Günaydın,
dün kontrolüm vardı, dr korseyi çıkarabileceğimi söyledi. Herkez 6 hafta takıyor dedim, Bizim uygulamada 3 hafta yeterli dedi. Contractubex verdi. Artık istediğim gibi yatabileceğimi söyledi. Ben şimdilik yan yatmayı deniyorum. Korsemi bu sabah yarım saatliğine çıkardım. Kremi sürüp tekrar taktım. Hala ödemler var. Yağ ile masaj yapabilirsin dedi, güzellik merkezlerinde radyo frekansı masajlar filan var istersen onlardan da yaptırabilirsin dedi. Ama zamanla zaten inecekmiş. Korseyi çıkarabileceğimi bilmek güzel ama hazır değilim. En azından 1 hafta daha takmayı düşünüyorum. En azından 4 hafta olsun.
cok sevindim hep böyle mutluluk yaşatsın çocukların sana ( hepimize inşlhh)
ohhhhhhhhh sefan olsun canımmm benimde yarın için kınamız var oynasammı oynamasammı arasındaydım demmeki bişşey olmuyo :))))oynarım bende artık vaalla ben geceleri takıyorum korseyi güvenli uyku için
saol canım ameliyatt da oldum bitti vallaa hemde çok hakettim :)))). kınada oynamak ne kelime dağıttım :))))) annem kardeşim yanımdan ayrılmadılar yeter otur diye amaa nerrdeeee haziranda da bi şey olmadı oynadım diyince gece 2,30 da eve geldim hiç oturmadım .selam limon77 ameliyat olmana çok sevindim uzun zamandır takip ediyorum burayı kınada oynadınmı merak ettim bu kadar sıkıntıdan sonra hakettin
saol canım ameliyatt da oldum bitti vallaa hemde çok hakettim :)))). kınada oynamak ne kelime dağıttım :))))) annem kardeşim yanımdan ayrılmadılar yeter otur diye amaa nerrdeeee haziranda da bi şey olmadı oynadım diyince gece 2,30 da eve geldim hiç oturmadım .
şimdi hamlamışım kollarım kalkmıyor işe çok zor geldim . :)))))))))
günaydın ako
dr.un ısrarcı demek 3 haftanın yeterli olucandan :44:
bencede sen tak arkadaşım hem inceltiyomuş ödemlerininde inmesine yardımı olur
ben dün dr.uma bu uyuşukluk ne zaman geçecek dedim ohoo daha dur 4. yada 5. ayda belki ancak dedi
hissislik çok kötü ya tırnağımı batırıyorum banamısın demiyo
sana güneşle ilgili neler dedi ako ?
günaydın,
ako ve haziranda sizin için çok sevindim.gözünüz aydın.her dr. farklı bir yöntemi var.akocum korseye dayanabiliyorsan bence tak. çünkü hiç bir zararı yok tam tersine benim dr ödemi atmasına yardım ediyor demişti.
saol canım ameliyatt da oldum bitti vallaa hemde çok hakettim :)))). kınada oynamak ne kelime dağıttım :))))) annem kardeşim yanımdan ayrılmadılar yeter otur diye amaa nerrdeeee haziranda da bi şey olmadı oynadım diyince gece 2,30 da eve geldim hiç oturmadım .
şimdi hamlamışım kollarım kalkmıyor işe çok zor geldim . :)))))))))
salonda korktum nolur ne olmaz diye kalkmadım ama gece gençlerle eve gelince oynadım valla gerçi biraz tedirginde oldum temkinli oynadım ama eve geldikten sonra kızlarla uzun zaman sonra vede bir suru stresin üzerine eğlence güzel geldi :)))))))mesajı okuyunca benimde oynayasım geldi
valla maşallahhhh,herkes oldu,bi ben kaldım,kışa inşallah,benım göğüsde olcağı için 15000 tl istedi,biriktiriyorum,
Merhaba kızlar,
doktorun verdiği kremi sabah akşam sürmeye başladım, derim soyuluyor. Böyle olması normal mi?
derim soyuluyor derken :44: yara kabuklarımı kalkıyor ,yoksa kremin kalıntılarını sen derim soyuluyormu sandın :44:
derim soyuluyor derken :44: yara kabuklarımı kalkıyor ,yoksa kremin kalıntılarını sen derim soyuluyormu sandın :44:
buyuk ihtimalle kremin durduktan sonra soyuluyor korseye surtukce oe olmasi dogal deri soyulmaz yani. bu arada benim sol dikis yerime hapsuruken oksusrken ve aniden kalktigimda aci saplaniyor yanma hissi oluyor ameliyat tan sonra bole olmuyordu:S
15 binmimerak ettim arkadaşım hangi şehirdesin hangi dr. bu kadar istiyor vay be benm canım dr.um ne kadar mutavaziymiş işinde