selam arkadaşlar
ben şu aralar pek keyifsizim kendimde ne oldunu anlıyamadığım sıkıntılarım var sanırım sıcaklar beni bunalttı ufak çaplı depresyon geçiriyorum
sizleride bi anda habersiz bırakmak istemedimden yazma sorumluluğu hissettim kendimde
hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim aml. olan arkadaşlara iyileşme sürecinde bol sabır dilerim ,olmak isteyenlerde umarım bi an önce herşey diledikleri olsun
sağlıcakla ve sevgiyle kalın
glorys cim doktorum Tayfun Aköz Özel central hastanesinde oldum..herkesin vücuduna göre fiyat değişiyor göğüsün büyüklüğü küçüklüğü gibi..ne kadar doğru olur benim fiyat vermem..
Ay inanamıyorum oldum ve bitti...ameliyatım 6:30 saat sürmüş..yapılan işlemler göğüs küçültme, karın gerdirme,liposakşın sırt bel basen koltuk altı bölgesine, çıkan yağların bir kısmına popoya eklendi.. vajen estetiği yapmayalım dedi hemoglobin 12 miş..vajen estetikte çok kanama oluyormuş..ve regli bittikten sonra yapmayı tercih ediyorlarmış..
mide bulantısıyla uyandım ağrım yoktu..sıcak ateş basması gibi şeyler hissettim ara ara..ama 12 saat geçtikten sonra narkozun etkisi geçtiği için ağrıları hissetmeye başlamıştım..ağrı kesici verilince geçiyordu.Allahtan dayanılmayacak boyutta değildi ağrı..perşembe 12 de ameliyata girdim 6:30 ta çıktım..akşam 11 de ilk yürüyüşümü yaptım ama çok kısaydı mide bulantısı oldu çok fena....sonda takılıydı ve sabaha kadar kalkmadım birdaha..sabah kalktığımda koridorda bir tur bile atabildim..bugün direnler çıktı akşam 6 gibi eve geldim..eğer oturuyorsam kendi başıma kalkabiliyorum ama yatıyorsam yardımsız kalkamıyorum henüz..koltuk altlarım çok ödemli liposakşın olduğu için..göğüslerim okadar güzel duruyorki anlatamam ..karnım okadar düz olmuşki acaba diyorum korseden mi böle duruyor..bir belim oldu..çok şaşkınım..çarşamba günü yıkanıp kontrol için gel dedi..korseyle yıkanıcakmışım fön makinesiyle kurutucakmışım..doktorum yatmamamı hareketli olmam gerektiğini söyledi..hatta pazartesi komşu gezmesi falan bile yapmalıymışım..yürürken dik dur diyor hatta dik durmam için yardım etti omuzlarımdan doğrultarak..hiç karnım acımadı aksine sırtımda belimde inanılmaz bir rahatlama oldu..dik yürümeye çalışıyorum ama öne doğru çekilme hissi var bir bakıyorum yine kamburlaşmışım..kollarım çok yoruldu şu yazıları yazmak bile bir saat sürmüş..şimdilik bukadar hepinizi öpüyorum sevgiler..
merhaba arkadaşlar
bugün tam olarak 3 haftam doldu ve ben artık evime döndüm:)
dikiş izlerim hala altlı üstlü yer yer kahve rengi görünümde hergün renginde açılma varmı diye bakıyorum ama sanki hiç değişmiyor
dr um son kontrolde normal olduğunu söledi ama yinede içim çok rahat değilgerçekten iyileşme süreci çok meşakkatli ve sabır istiyormuş.
birde dünden beri kesi yerinin orta kısmında acı duyuyordum elimle acıyan yeri yokladım ve elime çok az kan geldi.acaba diren yerimiydi anlamadım?
heralde eve döndüm bavulları yerleştir yıka katla eğil kalk derkeen kendimi biraz yordum
sonuçtan memnunum ama hala bir ohhh çekemedim.limon cnm yazdıklarından benimde içime su serpilmiş gibi oldu.inş. sabredicez ve yüz güldürücü sonuçlara ulaşıcaz. birde morluk demişsin ya cnm seninde dikiş hattındamıydı morluklar? ve ne zaman geçmeye başladı?
eska cok tesekkurler bılgıler ıcın, umarım cok daha ıyısındır , bende tatılde homını gırtlak yıyerek geldım ıstee.sımdı yıne baslıyorum kılo verme ve guzellesme calısmalarına, central bostancı dakı hastane mı yoksa?: ben yakınım oraya ama o hastane ıle ılgılı pek ıyı seyler duymamıstım ama dr. ye gore degısıyor ıste..amaa goremedım ne kadar odedın ve su anda nasılsın? cok sevgıler
Kontrolden geliyorum çok mutluyum Allah bozmasın..göbek deliğimi gördüm içe doğruydu aynı eskisi gibiydi..çatlaklar gitmişti..dikiş yerlerine bakmadım hatta doktorum bakabilirsin dedi ama ben yinede bakmadım..incecik belim olduğuna inanamıyorum hala ödemli olduğunu söyledi doktorum dahada incelicekmiş.tam bir kilo deri alınmış karın gerdirmede..göğüslerimde o kadar güzel olmuşki..kendime nazar değdiricem bu gidişle...maşallah bana.... annem kardeşim beni ve sonucu gördükçe en kısa zamanda onlarda ameliyat olmak istiyorlar...:)) bu ameliyatı olacaklara benim gibi sorunsuz geçmesini dilerim..sevgiler...doktoruma da sonsuz teşekkürler
eskaaa, ınan yazdıklarını okudukca senınle mutlu oldum, harıkaaaaa..darısı basımaa
ve nerde, kıme ,hangı operasyonları ve ne kadara yaptırdın? yazarsan cok sevınırım, ıcım pırpır oldu su mesajla yahu..yuppiiiiiiiiiiii
sağol cnm. 2 gündür bende bepanten sürüyorum.inş. daha hızlı iyileşme sağlar.
sezeryan olduğumda doktorum iz için bir krem vermişti baktım kullanım tarihide henüz geçmemiş
olmazsa birazda ondan kullanıcam.
senin drun korse için ne dedi?
benim dr um 1 ay kullan sonra çıkar dedi
ama ben biraz daha takmayı düşünüyorum gerçi ssıcaklar biraz zorluyor ama
yinede hazır olduğumda çıkartmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
en azından 6 haftayı doldurayım.
wawwwwwwww, daha gecenlerde dr.arastırıyorduk degıl mı? yanılıyormuyum? cok merak edıyorum, dr. kıme karar verdın? neler yapıldı? ne kadar odedın? memnunmusun? umarım cok ıyıdır hersey
sevgıler
eska cok tesekkurler bılgıler ıcın, umarım cok daha ıyısındır , bende tatılde homını gırtlak yıyerek geldım ıstee.sımdı yıne baslıyorum kılo verme ve guzellesme calısmalarına, central bostancı dakı hastane mı yoksa?: ben yakınım oraya ama o hastane ıle ılgılı pek ıyı seyler duymamıstım ama dr. ye gore degısıyor ıste..amaa goremedım ne kadar odedın ve su anda nasılsın? cok sevgıler
evet cnm oldu ve bitti çok şükür.
dr. um op. dr Eser Aydoğdu. bana tam karın germe ve bel lipo uygulandı.
1 gece hastanede kaldım ve ertesi gün direnlerim çıkartıldı taburcu oldum.
dr umdanda kaldığım hastanedende çok memnunum.ağrım hiç olmadı dr hanımın ameliyat sonrası
verdiği ağrı kesici serum hiç ağrı duymamamı sağladı.
sadece yan etkisi mide bulantılarım ve kusmam oldu
çarşamba günü 4 haftam dolucak.çok şükür iyiyim.
ufak bebeğim olduğu için biraz zorlandım ve halada zorlanıyorum.(
canim kozyatagindaki ozel central hastanesi..hastaneden cok memnun kaldim ve hemsireler cok ilgiliydi canim..
bugun 2 kontrolum icinde gittim hersey masallah guzel gidiyor..neler yaptigimi yazsam inanmazsiniz ben bile inanamiyorum ameliyat olduguma bazen..aksamlari yarimsar saatlik yuruyusler yapiyorum hic yatmiyorum hep hareketliyim..gunduz sokaga cikmamaya calisiyorum sicakta kendimi cok yorgun hissediyorum..
21 temmuzda ameliyat olmustum 29 temmuz cuma gunu bara bile gittim 1 saat araba yolculugu yaparak gittim gece 12 den 3 30 a kadar clubte oturabildim ve rahatsiz olmadim 1 saatte araba yolculugu yaparak tekrar geri dondum 5 gibi evdeydim..tabi evden cikmadan once agrikesici icmistim her ihtimale karsi..herkes saskindi daha 8 gun oldu ameliyat olali nasil gidicen diyorlardi.. ama gittim ve iyiydim..tabi kalkip dans etmedim sadece canli muzigi dinledim oturdugum yerden..bir sorun yasadim oda araba sarsilirken karnimin ici cok tuhaf oluyordu hani karincalanma gibi bir his..
pazar gunude denize gittim ama denize girmedim hep golgede oturdum sadece ayaklarimi denize soktum..
bugunde saat 3,5 dan 8 e kadar disardaydim..rahat rahat hareket edebiliyorum sanki ameliyat olmamisim gibi ne tuhaf degilmi..acaba korseden dolayimi boyle rahatim..yada ben cok spor yapan biriyimdir o yuzdenmi nekahat donemi bole rahat geciyor acaba..kendime nazar degdiricem yaa..
goguslerime bakinca bayiliyorum icimi inanilmaz bir sevinc kapliyo ole dik dik gorunce..oyle guzel bir duyguki anlatmaya kelimeler yetmiyor..ah diyorum keske 2. cocugumu dogurduktan sonra yapsaymisim nasil gezdim bu halde..inanin sarkik gezmeye deymez.. firsatiniz varsa mutlaka yaptirin inanin pisman olmayacaksiniz..
hazirandacigim neden sertlikler oluyor acaba korse cikinca boyle agrili bir donem mi olacak..
sevgiler...
canim kozyatagindaki ozel central hastanesi..hastaneden cok memnun kaldim ve hemsireler cok ilgiliydi canim..
bugun 2 kontrolum icinde gittim hersey masallah guzel gidiyor..neler yaptigimi yazsam inanmazsiniz ben bile inanamiyorum ameliyat olduguma bazen..aksamlari yarimsar saatlik yuruyusler yapiyorum hic yatmiyorum hep hareketliyim..gunduz sokaga cikmamaya calisiyorum sicakta kendimi cok yorgun hissediyorum..
21 temmuzda ameliyat olmustum 29 temmuz cuma gunu bara bile gittim 1 saat araba yolculugu yaparak gittim gece 12 den 3 30 a kadar clubte oturabildim ve rahatsiz olmadim 1 saatte araba yolculugu yaparak tekrar geri dondum 5 gibi evdeydim..tabi evden cikmadan once agrikesici icmistim her ihtimale karsi..herkes saskindi daha 8 gun oldu ameliyat olali nasil gidicen diyorlardi.. ama gittim ve iyiydim..tabi kalkip dans etmedim sadece canli muzigi dinledim oturdugum yerden..bir sorun yasadim oda araba sarsilirken karnimin ici cok tuhaf oluyordu hani karincalanma gibi bir his..
pazar gunude denize gittim ama denize girmedim hep golgede oturdum sadece ayaklarimi denize soktum..
bugunde saat 3,5 dan 8 e kadar disardaydim..rahat rahat hareket edebiliyorum sanki ameliyat olmamisim gibi ne tuhaf degilmi..acaba korseden dolayimi boyle rahatim..yada ben cok spor yapan biriyimdir o yuzdenmi nekahat donemi bole rahat geciyor acaba..kendime nazar degdiricem yaa..
goguslerime bakinca bayiliyorum icimi inanilmaz bir sevinc kapliyo ole dik dik gorunce..oyle guzel bir duyguki anlatmaya kelimeler yetmiyor..ah diyorum keske 2. cocugumu dogurduktan sonra yapsaymisim nasil gezdim bu halde..inanin sarkik gezmeye deymez.. firsatiniz varsa mutlaka yaptirin inanin pisman olmayacaksiniz..
hazirandacigim neden sertlikler oluyor acaba korse cikinca boyle agrili bir donem mi olacak..
sevgiler...
ay maşallah maşallahhhhhhh, cok sevındım cook senın adına, 2.bebıs olursa sorun olmaz dımı bu operasyonlar? ne dusunuyorsun? gorusmek uzere
bu ameliyattan sonra belli bir süre geçmesi şartıyla tekrar hamile kalınmasında bir sakınca olmadığını söylüyor drlar.
benim 2 tane çocuğum var cnm.1 oğlum var 1 de kızım.(Rabbim cümlemizinkiyle bağışlasın inş.)
eğer tekrar bir gebelik düşünülüyorsa ameliyatın ertelenmesinde fayda var
çünkü yeni bir hamilelik ile yeni deformasyonlar oluşabilir
merhaba arkadaşlar
hepinize hayırlı ramazanlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin ..
ilginiz için teşekkür ederim daha iyiyim gerçi şimdide oruç uyuşukluğu var ama Allah sabrını verir inş.
nekahat dönemindeki tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
benim son 1 haftadır kaslarımın hiç tadı yok noldu bilmiyorum ama hep gergin ,sert ve ağrılı :44: artı şişlikte var o çok can sıkıcı
bilmiyorum neden bi sürü sebeb arıyorum ama yok ekstra bişi yapmadım yani neyse bu aml. bunca zaman sonra bile hala sabrımızı sınıyor demek
inanın çok sıkıldım artık özgürlüğümü geri istiyorum ben
hepinize sevgiler ,sağlıklı günler dilerim bu arada 12. haftamı doldurdum ben