorum ama haklı degıllerse bıle haklılar, malesef ılk goruntu fızıkı ozellıkler
felsefık olarak kesınlıkle ruh guzellıgı,iyilik yap iyilık bul vs. ama hem kendı saglıgım hemde su ozguven eksıklıgınden kurtulmak ıcın amelıyat ve spor olayına başlamam şart.. off tam ıc dokus olmus:)

glorys canım arkadaşım bu duyguyu çok iyi bilirim iki çocuk tan sonra uzun yıllar tekrar bekarkenki kiloma da idim sonra nasıl oldu anlamadım birden 86 kiloya kadar çıktım . ne yaptıysam inemiyordum o medyada yer alan tehlikeli olan ilaçlar ,bitki karışımlar, şeker hapları, neler denedim bir iki kilo gidiyor geri gelyordu .her gören saydığın herkez klomdan şikayetcıydı hatta birazda dalga konusu idim aile arasında yaklaşık birbuçuk - iki sene öncesine kadar yine 86 kiloydum bu siteyi buldum kurtuluşun olabileceini öğrendim ve hem dr aradım hemde dişimi sıkıp 76 kiloya indim aml oldum o motivasyon ve umut tekrar kilo verebildiğimi gösretdi bana şimdi 66 kiloyum dahada vereceğim artık kendime daha güveniyorum .hiç üzülme bu alm. senin içinde bir başlangıç olacak böyle inan kesinlikle başaracaksın ben yapabildiysem herkez yapar ben buna eminim .
şimdi düşünüyorumda rüyamda bile göremeyeceğim bir aml oldum ve 4 yıldır kurtulamadığım kilolarımdan kurtuldum.
sevgiler

Merhaba arkadaşlar evet benimde arada ağrılarım oluyor özellikle yan taraflarımda ama şişmeler atrık olmuyor dikiş izim hala koyu renk kaslarım artık ağırmıyor yada gerginlik hissi olmuyor

Son düzenleme:

saol lımoncum,nerdeyse kımseyı gormek ıstemıyorum, dugun,nısan,toplantılardan kacıyorum,cıdden pskıkoda ıyı degıl
umarım yapabılırım,kılo ıle beraber abuk sabuk seylerde gelıyor cunku,tansıyon,şeker vs. gıbı,
c.tesı dr. ıle bır gorusup ne dusundugunu yada nasıl bır yol gosterecegını ogreneyım,daha hızlı davranıcam,kasımdakı kurban bayramında amelıyat olmayı planlıyorum, hayırlısı ..

iyiakşamlar arkadaşlarım
herkes nasıl biraz göz gezdirdim şikayetler devam ediyor sanırım nolucak bu halimiz :44:
benm bugün itibariyle 3. ayım bitti nasılmıyım kısaca şunu söylicem ben ne zamanki eğilip kalktımda,gerildiğimde ,hızlı yürüdüğümde ,fazla yediğimde v.s bi çok durumu yaşadıktan sonra kaslarda ağrı,gerginlik ,şişlik ve sertlik olmassa ozaman iyiyim dicem ilk zamanlarda sanki daha azdı bu tür şikayetlerim noluyo böyle bi anlasam
aml. olmak isteyen arkadaşlara olumsuz şeyler düşündürmek istemiyorum ama gerçekleride asla saklıyamam çok düşünün öyle karar verin derim .bana sorsanız geriye dönme şansın olsa olurmuydun inanın 1 dk düşünmezdim olmak için ama sizde hakverirsinizki normal hayata dönmek tek sıkıntımız bizlerin artık elim kasımda dolaşmak istemiyorum şimdilik benden haberler bu kadar ha bu arada izimde aynı duruyo işte biz birbirimize alıştık görmezden geliyorum artık
hepinize sağlıklı günler dilerim

Merhaba arkadaşlar evet benimde arada ağrılarım oluyor özellikle yan taraflarımda ama şişmeler atrık olmuyor dikiş izim hala koyu renk kaslarım artık ağırmıyor yada gerginlik hissi olmuyor

Limon sen benden bir ay kadar önce ameliyat olmuştun sanırım. 3 dolunca şişmelerin daha azalacağını umuyorum inşallah. Benim dikiş izimde pembeleşti bazı yerler daha soluk bazo yerler daha canlı.

Merhaba haziranda benim çok fazla ağrım olmuyor eskisi gibi. Ama şu şişkinlik beni deli ediyor. Biraz masaj yapınca yayılıyor sanki. Sabah daha inmiş oluyor akşam ise korkunç şişiyor. Ayrıca sana katılıyorum ilk zamanlar daha azdı. Bunun 1. sebebi bence tabii, kendimizi çok yormuyorduk 2. si de sıcaklar 3. sü de korse olabilir diye yorum yapıyorum. Ama bir an önce bitsin istiyorum. İzim eskisine göre daha iyi, ama dikişin bitim yerlerindeki kabartılar azalmakla beraber hala var. Sanırım revizyon gerekecek öyle kalmasını istemem.

Limon sen benden bir ay kadar önce ameliyat olmuştun sanırım. 3 dolunca şişmelerin daha azalacağını umuyorum inşallah. Benim dikiş izimde pembeleşti bazı yerler daha soluk bazo yerler daha canlı.
evet arkadaşım zamanla ağrılar azalıyor ve yorgunlukla sertleşen gerilen kaslarda düzeliyor ben tamaman eski hayatıma döndüm hatta dün bakalım köprü kurabiliyormuyum dedim çok çok az bir ağrı oldu karın kaslarında ama yapabildim :))))) bence aşırıya gitmeden karın kaslarını çalıştırsan daha çabuk önlersin şişmeleri bana öyle geliyor çünkü karın kaslarındaki gerilme hissi devam ettiği sürece ağrılarda devam ediyor

revizyonu bende düşünüyorum ama kasımda olur ancak .ben ince eliyen sık dokuyaan biriyim burada yazılarımı başından takip edenler bilir belki mormalde bakan bir kişinin fark edemeyeceği bir iki takıntım var dr umlada paylaştım bunu gereğini yaparım dedi . bende büyük sıkıntılar yaşadım korkuları göze aldım bu sebeple sorunsuz olsun istiyorum ve revizyon yapılacak kasım gibi dikişlerimde hiç sorunyok ne kabartı ne şişlik .ben malesef bir simetri hastasıyım bel oyumumda milimetrik bir fark var sadece . umarım kasıma kadar düzelirde gerek kalmaz düzelmesini istediğin sorun bu
sevgiler

merhaba arkadaşlar.
5. haftamı doldurdum.genel olarak daha iyiyim.
çok şükür daha rahat daha dik yürüyebiliyorum, karnımdaki gerginlik hissi giderek
azalıyor.dikiş izlerim koyu renkte ve sanki pek değişmiyor gibi.
kendimi biraz yorduğum zaman karın kaslarımın belli yerlerinde
ellediğimdede hissettiğim ağrılar oluyor.
daha uzun süreli yürüyüşler yapabiliyorum artık(avm, market alışverişi gibi)
sanırım 1 yıl boyunca iyileşmeler devam edecek.yani kontrollü yaşamaya devam:)

merak ettiğim birşey var arkadaşlar?
karnınız tamamen dümdüz oldumu?
benim şuanda koseyi çıkartınca hafiften göbeğim var gibi duruyor(hoş eski haline göre bunada razıyım)
yani daha şişlik olduğununda farkındayım ve ineceği umudunuda taşıyorum.
siz kendinizden pay biçerseniz zamanla daha düz bir görüntü oluyormu?

herkese sevgiler...

arkadaşlar bu şişmeler ve ağrılar hakkında dr unuzun malumatı nedir acaba
hiç danıştınızmı.? yani ne zamana kadar sürecekmiş bu durum?:44:
ben şu anda hala korse kullandığım için şişme olup olmadığının pek farkında değilim
inş. en kısa zamanda herşeyin yoluna girmesini diliyorum arkadaşlar.

merhaba ayperme, umarım bu msjımı görürsün yazdıklarınız çok eski tarihte ama ben yine de şansımı denemek istedim ben izmir de yaşıyorum. Doktor hakkında bilgi almak istiyorum. Bu ameliyatı herşeyden çok istiyorum ama doktor çok önemli senden ricam her yönden bilgi vermen şimdiden teşekkür ederim. Ameliyatı nerde yapıyor? ameliyat öncesi ve sonrası tutumu yaklaşımı nasıl ? tecrübesi var mı güvenebilir mi ? Ne kadar sıklıkla bu ameliyatı yapıyor ? Tavsiye edermisin ?

merhaba ayperme, umarım bu msjımı görürsün yazdıklarınız çok eski tarihte ama ben yine de şansımı denemek istedim ben izmir de yaşıyorum. Doktor hakkında bilgi almak istiyorum. Bu ameliyatı herşeyden çok istiyorum ama doktor çok önemli senden ricam her yönden bilgi vermen şimdiden teşekkür ederim. Ameliyatı nerde yapıyor? ameliyat öncesi ve sonrası tutumu yaklaşımı nasıl ? tecrübesi var mı güvenebilir mi ? Ne kadar sıklıkla bu ameliyatı yapıyor ? Tavsiye edermisin ?

rica ederim..bu arada sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlara acilen şifalar dilerim.moralinizi yüksek tutun illaki iyileşeceksiniz.sabır ve zaman bu ikisi çok önemli.birazda dikkat edin lütfen...opuyorumnanaktan

merhaba meryy, görüntünü gerçekten ç0k merak ettim. Hangi il de hangi doktora ameliyatını olmuştun ?

Merhaba karnım dümdüz değil sağ tarafım dikiş izine paralel belimin yanına doğru daha şiş. Bende eski görüntüsüne göre buna razıyım ama içten içe daha düzgün olabilir diye düşünmeden edemiyorum. Dr şişliklerin ve ağrıların normal olduğunu söylüyor. Benim şikayetlerim ameliyattan beri hep sağımdaydı zaten. Hissisliğinde 3-4 ay sonra azalacağını söylüyordu. Eylülde kontrolüm var 3.ay dolduktan sonra.

Benim de şişmelerim ve ağrılarım artık normal hayatıma dönmeye başladıktan sonra belirginleşmişti. Kendine dikkat et enyroseciğim zorlama kendini zamanla daha iyi olacaksın sevgiler.

Cevapladığın için teşekkürler. Hala daha çok ağır kaldırmıyorum. Biraz alt karın kaslarını çalıştıracak hareketler yaptım ve tabi batmaalr ve ağrı oldu sağ tarafımda, bazen endişeleniyorum neden hep sağ daha problemli diye. dr ye de sormuştum bir taraf bir tarafa göre daha baskın daha hassastır her iki tarafa da aynı işlemler yaptım demişti. Huy işte bende çok pimpirikliyimdir. Benim en başından beri revizyon olacağı belliydi bana göre ve haklı çıktım yanlardaki kabartıları istemiyorum başkalarına kalsa ne gerek var diyorlar. Ama ben aynı fikirde değilim bu kadar şeye katlandıktan sonra olabileceğinin en iyisini istemek hakkım bence.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…