Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

süper valla nazar degmesin benimde 25 gün oldu bende herşeyi yaparmışım gibi geliyor ama biraz yürüyünce veya bişiler taşıyınca inanılmaz yoruluyorum herhalde cok uzun saat anestezi almamdan kaynaklanıyo olabilir yada yaş itibari ile olabilir.düzelicem herhalde yavaş yavaş.

canım acele etmicez sabırlı olucaz herşey cok güzel olucak .inşallah.

4 km yürüyüş yapmak süper, düzenli yürüyüş kilo verdirir maşallah

bende çok cabuk yoruluyorum evin içinde biraz dolaşıyorum hemen yoruluyorum, anestezidenmidir bilemem bazı şeylerin isimlerini hatırlayamıyorum, üniversiteyken sınav zamanlarında çok çalışmaktan konuşamazdım kelimelerin yeri karışırdı şimdi de ona benzer bir durum yaşıyorum:26:

kızlar benim kocam beni amlyatın ilk gecesi kaldırdı belli periyodlarda sürekli yürüttü.ondan sonraki günlerde de sürekli evin içinde sonrada dışarıda yürüttü. o yüzden antremanlıyım . doktor yürüyüş yapmamı söylemişti. o yüzden yürümeye gayret ediyorum. aslında bende çok uzun anestesi aldım .göğüs, karın ,lipo,gözkapağı zor attım narkozu

canim benim cok gecmis olsun elbet cok daha guzel gunler gelicek akabinde

çok geçmiş olsun canım .moralini hiç bozma hastlıkların en büyük düşmanı moral.bugünlerde gelip geçecektir .

işte tanıdığım esin bu inş. herşey dilediğin gibi olucak cnm dualrımız senle

güzel arkadaşlarım hepinize çoooook teşekkür ederim...azimliyim alt edeceğim bu illeti de...hepinizi öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum ve hepinize fıstık gibi göbeklerinizle mükemmel bir yaz diliyorum...

merhaba senacım benımde bugun 23. gun bende yuruyus ysapıyorum yerımde durasmıyorum canım sıkılıyor.doktoruma gıttım bende gecen pazartesı gunu doktor dıkıslerımınde cok az bolumde bole kızarmalar gordu ıc dıkıslerınden kaynaklanıyor bu dedı yanı ıctekı ıltıhsplanma sanırım dısrda kızarıklıga nedne olmus. o yuzden kortuzonlu krem verdı onu surmeye basladım. yoksa hersey normal gıdıyor benım asmelıyata doktoruna got bakalım o ne dıcek buyuk ıhtımal hersey yolundadır.

kızlar bırde ben her gun dus alıyorum zararlı mı sıkılıyorum bole ızmır sıcagında yapıs yapıs

merhaba akocum karnın dısarıdasn nasıl cok gergın degıl bende oturuken hafıfı bır katlanma oluyor gobek delıgmın ustunde. gobek delıgımın goruntusu guzel ama sankı oturdugumda ya da egıldıgımde one dogru hafıfı asagıya sarma oluyo ama uzanıyorsam ayaktaysam gergıın her yerım.r hanı tam anlamıyla yapısmadıgındna mı acaba senın nasıl : oturdugunda hafıfı katlanma var mı yıne?

kızlar bırde ben her gun dus alıyorum zararlı mı sıkılıyorum bole ızmır sıcagında yapıs yapıs[/QUOTE]

OZLANDCIM BENCE DUŞ ALMANIN DİKİŞLER KAPANDIKTAN SONRA HİÇ BİR ZARARI OLMAZ .BANA GÖRE YARARI BİLE VARDIR.BENDE KONTROL GÜNÜNÜ ŞAFAK SAYAR GİBİ SAYIYORUM. SANKİ OGÜN MUCİZE Mİ OLACAK AMA HEYECANLANIYORUM.SANKİ DR KORSEYİ DE SÜTYENİDE KULLANMANA GEREK YOK DEMESİNİ BEKLİYORUM HERHALDE (ŞAFAK 4)

iyiakşamlar kızlar
hepiniz iyisinizdir inş.
ben kendi adıma 2 güzel haberle geldim
1. cisi 2 gündür hiç kaşınmıyorum bu iyileştimmi demek acaba :44:
2. si ölçümlerimi aldım karnımdan 5 cm daha ödem gitmiş
bugün itibariyle 1. ayım doldu tamda d.rların dediği gibi sanırım 1. ay dolduktan sonra aşamalar hızlanıyor

bu arada özland ben 1. haftamdan beri hergün yıkanıyorum cnm ama hep bebe şampuanıyla yıkadım vucudumu meraklanma bişi olmaz

kızlar bırde ben her gun dus alıyorum zararlı mı sıkılıyorum bole ızmır sıcagında yapıs yapıs

OZLANDCIM BENCE DUŞ ALMANIN DİKİŞLER KAPANDIKTAN SONRA HİÇ BİR ZARARI OLMAZ .BANA GÖRE YARARI BİLE VARDIR.BENDE KONTROL GÜNÜNÜ ŞAFAK SAYAR GİBİ SAYIYORUM. SANKİ OGÜN MUCİZE Mİ OLACAK AMA HEYECANLANIYORUM.SANKİ DR KORSEYİ DE SÜTYENİDE KULLANMANA GEREK YOK DEMESİNİ BEKLİYORUM HERHALDE (ŞAFAK 4)[/QUOTE]

hadı senacım ınsallah 1 asy doldugunda hersey mukemmel der doktor benımde amerıkaya donmenden once bır kez daha gorıcek hazıran sonuda donuyorum cok alısmıstım anneme yıne uzak kalıcam gurbet cok zor

hadı hazırandacım ınsalah daha guzel olur bakalım bende su hafta gecsın 1 ay olucak nerdese benımde daha cabuk ıyıleesırım keza denıze gırmek ıstıyorum turkıyeye gelıpte bır denıze gırmeden olmaz kı bu 2 hsftsdır gobrk delıgımın udtunekı mıgdeme sgrı gırıyor yemek donrssında amerıkaya donunce esım ne dıcek bakalım :)

benim 3 ay bugün doldu arkadaşlar. lipo olmadığı için olsa gerek diye düşünüyorum benimde göbek deliği üzerinde şişmanlık(göbekkkkkk)var ve seninde dediğin gibi ozland,oturduğumda ameliyat öncesindeki kadar kocaman olmasa da kat yapıyor o kısım...biraz düzeldikten sonra lipo yaptırabilirisniz siz....şimdilik ben lipo düşünmüyorum malum önceliklerim başka artık... hepinize sağlıklı ve güzellil dolu günler diliyorum...

Merhaba canım oturduğumda katlanma olmuyor. Uzun süre ayakta kaldığım yada yorulduğum zaman karnım çk sertleşiyor, sanki tahta gibi sert bir şeye dokunuyor gibi oluyor. Sabah kalktığımda dinlenmiş oluyor o zamanda karnım biraz yumuşak parmağımla bastırınca yumuşak olduğunu anlayabiliyorum. Ama içerde kaslarımın sert olduğunu da anlıyorum. Banyo yaparken korse olmadığı için ister istemez öne eğiliyorum sarkma olmuyor. Onun dışında korsesiz çok eğilmedim. Dün de ölçtüm kendimi belim normale göre 4-5cm daha fazla çıktı buda şişliklerim var anlamına geliyor. Göbeğimin çevresi de 6 cm azalmış. Şuan bel oyuntum yok. Tam olarak anlayamıyorum neresi nasıl oldu. Bende merak ediyorum derimin yapışıp yapışmadığını. Çarşamba kontolüm var. Korseyi ortlama 3 hafta takarsın demişti, ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum. Çıkar dese çıkarabilecek miyim hazırmıyım bilemiyorum. Derinin yapışıp yapışmadığı nasıl belli oluyor nerden anlıyor onu sorucam.

Bir de hergün banyo yapmanın bir sakıncası olmadığını söylemişti. Ama iltihabi bir durum varsa onu ayrıca sormak gerekir. Su geçirmeyen bandajlar var, huzursuz oluyorsan onlardan kullanabilirsin canım

Kızlar herkeze günaydın

Dün amlden sonra ilkkez bir avm'ye gittim oğluma yazlık birkaç şey aldım. Tekrar insan içine karışmak çok güzel geldi. 1 saate yakın kaldım ama belimin ağrısından duramadım. Henüz kendim için birşey almıyorum. 1ay dolsun şöyle ödemler filan insin, keyfine vara vara alışveriş yapıcam.:79:

slm cnm oo avm lere gidildine göre baya bi dikelmişin sen demektir akocum
bugün 1 saat sonra 2 saate çıkıcak inş.
ben dün 1 saat kadar korsesiz kaldım yavaştan prova amaçlı ama açıkçası zorlandım gibi :44: yani psikoljikmidir bilemicem ama bişi olucakmış gibi geldi bide yanma oldu kaslarımda .yarın akşam kızımın mezuniyet gecesi var özel bi yemekli eğlence olucak korse takmıcam kıyafetim uygun değil yaklaşık 2-3 saat umarım başarabilirim :44:

Ben hala tek başıma dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum. Çok çabuk yoruluyorum.

Ben korseyi bırakırken evde eskiden kalma korselerim var şimdikinden daha yumuşak onları takmayı düşünüyorum 1-2 gün. Düşünsene devamı seni sıkı sıkı saran bir şey var. Alışmak ne kadar zor olduysa bırakmakda zor olacaktır.

kızlar korseyi bırakmak kolay olmuyor inanın .ben gece uyanıp taktım rüyamda dikişlerim açılıyor du karnıma çürümeler başlıyordu dr uma ulaşamıyorum kendimi hep suçluyorum korseyi çıkarttığım için oldu diye. bu korsenin laneti olabilir biz bıraksakta o bizi bırakmayacak :)))))))))))))))
şaka bi yana gerçekten duramadım gece boyle rüyada görünce hemen taktım ve inanın huzurla uyudum işe gelirkende taktım valla şimdi bi de zorunlu değilim ya süremide doldurdum takmak için rahatsızda etmiyor :))))
genel durumum iyi ama hematom (kanama )olan yer inmedi bana revizyon yolu görünüyor bu sebeple pskolojik olarak bitti gibi gelimyor birinci aşama geçti şiğmdilik((

Herkeze merhaba,

ameliyattan bu yana kilo verdiniz mi ben hemen hemen aynı kilodayım. benden 1-2 lt arası yağ alınmış. Demek ki ödemler var. Ödemler ne zamandan itibaren iniyor?

senacım göz kapaklarındaki izler gectimi .yüzündeki estetik oturdumu.benim gözlerim altı ve üstündeki kırmızı cızgiler kaybolmadı yüzümdeki şişlikler gecmedi hic gecmicek gibi geliyor.sen memnun musun lütfen yazarmısın.

merhaba hepinize geçmiş olsun.ben de temmuzda göbek fıtığı ameliyatı sırasında karın gerdirme operasyonu olmak istiyorum.daha doktora gitmedim olabilir mi aynı anda bilmiyorum.yanlız iyileşmek için en az 1 ay mı gerekiyor.yani ben memlekete gideceğim için uçağa bineceğim.en erken seyahat ne zaman oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…