- 19 Nisan 2011
- 50
- 0
geçmiş olsun canım sen iç karnında sorun olduğunu nasıl anladın yoksa dr mu söyledi.beninde bugün 25.günüm 3 haftadır dr gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim sorun bana göre yok ikiye bölünmekten başkaama içimi bilmem . ben 13 gündür işte çalışıyorum .akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum bakalım nezaman normale döneceğiz.
Merhabalar kızlar
çocuklarınızın başarılarını tebrik ederim. Tüm öğrenim hayatları boyunca başarıları daim olsun.
Korsesiz günler hepimizin hayali umarım görüntülerde iyidir. Benim bugün tam 2 haftam doldu, karnım dışarıdan çok gergin değil ama içi sert hala. Bir de yan tarafta dikişin bitiminde dikiş ipi mi desem misina gibi birşey var. Etime batıyor canımı yakıyor bugün, hafif kabuklanma var. Biran önce günler geçsin istiyorum of ya
geçmiş olsun canım sen iç karnında sorun olduğunu nasıl anladın yoksa dr mu söyledi.beninde bugün 25.günüm 3 haftadır dr gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim sorun bana göre yok ikiye bölünmekten başkaama içimi bilmem . ben 13 gündür işte çalışıyorum .akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum bakalım nezaman normale döneceğiz.
süper valla nazar degmesin benimde 25 gün oldu bende herşeyi yaparmışım gibi geliyor ama biraz yürüyünce veya bişiler taşıyınca inanılmaz yoruluyorum herhalde cok uzun saat anestezi almamdan kaynaklanıyo olabilir yada yaş itibari ile olabilir.düzelicem herhalde yavaş yavaş.
canım gecmiş olsun moralinin iyi olması cok güzel.moralin iyiyse sen iyisin demektir.ben ameliyata girerken o kadar korkmuştumki cep telefonumun not kısmına HER ŞEY COK GÜZEL OLACAK DİYE NOT düşmüşüm.eminim senin icinde herşey cok güzel olacak.
canim benim cok gecmis olsun elbet cok daha guzel gunler gelicek akabinde
çok geçmiş olsun canım .moralini hiç bozma hastlıkların en büyük düşmanı moral.bugünlerde gelip geçecektir .
işte tanıdığım esin buinş. herşey dilediğin gibi olucak cnm dualrımız senle
morelini iyi olması çok güzel iyleşmek için önce inanmak gerekli ve sen kendine güvenin ve iradenle bunu atlatacaksın bizimde yapabilecğimiz senin için dualarımız olacak inşlhh güzel haberlerini beklioruz sevgi ve sağlık ile kal
Merhabalar kızlar
çocuklarınızın başarılarını tebrik ederim. Tüm öğrenim hayatları boyunca başarıları daim olsun.
Korsesiz günler hepimizin hayali umarım görüntülerde iyidir. Benim bugün tam 2 haftam doldu, karnım dışarıdan çok gergin değil ama içi sert hala. Bir de yan tarafta dikişin bitiminde dikiş ipi mi desem misina gibi birşey var. Etime batıyor canımı yakıyor bugün, hafif kabuklanma var. Biran önce günler geçsin istiyorum of ya
kızlar bırde ben her gun dus alıyorum zararlı mı sıkılıyorum bole ızmır sıcagında yapıs yapıs
iyiakşamlar kızlar
hepiniz iyisinizdir inş.
ben kendi adıma 2 güzel haberle geldim
1. cisi 2 gündür hiç kaşınmıyorumbu iyileştimmi demek acaba :44:
2. si ölçümlerimi aldım karnımdan 5 cm daha ödem gitmiş
bugün itibariyle 1. ayım doldu tamda d.rların dediği gibi sanırım 1. ay dolduktan sonra aşamalar hızlanıyor
bu arada özland ben 1. haftamdan beri hergün yıkanıyorum cnm ama hep bebe şampuanıyla yıkadım vucudumumeraklanma bişi olmaz
merhaba akocum karnın dısarıdasn nasıl cok gergın degıl bende oturuken hafıfı bır katlanma oluyor gobek delıgmın ustunde. gobek delıgımın goruntusu guzel ama sankı oturdugumda ya da egıldıgımde one dogru hafıfı asagıya sarma oluyo ama uzanıyorsam ayaktaysam gergıın her yerım.r hanı tam anlamıyla yapısmadıgındna mı acaba senın nasıl : oturdugunda hafıfı katlanma var mı yıne?
merhaba akocum karnın dısarıdasn nasıl cok gergın degıl bende oturuken hafıfı bır katlanma oluyor gobek delıgmın ustunde. gobek delıgımın goruntusu guzel ama sankı oturdugumda ya da egıldıgımde one dogru hafıfı asagıya sarma oluyo ama uzanıyorsam ayaktaysam gergıın her yerım.r hanı tam anlamıyla yapısmadıgındna mı acaba senın nasıl : oturdugunda hafıfı katlanma var mı yıne?
Kızlar herkeze günaydın
Dün amlden sonra ilkkez bir avm'ye gittim oğluma yazlık birkaç şey aldım. Tekrar insan içine karışmak çok güzel geldi. 1 saate yakın kaldım ama belimin ağrısından duramadım. Henüz kendim için birşey almıyorum. 1ay dolsun şöyle ödemler filan insin, keyfine vara vara alışveriş yapıcam.:79:
slm cnmoo avm lere gidildine göre baya bi dikelmişin sen demektir akocum
bugün 1 saat sonra 2 saate çıkıcak inş.
ben dün 1 saat kadar korsesiz kaldım yavaştan prova amaçlıama açıkçası zorlandım gibi :44: yani psikoljikmidir bilemicem ama bişi olucakmış gibi geldi bide yanma oldu kaslarımda .yarın akşam kızımın mezuniyet gecesi var özel bi yemekli eğlence olucak korse takmıcam kıyafetim uygun değil yaklaşık 2-3 saat umarım başarabilirim :44:
ya bana doktor iz kerimi vermedi fucidin diye antibiyotik krem verdi. daha öncede yazmıştım aml izine krem gerekmez demişti .ama bende şu arkadaşların vesenin kullandığı kremden yarın alacağım. sana doktor contractubex i sadec göz için mi verdi.sende göz kapağı olmuşmuydun benim gözlerde sadece bir çizgi gibi şu an izi var hafifte şişlik. :82: