Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

gerçekten sıcaklar insanı bunaltıyor
sanki elim kolum kalkmıyor benimde.
inş. kolayca atlatırız bu yazı hazirandacım.
ara sıra yaz bize lütfen, alıştık senin şen şakrak msjlarına çünkü.
sende sevgi ve sağlıcakla kal cnm

eska cok tesekkurler bılgıler ıcın, umarım cok daha ıyısındır , bende tatılde homını gırtlak yıyerek geldım ıstee.sımdı yıne baslıyorum kılo verme ve guzellesme calısmalarına, central bostancı dakı hastane mı yoksa?: ben yakınım oraya ama o hastane ıle ılgılı pek ıyı seyler duymamıstım ama dr. ye gore degısıyor ıste..amaa goremedım ne kadar odedın ve su anda nasılsın? cok sevgıler

wawwwwwwww, daha gecenlerde dr.arastırıyorduk degıl mı? yanılıyormuyum? cok merak edıyorum, dr. kıme karar verdın? neler yapıldı? ne kadar odedın? memnunmusun? umarım cok ıyıdır hersey
sevgıler

eskacım, para kısmını yazmıssın ben gormedim,teş.ler
umarım cok ıyısındır

eskaaa, ınan yazdıklarını okudukca senınle mutlu oldum, harıkaaaaa..darısı basımaa
ve nerde, kıme ,hangı operasyonları ve ne kadara yaptırdın? yazarsan cok sevınırım, ıcım pırpır oldu su mesajla yahu..yuppiiiiiiiiiiii

ya cok pardon yaa, tatılden geldım de beynım yerıne gelemedı sanırım, eskaa sıl canım yukardakı maılı, o kadar yazmıssın bende baska bır arkadas sandımmmmmm

Benim doktor 6 hafta kullanmak zorunda oldugumu söyledi.Benim de bugün 3 haftam doldu ama korsesiz dolasmam mümkün degil.Kendimi cok kötü hissediyorum.Bagimlilik mi yapti ne o olmadan dik duramiyorum,sürekli karnimi icime cekip geziyorum ve bir süre sonra acayip basim dönmeye basliyo.Neden oluyo anlamiyorum.

Eger sürebiliyorsan iz kremi sür.Ben inanilmaz faydasini gördüm.1 tüp daha kullanicam.her sabah ve aksam bol bol sürüyorum.

merhaba arkadaşlar
hepinize hayırlı ramazanlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin ..
ilginiz için teşekkür ederim daha iyiyim gerçi şimdide oruç uyuşukluğu var ama Allah sabrını verir inş.
nekahat dönemindeki tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
benim son 1 haftadır kaslarımın hiç tadı yok noldu bilmiyorum ama hep gergin ,sert ve ağrılı :44: artı şişlikte var o çok can sıkıcı
bilmiyorum neden bi sürü sebeb arıyorum ama yok ekstra bişi yapmadım yani neyse bu aml. bunca zaman sonra bile hala sabrımızı sınıyor demek
inanın çok sıkıldım artık özgürlüğümü geri istiyorum ben
hepinize sevgiler ,sağlıklı günler dilerim bu arada 12. haftamı doldurdum ben

wawwwwwwww, daha gecenlerde dr.arastırıyorduk degıl mı? yanılıyormuyum? cok merak edıyorum, dr. kıme karar verdın? neler yapıldı? ne kadar odedın? memnunmusun? umarım cok ıyıdır hersey
sevgıler

evet cnm oldu ve bitti çok şükür.
dr. um op. dr Eser Aydoğdu. bana tam karın germe ve bel lipo uygulandı.
1 gece hastanede kaldım ve ertesi gün direnlerim çıkartıldı taburcu oldum.
dr umdanda kaldığım hastanedende çok memnunum.ağrım hiç olmadı dr hanımın ameliyat sonrası
verdiği ağrı kesici serum hiç ağrı duymamamı sağladı.
sadece yan etkisi mide bulantılarım ve kusmam oldu
çarşamba günü 4 haftam dolucak.çok şükür iyiyim.
ufak bebeğim olduğu için biraz zorlandım ve halada zorlanıyorum.(

canim kozyatagindaki ozel central hastanesi..hastaneden cok memnun kaldim ve hemsireler cok ilgiliydi canim..

bugun 2 kontrolum icinde gittim hersey masallah guzel gidiyor..neler yaptigimi yazsam inanmazsiniz ben bile inanamiyorum ameliyat olduguma bazen..aksamlari yarimsar saatlik yuruyusler yapiyorum hic yatmiyorum hep hareketliyim..gunduz sokaga cikmamaya calisiyorum sicakta kendimi cok yorgun hissediyorum..
21 temmuzda ameliyat olmustum 29 temmuz cuma gunu bara bile gittim 1 saat araba yolculugu yaparak gittim gece 12 den 3 30 a kadar clubte oturabildim ve rahatsiz olmadim 1 saatte araba yolculugu yaparak tekrar geri dondum 5 gibi evdeydim..tabi evden cikmadan once agrikesici icmistim her ihtimale karsi..herkes saskindi daha 8 gun oldu ameliyat olali nasil gidicen diyorlardi.. ama gittim ve iyiydim..tabi kalkip dans etmedim sadece canli muzigi dinledim oturdugum yerden..bir sorun yasadim oda araba sarsilirken karnimin ici cok tuhaf oluyordu hani karincalanma gibi bir his..
pazar gunude denize gittim ama denize girmedim hep golgede oturdum sadece ayaklarimi denize soktum..
bugunde saat 3,5 dan 8 e kadar disardaydim..rahat rahat hareket edebiliyorum sanki ameliyat olmamisim gibi ne tuhaf degilmi..acaba korseden dolayimi boyle rahatim..yada ben cok spor yapan biriyimdir o yuzdenmi nekahat donemi bole rahat geciyor acaba..kendime nazar degdiricem yaa..
goguslerime bakinca bayiliyorum icimi inanilmaz bir sevinc kapliyo ole dik dik gorunce..oyle guzel bir duyguki anlatmaya kelimeler yetmiyor..ah diyorum keske 2. cocugumu dogurduktan sonra yapsaymisim nasil gezdim bu halde..inanin sarkik gezmeye deymez.. firsatiniz varsa mutlaka yaptirin inanin pisman olmayacaksiniz..

hazirandacigim neden sertlikler oluyor acaba korse cikinca boyle agrili bir donem mi olacak..
sevgiler...

ay maşallah maşallahhhhhhh, cok sevındım cook senın adına, 2.bebıs olursa sorun olmaz dımı bu operasyonlar? ne dusunuyorsun? gorusmek uzere

enka ınan o kadar mutlu oldum kı yıne, maşallah mılyon kere, eger hastanede bakıyorsa tayfun bey bı randevu alayım dıyorum, en azından bı fıkır almıs olurum,hemde fıyat hakkında bıraz bılgım olur? haberlesırız ama ben cok kıloluyum ya benı kesın zayıfla gel dıye gonderırler gerı.

enka ınan o kadar mutlu oldum kı yıne, maşallah mılyon kere, eger hastanede bakıyorsa tayfun bey bı randevu alayım dıyorum, en azından bı fıkır almıs olurum,hemde fıyat hakkında bıraz bılgım olur? haberlesırız ama ben cok kıloluyum ya benı kesın zayıfla gel dıye gonderırler gerı.

ay maşallah maşallahhhhhhh, cok sevındım cook senın adına, 2.bebıs olursa sorun olmaz dımı bu operasyonlar? ne dusunuyorsun? gorusmek uzere

bu ameliyattan sonra belli bir süre geçmesi şartıyla tekrar hamile kalınmasında bir sakınca olmadığını söylüyor drlar.
benim 2 tane çocuğum var cnm.1 oğlum var 1 de kızım.(Rabbim cümlemizinkiyle bağışlasın inş.)
eğer tekrar bir gebelik düşünülüyorsa ameliyatın ertelenmesinde fayda var
çünkü yeni bir hamilelik ile yeni deformasyonlar oluşabilir

arkadaşlar ameliyattan sonra iz için hangi kremi kullandınız ve tavsiye ediyormusunuz..?
faydası varmı.?
daha önceki sayfalarda jel bir kremden bahsedilmiş?
ilaç ismi yazmak yasak sanırım. özelden yazarsanız çok memmnun olurum..:44:

amın canımm,Allahım herkesın cocuguna uzun saglıklı omurler versın
ya benım 1 kuzum var ,2. olmadı,olmuyor ve rahımdekı kıst zımbırtısı yuzunden ugrasıp durdum ve artık tek cocuk ıstedıgıme karar verdım, tabıkı yumurtlama ılacları vs. bu arada sporsuzluk yuzunden ıyıce sıstım, artık kendımı tanıyamıyorum, asla fızık takıntılı,herseyı goruntu ıle olcen bırı olmadım, olmam da ama artık ıyıce sekılden cıktım yanı ve kendımı bıran once toparlamam lazım, Allah ısteyen herkese anne olmayı nasıp etsın.

Merhabalar herkeze tatil bitti ve geri döndüm. Tatil yaptımmı anlamadım oğlumun peşine koşmaktan yüzeyi denedim o da olmadı çok feci ağrı girdi karnıma korktum zorlamadım o yüzden. Benim de bu sıralar sert kaslarım sağ tarafım daha fazla şiş ve zaman zaman ağrı hissediyorum birde gaz ve kabızlık sorunum oldu sanki aml olmamış gibi gezdim kocaman bir göbekle tatilde acayip moralim bozuldu.
Şimdi evdeyim tekrar diyete başlamayı düşünüyorum yavaş yavaşta spor yapıcam. Hamilelik öncesi bağırsak problemlerim oldu uzun süre aynı günlere dönmek istemiyorum. Doktor doktor gezmiştim o dönem en sonunda stressten kaynaklı hassas barsak sendromu deyip çıkmışlardı. İzindeyim ama işe erken mi dönsem diye düşünmeye başladım çok bunaldım ben. Senin dediğin gibi hazirandacım çok sıkıldım ve özgürlüğümü geri istiyorum bende

ako, haziranda cvplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
aynı kremi kullanmışsınız. bende şimdi eşime sipariş ettim.
en azından psikolojik olarak birşeyler sürmek beni rahatlatacak

bir çok arkadaşımız ameliyatının üzerinden aylar geçmesine rağmen
yorulduklarında şişlik ve sertlikten bahsetmiş:44:
keşke geçtiğimiz senelerde ameliyat olmuş olan arkadaşlardan birirsi topiği
okuyup bu konuda açıklayıcı birşeyler paylaşsa.
açıkçası çok merak ediyorum. bu ameliyattan sonra hiç olmamışa dönmek ne zaman mümmkün olacak??

merhaba kızlar üç ay bitti dr umla görüştüm hallaa iyleşme devam ediyor dedi birşeyler söylemek için erken dedi .herşey çok güzel ağrılar yok denecek kadar az sporumu yapıyorum 10 kilo verdim aml .olduğumdan bu yana. artık eski pantolonalarımı morel olsun diye giyip çıkartıyorum :)) kendimi yeniden sevmeye başladım giyinmekten korkmuyorum saklayacak bir göbeğim yok .karnımı içime çekmekten yada oturduğum zaman kambur durmaktan kurtuldum isteyen herkeze ALLAH nasıp etsin
meşakkatli fakat sonu çok tatmin edici bir süreç sabırla hergün biraz daha güzelleşiyor görüntünüz
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…