Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlarrr ben geldimm
tahmin edersiniz bu coşkumun nedenini dimi
dr.umdan geliyorum herşey harika hiç bir sorun yok
artık önceki hayatına dönebilirsin istedğini yapabilrisin dedi
tabi beni ilgilendiren en büyük kısım deniz -güneş-havuz kısmıydı ve izin çıktı
karın bölgene bol bol güneş kremi uygulamak şartıyla dedi
bir dahaki görüşmemiz yaz sonunda eylülde gel dedi ...
burdan dr.um Ufuk Bilkay a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum o işini harika yapan bir dr.
darısı tüm isteyenlerin başına ve tabi aml. olan tüm arkadaşlarımında böyle güzel haberlerine inş.

Günaydın,

dün kontrolüm vardı, dr korseyi çıkarabileceğimi söyledi. Herkez 6 hafta takıyor dedim, Bizim uygulamada 3 hafta yeterli dedi. Contractubex verdi. Artık istediğim gibi yatabileceğimi söyledi. Ben şimdilik yan yatmayı deniyorum. Korsemi bu sabah yarım saatliğine çıkardım. Kremi sürüp tekrar taktım. Hala ödemler var. Yağ ile masaj yapabilirsin dedi, güzellik merkezlerinde radyo frekansı masajlar filan var istersen onlardan da yaptırabilirsin dedi. Ama zamanla zaten inecekmiş. Korseyi çıkarabileceğimi bilmek güzel ama hazır değilim. En azından 1 hafta daha takmayı düşünüyorum. En azından 4 hafta olsun.

günaydın ako
dr.un ısrarcı demek 3 haftanın yeterli olucandan :44:
bencede sen tak arkadaşım hem inceltiyomuş ödemlerininde inmesine yardımı olur
ben dün dr.uma bu uyuşukluk ne zaman geçecek dedim ohoo daha dur 4. yada 5. ayda belki ancak dedi
hissislik çok kötü ya tırnağımı batırıyorum banamısın demiyo
sana güneşle ilgili neler dedi ako ?

selam limon77 ameliyat olmana çok sevindim uzun zamandır takip ediyorum burayı kınada oynadınmı merak ettim bu kadar sıkıntıdan sonra hakettin

günaydın,

ako ve haziranda sizin için çok sevindim.gözünüz aydın.her dr. farklı bir yöntemi var.akocum korseye dayanabiliyorsan bence tak. çünkü hiç bir zararı yok tam tersine benim dr ödemi atmasına yardım ediyor demişti.

selam limon77 ameliyat olmana çok sevindim uzun zamandır takip ediyorum burayı kınada oynadınmı merak ettim bu kadar sıkıntıdan sonra hakettin
saol canım ameliyatt da oldum bitti vallaa hemde çok hakettim :)))). kınada oynamak ne kelime dağıttım :))))) annem kardeşim yanımdan ayrılmadılar yeter otur diye amaa nerrdeeee haziranda da bi şey olmadı oynadım diyince gece 2,30 da eve geldim hiç oturmadım .
şimdi hamlamışım kollarım kalkmıyor işe çok zor geldim . :)))))))))

oh oh sefamız olsun

Evet canım 3 hafta yeter diyor. Korse bağımlılığı oldumu diye gülüyor bana, ona göre ben kendimi fazla koruyormuşum. Olsun varsın korumaktan zarar gelmez. Ödemler için yağla masaj yapabilirsin dedi. Bebe yağı alıp masaj yapıcam. Benimde göbek deliğimin etrafı ve karnımın orta hattında hissizlik var. 3-4 ayı bulur dedi. Oraları kesseler hissetmem. Ama dikiş yerlerindeki hissislik çok uzun süre kalıyor. Tatil planımızı sordu. Bizim tatile çıkmamıza en az 1 ay var. Onun için birşey demedi. Daha öncesinde konuşmuştuk. Güneş kremiyle koruduktan sonra sorun olmaz demişti

teşekkür ederim Senacım, korseye alıştım takıcam daha.Zaten burada havalar ısınmadı şakır şakır yağmur yağıyor. Sıcak da değil hatta kendimi güvende hissettiriyor. Biraz da kaşıntılar başladı

mesajı okuyunca benimde oynayasım geldi

mesajı okuyunca benimde oynayasım geldi
salonda korktum nolur ne olmaz diye kalkmadım ama gece gençlerle eve gelince oynadım valla gerçi biraz tedirginde oldum temkinli oynadım ama eve geldikten sonra kızlarla uzun zaman sonra vede bir suru stresin üzerine eğlence güzel geldi :)))))))

valla maşallahhhh,herkes oldu,bi ben kaldım,kışa inşallah,benım göğüsde olcağı için 15000 tl istedi,biriktiriyorum,

Merhaba kızlar,

doktorun verdiği kremi sabah akşam sürmeye başladım, derim soyuluyor. Böyle olması normal mi?

derim soyuluyor derken :44: yara kabuklarımı kalkıyor ,yoksa kremin kalıntılarını sen derim soyuluyormu sandın :44:

buyuk ihtimalle kremin durduktan sonra soyuluyor korseye surtukce oe olmasi dogal deri soyulmaz yani. bu arada benim sol dikis yerime hapsuruken oksusrken ve aniden kalktigimda aci saplaniyor yanma hissi oluyor ameliyat tan sonra bole olmuyordu:S

derim soyuluyor derken :44: yara kabuklarımı kalkıyor ,yoksa kremin kalıntılarını sen derim soyuluyormu sandın :44:

yarada çok az kabuk var onlarda dökülüyor, birde kremi sürdüğüm yerlerde çok çok ince soyuluyor gibi geldi, krem kalıntısımı onlar ay ne cahilim. Bende alttan yenilenmiş deri çıkacak diye düşünmüştüm. Şimdi de bepanten sürdüm. Ameliyat olmakla bitmiyor şimdi de kremler masajlar...

buyuk ihtimalle kremin durduktan sonra soyuluyor korseye surtukce oe olmasi dogal deri soyulmaz yani. bu arada benim sol dikis yerime hapsuruken oksusrken ve aniden kalktigimda aci saplaniyor yanma hissi oluyor ameliyat tan sonra bole olmuyordu:S

Korsenin alına atlet giyiyorum direk tenime değmiyor. Benim toz alerjim var ilaç kulanmama rağmen günde en az 3-5 kez hapşırıyorum. O acıyı çok iyi bilirim. Ama ameliyattan sonra 2 hafta hapşırığı tuttum. Hapşıracağımı ilk hissettiğimde burnun ucuna ama ucuna değil biraz üstüne bastırınca hapşırık duruyor. Tutmak iyi değil tabi ama böyle büyük bir ameliyat olunca, riskli olduğunu bile bile yaptım. Belki rüzgarda filan kaldıysan üşütmüş olailirsin, ani hareketlerden kaçınmak gerekir. Tamamen iyileşmek uzun sürecek

herkeze günaydın,

Korsemi çıkaramaya başladım geceleri takıyorum, gün içindede ara takıyorum, biraz da zorunluluktan

ankarada yaptıran varmı nereye ne kadara acaba yazabilirmi tyeşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…