eskacım hangı hastanede ve hangı dr. ye yaptırıyorsun ve ne kadar odeyeceksın? bunlarında hatta en basından yattıgın gun, amelıyatdan cıkısın herseyı yaz lutfennnnnnn
glorys cim doktorum Tayfun Aköz Özel central hastanesinde oldum..herkesin vücuduna göre fiyat değişiyor göğüsün büyüklüğü küçüklüğü gibi..ne kadar doğru olur benim fiyat vermem..
Ay inanamıyorum oldum ve bitti...ameliyatım 6:30 saat sürmüş..yapılan işlemler göğüs küçültme, karın gerdirme,liposakşın sırt bel basen koltuk altı bölgesine, çıkan yağların bir kısmına popoya eklendi.. vajen estetiği yapmayalım dedi hemoglobin 12 miş..vajen estetikte çok kanama oluyormuş..ve regli bittikten sonra yapmayı tercih ediyorlarmış..
mide bulantısıyla uyandım ağrım yoktu..sıcak ateş basması gibi şeyler hissettim ara ara..ama 12 saat geçtikten sonra narkozun etkisi geçtiği için ağrıları hissetmeye başlamıştım..ağrı kesici verilince geçiyordu.Allahtan dayanılmayacak boyutta değildi ağrı..perşembe 12 de ameliyata girdim 6:30 ta çıktım..akşam 11 de ilk yürüyüşümü yaptım ama çok kısaydı mide bulantısı oldu çok fena....sonda takılıydı ve sabaha kadar kalkmadım birdaha..sabah kalktığımda koridorda bir tur bile atabildim..bugün direnler çıktı akşam 6 gibi eve geldim..eğer oturuyorsam kendi başıma kalkabiliyorum ama yatıyorsam yardımsız kalkamıyorum henüz..koltuk altlarım çok ödemli liposakşın olduğu için..göğüslerim okadar güzel duruyorki anlatamam ..karnım okadar düz olmuşki acaba diyorum korseden mi böle duruyor..bir belim oldu..çok şaşkınım..çarşamba günü yıkanıp kontrol için gel dedi..korseyle yıkanıcakmışım fön makinesiyle kurutucakmışım..doktorum yatmamamı hareketli olmam gerektiğini söyledi..hatta pazartesi komşu gezmesi falan bile yapmalıymışım..yürürken dik dur diyor hatta dik durmam için yardım etti omuzlarımdan doğrultarak..hiç karnım acımadı aksine sırtımda belimde inanılmaz bir rahatlama oldu..dik yürümeye çalışıyorum ama öne doğru çekilme hissi var bir bakıyorum yine kamburlaşmışım..kollarım çok yoruldu şu yazıları yazmak bile bir saat sürmüş..şimdilik bukadar hepinizi öpüyorum sevgiler..