Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Siz kremleri erkenden sürmeye başladınız. Ben şimdilik bepanten sürüyorum. Sadece onu verdi o da nemlendirsin diye zeytin yağı bile olur dedi dr. Acaba bende mi sürsem bu yağlardan. Tüm karına mı sadece izemi sürülüyor arkadaşlar

ben 15 günden sonra başladım dr. yarayı görüp öyle karar vermişti .
sadece yara izine sürüyruz hafif masajla

maşallah sana cnm

canım ben calışmıyorum ama bir sürü insanla karşılaşmak zorunda kalıyorum.birde benim cevremde böyle bi ameliyat olan kimse yok dolayısı ile insanlar ilk görüyor tabi cok degişik tepkiler alıyorum gün gectikce moralim daha cok bozuluyor.bazen kendi kendime moral vermeye calışıyorum .inşallah gecicek.birde önümüzün yaz olması cok kötü.

arkadaşlar merhaba...

hayatımdaki değişklikler nedeniyle nete de topiğe de pek girmiyorum...özlemişim yazışmaları okumayı :)))....meme kanserim lanflere ve akciğere atlamıştı. haftalık kemoterapilere başladım beraberinde bağışıklık sistemim bozulmasın diye ozon terapi almaya başladım.moralim gayet iyi bu günleri de atlatacağıma inancım tam.bu günlerde geçecek inşallah...

gelelim karnıma...3-6 ay önce ameliyat olanların durumu nedir? diye sormuş bir arkadaş...beim üç ay dolak üzere ve bu hafta korsemi attım artık (sıcaklar tahammülsüzlüğümü zorladı).Korsesiz mide kısmımda bir hayli sızılı bir ağırlık hissediyorum çoğu zaman. hala hissiz ve hala duyarsız tuhaf bi duygu hakim.lipo olmadığım için midir bilemiycem ama sanki hala göbeğimin üst(mideye doğru) tarafı göbeksi görünüyor :))...dikişlerdeki büzgülerden eser kalmadı.dikiş uçlarındaki köpek kulağıda bayağı düzeldi yok denecek kadar azaldı görünümleri...iz kremim bittiği ve kemoterapilerim başladığı için yara (iz) iyileşmem yavaşlayacak.. . şimdilik haberler böyle...merak etmeyin hepiniz güzelleşeceksiniz...ama en önemlisi sağlıklı olmak ...kalın sağlıcakla...sevgiler...

canım gecmiş olsun moralinin iyi olması cok güzel.moralin iyiyse sen iyisin demektir.ben ameliyata girerken o kadar korkmuştumki cep telefonumun not kısmına HER ŞEY COK GÜZEL OLACAK DİYE NOT düşmüşüm.eminim senin icinde herşey cok güzel olacak.

canim benim cok gecmis olsun elbet cok daha guzel gunler gelicek akabinde

çok geçmiş olsun canım .moralini hiç bozma hastlıkların en büyük düşmanı moral.bugünlerde gelip geçecektir .

işte tanıdığım esin bu inş. herşey dilediğin gibi olucak cnm dualrımız senle

morelini iyi olması çok güzel iyleşmek için önce inanmak gerekli ve sen kendine güvenin ve iradenle bunu atlatacaksın bizimde yapabilecğimiz senin için dualarımız olacak inşlhh güzel haberlerini beklioruz sevgi ve sağlık ile kal

slm kızlar nasılsınız
ben alışverişe çıktım laf aramızda bikini aldım 2 tane
ama alışveriş burnumdan geldi kaşıntıdan yemin ederim ağladım resmen ya habire kabinlerde korsemi açıp yırtarcasına kaşındım uyuz gibi kalbim durucak gibi oldu ya

hazirandacım çok hızlısın . dün bende alışveriş mağazalarını gezerken bikinileri görünce içimden dedimki artık her model göğüslerime uyar. bir an önce bende mayo ve askılı elbise denemek istiyorum.güzel günlerde kullan canım. korsen çok mu sıkıyor acaba ondan mı çok kaşınıyorsun .bazen benimde sıkı olduğu zaman daha çok kaşıyasım geliyor. benim iki göğsümün arası çok kaşınıyor aml öncede kaşınıyordu zaten şimdi yine kaşınmaya başladı..

teşekkürler cnm aslında planımda henüz yoktu alışveriş ama dayanamadım görünce
korsem sıkmıyor yani ben öyle sanıyorum o kadar alıştımki sıkı gibi gelmiyor :44: şu an yine başladım kaşınmaya duştan çıktım oysa yağlandım filan ama nafile göğüslerimde çok kaşınıyor zaten arası filan değil komple off ya ne zaman geçicek bu kaşıntı nolur birisi bişi söylesin

ay aman bide yüzünüz kaşınsa ve kaşımaya kalktıgınız zaman hissetmeseniz nasıl olur diye düşünün.göbek hic degilse tatlı tatlı kaşınabiliyor.

yaa kızlar koreslerinizin altına temiz bir penye parçası falan koysanız sıcaktan dolayı terlemenin etkisiyle kaşınıyor ben sezeryan olduğum zaman yapmıştım ameliyat yerime bez veya sargı bezi koyunca o teri emdiği için kaşıntı duruyodu:44:

hakikaten ne gariptir ben de alışamam sandığım bu korseye alıştım. Gece yatarken biraz gevşetiyorum. Korseyi atletin üzerine giyiyorum. Haif kaşıntılar olyor üstten üstten masaj yapar gibi kaşıyorum.

arkadaşlar zide biraz yorulunca göbeginiz şişiyormu.şişince ne zapıyosunuz benim bügün bayagı şiş korsem ögleden sonra cok sıkmaya başladı.acaba cok germedilermi baya baya göbek var.üf aman bu sıkıntılar 2 ay bitince biticekmi.galiba bitmicek.:82:

malesef evet şişiyor
ben 7 kilo vermeme ramen hala eskisi gibi göbeğim firliyor yorulunca düzelmesini umuyorumn ve bekliyorum sevgiler

ben hiç bir şey almadım ve süre birene kadarda almayacağım çünkü ölcülerim sürekli değişiyor kilom da öyle şu anda dolabımlaki bütün pantolonlar belimden düşüyo kemerlerle tutyorum
r bu aml bayaa masraf açacak gibi görünüyor :)))))

Benimde taş gibi sertleşip şişiyor. İyice yatıp dinlenmeden geçmiyor. 1. ay dolunca geçer diye ümitleniyordum. Ne zaman tamamen geçecek acaba ??? offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…