günaydın arkadaşlar
dün itibariyle 4. haftamı doldurdum ilk 1 ay benm için çok önemliydi şükürler olsun atlattım önümüzdeki hafta kontrolüm var artık dr.umda okeylerse okulu kapatır kapatmaz yazlığa geçicembana 1 aydan sonra denize girebilrisin demişti umarım fikri aynıdır :44: bu hafta korsemlede son haftam
hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz inş.
önümüzdeki pazartesi benimde bir ayım dolucak dr banada bir ay dolunca denize girebilirsin dedi ama ben anlamadım korseni bir aydan sonra gece cıkarıp gündüz bır ay daha takıcaksın dedi. ozaman gündüz korsemi takıcaksam denize nasıl giricem.siz bir aydan sonra hic takmıcakmısınız.
Merhaba kızlar,
Yarın 2. haftam doluyor, Hergün biraz daha iyi oluyorum. izimdeki kabartılarda epey indi. Hala tam dik duramıyorum. Artık kaslardan değilde derimin aşağıya doğru çekildiğini hissediyorum. Sizde de oluyormu böyle? 1 ay sonra denize girebilirsin hatta spor bile yapabilirsin demişti dr. 1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım korse için ne diyecek dr. Benim kaslarım çok zayıftı korse destekliyor kaslarımı.
Hazirandacım gözün aydın 1 ayı doldurdun, darısı başıma
çok sevindim senin için canım ben artık çıkarta bilirim korseyi ama ne bileyim çok anım var zor günlerimde birtek korsem beni ayakta tutan oldu şimdi birden çıkartamıyorum hayatımdan :)))))ohh sıkıntılar bitmek üzere bu arada hazirancım görüntün nasıl dikişlerin göbek deliğin nasıl görünüyor genel bir yorum yapsan durumun hakkındagünaydın arkadaşlar
dün itibariyle 4. haftamı doldurdum ilk 1 ay benm için çok önemliydi şükürler olsun atlattım önümüzdeki hafta kontrolüm var artık dr.umda okeylerse okulu kapatır kapatmaz yazlığa geçicembana 1 aydan sonra denize girebilrisin demişti umarım fikri aynıdır :44: bu hafta korsemlede son haftam
hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz inş.
evet canım bütün yaşadıkarın o zamanlarda bizlerin yaşadıkları ile aynı zamanla hepsi düzeliyor ben karın derim asla birdaha benim düzelmeme izin vermez çünkü yetmiyor kasılıyor diye düşünüyordum şimdi deriye doğru esneye biliyorum bile sevgilerMerhaba kızlar,
Yarın 2. haftam doluyor, Hergün biraz daha iyi oluyorum. izimdeki kabartılarda epey indi. Hala tam dik duramıyorum. Artık kaslardan değilde derimin aşağıya doğru çekildiğini hissediyorum. Sizde de oluyormu böyle? 1 ay sonra denize girebilirsin hatta spor bile yapabilirsin demişti dr. 1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım korse için ne diyecek dr. Benim kaslarım çok zayıftı korse destekliyor kaslarımı.
Hazirandacım gözün aydın 1 ayı doldurdun, darısı başıma
kızlar oğlum 8 sınıf sbs sınavına girdi geçtiğimiz c.tesi cevapları kontrol ettiğimizde sadece bir yanlış çıktı kendi oturduğumuz semtte şu anda birinci gidiyor :))))çok mutluyum 3 sene çok çalıştı yavrum inşlh hepimizin çocukları için diliyorum kendi çocuklarımda içinde herbiri çok başarılı yerlerde olurlar bütün yavrucukların emekleri boşa çıkmasın
sevgiler
çok sevindim senin için canım ben artık çıkarta bilirim korseyi ama ne bileyim çok anım var zor günlerimde birtek korsem beni ayakta tutan oldu şimdi birden çıkartamıyorum hayatımdan :)))))ohh sıkıntılar bitmek üzere bu arada hazirancım görüntün nasıl dikişlerin göbek deliğin nasıl görünüyor genel bir yorum yapsan durumun hakkında
kızlar oğlum 8 sınıf sbs sınavına girdi geçtiğimiz c.tesi cevapları kontrol ettiğimizde sadece bir yanlış çıktı kendi oturduğumuz semtte şu anda birinci gidiyor :))))çok mutluyum 3 sene çok çalıştı yavrum inşlh hepimizin çocukları için diliyorum kendi çocuklarımda içinde herbiri çok başarılı yerlerde olurlar bütün yavrucukların emekleri boşa çıkmasın
sevgiler
merhaba arkadaslar,bende yarin doktorumla görüsmeye gidiyorum.Meme büyütme ve karin germe,ikisi ayni anda olucak ve herhalde 10 gün kadar hastanede kalicam.Temmuz sonu gibi de arabayla Almanya'dan Türkiye'ye gelicez.Yani 3-4 hafta sonra yola cikmis olucaz.Sizce olurmu,ameliyatli vaziyette okadar yol gelinir mi?bana bi akil verin hanimlar
korsesiz hayyaaaattttt süper vallaa kızlar sizlerede kısmet olsun nasıl özlemişim anlatamam ohhhh 1,5 ay doldu 1,5 ay kaldı benim dr um 3 ay sonraki görtümün son halı olduğunu gerek olacak revizyonların o zaman belli olacağını söylemişti sevgiler
merhaba kizlar gece girdim uykum kacti :) doktora gittim bugun 21 gun oldu benim 3 hafta yani ic dikislerimde bisilerolmus o yuzden dikisim bir bolumde kirmizilanma meydanageldi kortuzonlu krem verdi onu alip surucem bakalim kizariklik gecer icten insallah. cok mu haraket ettim de ole oldu bilmiyorum. ben doktora dedim gevseklik var benim gobegimin bazi yerlerinde anca yapisicak derine dedi sizin doktorunuz ne diyor gobek deriniz yerine yanikaslarniza ne kaarla yapisiyorus sonucta kaburgalara kaldirdilar derimizi. birde odemler var yani odemden kasit icerde hafifsismeler var hisdiyorum ama genel anlamda guzel yani bakalim umarim tam anlamiyla inerde toplanir zaten gobek 6 ayda anca kendine geliyormus bu ameliyat sonrasi bilmiyorum ne kadar doru yanlis
merhaba kizlar gece girdim uykum kacti :) doktora gittim bugun 21 gun oldu benim 3 hafta yani ic dikislerimde bisilerolmus o yuzden dikisim bir bolumde kirmizilanma meydanageldi kortuzonlu krem verdi onu alip surucem bakalim kizariklik gecer icten insallah. cok mu haraket ettim de ole oldu bilmiyorum. ben doktora dedim gevseklik var benim gobegimin bazi yerlerinde anca yapisicak derine dedi sizin doktorunuz ne diyor gobek deriniz yerine yanikaslarniza ne kaarla yapisiyorus sonucta kaburgalara kaldirdilar derimizi. birde odemler var yani odemden kasit icerde hafifsismeler var hisdiyorum ama genel anlamda guzel yani bakalim umarim tam anlamiyla inerde toplanir zaten gobek 6 ayda anca kendine geliyormus bu ameliyat sonrasi bilmiyorum ne kadar doru yanlis